Νέα

Εκλογές 2023... 21 Μαΐου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Y13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 353K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.648
Πόντοι
1.706
Ναι...έχει στο περιστέρι, στον περισσό και στον ταύρο.

Όταν χτίστηκαν έμπαιναν εκεί εισοδήματα με 20.000 φορολογική δήλωση? :confused:
Δε νομίζω με τόσα να συμμετείχαν καν στις κληρώσεις.
Θυμάμαι τις εδω κατοικίες όταν τις παρέδωσαν, ήμουν δεν ήμουν 10 ετών.
Κακοφτιαγμένες, καθυστερημένες και φυσικά εκτός προϋπολογισμού.
Καλά το γράφεις εσυ αλλά η απάντηση είναι πιο εύκολη, αφού το δοκιμάσαμε πρίν χρόνια γιατί να επιστρέψουμε πάλι στα ίδια?

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Για θυμισε μας το σκηνικο που ειχε στηθει τοτε στις εσωκομματικες για να βγει ο μιστερ μπιν, λογω ονοματος. Κι αν θυμαμαι καλα σε αλλη φαση ολοκληρα κειμενα ειχαν γραφτει για την νοθεια των εκλογων στο αμερικα. Γιατι να μη γινει και αλλου το ιδιο. Ποιος θα τους σταματησει; Ο κανενας. Αυτοι εχουν το καρπουζι αυτοι και το μαχαιρι

Στο αμερικα ειχαν ηλεκτρονικη ψηφοφορια μεσα απο pc αρα εκει μπορει να ισχυριστει ο καθενας οτι θελει για αποτελεσματα και αλγοριθμους.

Εδω βγαζουν τα πρωτοδικεια, απο τα αποτελεσματα και τους σακους που εχουν ενυπογραφα καταγραψει οι δικηγοροι που ειναι δικαστικοι αντιπροσωποι με παρουσια εξαντλητικη απο κομματοσκυλα ολων των κομματων με ματια λειζερ σε καθε ανοιγμα του φακελου να πρηζουν μπαλες για καθε μικρη μουντζουρα που υπαρχει στο ψηφοδελτιο με συνεχεις φασαριες και ενστασεις δεκαετιας 60, αστυνομια καθε 2 ωρες για ψευτοκαταγγελιες.

Δεν εχεις υπαρξει ποτε γραμματεας η εστω εφορευτικη επιτροπη ουτε εχεις πατησει τα μεσανυχτα μετα απο καταμετρηση στο πρωτοδικειο ΑΘηνων και η ασχετοσυνη σου ακομη μια φορα φωναζει απο χιλιομετρα.

Για μεχρι εδω εισαι ειπαμε:

1686725655976.jpeg

Τελευταία τροποποίηση:

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.463
Πόντοι
3.656
Τύπε....πάμε πάλι τα μαθηματικά :

2017 : 450 ο βασικός

-250 ενοίκιο

-30 ρευμα

-120 σουπερ μάρκετ

- 50 νερό, τηλέφωνο κτλπ

τέλος.

2023 :

650 μισθός

-400 ενοίκιο

-80 ρεύμα

-200 σούπερ μάρκετ

-30 μπήκες μέσα και δεν έχεις ούτε για νερό ούτε για τηλέφωνο ούτε για μια τσίχλα.

Ειλικρινά πες μου σε τι κάνω λάθος στα νούμερα? Επίσης το 2017 φυσικά και έτρωγε ΕΝΑΣ άνθρωπος για 1 βδομάδα. Δεν έτρωγε καλά αλλά σίγουρα έπαιρνε φαγητό για 1 βδομάδα. Σήμερα με 30 ευρώ παίρνεις ψωμί, τυρί για τοστ, 1.5 κιλό ντομάτες και ένα πακέτο ρύζι.
Τυπε απο μεγιστανες εχουμε τους λατσαιους τους βαρδινογιαννηδες τον Νιπλη και 2-3 ακομα...Μας φτανουν.
Η πλεμπα τωρα ας κανει και λιγο το σκατο της παξιμαδι και ας βαλει πλατη να ξανασωθει η χωρα...και αν ψοφησουν και μερικοι στην πορεια της σωτηριας,ε τι να κανουμε...αυτα εχει ο καπιταλισμος.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.438
Πόντοι
3.656
Ναι...έχει στο περιστέρι, στον περισσό και στον ταύρο.

Όταν χτίστηκαν έμπαιναν εκεί εισοδήματα με 20.000 φορολογική δήλωση? :confused:

Έχει και κάτω κηφισιά , όριο μεταμόρφωσης-ηρακλείου , νέο ψυχικό , νέα φιλαδέλφεια , νέα ιωνία, δραπετσώνα , αθήνα .

Δες και μερικές εδώ

και φιλοπάππου έχει !

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Οι αγοραστές, που είχαν πάρει λοιπόν στεγαστικά που δεν μπορούσαν να πληρώσουν , τιμωρούνται . Τους ξεσκίζουν .
Πάνε σε παλιά σπίτια ή γκαρσονιέρες.

ΤΑ ΓΑΜΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΑΙΖΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ , ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΜΑΝΑΤΖΕΡ , που έδιναν τα μεγάλα στεγαστικά σε σουβλατζίδες , νυχούδες και υπαλλήλους κινητής ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ

γιατί συνεχίζουν να δουλεύουν σε τράπεζες, να παίρνουν μισθάρες, να έχουν προνόμια, να τους στέλνουν σε ρηζόρτς πληρωμένα,
να έχουν τσαμπέ κινητά , λαπτοπ και εταιρικές μερσεντέ ;;;

ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ , ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ
ΠΟΥ ΤΙΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ , ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ

και τη δυνατότητα να δουλεύουν σε τράπεζες ;;

Να μαζεύουν ελιές επαρχία, να γίνουν χαμάληδες στην αθήνα ή άνεργοι ;;;
Ελα σκούπισε τις μυξούλες σου για να δούμε κανένα νούμερο.
Οι τραπεζουπάλληλοι είχαν τρομερή αριθμητική μείωση. Απο 63.000 το 2010 έπεσαν στους 30.000 το 2021.
Οχι φυσικά για να ικανοποιηθεί η χαιρεκακία και ο φθόνος σου αλλά επειδή αναπτύχθηκαν οι ηλεκτρονικές συναλαγές, το phone banking, κλπ και αντίστοιχα έκλεισαν υποκαταστήματα.
Λυπηρό αλλά αναπόφευκτο. Ότι δεν παράγει αξία αργά η γρήγορα σβήνει.
Σε κάποιες περιπτώσεις στο μεσοδιάστημα μπαίνει στο bou και κλαίει τη μοίρα του με bold και κεφαλαία γράμματα.

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
ΓΑΠ μαλακα χαχαχαχα

"Τον πιστεψαμε αλλα μας προδωσε"
Και η πουτανα στο στριπτιτζαδικο σε χαιρετησε αρα σε γουσταρει.

Μην τον διαγραψετε ποτε αυτο τον πατο της τροφικης αλυσιδας.

Κανει το τελλυ και τον νταντε να φαινονται Αινσταιν.

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.402
Πόντοι
786
ο νιο και ο νταντε συναγωνίζονται σε χαζομάρα το βανταμ,
πρέπει να είναι πολύ φτωχοί (κανείς δεν τους εμπιστεύεται χρήματα και όσα χρήματα είχαν ποτέ τα έχασαν)

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Ο Αλεξης ελεγε στον Κουλη οτι δε κανει αρκετα εμβολια και εχει αφησει τα παντα στη μοιρα τους.

Και εσυ μας λες για υπερπληθυσμο.

Καλα κανει ολο το φορουμ και σε θεωρει εντελως αμεα και εχει παρει στο βραστο.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.104
Πόντοι
3.656
Δε νομίζω με τόσα να συμμετείχαν καν στις κληρώσεις.
Θυμάμαι τις εδω κατοικίες όταν τις παρέδωσαν, ήμουν δεν ήμουν 10 ετών.
Κακοφτιαγμένες, καθυστερημένες και φυσικά εκτός προϋπολογισμού.
Καλά το γράφεις εσυ αλλά η απάντηση είναι πιο εύκολη, αφού το δοκιμάσαμε πρίν χρόνια γιατί να επιστρέψουμε πάλι στα ίδια?

δεν μπαίνω καν στην συζήτηση του πως πως χτιστούν....πόσες μίζες, φουσκωμένα υλικά και εργατικά τύπου ''Αθήνα 2004" θα πέσουν....ποια βύσματα εργατοπατέρες θα πάρουν τα σπίτια...πόσες ψήφοι θα αγοραστούν....

πόσα λεφτά θα τρώγονται μετά για της ανάγκες της συντήρησης...που επειδή θα είναι του κράτους μπορεί να χρεώνει ο φίλος του κάθε υπουργού 4000 ευρω το μήνα για καθαρισμό....δε θα νοιάζεται κανείς...αφού θα είναι από κρατικά χρήματα αυτά....

και όλα αυτά γιατί????? Για να βολευτούν άνθρωποι που έχουν λεφτά...και να συνεχίσουν να μένουν με τη μάνα,τη γιαγιά και τα 10 αδέρφια τους αυτοί που κόβουν τυριά και σαλάμια.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.104
Πόντοι
3.656
Τυπε απο μεγιστανες εχουμε τους λατσαιους τους βαρδινογιαννηδες τον Νιπλη και 2-3 ακομα...Μας φτανουν.
Η πλεμπα τωρα ας κανει και λιγο το σκατο της παξιμαδι και ας βαλει πλατη να ξανασωθει η χωρα...και αν ψοφησουν και μερικοι στην πορεια της σωτηριας,ε τι να κανουμε...αυτα εχει ο καπιταλισμος.
τύπε εγώ νοιάζομαι για τους φτωχούς και τους προσφέρω εργασία στο έντερπράις μου

με ανταγωνιστικές αποδοχές και φιλικό προς τον εργαζόμενο περιβάλλον :coffee:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.104
Πόντοι
3.656
Έχει και κάτω κηφισιά , όριο μεταμόρφωσης-ηρακλείου , νέο ψυχικό , νέα φιλαδέλφεια , νέα ιωνία, δραπετσώνα , αθήνα .

Δες και μερικές εδώ

και φιλοπάππου έχει
Έχει και στο Μαρούσι πίσω από το μέγαρο ΟΤΕ

Και μάλιστα πριν από κάνα δυό χρόνια είχαν βγάλει και αγγελίες για μερικά από αυτά και ζήταγαν τα ζώα 700 ευρώ για 75τμ και δεν είχαν μπει στον κόπο ούτε να αλλάξουν τον απορροφητήρα από τη μάκα....:zombie:

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.402
Πόντοι
786
τύπε εγώ νοιάζομαι για τους φτωχούς και τους προσφέρω εργασία στο έντερπράις μου

με ανταγωνιστικές αποδοχές και φιλικό προς τον εργαζόμενο περιβάλλον :coffee:
εμ, κάθε μέρα όλη μέρα εδώ μέσα είσαι,
αντί να τους κυνηγάς να κερδίζουν το ψωμί τους και χρήματα για σένα
(έτσι κάνει και ο λάκης 20 χρόνια και βλέπεις που κατάντησε)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.104
Πόντοι
3.656
εμ, κάθε μέρα όλη μέρα εδώ μέσα είσαι,
αντί να τους κυνηγάς να κερδίζουν το ψωμί τους και χρήματα για σένα
Εμείς εδώ είμαστε μια οικογένεια...

δε χρειάζεται να τους κυνηγήσω όλοι ξέρουν τι πρέπει να κάνουν για να κερδίσουν το ψωμί μου :confused:

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.770
Πόντοι
2.356
Τύπε....πάμε πάλι τα μαθηματικά :

2017 : 450 ο βασικός

-250 ενοίκιο

-30 ρευμα

-120 σουπερ μάρκετ

- 50 νερό, τηλέφωνο κτλπ

τέλος.

2023 :

650 μισθός

-400 ενοίκιο

-80 ρεύμα

-200 σούπερ μάρκετ

-30 μπήκες μέσα και δεν έχεις ούτε για νερό ούτε για τηλέφωνο ούτε για μια τσίχλα.

Ειλικρινά πες μου σε τι κάνω λάθος στα νούμερα? Επίσης το 2017 φυσικά και έτρωγε ΕΝΑΣ άνθρωπος για 1 βδομάδα. Δεν έτρωγε καλά αλλά σίγουρα έπαιρνε φαγητό για 1 βδομάδα. Σήμερα με 30 ευρώ παίρνεις ψωμί, τυρί για τοστ, 1.5 κιλό ντομάτες και ένα πακέτο ρύζι.
Κάνεις λάθος στο ότι φτιάχνεις τα νούμερα όπως σε βολεύει για να αποδείξεις τον ισχυρισμό σου. Χωρίς να έχουν σχέση με την πραγματικότητα.
Κι επειδή βαριέμαι τις άσκοπες συζητήσεις με ανοησίες, σήμερα
το ψωμί έχει 1 ευρώ η φρατζολα
το ρύζι 1,43 ευρω το κιλο
το 1,5 κιλό ντοματες 2,45 ευρώ
το τυρί για τοστ 3 ευρώ τα 400gr
Σύνολο 8 ευρώ.
Αλλά για σένα έχουν 30.
Τέτοιοι είναι οι υπολογισμοί που κάνεις.
Κάτσε σκέψου καλύτερα, πως γίνεται κάποιος που περνάει χειρότερα σήμερα, σύμφωνα με τον ισχυρισμό σου, να ψηφίζει μαζικά αυτόν που τον αναγκάζει να περνάει χειρότερα. Για πρώτη φορά.
Και τέλος από μένα γιατί πραγματικά δεν έχει νόημα.

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.402
Πόντοι
786
Εμείς εδώ είμαστε μια οικογένεια...

δε χρειάζεται να τους κυνηγήσω όλοι ξέρουν τι πρέπει να κάνουν για να κερδίσουν το ψωμί μου :confused:
ο τότε Mikel ήταν σερβιτόρος στον ιδιοκτήτη του τότε bruno,
ο κλέψας του κλέψαντος

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.438
Πόντοι
3.656
δεν μπαίνω καν στην συζήτηση του πως πως χτιστούν....πόσες μίζες, φουσκωμένα υλικά και εργατικά τύπου ''Αθήνα 2004" θα πέσουν....ποια βύσματα εργατοπατέρες θα πάρουν τα σπίτια...πόσες ψήφοι θα αγοραστούν....
Για αρχή .... θα μπορούσαν να διαθέσουν κάποια από τα έτοιμα κρατικά κτίρια .... που είναι ρημάδια .... με ελάχιστη συντήρηση .....

Αλλά αν δεν έχει μίζα .... δεν θέλουν .

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.438
Πόντοι
3.656
Έχεις αμάξι πόρε ;; Λεφτά πάνω σου έχεις ;;; Κανά ρολόϊ κάτι που να αξίζει ;;; Κανά ακριβό ρούχο φοράς ;;;;

Για τίποτες μου φαίνεσαι ....

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.463
Πόντοι
3.656
Δεν ξερω τι να σου απαντησω...Εχεις παει μεχρι Κιδησο!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom