athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.338
- Πόντοι
- 12.756
em symboylh toy Lamar logiko na thn pathseisΛαϊκή γτχ
em symboylh toy Lamar logiko na thn pathseisΛαϊκή γτχ
Παρακαλώ να αναγράφεται της λέξης στα ελληνικά είναι στους κανόνες του σαιτem symboylh toy Lamar logiko na thn pathseis
δινω εμφασηΠαρακαλώ να αναγράφεται της λέξης στα ελληνικά είναι στους κανόνες του σαιτ
Δεν κατάλαβα τίποτακαλησπερα φίλε Αθηναίοδινω εμφαση
Λαϊκή γτχ
καλα να παθεις τοτε
τι λαικη ρε μαλακα???Εμ .. εισαι τουριστας εδω , δεν ξερεις οτι Πεμπτες στην Ζερβα εχει λαικη
Για πες τι ψωνίζεις από εκεί;Εμ .. εισαι τουριστας εδω , δεν ξερεις οτι Πεμπτες στην Ζερβα εχει λαικη
φανελακια τιραντα,να καθεται στο μπαλκονι να ρεμβαζειΓια πες τι ψωνίζεις από εκεί;
Λες να πηγαίνει μαζί με φίλο Αθηναίο παρέα;φανελακια τιραντα,να καθεται στο μπαλκονι να ρεμβαζει
εγω δεν εχω μπαλκονι...σε υγρασιασμενο υπογειο μενωφανελακια τιραντα,να καθεται στο μπαλκονι να ρεμβαζει
1)Είμαι πιο παλιός σενα στην περιοχη.Εμ .. εισαι τουριστας εδω , δεν ξερεις οτι Πεμπτες στην Ζερβα εχει λαικη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ειδες κατι νευρα που έχει ;; άρα μια χαρά καλος ηταν ο καφες , τον επιασε
Μάλιστα εγώ έχω μάθει ότι το σπίτι της γυναίκας είναι άνω τον 100 τετραγωνικά και υπέρ λουξεγω δεν εχω μπαλκονι...σε υγρασιασμενο υπογειο μενω
ελα μου ντε !!!τι λαικη ρε μαλακα???
που μενεις??
τι πλεμπες ειναι αυτες??
κακως γαμαει η λαικη παει η κυρα καθε Δευτερα...λιγο μακρια βεβαια με αμαξι κλπ1)Είμαι πιο παλιός σενα.
2)Πέμπτη αν είμαι Αθήνα είμαι εταιρεία.
3)Δεν έχω ψωνίσει ποτέ από λαϊκή.
4)
υπογαΜάλιστα εγώ έχω μάθει ότι το σπίτι της γυναίκας είναι άνω τον 100 τετραγωνικά και υπέρ λουξ
Κάνεις λάθος τα καλύτερα φρούτα λαχανικά εκεί είναι3)Δεν έχω ψωνίσει ποτέ από λαϊκή.
4)
Για πες τι ψωνίζεις από εκεί;
εχει βρει ενα παππου απο Ναυπλιο κυρα μαλακα εχει τα καλυτερα ζαρζαβατικαΚάνεις λάθος τα καλύτερα φρούτα λαχανικά εκεί είναι
Έχω να πάω πολλά χρόνια πάνω λαϊκή , αλλά πραγματικά έχει καλά προϊόνταεχει βρει ενα παππου απο Νυπλιο κυρα μαλακα εχει τα καλυτερα ζαρζαβατικα
ναι ρε παει κυρα σου λεω...πηγα και εγω μια φορα μαζι της...αποφραδα μεραΈχω να πάω πολλά χρόνια πάνω λαϊκή , αλλά πραγματικά έχει καλά προϊόντα