Νέα

Εκλογές 2023... 21 Μαΐου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Y13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 350K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.503
Πόντοι
266
Δεν έχει σημασία η διαφορά ενός είδους σε σχέση με ένα άλλο ή με τις προσφορές.

Σημασία έχει ότι για το ίδιο είδος τα μπισκότα παπαδοπούλου για παράδειγμα το 2019 έκαναν 1,80 και τώρα κάνουν 3,20. Τυχαία τιμή.

Εσύ νομίζεις ότι τα σούπερ μάρκετ είναι μαλάκες? Αλλάζουν τις τιμές κάθε μέρα...ανεβάζουν την τιμή σε ένα είδος και το βάζουν σε προσφορά.

Αλλά και τι ισχυρίζεσαι? ότι δεν έχουν ανέβει τα κόστη του σούπερ μάρκετ? Κάποια πολύ κάποια λιγότερο....εγώ λέω ότι έχουν πάρει τουλάχιστον 20% πάνω (στην πολύ καλύτερη....)

τώρα αν σήμερα υπάρχει και ένα ψωμί του τοστ που δεν τρώγεται αλλά κάνει 1,20 αντί για 2,80 που κάνουν τα άλλα...αλλά δεν υπήρχε το 19....καμία σημασία δεν έχει.
Ίδιες ιδιωτικές ετικέτες υπήρχαν και το 2019 και σήμερα
Για το ψωμί του τοστ που λες συγκεκριμένα ιδιωτικές ετικέτες έχουν 1.25 1.29 1.34
Σήμερα
Επειδή έχω πάρει και επώνυμες μάρκες όταν είναι σε προσφορά
Στο ψωμί του τοστ Δεν καταλαβαίνω τη διαφορά
Όσο αφορά τα κόστη σουπερμάρκετ φυσικά και έχουν ανέβει
Σε άλλα είδη περισσότερο και σε άλλα λιγότερο
Αλλά όπως σου είπα με το παράδειγμα με τη χοιρινή μπριζόλα
Που ενώ εγώ παίρνω απλή χοιρινή θα σου έλεγα ότι αυξήθηκε 18%
Ενώ ο άλλος φίλος που έπαιρνε λαιμού θα έλεγε ότι αυξήθηκε 117%
Δεν θα μπορούσατε να βγάλετε άκρη στο τι ισχύει αν ο καθένας ήξερε μόνο τα στοιχεία του

Επίσης σήμερα
Αν θέλεις να συγκρίνεις τιμή γαλοπούλας
Σαββατοκύριακο η farmer στο bazaar κάνει 5.5
Η creta farms εν Ελλάδι
Κάνει αν δεις τα στοιχεία στο υπουργείο ανάπτυξης
Από 14,5 το kg μέχρι 22 το κιλό
Μιλάμε για την ίδια γαλοπούλα
Απίστευτη διάφορα στα σούπερ μάρκετ
Ποια τιμή θα πάρεις γενικώς για τη γαλοπούλα και ποια τιμή
Για τη συγκεκριμένη εν Ελλάδι;

Και υπάρχουν και δεκάδες ενδιάμεσες τιμές

Το πράγμα γίνεται ακόμα πιο δύσκολο Με τις προσφορές
Ο Μασούτης έχει τις γαλοπούλες πασσιάς μέχρι το Σάββατο 35% φθηνότερα
Ποια τιμή θα πάρεις να συγκρίνεις;

Antebellum

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Like
489
Πόντοι
36
Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι άσχετο;
Ο Βαρουφάκης... πού έχει χαθεί;;;;
Μετά τις εκλογές δεν τον έχω δει πουθενά. Δεν μπορεί να το διαχειριστεί το απέραντο εγώ του;

Σημερα τσακωθηκε με μια δημοσιογραφο στο ραδιοφωνο

απλα επειδη πλεον ειναι "εξωκοινοβουλευτικος" δεν εχουν υποχρεωση τα καναλια να τον "παιζουν"

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.600
Πόντοι
506
τα F35 τα παιρνουμε για 2 λογους. 1) ειναι εξαιρετικοι στοχοδεικτες για τα scalp/μετεορ των Rafale και 2) γιατι ειναι ο αντικαταστατης του F16 στο ΝΑΤΟ. Αντε και 3) γιατι δε θα το παρουν ποτε οι Τουρκοι

το F16 ειναι εξαιρετικο αεροπλανο αερομαχιας, οταν ομως οι πυραυλοι πλεον ειναι bvr το F16 ποναει. Θεωρητικα, ο μετεορ μπορει να εκτοξευθει απο αεροπλανο πανω απο την αθηνα και να χτυπησει τουρκικο πανω απο τη Σμυρνη, εκει ουτε αερομαχια υπαρχει ουτε τπτ
στο 1.οτι κανουν και οι πυραυλοι δηλ...η θα μπορουσαν ν κανουν μαλιστα φθηνοτερα
2. δε μου λεει κατι, ειδικα εαν πρεπει κ εγω να πληρωσω
3. οι αναγκες δεν μπορει να προσδιοριζοντα απο τα θελω του εχθρου

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.671
Πόντοι
6.946
Ακούω τις εξαγγελίες της Ο.Κ.Δ.Ε. (Οργάνωση Κομμουνιστών Διεθνιστών Ελλάδος)

Πραγματικά, αν είχα ένα μετάλλιο να μου δώσω, θα το έδινα... ΗΡΩΑΣ που ακούω τα ψυχάκια να παπαρολογούν (βέβαια, ξέρω από έξω και ανακατωτά τι θα πουν πριν το πουν) .

Antebellum

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Like
489
Πόντοι
36
στο 1.οτι κανουν και οι πυραυλοι δηλ...η θα μπορουσαν ν κανουν μαλιστα φθηνοτερα
2. δε μου λεει κατι, ειδικα εαν πρεπει κ εγω να πληρωσω
3. οι αναγκες δεν μπορει να προσδιοριζοντα απο τα θελω του εχθρου

1)δεν υπαρχουν πυραυλοι που κανουν το ιδιο χωρις F35 να τους καθοδηγει. Κυρτοτητα της γης κλπ χαζα. Γιατι F35? Γιατι με κλειστα τ' "αμπαρια" το F35 δε το βλεπεις
2) οπλα που δεν εχει γνωριζει ο αντιπαλος ειναι πολλαπλασιαστες ισχυος. Αυτος εχει F16 που τα ξερουμε σα παλια μας ζευγαρια παπουτσια, εμεις εχουμε ραφαλ και συντομα φ35 τα οποιο ο Τουρκος δε ξερει καθολου, δε τα χει πιασει ποτε στα χερια του να τα μαθει.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.261
Πόντοι
10.336
Ο Μασούτης έχει τις γαλοπούλες πασσιάς μέχρι το Σάββατο 35% φθηνότερα
να σου πω ρε δαιμα, μιας και φαινεσαι ενημερωμενος.
ποιος εχει προσφορα σε μπυρες (καισερ, φιξ ή αλφα) να παω να σηκωσω ενα κασονι για το σ/κ;
επισης θελω φετα καλαβρυτων

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.600
Πόντοι
506
1)δεν υπαρχουν πυραυλοι που κανουν το ιδιο χωρις F35 να τους καθοδηγει. Κυρτοτητα της γης κλπ χαζα. Γιατι F35? Γιατι με κλειστα τ' "αμπαρια" το F35 δε το βλεπεις
2) οπλα που δεν εχει γνωριζει ο αντιπαλος ειναι πολλαπλασιαστες ισχυος. Αυτος εχει F16 που τα ξερουμε σα παλια μας ζευγαρια παπουτσια, εμεις εχουμε ραφαλ και συντομα φ35 τα οποιο ο Τουρκος δε ξερει καθολου, δε τα χει πιασει ποτε στα χερια του να τα μαθει.
1, γιατι εισαι τοσο απολυτος; που το ξερεις;
2, μια χαρα θα φαινεται, παντα βρισκουν την τεχνολογια αντιμετρων
3, που το ξερεις οτι δεν θα παρει; στο επιβεβαιωσε καποιος; στην πολιτικη ολα αλλαζουν

Υπαρχουν τοσες αναγκες να καληφθουν που τα φ35 ειναι σαν το κασμιρ υφασμα σε φτωχο-τσιγκανικο κορμι.
Αληθεια, για ποσες ημερες εχουμε πυρομαχικα σε ενδεχομενο πολεμο; οπλισμο στρατιωτη, μεσα προστασιας και πρωτες βοηθειες; ειδικα το τελευταιο ειδες κατι οταν υπηρετησες; εγω δεν ειδα

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
18.944
Πόντοι
3.656
Ίδιες ιδιωτικές ετικέτες υπήρχαν και το 2019 και σήμερα
Σκατόγερε ντολμά ....

Σου είπα για ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΕΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΛΙΝΤΛ.
Συσκευασία κιλού.

Είχαν 0.86€ , έχουν 1.22€
ΠΟΣΟ % ΑΥΞΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΔΑΣΚΑΛΕ ;;;;

Γκρην κόλα, με ετικέτα ληντλ, με στέβια, 330ml.
Είχε 0.22€ , έχει 0.35€
ΠΟΣΟ % ΑΥΞΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΑΣΚΑΛΕ ;;;

Ο φτηνότερος κυμάς λάπα μοσχάρι, είχε 5.50€ , έχει 9.80€
ΠΟΣΟ % ΑΥΞΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΑΣΚΑΛΕ ;;;

Είναι σε κανένα από τα είδη αυτά 12% με 18% που λένε τα βοθροκάναλα που σε ταϊζουν σανό ;;

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.000
Πόντοι
3.936
IMG_0114.jpeg

Oletiras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
3.880
Πόντοι
456
1, γιατι εισαι τοσο απολυτος; που το ξερεις;
2, μια χαρα θα φαινεται, παντα βρισκουν την τεχνολογια αντιμετρων
3, που το ξερεις οτι δεν θα παρει; στο επιβεβαιωσε καποιος; στην πολιτικη ολα αλλαζουν

Υπαρχουν τοσες αναγκες να καληφθουν που τα φ35 ειναι σαν το κασμιρ υφασμα σε φτωχο-τσιγκανικο κορμι.
Αληθεια, για ποσες ημερες εχουμε πυρομαχικα σε ενδεχομενο πολεμο; οπλισμο στρατιωτη, μεσα προστασιας και πρωτες βοηθειες; ειδικα το τελευταιο ειδες κατι οταν υπηρετησες; εγω δεν ειδα
Έχω την ισχυρή εντύπωση ότι δεν ξέρεις καλά το αντικείμενο τυπε οπότε άστο να πάει στα κομμάτια.

Εγγρ.
3 Ιουν 2023
Like
513
Πόντοι
86
Μία ατυχής στιγμή μιας προδιαγεγραμμένης πορείας. Ενώ ο ίδιος ο Μίκης αλλιώς τα εννοούσε, πίστεψε με, εξαιτίας του ναρκισσιστικής φύσης λαϊκισμού του κατέληξε να δίνει τροφή στα κάθε είδους φασισταριά, χωρίς να μπορεί να το ελέγξει. Φταίει ο ίδιος πρώτα από όλα με το να θέλει όλο να είναι στο επίκεντρο της προσοχής κι έπειτα ένας άνθρωπος με περίεργες διασυνδέσεις σε παραστρατιωτικές οργανώσεις, ο οποίος τον παρέσυρε στο συλλαλητήριο αυτό.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
9.980
Πόντοι
1.686
Sevagio ,
θα ήθελα να είχαμε πρωθυπουργό ένα τύπο
σαν το Μπερλουσκόνι ! :rockon:

TELEMMGLPICT000339124871_16865853456550_trans_NvBQzQNjv4BqqVzuuqpFlyLIwiB6NTmJwfSVWeZ_vEN7c6bHu2jJnT8.jpeg

Inside the bunga bunga sex parties that made Silvio Berlusconi infamous​

The former Italian PM had a long and colourful life but will be best remembered for lurid soirées where girls dressed up for his pleasure

Silvio Berlusconi (HQ) jokes with a careless parking guard​

Sevagio,
πιστεύω πως αν ήσουν Ιταλός θα ψήφιζες Σίλβιο

Κρυφές λούγκρες που το παίζουν οικογενειάρχες
και είναι πολιτευτές της ΝΔ ,
να πάνε στο Λος Άντζελες,
δεν θέλουμε να διοικούν αυτοί .

κρυφές λούγκρες της ΝΔ , ξουτ ! :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom