Νέα

Εκλογές 2023... 21 Μαΐου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Y13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 353K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Antebellum

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Like
489
Πόντοι
36

:embarrased:
αμα μετα απο 500 σελιδες ακομα δε μπορεις να κατανοησεις οτι η Singular δεν βγαζει αποτελεσματα, οι δικαστικοι αντιπροσωποι με τις εφορευτικες επιτροπες, βγαζουν αποτελεσματα τα οποια επικυρωνουν τα κατα τοπους πρωτοδικεια, και η Singular κανε απλη συγκεντρωση και αναμεταδοση, τοτε δε τρεφω ελπιδες να στροφαρεις για το οτιδηποτε

Τελευταία τροποποίηση:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Τον σταθμάρχη δεν σε συμφέρει να τον αναφέρεις, με βύσμα ΝΔ ήταν.

Μπορεί τύπε ... φαντάζομαι ότι αντιλαμβάνεσαι και πόσα βύσματα ΝΔ/ΣΥΡΙΖΑ/ΠΑΣΟΚ έχει ο ΟΣΕ που ιεραρχικά είναι πάνω από τον άχρηστο σταθμάρχη.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.273
Πόντοι
5.506
Εισαι μαλακας τελικα , ειχα μια μικρη ελπίδα να μην ησουν σαν την πλεμπα εδω μεσα αλλα με διαψεύδεις κάθε φορά
Πιο παράβολο βρε μαλακα ;;; με το solon.gov ειναι το θεμα .. τι δουλεια εχει ο λογιστης με το solon ..;; Εισαι και πτυχιούχος μαλάκα και δεν μπορεις να ξεχωρίσεις τα portals :jerking:

Εχεις χαζέψει κολλητε μου.. τωρα εξηγειται γιατι δεν εχει απαντησει κανεις στην αγγελία που ανέβασες .. αναθεμα και αν εχει καταλαβει κανείς τι λέει ..
Εισαι ικανος εσυ να ζητας λογιστη με πτυχίο νομικης και απόφοιτο του Αμαραντου
Solon εγραψες τυπε ή psolon; Επειδης ειμαστε σε σαιτ με γκαβλιαρηδες ηρεμα το γραφω.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.273
Πόντοι
5.506
Μάλιστα.....η κατάντια συνεχίζεται...φυλακοβιοι,κυφηνες,τσιπρηδες λοβοτομημενοι...και ποιος δουλεύει;ποιος αύξησε την παραγωγικοτητα;εγώ και ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Επιχειρηματίας ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΙΡΛΑΣ
Εμενα στην απεξω φιλε φιδι αδερφε μουνοπανο;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.273
Πόντοι
5.506
Ρε χαζοχαζε επειδη εσυ πασχεις και απο στρουθοκαμηλισμο, εκτος απο το Σ. Στοκχολμης, νομιζεις οτι οι αλλοι τρωνε κουτοχορτο; Μπορει να αλλαξες προφιλ αλλα τις ιδιες μ@λακιες γραφεις με το alter ego σου τον maximos555
Ενταξει, δεν εχεις δωσει κανενα δειγμα πως επαψες να εισαι μπετοβλακας.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.273
Πόντοι
5.506

:embarrased:
Μλκ, ποσο μπετο παιζει να εισαι;

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.415
Πόντοι
3.936
Γιατί κάποιο άλλο ρόλο δεν παίζει
Kαλα τραγουδα τωρα. Και αν στη θεση του ηταν αλλο κομμα αλλα οχι το δικο σου (και παιζοταν η ιδια φαση) να βλεπαμε τοτε τι θα ελεγες..

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.415
Πόντοι
3.936

Συνημμένα

• valantis8.jpg
    valantis8.jpg
    36,7 KB · Εμφανίσεις: 20

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Γινεται ολοενα και χειροτερο για τον ΣΥΡΙΖΑ.
Στον Ευαγγελατο ειπε οτι ο ΣΥΡΙΖΑ ειχε ηδη αποφασισει να συμπεριλαβει και μια μουσουλμανα απο τη μειονοτητα που ομως δεν ηταν ακραια. Ηταν μαλιστα με το ελληνικο κρατος, δηλαδη δεν ηταν φερεφωνο των Τουρκων. Και παρενεβη το τουρκικο προξενειο να βγει αυτη η <εθνικιστρια>, δηλαδη οτι ειναι βαλτη απο την ΕΥΠ.
Και ο ΣΥΡΙΖΑ αμεσως ικανοποιησε το αιτημα του προξενειου. Μονο ακραιοι Τουρκοψυχοι επιτρεπονται στα ψηφοδελτια, οι μετριοπαθεις κοβονται.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.770
Πόντοι
2.356
Kαλα τραγουδα τωρα. Και αν στη θεση του ηταν αλλο κομμα αλλα οχι το δικο σου (και παιζοταν η ιδια φαση) να βλεπαμε τοτε τι θα ελεγες..
Μου φαίνεται απίστευτο οτι επανηρθες για να γράψεις αυτή την κουταμαρα. Εχω αναφέρει δεκάδες φορές ότι δεν ψηφίζω κόμμα εξουσίας. Ψήφισα ΕΠΑΜ και τωρα ψαχνω κάτι άλλο αφου ο χαζοκαζακης απέχει, εξωκοινοβουλευτικό πάντα, γιατί δε μου αρέσει η αποχή ή το λευκό.
Μου έχεις κάνει ενα σωρό λάικ οταν κράζω τις μαλακίες του Μητσοτάκη, αλλά οταν δε συμφωνώ με κάτι εξαιρετικά ανόητο που παραθέτεις, ξαφνικά ο Μητσοτάκης είναι το κόμμα μου.
Με την ίδια λογική με τη δική σου ο Νταϊάμα με στόλιζε γιατί ήμουν Συριζαίος και πάει λέγοντας.
Όποιος και να ηταν πρώτος και όποιος και να είχε τη Σινγκιουλαρ, το ίδιο θα ελεγα.
Οι εκλογές είναι αδιάβλητες.
Εκτός αν ξέρεις να μας πεις με ποιο τρόπο η Σίνγκιουλαρ αλλάζει τα επικυρωμένα αποτελέσματα των Πρωτοδικείων και βάζει δικά της εκλέγοντας όποιον θέλει. Και πως κανείς δεν το παίρνει μυρωδιά.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.928
Πόντοι
9.931
Στον Ευαγγελατο ειπε οτι ο ΣΥΡΙΖΑ ειχε ηδη αποφασισει να συμπεριλαβει και μια μουσουλμανα απο τη μειονοτητα που ομως δεν ηταν ακραια. Ηταν μαλιστα με το ελληνικο κρατος, δηλαδη δεν ηταν φερεφωνο των Τουρκων. Και παρενεβη το τουρκικο προξενειο να βγει αυτη η <εθνικιστρια>, δηλαδη οτι ειναι βαλτη απο την ΕΥΠ.
Και ο ΣΥΡΙΖΑ αμεσως ικανοποιησε το αιτημα του προξενειου. Μονο ακραιοι Τουρκοψυχοι επιτρεπονται στα ψηφοδελτια, οι μετριοπαθεις κοβονται.
Η ξεφτίλα του Συριζα δεν εχει οριο τυπε.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.770
Πόντοι
2.356
Γύφτισσα είναι και ζητούσε τα κορίτσια της φυλής της να πηγαίνουν σχολείο. Να διδάσκονται και στα ελληνικά γιατί τα τουρκικά δεν είναι η μητρική τους γλώσσα. Και η γλώσσα βοηθάει να σπάσουν τον αποκλεισμό. Την έφαγε το μαύρο σκοτάδι.

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
ολα τα κομματα εχουν γαμηθει στα αυτογκολ . Η Νδ ασχολειται με την Ροδοπη και λεει την μια μπουρδα μετα την αλλη . Στα μικρα κομματα τρωγονται μεταξυ τους . Ο Ανδρουλακης οσο βγαινει στην τιβι χανει ψηφους το ιδιο και ο Τσιπρας ο οποιος πια δεν εχει κατι να προτεινει .

Μονη σωτηρια για ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ αλλα και για Νίκη αν αρχιζει η ΝΔ να κλεινει το ματι στους πολυ δεξιους ψηφοφόρους .

Οι μικροι ελπιζω να μεινουν εκτος Βουλής γιατι ετσι και αλλιως μετεκλογικα θα διαλυθουν (οπως επαθε το Ποτάμι , οι ΑΝΕΛ αλλα και ο Λεβέντης που ξεκινησαν με 10 βουλευτες και ξεμειναν με 5)

ΥΓ για την καθημερινότητα μας τα κομματα δεν λένε τιποτα οποτα προβλεπω καβλιτζέκι οποιος και να βγει
Ειδικά δεν συζητάνε την επαναφορά του συμφώνου σταθερότητας

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Eτσι λες εσυ,...αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει εμεις να το πιστεψουμε.

Συνεχισε ετσι καλα το πας.
-Τουλάχιστον έκανες παράθεση ολόκληρη την απάντησή μου. Είναι κι αυτό μια πρόοδος
-Φυσικά δεν απάντησες σ' αυτό που ρώτησα. Είπαμε, αριστερός είσαι όχι μαλάκας.
-"Σκατόμυαλος" & "κομπλεξικός". Κλασσικός αριστερός... Αλλάξτε τροπάρι παιδιά, δεν σας βγαίνει αυτό
-Όχι, δεν αγόραζα θέματα. Τα χρήματα που είχα στη διάθεσή μου ήταν περιορισμένα, γιατί δούλευα για να μπορέσω να σπουδάσω, δεν έφτασα 35αρης για να με χαρτζηλικώνει η μάνα μου
Φυσικά εσύ πρέπει να αποδείξεις Σινάτρα ότι δεν είσαι ελέφαντας όχι ο dante

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.478
Πόντοι
12.756

ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΡΩΤΗΣΕ ΜΩΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ;;;
και ποιος εισαι εσυ που θα σου πρεπει να αποδειξει ;;

Drunk Sinatra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2023
Κριτικές
2
Like
2.892
Πόντοι
726
Δεν με ενόχλησε που δεν με πίστεψε, είναι δικαίωμα του καθενός, από τη στιγμή που δεν μπορώ να αποδείξω την αλήθεια των λεγομένων μου, να πιστεύει ότι θέλει.
Το λυπηρό είναι, ότι ενώ - ίσως και λόγω επαγγελματικής διαστροφής - προσπαθώ να είμαι όσο το δυνατόν πιο εύληπτος στον γραπτό λόγο, δυστυχώς τα σχολεία μας βγάζουν αναλφάβητα παιδιά, τα οποία δεν μπορούν να κατανοήσουν μια απλή πρόταση 2-3 σειρών. Ή, ίσως, δεν θέλουν να την κατανοήσουν, οπότε δεν φταίνε οι μαθησιακές τους δυσκολίες αλλά η εθελοτυφλία τους.

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Αυτή την κουταμαρα δεν περίμενα, ειλικρινά, να την ξαναπαραθέσει κάποιος.
Κι η ίδια η Μαρεβα να ηταν μεγαλομέτοχος τι θα γινόταν; Θα άλλαζε τα αποτελέσματα που επικυρώνουν τα Πρωτοδικεία με δικά της; Έχει τοσα άλλα αρνητικά να πεις κι εσύ αναφέρεις μια ανυπόστατη κουταμαρα. Για μια εταιρεία μετάδοσης κιόλας. Γιατί κάποιο άλλο ρόλο δεν παίζει.
Στο μεταξυ η singular logic δινει πανω απο 15 χρονια τα αποτελεσματα. Μιλαμε για γνησια αμετανοητους βλακες

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Στο δεύτερο μέρος της δημοσκόπηση της mrb
Υπάρχει ακτινογραφία των αναποφάσιστων
Μπορείτε στο link να τα δείτε όλα
Βάζω δύο διαγράμματα
Το ένα που λέει 20% πρότειναν για πρωθυπουργό τον Μητσοτάκη και 1% τον Τσίπρα
Και 45% κανέναν

Και το άλλο που λέει ότι η πλειοψηφία είναι δυσαρεστημένοι με το αποτέλεσμα των εκλογών

Screenshot_2023-06-12-17-32-52-456_com.android.chrome.jpg

Συνημμένα

• Screenshot_2023-06-12-17-21-37-417_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-06-12-17-21-37-417_com.android.chrome.jpg
    521,9 KB · Εμφανίσεις: 21
Τελευταία τροποποίηση:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.478
Πόντοι
12.756
Στο δεύτερο μέρος της δημοσκόπηση της mrb
Υπάρχει ακτινογραφία των αναποφάσιστων
Μπορείτε στο link να τα δείτε όλα
Βάζω δύο διαγράμματα
Το ένα που λέει 20% πρότειναν για πρωθυπουργό τον Μητσοτάκη και 1% τον Τσίπρα
Και 45% κανέναν

Και το άλλο που λέει ότι η πλειοψηφία είναι δυσαρεστημένοι με το αποτέλεσμα των εκλογών

Ευχαριστουμε για τα στοιχεια

ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom