Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 12.250
- Πόντοι
- 3.656
Ανησυχω για φιλο τρουμπακη..3 ωρες μονο με εφιαλτες
Ανησυχω για φιλο τρουμπακη..3 ωρες μονο με εφιαλτες
τον εχει φαει το αλκοολ και το μουνιΑνησυχω για φιλο τρουμπακη..
Αρκει να ειναι καλα...τον εχει φαει το αλκοολ και το μουνι
Λάκη βλέπω κράζεις τον Daima, αλλά απ' έξω τις ξέρεις τις τιμές του Lidl.Σκατόγερε ντολμά ....
Σου είπα για ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΕΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΛΙΝΤΛ.
Συσκευασία κιλού.
Είχαν 0.86€ , έχουν 1.22€
ΠΟΣΟ % ΑΥΞΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΔΑΣΚΑΛΕ ;;;;
Γκρην κόλα, με ετικέτα ληντλ, με στέβια, 330ml.
Είχε 0.22€ , έχει 0.35€
ΠΟΣΟ % ΑΥΞΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΑΣΚΑΛΕ ;;;
Ο φτηνότερος κυμάς λάπα μοσχάρι, είχε 5.50€ , έχει 9.80€
ΠΟΣΟ % ΑΥΞΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΑΣΚΑΛΕ ;;;
Είναι σε κανένα από τα είδη αυτά 12% με 18% που λένε τα βοθροκάναλα που σε ταϊζουν σανό ;;
ενω εσυ το ξερεις ε;Έχω την ισχυρή εντύπωση ότι δεν ξέρεις καλά το αντικείμενο τυπε οπότε άστο να πάει στα κομμάτια.
ΝΑ ΔΩΣΩ μια μικρη συνεισφορα και εγω στις τιμες..35% εκπτωση ο ΑΒ σε τονους ριο μαρε,απορρυπαντικα και παγωτα ΝιρβαναΛάκη βλέπω κράζεις τον Daima, αλλά απ' έξω τις ξέρεις τις τιμές του Lidl.
Δεν είπα ότι έχω επαρκή γνώση (ξέρω λίγα πράγματα) και για αυτό δεν εξέφρασα γνώμη.ενω εσυ το ξερεις ε;
φαινεται απο τα επιχειρηματα που εχεις.
Τιμές θα λες εδώ.ΝΑ ΔΩΣΩ μια μικρη συνεισφορα και εγω στις τιμες..35% εκπτωση ο ΑΒ σε τονους ριο μαρε,απορρυπαντικα και παγωτα Νιρβανα
my mistakeΤιμές θα λες εδώ.
Άσε τα -35% και τα -40%.....
Τιμές θα λές.
Η αποφαση για αγορα των f35 ειναι πολιτικη και οχι στρατιωτικη, δεν ηρθαν δηλ οι ειδικοι και τα ζητησαν.Δεν είπα ότι έχω επαρκή γνώση (ξέρω λίγα πράγματα) και για αυτό δεν εξέφρασα γνώμη.
Εσύ φαίνεται να έχεις ακόμα λιγότερη γνώση από εμένα αλλά παρόλα αυτά κάνεις κριτική σε πολύ σημαντικά ζητήματα εθνικής άμυνας.
Άστο καλύτερα σε αυτούς που έχουν πλήρη εικόνα του αντικειμένου.
Αυτό είπα.
Τι λένε οι ειδικοί και ποιοι ακριβώς είναι αυτοί?Η αποφαση για αγορα των f35 ειναι πολιτικη και οχι στρατιωτικη, δεν ηρθαν δηλ οι ειδικοι και τα ζητησαν.
Ηρθε ο κοινωνιολογος και για να παρει παλαμακια κ μιζα ειπε θα τα αγορασουμε.
Ε, εαν ο κοινωνιολογος, ανεπαγγελτος, εχει αποψη γιατι οχι οι μπουρδελιαριδες;
Ασε αυτη την καραμελα με τους ειδικους, ειδικος ειναι ο κουλης
Θα λέει το Αιγαίο ανήκει στα πσάρια του.
Δεν θέλω να σκεφτώ καν το σενάριο να είναι κυβέρνηση ο Βαρουφάκης &
να αρχίσει τα τηλέφωνα μεσοπέλαγα!!!!!
όλοι τέτοια παίρνουν,Η αποφαση για αγορα των f35 ειναι πολιτικη και οχι στρατιωτικη, δεν ηρθαν δηλ οι ειδικοι και τα ζητησαν.
Ηρθε ο κοινωνιολογος και για να παρει παλαμακια κ μιζα ειπε θα τα αγορασουμε.
Ε, εαν ο κοινωνιολογος, ανεπαγγελτος, εχει αποψη γιατι οχι οι μπουρδελιαριδες;
Ασε αυτη την καραμελα με τους ειδικους, ειδικος ειναι ο κουλης
Πες,πες θα το πιστεψεις κι ο ιδιοςαπο τα αγρια ξημερωματα δουλευω
μην εισαι συκοφαντης...εχω ρεψει σκηνωμα εχω γινει....εγγραφηκες και σημερα στο ημερολογιο μουΠες,πες θα το πιστεψεις κι ο ιδιος
Θα ελεγα κατι με σχετικο με το ρεψει και με αυτο που ειπε ο αλλος στον Μπιρλα χθες το πρωι,αλλα θα δειξω ανωτεροτητα και δεν θα πω τιποταμην εισαι συκοφαντης...εχω ρεψει σκηνωμα εχω γινει....εγγραφηκες και σημερα στο ημερολογιο μου
κατσε γιατι εχω τρεξιματα σε λιγοΘα ελεγα κατι με σχετικο με το ρεψει και με αυτο που ειπε ο αλλος στον Μπιρλα χθες το πρωι,αλλα θα δειξω ανωτεροτητα και δεν θα πω τιποτα
Πως πάει η κροκέτα?μην εισαι συκοφαντης...εχω ρεψει σκηνωμα εχω γινει....εγγραφηκες και σημερα στο ημερολογιο μου
μαλακα με εχει κοψει η πεινα....τουλαχιστιν ΣΚ θα φαω μακαρονια με κιμα,θα πιω και τις ουισκαρες μου και απο Δευτερα παλι ξηρα τροφηΠως πάει η κροκέτα?
Ποια τρώς τώρα?