Νέα

Εκλογές 2023... 21 Μαΐου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Y13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 353K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.314
Πόντοι
22.785
Μπαταχτσηδες, η, πραγματικα μη εχοντες, νομιζω οτι πλεον ειμαστε φακελωμενοι ολοι και η εφορια μπορει να το εξακριβωσει.
Εδώ μας ξέρουν όλες οι κυρίες του χώρου δεν θα μας ξέρει η εφορία.

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.381
Πόντοι
3.656
τύπε εγώ νοιάζομαι για τους φτωχούς και τους προσφέρω εργασία στο έντερπράις μου

με ανταγωνιστικές αποδοχές και φιλικό προς τον εργαζόμενο περιβάλλον :coffee:
εχεις βαλει αγγελια??????

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.048
Πόντοι
3.656
Κάνεις λάθος στο ότι φτιάχνεις τα νούμερα όπως σε βολεύει για να αποδείξεις τον ισχυρισμό σου. Χωρίς να έχουν σχέση με την πραγματικότητα.
Κι επειδή βαριέμαι τις άσκοπες συζητήσεις με ανοησίες, σήμερα
το ψωμί έχει 1 ευρώ η φρατζολα
το ρύζι 1,43 ευρω το κιλο
το 1,5 κιλό ντοματες 2,45 ευρώ
το τυρί για τοστ 3 ευρώ τα 400gr
Σύνολο 8 ευρώ.
Αλλά για σένα έχουν 30.
Τέτοιοι είναι οι υπολογισμοί που κάνεις.
Κάτσε σκέψου καλύτερα, πως γίνεται κάποιος που περνάει χειρότερα σήμερα, σύμφωνα με τον ισχυρισμό σου, να ψηφίζει μαζικά αυτόν που τον αναγκάζει να περνάει χειρότερα. Για πρώτη φορά.
Και τέλος από μένα γιατί πραγματικά δεν έχει νόημα.
Από όλα αυτά που είπες μόνο οι ντομάτες είναι σωστό....

όλα τα άλλα για να τα βρεις σε αυτές τις τιμές μόνο στις ετικέτες των σούπερ μάρκετ και αν. Αν πας στο σάιτ του σκλαβενίτη για παράδειγμα...έχει το δικό του 1,45/κγ και τα υπόλοιπα 3.45/κγ...επίσης αν πάς να πάρεις 20 φέρες γαλοπούλα και 20 φέτες γκουντα πχ.....δίνεις περίπου ένα 10ρικο

Επίσης εγώ μιλάω για την ακρίβεια και όχι για τα κόμματα. Ουτε εγώ θέλω να κάνω συζήτηση για μητσοτάκηδες και τσίπρες. Οι τιμές που έβαλες είναι πολύ φτηνές δεν είναι αυτές που συναντώ εγώ όταν ψωνίζω.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.048
Πόντοι
3.656

ο τότε Mikel ήταν σερβιτόρος στον ιδιοκτήτη του τότε bruno,
ο κλέψας του κλέψαντος
Εμείς εδώ είμαστε επιστήμονες τυπε..όταν φύγουν από εμένα για να ανοίξουν τα φτερά τους θα είναι για να πάνε κατευθείαν στο cern

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.048
Πόντοι
3.656
Για αρχή .... θα μπορούσαν να διαθέσουν κάποια από τα έτοιμα κρατικά κτίρια .... που είναι ρημάδια .... με ελάχιστη συντήρηση .....

Αλλά αν δεν έχει μίζα .... δεν θέλουν .
Για αρχή πρέπει να δώσουν κίνητρα να χτιστούν νέες πολυκατοικίες και να δώσουν φοροελαφρύνσεις σε όποιους νοικιάζουν φτηνότερα από την μέση τιμής της περιοχής, σε πολύτεκνους κτλπ.

Πρέπει επίσης να δώσουν κίνητρο στα φυσικά πρόσωπα να ζητάνε να είναι όλα με απόδειξη για να μην παίζουν τα μαύρα. Να περνάει έξοδα και το φυσικό πρόσωπο.

Και ας χτίσουν και εργατικές πολυκατοικίες μετά.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.339
Πόντοι
3.656
εχεις βαλει αγγελια??????
Εσύ από πότε την έχεις ; Από 2017 ;;

Ρε εσύ .... έχεις δοκιμάσει το νούμερο που έχεις δηλώσει στην αγγελία ;
Μήπως είναι χαλασμένο το τηλέφωνο και έχουν πάρει 3752 ενδιαφερόμενοι και δεν παίρνουν απάντηση .....

Περίεργο να μην ανταποκρίνονται σε τέτοιο .... career opportunity

barbeque-bbq.gif

Απογευματινούς παίρνεις ;
Έχουμε εδώ έναν αφού ....
im-784561

Τελευταία τροποποίηση:

Julian R

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2019
Like
461
Πόντοι
21
Πόσο καθυστερημένος πρέπει να είσαι για να ψηφίζεις το κόμμα που χρεωκόπησε την χώρα κυβερνώντας τόσα χρόνια και χρωστάει και η ίδια τόσα χρήματα;

Συνημμένα

• XREOS ND.png
    XREOS ND.png
    91 KB · Εμφανίσεις: 22

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.755
Πόντοι
2.356
Από όλα αυτά που είπες μόνο οι ντομάτες είναι σωστό....

όλα τα άλλα για να τα βρεις σε αυτές τις τιμές μόνο στις ετικέτες των σούπερ μάρκετ και αν. Αν πας στο σάιτ του σκλαβενίτη για παράδειγμα...έχει το δικό του 1,45/κγ και τα υπόλοιπα 3.45/κγ...επίσης αν πάς να πάρεις 20 φέρες γαλοπούλα και 20 φέτες γκουντα πχ.....δίνεις περίπου ένα 10ρικο

Επίσης εγώ μιλάω για την ακρίβεια και όχι για τα κόμματα. Ουτε εγώ θέλω να κάνω συζήτηση για μητσοτάκηδες και τσίπρες. Οι τιμές που έβαλες είναι πολύ φτηνές δεν είναι αυτές που συναντώ εγώ όταν ψωνίζω.
Οταν γράφεις αποδεδειγμένα κουταμαρες να έχεις την εξυπνάδα είτε να κόβεις είτε να λες οκ λάθος, πάμε παρακάτω.
Όσο συνεχίζεις να επανέρχεσαι, για να "στηρίξεις" την κουταμαρα που έγραψες, τόσο γελοιοποιεισαι.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.339
Πόντοι
3.656
Οταν γράφεις αποδεδειγμένα κουταμαρες να έχεις την εξυπνάδα είτε να κόβεις είτε να λες οκ λάθος, πάμε παρακάτω.
Όσο συνεχίζεις να επανέρχεσαι, για να "στηρίξεις" την κουταμαρα που έγραψες, τόσο γελοιοποιεισαι.

Δεν έχουν ακριβύνει τα τρόφιμα , το ρεύμα , η βενζίνη και τα νοίκια ;;;

Τι λάθος κάνει ;;;;;;;;;

Το μπουκάλι το καμπάρι κάνει 23€ ......

Η πιο ακριβή ελληνική γραβιέρα έχει πάει 28€ το κιλό .... ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ , ΕΙΧΕ Η ΙΔΙΑ .... 17€ .....
ακριβώς η ίδια στο ίδιο σούπερ μάρκετ !

τι στο διάολο έγινε ;;;;

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.755
Πόντοι
2.356
Δεν έχουν ακριβύνει τα τρόφιμα , το ρεύμα , η βενζίνη και τα νοίκια ;;;

Τι λάθος κάνει ;;;;;;;;;

Το μπουκάλι το καμπάρι κάνει 23€ ......

Η πιο ακριβή ελληνική γραβιέρα έχει πάει 28€ το κιλό .... ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ , ΕΙΧΕ Η ΙΔΙΑ .... 17€ .....
ακριβώς η ίδια στο ίδιο σούπερ μάρκετ !

τι στο διάολο έγινε ;;;;
Με τον κατώτατο μισθό πληρώνεσαι; Και θες γραβιέρα ΠΟΠ Αμφιλοχίας ή Νάξου;
Τη φοβερή ακρίβεια δεν την αμφισβητεί κανείς. Πρόσφατα εγραφα για το αγαπημένο μου γιαούρτι που πήγε από 3,80 στα 4,30 την περίοδο του. Πασχα. Και πολλά ακόμα προϊόντα που ψωνίζω σταθερά.
Τα νούμερα στον αέρα δε μπορώ. Κι ότι κάποιος με 430 ευρώ επι Σαμαρά και Τσίπρα περνούσε καλύτερα από κάποιον με 670 ευρώ σημερα.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.048
Πόντοι
3.656
Καλά για αρχή δεν είμαστε σε ντίμπέιτ τύπε...ο καθένας λέει τη γνώμη εδώ δεν καταθέτουμε σε δικαστήριο και δεν γελοιοποιείται κανένας για την γνώμη του.

Εγώ λοιπόν χθες πήρα από ένα σούπερ (δεν έχει σημασία ποιο)

1.5 κιλό ντομάτες,

1 ρύζι (3 και κάτι είχε)

10 φέτες γαλοπούλα, 10 φέτες τυρί τοστ, 1 συσκευασία ψωμί τοστ

1 σάλτσα για μακαρόνια

και 1 τυροσαλάτα

και πλήρωσα 25 ευρώ.

Δεν πήγα σε ντέλι πηγα σε ένα σούπερ μάρκετ κανονικό...ούτε στο λιντλ.

Τι θες για να το πιστέψεις να σου ανεβάσω και την απόδειξη?

Γιατί δεν πας στο eshop ενώς σουπερ να βάλεις (όχι προιόντα με ετικέτα του σούπερ...αυτά που αγοραζες και το 17) και να δεις πόσο θα στα βγάλει στο τέλος να δούμε πόσα πλήρωνες το 17 και πόσα σήμερα.

Άσε που πιάστηκες από τις τιμές του σούπερ που ειναι οι πιο συζητήσιμες...ενώ το point ηταν το κατά πόσο έφτανε ο βασικός το 17 και κατά πόσο φτάνει σήμερα.

Julian R

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2019
Like
461
Πόντοι
21
Τσακωθείτε μαλάκες για την γραβιέρα Νάξου και για τσίχλες.Μόνο καθυστερημένοι και αυτοι που τρώνε χρήμα από την ΝΔ ψηφίζουν.Διαλέξτε που είστε.

Συνημμένα

• LEFTA MITSOTAKI.png
    LEFTA MITSOTAKI.png
    234,1 KB · Εμφανίσεις: 24

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.339
Πόντοι
3.656
Με τον κατώτατο μισθό πληρώνεσαι; Και θες γραβιέρα ΠΟΠ Αμφιλοχίας ή Νάξου;
Τη φοβερή ακρίβεια δεν την αμφισβητεί κανείς.
Ωραία .... γάμα τη γραβιέρα ..... είναι για πλούσιος ..... Η ΦΘΗΝΟΤΕΡΗ ΦΕΤΑ ΠΟΠ .... είχε .... 7.50€ το κιλό !!!!!

Σε σούπερ μάρκετ .

Η ίδια , στο ίδιο σήμερα, έχει 13€ το κιλό !!!!!!!!! Η ΦΘΗΝΟΤΕΡΗ ΠΟΠ !!!!!!!!!!!!!

Θα μου πεις και η φέτα για πλούσιους ;;;;;

Το λευκό τυρί , που είναι φέτα που δεν περίμενε να γίνει φέτα ..... ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΨΥΓΕΙΟ .... ΕΙΧΕ 4.70€ ΤΟ ΚΙΛΟ ....

ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ 8€ ΤΟ ΚΙΛΟ !!!!!!!!!!!

Το φθηνότερο λευκό ..... της απελπισίας ..... ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΣΟ ΕΙΧΕ Η ΦΕΤΑ ΠΟΠ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 1 ΧΡΟΝΟ !!!!!!!

Τι να λέμε τώρα ;;;;;;

Ο φθηνότερος κυμάς μοσχάρι .... ΛΑΠΑ ΛΕΜΕ .... .... είχε 5.80€ και έχει .... 10€ ΤΟ ΚΙΛΟ !!!!!!

τι συζητάμε ;;;;

Πατάτες .... είχαν 0.35€ το κιλό .......... έχουν 1.60€ !!!!!!!!!!

ΟΙ ΠΑΤΑΤΕΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ....

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.755
Πόντοι
2.356
Καλά για αρχή δεν είμαστε σε ντίμπέιτ τύπε...ο καθένας λέει τη γνώμη εδώ δεν καταθέτουμε σε δικαστήριο και δεν γελοιοποιείται κανένας για την γνώμη του.

Εγώ λοιπόν χθες πήρα από ένα σούπερ (δεν έχει σημασία ποιο)

1.5 κιλό ντομάτες,

1 ρύζι (3 και κάτι είχε)

10 φέτες γαλοπούλα, 10 φέτες τυρί τοστ, 1 συσκευασία ψωμί τοστ

1 σάλτσα για μακαρόνια

και 1 τυροσαλάτα

και πλήρωσα 25 ευρώ.

Δεν πήγα σε ντέλι πηγα σε ένα σούπερ μάρκετ κανονικό...ούτε στο λιντλ.

Τι θες για να το πιστέψεις να σου ανεβάσω και την απόδειξη?

Γιατί δεν πας στο eshop ενώς σουπερ να βάλεις (όχι προιόντα με ετικέτα του σούπερ...αυτά που αγοραζες και το 17) και να δεις πόσο θα στα βγάλει στο τέλος να δούμε πόσα πλήρωνες το 17 και πόσα σήμερα.

Άσε που πιάστηκες από τις τιμές του σούπερ που ειναι οι πιο συζητήσιμες...ενώ το point ηταν το κατά πόσο έφτανε ο βασικός το 17 και κατά πόσο φτάνει σήμερα.
Και εξακολουθείς. Τις τιμές τις πήρα απο το site του ΑΒ, πλην του ψωμιού που είναι η τιμή φούρνου. Οι ντομάτες του ΑΒ έχουν 1,65 το κιλο οι συσκευασμένες που επέλεξα. Στη λαϊκή είναι στα 80 λεπτά με 1,20 ευρώ.
Μας έβαλες ολόκληρη λιστα και πλήρωσες 25 ευρώ, αλλά για να στηρίξεις την κουταμαρα που έγραψες τα 4 πραγματακια είχαν 30 ευρώ.
Όταν πληρώνεσαι με το βασικό ψάχνεις τις φθηνότερες τιμές στο s/m. Νομός σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης.
Αλλά για να στηρίξεις την κουταμαρα που έγραψες μας γράφεις πόσο αγοράζεις εσύ το κασέρι ΠΟΠ και το ρύζι Μπαρμπεν. Που και πάλι δε σου βγάζει τα νούμερα.
Γάμησέ το γιατί δεν έχει νόημα.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.339
Πόντοι
3.656
Όταν πληρώνεσαι με το βασικό ψάχνεις τις φθηνότερες τιμές στο s/m. Νομός σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης.
Όχι . Γιατί σε πολλά μέρη με τον κατώτατο .... μπορείς να αγοράσεις πολλά τρόφιμα ΑΠΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ .....

Γιατί τα τρόφιμα δεν είναι πολύ ακριβότετα στην ελλάδα από την καλιφόρνια ..........

Απλά καλιφόρνια ο τελευταίος παίρνει 2500 κι εδώ παίρνει 450 δήθεν 4ωρος ...........

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.755
Πόντοι
2.356
Ωραία .... γάμα τη γραβιέρα ..... είναι για πλούσιος ..... Η ΦΘΗΝΟΤΕΡΗ ΦΕΤΑ ΠΟΠ .... είχε .... 7.50€ το κιλό !!!!!

Σε σούπερ μάρκετ .

Η ίδια , στο ίδιο σήμερα, έχει 13€ το κιλό !!!!!!!!! Η ΦΘΗΝΟΤΕΡΗ ΠΟΠ !!!!!!!!!!!!!

Θα μου πεις και η φέτα για πλούσιους ;;;;;

Το λευκό τυρί , που είναι φέτα που δεν περίμενε να γίνει φέτα ..... ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΨΥΓΕΙΟ .... ΕΙΧΕ 4.70€ ΤΟ ΚΙΛΟ ....

ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ 8€ ΤΟ ΚΙΛΟ !!!!!!!!!!!

Το φθηνότερο λευκό ..... της απελπισίας ..... ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΣΟ ΕΙΧΕ Η ΦΕΤΑ ΠΟΠ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 1 ΧΡΟΝΟ !!!!!!!

Τι να λέμε τώρα ;;;;;;

Ο φθηνότερος κυμάς μοσχάρι .... ΛΑΠΑ ΛΕΜΕ .... .... είχε 5.80€ και έχει .... 10€ ΤΟ ΚΙΛΟ !!!!!!

τι συζητάμε ;;;;

Πατάτες .... είχαν 0.35€ το κιλό .......... έχουν 1.60€ !!!!!!!!!!

ΟΙ ΠΑΤΑΤΕΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ....
Ρε μαζί σου σε αυτό. Το εχω ξαναγράψει. Και το χειρότερο, η τιμή παραγωγού στο γάλα μειώθηκε. Είδες καμία μείωση στο ράφι. Το σιτάρι φέτος πωλείται στη μισή τιμή σε σχέση με πέρυσι. Άμα δεις μείωση αλευριού ή ψωμιού στο ράφι γραψε μου.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.755
Πόντοι
2.356
Όχι . Γιατί σε πολλά μέρη με τον κατώτατο .... μπορείς να αγοράσεις πολλά τρόφιμα ΑΠΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ .....

Γιατί τα τρόφιμα δεν είναι πολύ ακριβότετα στην ελλάδα από την καλιφόρνια ..........

Απλά καλιφόρνια ο τελευταίος παίρνει 2500 κι εδώ παίρνει 450 δήθεν 4ωρος ...........
Πάντα για αγορά από σούπερ μάρκετ μιλάμε. Τα 4-5 μεγάλα που είναι και εθνικές αλυσίδες. Στα Χανιά τα s/m του ΙΝΚΑ είναι ακριβότερα των άλλων. Πήγαινα να ψωνισω κι έλεγα τι γίνεται ρε πούστη μου; Τι ΙΝΚΑ είναι αυτό; Σταφύλια από όποιο μέρος της Ελλάδας με τιμή στο Θεό. Κρητικά ούτε για δείγμα. Μην πω για τιμές σε ψαράδικο. Σε νησί.

Julian R

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2019
Like
461
Πόντοι
21
Μεγάλε ψηφίζεις ΝΔ;
Και εξακολουθείς. Τις τιμές τις πήρα απο το site του ΑΒ, πλην του ψωμιού που είναι η τιμή φούρνου. Οι ντομάτες του ΑΒ έχουν 1,65 το κιλο οι συσκευασμένες που επέλεξα. Στη λαϊκή είναι στα 80 λεπτά με 1,20 ευρώ.
Μας έβαλες ολόκληρη λιστα και πλήρωσες 25 ευρώ, αλλά για να στηρίξεις την κουταμαρα που έγραψες τα 4 πραγματακια είχαν 30 ευρώ.
Αλλά για να στηρίξεις την κουταμαρα που έγραψες μας γράφεις πόσο αγοράζεις εσύ το κασέρι ΠΟΠ και το ρύζι Μπαρμπεν. Που και πάλι δε σου βγάζει τα νούμερα.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.048
Πόντοι
3.656
Εντάξει τύπε πες τη λέξη ''κουταμάρα'' 'άλλη μια φορά για να αποδείξεις πόσο δίκιο έχεις.

Αλλα άφού σου αρέσουν οι λεπτομέρειες έγραψα ότι πήρα 7 πράγματα με 25 ευρώ.

Το 17 όμως δεν έπαιρνες αυτές τις ετικέτες έπαιρνες αυτά που είπα και είχαν 2 φορές φτηνότερα από σήμερα.

Και στα λιντλ αμα πας θα τα βρεις ακόμα φτηνότερα.

Εσύ δεν βγάζεις κανένα νούμερο και το μόνο που λες είναι ''γάμησε τα δεν βγάζει νόημα''

Που και δίκιο να είχες εντάξει δεν πληρώνεις 200ε το μήνα στο σούπερ πληρώνεις 150...γιατί παρακάτω δεν πάει.

Τα 200ε του ενοικίου, τα 50-70ε του ρεύματος που πληρώνει αυτός σε σχέση με το 2017 πως θα τα βγάλει από πιο βασικό μισθό?

Ότι πεις ναι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom