Νέα

Εκλογές 2023... 21 Μαΐου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Y13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 349K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ares7

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2023
Like
425
Πόντοι
21
Ο αλλος ψηφιζει λες και η βουλη ειναι μπουρδελο και θελει μα εχει μουναρες μεσα
Λολ
Καμια σωτηρια

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.501
Πόντοι
266
Για όσους σκέφτονται να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ
Στο πρώτο μήνυμα τι φορους
Έβαλε ο Τσακαλώτος

Αύξηση ΦΠΑ στο 24%
Μετάταξη βασικών προϊόντων και υπηρεσιών από το 13% στο 23% και στη συνέχεια στο 24%.
Κατάργηση μειωμένου ΦΠΑ στα νησιά του Αιγαίου και συντελεστές 13% και 24%.
Αύξηση συντελεστών Εισφοράς Αλληλεγγύης από 0,7%-8% που ήταν επί ΝΔ-ΠΑΣΟΚ στο 2,2%-10%, ανάλογα με το εισόδημα.
Αύξηση του ΕΝΦΙΑ στα οικόπεδα, στα αγροτεμάχια, στα χωράφια, νέοι αυξημένοι συντελεστές υπολογισμού και συμπληρωματικού φόρου.
Μείωση αφορολόγητου ορίου στα 9.545 ευρώ.
Κατάργηση των φοροαπαλλαγών ιατρικών δαπανών, έκπτωσης φόρου 1,5% από μισθωτή εργασία,
Αύξηση συντελεστών φορολογίας από 22%, 32% και 42% σε 22%, 29%, 37% και 45% με αναπροσαρμογή των κλιμακίων εισοδήματος.
Κατάργησης αυτοτελούς φορολόγησης από ελεύθερο επάγγελμα στο 22% από το πρώτο ευρώ και με τους άλλους συντελεστές στο 29%, 37% και 45%.
Αύξηση συντελεστών ενοικίων από 11% και 33%, σε 15%, 35% και 45%.
Αύξηση προκαταβολής φόρου για όλους τους επαγγελματίες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις από 55% σε 75% και 100%.
Αύξηση φόρου επιχειρήσεων από το 26% στο 29%.
Φορολόγηση μερισμάτων 10%.
Αύξηση συντελεστή φόρου πολυτελούς διαβίωσης από 10% σε 13%.
Κατάργηση του μειωμένου ΕΦΚ για τα ποτά στα Δωδεκάνησα
Επιβολή φόρου 10% στη συνδρομητική τηλεόραση.
Φόρος 5% σε σταθερή τηλεφωνία και διαδίκτυο.
Αύξηση φόρου στην μπύρα.
Αύξηση φόρου στο κρασί κατά 20 ευρώ ανά 100 λίτρα.
Επιβολή ΕΦΚ σε ηλεκτρονικό τσιγάρο και καπνό.
Αύξηση φόρου σε αμόλυβδη, πετρέλαιο και υγραέριο.
Επιβολή φόρου διαμονής 0,50-4,00 ευρώ ανά διανυκτέρευση στα καταλύματα
Επιβολή φόρου στις βραχυχρόνιες μισθώσεις.
Επιβολή φόρου στον καφέ από 2-4 ευρώ ανά κιλό, ανάλογα με την κατηγορία.

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.501
Πόντοι
266
Δεύτερο μήνυμα τα μέτρα του κατρούγκαλου

Αλλαγή ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης στα 62 έτη με 40 έτη ασφάλισης ή στα 67 έτη με 15 έτη.
Αύξηση κρατήσεων υπέρ υγείας από 4% σε 6% μηνιαίως, σε… αντικατάσταση του εισιτηρίου των 5 ευρώ που είχε φέρει ο Άδωνις Γεωργιάδης το 2013!
Μείωση της Εθνικής Σύνταξης για τις συντάξεις αναπηρίας και απονομή των 384 ευρώ, μόνο σε όσους έχουν αναπηρία άνω του 80%, ενώ για όσους έχουν αναπηρία απο΄50%-66,99%, η σύνταξη μειώθηκε στα 192 ευρώ.
“Πάγωμα” αυξήσεων στις συντάξεις έως το 2022.
“Ψαλίδι” έως και 18% σε τμήμα της προσωπικής διαφοράς κύριων και επικουρικών συντάξεων.
“Τσεκούρι” 35%-40% σε όλες τις συντάξεις που εκδίδονται από τις 12 Μαίου 2016 και μετά, σε σχέση με τα ποσά του 2014.
Επανυπολογισμός επικουρικών συντάξεων.
Μεσοσταθμική μείωση 44% στις επικουρικές από 01/01/2015.
Κατάργηση του ορίου κατώτατης σύνταξης.
Εισφορές με βάση το φορολογητέο εισόδημα για τους αυτοαπασχολούμενους και προσαρμογή της κύριας σύνταξης με την εθνική από το 2031 και μετά!
Εισφορές υγείας για αγρότες και επιστήμονες 6,95%.
Αύξηση εισφορών για το ΕΤΕΑ από εργοδότες και εργαζομένους.
13 Μείωση μερίσματος ΜΤΠΥ κατά 35% και αύξηση εισφορών 12,5%.

Μειώσεις εφάπαξ 20%.
Κατάργηση του ΕΚΑΣ για 370.000 συνταξιούχους.
Μείωση συντάξεων χηρείας κατά 42% σε σχέση με το 2014.
Κατάργηση οικογενειακού επιδόματος συζύγου στις κύριες συντάξεις και πλήρη κατάργηση επιδομάτων στις επικουρικές.
Μείωση σε ποσοστό 60% του ποσού της σύνταξης κύριας και επικουρικής για όσους δηλώσουν ότι θέλουν να εργαστούν και κατάργηση στο 100% για όσους εργάζονται στο Δημόσιο.
Πλαφόν 2.000 ευρώ για κύριες συντάξεις και συνολικά στα 3.000 ευρώ για κάθε συνταξιούχο, του Δημοσίου.
Αύξηση του κόστους εξαγοράς αναγνώρισης πλασματικών ετών, με βάση υπολογισμού τον μισθό του τελευταίου μηνός πριν την εξαγορά!
Δημιουργία αντικινήτρων για ασφάλιση μετά τα 25 έτη και με αμοιβές πάνω από 1.300 ευρώ.
Κατάργηση της προστασίας, όταν η νέα σύνταξη υπολείπεται τουλάχιστον 20% της σύνταξης με τον προηγούμενο τρόπο υπολογισμού.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τρίτο μήνυμα πόσο μας στοίχισε ο Βαρουφάκης
Από 16 δις σύμφωνα με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παπαδοπούλου 85 δις από το βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ δεδε
Και 100 έως 200 δις από τους ξένους

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.269
Πόντοι
8.006
η νδ και τα δεξιά κόμματα 55% έγραψε η dw
Eιναι αληθές οτι για πρώτη φορα μετα απο δεκαετιες, οι "δεξιές" ψηφοι ειναι περισσοτερες απο τις αριστερες. Θεαματικά πλεον περισσοτερες. Ειναι προφανής η δεξιά στροφή της κοινωνίας, σε πεισμα της πολιτικης ορθοτητας και της θολοκουλτούρας (μην πώ οτι αυτα προκαλεσαν ακριβως την στροφή αυτή). Ειχε μεγαλο δικιο ο Ιγκλέσιας των Ποδεμος, ο οποίος οταν παραιτηθηκε ειπε αυτο ακριβως, οτι οι πολιτικές μας οχι μονο δεν συγκινησαν τον κοσμο, αλλά αντιθετα του προκαλεσαν απεχθεια και διαθεση να στριψει δεξια. Ετσι ειναι ομως. Η απροκαλυπτη στηριξη της τοξικοτητας, του στρεβλού, του ανορθόδοξου, του παραδοξου, οδηγεί σε συντηρητικοποιηση.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
18.889
Πόντοι
3.656

Στο πρώτο μήνυμα τι φορους
Έβαλε ο Τσακαλώτος

Αύξηση ΦΠΑ στο 24%
Πες μας ρε χαμένε.

Δεν μπορούσε να τον μειώσει η ΝΔ ; Γιατί δεν τον μείωσε ;;;

Και το 2009 ο ΓΑΠ πήγε το ΦΠΑ από 19% στο 23%.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΜΕΙΩΣΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ;;;

Γιατί δεν τον μείωσαν ;;;

Τη 2η τετραετία τώρα η ΝΔ,

έχει μήπως υποσχεθεί να τον μειώσει ;;

Γιατί δεν τον μειώνει ;;;

Να μη σώσετε να τους ξαναψηφίσετε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.269
Πόντοι
8.006
Επίσης εσύ θα ψηφίσεις Κούλη και αν ναι πες μου έναν λόγο
Γιατι ειναι ενας φυσιολογικος μορφωμενος ανθρωπος που ηγειται ενος φυσιολογικου κομματος, με φυσιολογικές θεσεις και οχι ενας αμορφωτος καταληψιας, που ηγειται ενος τσίρκου με θέσεις ακραίες που αρμοζουν σε κατι περιεργους. Καλυφθηκες?

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
18.889
Πόντοι
3.656
Ειχε μεγαλο δικιο ο Ιγκλέσιας των Ποδεμος, ο οποίος οταν παραιτηθηκε ειπε αυτο ακριβως, οτι οι πολιτικές μας οχι μονο δεν συγκινησαν τον κοσμο, αλλά αντιθετα του προκαλεσαν απεχθεια και διαθεση να στριψει δεξια.

Μόνο που στην Ισπανία, είναι σοβαροί .

Θα πάνε δεξιά !

Θα ψηφίσουν VOX.

Όχι ρετάλια .

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
74.962
Πόντοι
12.756
Δυο σχολια
α) 1,5 δις δραχμες ειναι 4,5 εκ/ρια ευρω οχι 30,8 στην πρωτη γραμμη
β) το αθροισμα εδω ειναι 105 εκ/ρια οχι 450 (εκτος αν υπαρχουν κι αλλα):hi:

Κατι δεν κολλαει συντροφοι
σιγουρα εχουν γινει αναχρηματοδοτησεις κτλ , την βασικη συμβαση βαζουν συνηθως οι τραπεζες
αλλα σκεψου το πιο απλο , οταν εχουν 30μυρια και 40 μυρια τοκους οπως λενε , αργει να φτασει στο 400 ;;
καλα σιγουρα οταν χρωστουσαν 100 δεν μπορει να ειχαν 40 μυρια τόκους ,
αλλα φαντασου ποσο καιρο τα εχουν γραψει στα αρχιδια τους τα δάνεια και δεν εδιναν φράγκο , εχει δανεια 10ετιών και βάλε

Οταν δεν πληρωνεις αυτα παθαινεις , γιατι το απληρωτο πεφτει πανω στο ποσο μετά
Τυπου πανοτόκια

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.269
Πόντοι
8.006
Μόνο που στην Ισπανία, είναι σοβαροί .

Θα πάνε δεξιά !

Θα ψηφίσουν VOX.

Όχι ρετάλια .
Τύπε έκανα εξαγωγή του κατω αριστερού τραπεζίτη, και ο οδοντίατρός μου με συμβουλευει να βαλω εμφύτευμα, για να μην "κρεμασει" το απο πάνω δόντι που δεν βρισκει πλεον "ανταγωνιστή". Μου τα ειπε καλα ? Για πες γνωμη

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
74.962
Πόντοι
12.756
Δεύτερο μήνυμα τα μέτρα του κατρούγκαλου

Αλλαγή ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης στα 62 έτη με 40 έτη ασφάλισης ή στα 67 έτη με 15 έτη.
Αύξηση κρατήσεων υπέρ υγείας από 4% σε 6% μηνιαίως, σε… αντικατάσταση του εισιτηρίου των 5 ευρώ που είχε φέρει ο Άδωνις Γεωργιάδης το 2013!
Μείωση της Εθνικής Σύνταξης για τις συντάξεις αναπηρίας και απονομή των 384 ευρώ, μόνο σε όσους έχουν αναπηρία άνω του 80%, ενώ για όσους έχουν αναπηρία απο΄50%-66,99%, η σύνταξη μειώθηκε στα 192 ευρώ.
“Πάγωμα” αυξήσεων στις συντάξεις έως το 2022.
“Ψαλίδι” έως και 18% σε τμήμα της προσωπικής διαφοράς κύριων και επικουρικών συντάξεων.
“Τσεκούρι” 35%-40% σε όλες τις συντάξεις που εκδίδονται από τις 12 Μαίου 2016 και μετά, σε σχέση με τα ποσά του 2014.
Επανυπολογισμός επικουρικών συντάξεων.
Μεσοσταθμική μείωση 44% στις επικουρικές από 01/01/2015.
Κατάργηση του ορίου κατώτατης σύνταξης.
Εισφορές με βάση το φορολογητέο εισόδημα για τους αυτοαπασχολούμενους και προσαρμογή της κύριας σύνταξης με την εθνική από το 2031 και μετά!
Εισφορές υγείας για αγρότες και επιστήμονες 6,95%.
Αύξηση εισφορών για το ΕΤΕΑ από εργοδότες και εργαζομένους.
13 Μείωση μερίσματος ΜΤΠΥ κατά 35% και αύξηση εισφορών 12,5%.

Μειώσεις εφάπαξ 20%.
Κατάργηση του ΕΚΑΣ για 370.000 συνταξιούχους.
Μείωση συντάξεων χηρείας κατά 42% σε σχέση με το 2014.
Κατάργηση οικογενειακού επιδόματος συζύγου στις κύριες συντάξεις και πλήρη κατάργηση επιδομάτων στις επικουρικές.
Μείωση σε ποσοστό 60% του ποσού της σύνταξης κύριας και επικουρικής για όσους δηλώσουν ότι θέλουν να εργαστούν και κατάργηση στο 100% για όσους εργάζονται στο Δημόσιο.
Πλαφόν 2.000 ευρώ για κύριες συντάξεις και συνολικά στα 3.000 ευρώ για κάθε συνταξιούχο, του Δημοσίου.
Αύξηση του κόστους εξαγοράς αναγνώρισης πλασματικών ετών, με βάση υπολογισμού τον μισθό του τελευταίου μηνός πριν την εξαγορά!
Δημιουργία αντικινήτρων για ασφάλιση μετά τα 25 έτη και με αμοιβές πάνω από 1.300 ευρώ.
Κατάργηση της προστασίας, όταν η νέα σύνταξη υπολείπεται τουλάχιστον 20% της σύνταξης με τον προηγούμενο τρόπο υπολογισμού.

Τρίτο μήνυμα πόσο μας στοίχισε ο Βαρουφάκης
Από 16 δις σύμφωνα με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παπαδοπούλου 85 δις από το βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ δεδε
Και 100 έως 200 δις από τους ξένους

τεταρτο μηνυμα

ΒΡΕΣ ΤΗΝ ΡΥΘΜΙΣΗ

που μου ασχολεισαι και με οικονομικη πολιτικη , ΑΣΧΕΤΕ

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.269
Πόντοι
8.006

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
18.889
Πόντοι
3.656
Γιατι ειναι ενας φυσιολογικος μορφωμενος ανθρωπος που ηγειται ενος φυσιολογικου κομματος, με φυσιολογικές θεσεις και οχι ενας αμορφωτος καταληψιας, που ηγειται ενος τσίρκου με θέσεις ακραίες που αρμοζουν σε κατι περιεργους. Καλυφθηκες?

Εσύ δικηγόρος με αυτοκίνητο αξίας 500€ είσαι σοβαρός δηλαδή ;
Για κλόουν μου φαίνεσαι .

Το 30% επαγγελματιών , δικηγόρων , ιατρών , μηχανικών
ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ....

και ψηφίζουν .... ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ....

φέτες, οι εισφορές σου είναι 310€

με πληθωρισμό και ρυθμό ανάπτυξης 8%
του χρόνου θα πάνε 335€ .....

Είστε σοβαροί ;;;

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ;;;

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
74.962
Πόντοι
12.756
Τύπε έκανα εξαγωγή του κατω αριστερού τραπεζίτη, και ο οδοντίατρός μου με συμβουλευει να βαλω εμφύτευμα, για να μην "κρεμασει" το απο πάνω δόντι που δεν βρισκει πλεον "ανταγωνιστή". Μου τα ειπε καλα ? Για πες γνωμη
ΚΑΛΑ ΣΤΑ ΕΙΠΕ

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.269
Πόντοι
8.006
Ξέρεις και απο αυτα?

Εσύ δικηγόρος με αυτοκίνητο αξίας 500€ είσαι σοβαρός δηλαδή ;
Για κλόουν μου φαίνεσαι .
Μου βρηκες φιατ ουνο πετρολ πενταθυρο του 1994? Ψαχνω και δεν βρισκω με τιποτα

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.501
Πόντοι
266
Δεν χρειάζεται . Απλά κοιτάω κολώνες ΔΕΗ για κηδειόχαρτα.
Ένας ένας θα ψοφάτε σύντομα.

Άλλος πείνα ... άλλος ζέστη .... άλλος κρύο το χειμώνα .... άλλος από κάπνα ξυλόσομπας ...
άλλος επειδή είχε ίδια τακάκια από το 1991 ....
Ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ και ηλιόπουλο
Ειδικά για οδοντιάτρους ότι πρέπει

Και μετά τι να κάνει μετά την ανακοίνωση του οδοντιατρικού συλλόγου ζήτησε συγνώμη

Συνημμένα

• Screenshot_2023-06-23-12-51-21-702_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-06-23-12-51-21-702_com.android.chrome.jpg
    697,4 KB · Εμφανίσεις: 22

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
74.962
Πόντοι
12.756
Ξέρεις και απο αυτα?

εκτος οπου καπου το ειχε γραψει ο politis αρα κατι θα ξερει
μου το ειχε πει και εμενα ..

Και ας πουμε οτι και εμενα και εσενα μας επιασε κοτσο ο οδοντιατρος , ο politis δεν πεφτει εξω

Ασε που ο δικος μου οδοντιατρος αν ανακαλυψω οτι μου πει μαλακια , ξερει οτι την επομενη μερα θα ειναι σε νεκροταφείο
Εχω αλλους 3 δικους οδοντιατρους μου που τον τσεκαρω

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
74.962
Πόντοι
12.756
Τύπε μήπως ο οδοντίατρός σου, είναι με saxo 1.1 ;;;

ή πήρε κανά suzuki ignis μεταχειρισμένο και δεν του βγαίνουν οι δόσεις ;;;

Τι του είπε καλά ρε παπάρα ;;;

μην πεταγεσαι ρε τυπε , ασε να δουμε που θα παει !!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.269
Πόντοι
8.006
Τύπε μήπως ο οδοντίατρός σου, είναι με saxo 1.1 ;;;

ή πήρε κανά suzuki ignis μεταχειρισμένο και δεν του βγαίνουν οι δόσεις ;;;

Τι του είπε καλά ρε παπάρα ;;;
Ρε λεγε, σοβαρα μιλαω, εχεις κλεισει και τα πμ και δεν μπορω να σου στειλω. Γι αυτο ρωταω δημοσιως

εκτος οπου καπου το ειχε γραψει ο politis αρα κατι θα ξερει
μου το ειχε πει και εμενα ..

Και ας πουμε οτι και εμενα και εσενα μας επιασε κοτσο ο οδοντιατρος , ο politis δεν πεφτει εξω

Ασε που ο δικος μου οδοντιατρος αν ανακαλυψω οτι μου πει μαλακια , ξερει οτι την επομενη μερα θα ειναι σε νεκροταφείο
Εχω αλλους 3 δικους οδοντιατρους μου που τον τσεκαρω
Αφου εισαι καλο παιδι, γιατι θελεις να φαινεσαι κακο?

Julian R

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2019
Like
461
Πόντοι
21
Η ΝΔ θα πάρει πολύ μεγάλο ποσοστό μπορεί και 45%.Μπορεί και 47%.Θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από την αποχή που με βάση όσα ακούω θα είναι πολύ μεγάλη.Στις πρώτες ήταν 40 νομίζω.Και από οσους μου είπαν ότι δεν θα πάνε όλοι ήταν μη ψηφοφόροι της ΝΔ.Άλλος γιατί έχει απογοητευτεί με το αποτέλεσμα και μου λεει τι να παω αφού οι μαλάκες αυτόν θα βγάλουν δεν πάω καθόλου.Άλλος ετεροδημότης λέει δεν ξανα ξοδεύομαι τόσα χρήματα και χρόνο 8 ώρες πήγαινε έλα για μια ψήφο γνωρίζοντας το αποτέλεσμα.Αλλος μου είπε θα πάω για μπάνιο.Οπότε δεν ξέρω πόση θα είναι η αποχή στο τέλος θα δείξει.
Η ΝΔ είναι ένα κόμμα μαφιόζων και λαμογιών όσο δεν πάει.Αλλά της αναγνωρίζω ότι έχει έναν απίστευτο κομματικό μηχανισμό που είναι οργανωμένος.Ενώ οι βουλευτές έχουν βγει και είναι με λίστα τους έχουν βάλει να τρέχουν για να πείθουν κόσμο ότι δεν είναι σίγουρο το απότελεσμα κτλ.Φυσικά διαθέτει και πολύ χρήμα αφού έχει κάνει ρύθμιση των δανείων της στις τράπεζες...Και φυσικά διαθέτει και τα ΜΜΕ με την απαραίτητη προπαγάνδα.
Οι ψηφόφοροι της απαρτίζονται από α)φανατισμένους οπαδούς που θα ψηφίζουν νδ ακόμη και να βάλεις αρχηγό τον Κατέλη.Δεν αλλάζουν κόμμα τέλος.ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ και να γινει.Είναι ταγμένοι.Νιώθουν χαρά και καύλα από νίκες εκλογικές.Η στεναχωριούνται.Είναι τέρμα μαλάκες και δυστυχώς είναι πολλοί. β) από άτομα που επιλέγουν τον νικητή σε κάθε εκλογές και σου λέει θα πάω να ζητήσω ρουσφέτι μεθαύριο.Αν έβγαινε πρωτος ο Σύριζα πχ θα πήγαινε στον τάδε βουλευτή και θα του έλεγε σε ψήφισα κάνε μου ευνοική μεταθεση πχ. γ) Από άτομα που επηρεάζονται από την προπαγάνδα.Δηλαδή θα σου πεί μαλάκας ο Μητσοτάκης αλλά ο Τσίπρας είναι προδότης.Μαλάκας ο Μητσοτάκης αλλά πούλησαν την Μακεδονία,έκαψε το Μάτι και διάφορα άλλα που του έχουν παπαγαλίσει.Το λιγότερο κακό που λένε.Είναι και αυτοί αρκετοί.δ)Από άτομα που τρώνε από το κόμμα.Και είναι πολλοι και αυτοί.Και αρκετολι wannabe.Μου είπε ένας θα ψηφίσω ΝΔ μήπως βγει ο τάδε που δεν ειχε βγει την πρώτη φορά και να με πάρει για δουλειά μαζί του.Αυτοι πάνε μαζί με τις οικογένειες τους.ε) Μπάτσοι κυρίως και στρατιωτικοί.Δικαιολογημένα γιατί τους δίνει 600αρια τους προσφέρει κάλυψη σε οποιαδήποτε αυθαιρεσία κάνουν κτλ.
Ο Τσίπρας και ο Σύριζα παραήταν φλώροι.Είχαν την δύναμη κάποια στιγμή να τους τελειώσουν και να έχουμε μια νέα Μεταπολίτευση και δεν το έκανε.Φοβισμένος να συγκρουσθεί πραγματικά με αρκετά στελέχη που είναι της πλάκας επίπεδο καφενείου.Πέρα από αυτό πίστευε ότ το Πασοκ θα διαλυθεί και θα πάρει όλους τους ψηφοφόρους και δεν τα κατάφερε λόγω ότι το Πασοκ είχε πολλούς φανατισμένους οπαδούς και συναισθηματικούς ψηφοφόρους που παρέμειναν εκεί.Δεν γίνεται σε αυτόν τον χώρο να είναι διαιρεμένος.Αν ήταν ένα κόμμα θα τον χτυπουσε διαφορετικά τον καραγκιόζη.

Με λίγα λόγια ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ.Είμαστε καταδικασμένοι να μας κυβερνάνε τα λαμόγια αυτήν την φορά με εκπρόσωπο από την καριολοοικογένεια και τον αυτιστικό τον Μητσοτάκη.Αν ο κόσμος δεν ξυπνήσει και δεν συμμετέχει στις εκλογές ψηφίζοντας το οτιδήποτε πέρα από την συγκεκριμένη συμμορία δεν θα αλλάζει κάτι.Θα έρθει ο καριόλης ο ανιψιός του μετά ο γιός του μετά ο εγγονός του.Πάντα θα έχουν πρόθυμους ηλίθιους σαν τον Βλάσση ή τον άλλον που τον ρωτάει ο άλλος σε 100 ποστ για την ρύθμιση των δανείων της ΝΔ και απαντάει μαλακίες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom