Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 12.463
- Πόντοι
- 3.656
ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΩ ΜΕ ΟΛΕΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟ ΦΙΛΟ ΑΘΗΝΑΙΟ!!!!!Μπιρλα διαγραψου ... δανεικά μυρίζομαι θα πρεπει να δώσεις .. και αγυριστα
ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΩ ΜΕ ΟΛΕΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟ ΦΙΛΟ ΑΘΗΝΑΙΟ!!!!!Μπιρλα διαγραψου ... δανεικά μυρίζομαι θα πρεπει να δώσεις .. και αγυριστα
τυποι ο αργυροτοξος θα τον στραγγιξει σημερις.
Ρε χαζοχαζε επειδη εσυ πασχεις και απο στρουθοκαμηλισμο, εκτος απο το Σ. Στοκχολμης, νομιζεις οτι οι αλλοι τρωνε κουτοχορτο; Μπορει να αλλαξες προφιλ αλλα τις ιδιες μ@λακιες γραφεις με το alter ego σου τον maximos555Λες κλωνο εμενα, τωρα λες κλωνο και μελος του 2006;;
Ο καβαλιέρε ειναι προτυπο. Γιατί εγινε ολα αυτα που θελει καθε αντρας στον πλανητη. Πρωθυπουργός της χώρας του, πρόεδρος της αγαπημένης του ομαδας και με χαρέμι γυναικων. Ελαφρυ το χωμα.Τι είχε κουμπώσει ο καβαλιέρε είπαμε και τα κακάρωσε????
Τη μισή ζωή του να κάνουμε πάντως.....
Ιδεοληψία λεγεταιΟι άνθρωποι δεν έχουν πάρει μυρωδιά γιατί συνετρίβησαν εκλογικά και συνεχίζουν στο ίδιο τέμπο. Τέτοια έλλειψη επαφής με την πραγματικότητα δεν έχω ξαναδεί.
εννοείται ότι ένα που θα πρεπε να αλλάξει είναι αυτή η μαλακία με την προεκλογική περίοδο,Αντε να τελειώσει η προεκλογική περίοδος γιατί βαρέθηκα να βλέπω τόση υποκρισία.
Οχι οτι και πριν δεν υπήρχε, αλλά τώρα χτύπησε ταβάνι.
Κάθε μέρα πεφτοσυνεφάκηδες σχολιάζουν σαν σκανδαλισμένες παρθένες πασίγνωστες αλήθειες που όμως τώρα τους συμφέρει να τους 'σοκάρουν'.
Βγαίνει ο Φίλης και λέει οτι στην Θράκη υπάρχουν Ρομά, Πομάκοι και Τουρκόψυχοι. Σαματάς και γιούχα από κάτω.
Βγαίνει ο Πνευματικός και λέει οτι σε ασθενείς τελικού σταδίου κάπου πρέπει να τραβάμε μια γραμμή στην θεραπεία. Άλλος σαματάς από τους επαγγελματίες πονόψυχους.
Βγαίνει η Ντόρα στη Ροδόπη και λέει οτι για να τους βοηθήσει πρέπει να την βοηθήσουν. Μπα κάνουν τέτοια οι βουλευτές;
Νταξ παιδιά. Χθες γεννηθήκαμε. Αυτά δεν τα γνωρίζουμε και δεν έχουν ξανασυμβεί.
Πάμε να ρίξουμε το ψηφαλάκι σε δύο εβδομάδες γιατί έχουμε και δουλειές.
-Τουλάχιστον έκανες παράθεση ολόκληρη την απάντησή μου. Είναι κι αυτό μια πρόοδοςΠολλά κόλπα έχεις μάθει ως φοιτητής είναι προφανές. Ένα από αυτά είναι να είσαι σκατομυαλος και κομπλεξικος. Άσε να μαντέψω... αγόραζες και τα θέματα.
Την ίδια στιγμή οι «Σπαρτιάτες» έλαβαν την δημόσια υποστήριξη του έγκλειστου στις φυλακές Δομοκού για το αδίκημα της διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης Ηλία Κασιδιάρη ενώ στις λίστες που κατέθεσαν στον Αρειο Πάγο φιγουράρουν πάνω απο 20 υποψήφιοι οι οποίοι προέρχονται απευθείας από το ακροδεξιό μόρφωνα «Έλληνες».
Eτσι λες εσυ,...αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει εμεις να το πιστεψουμε.-Τουλάχιστον έκανες παράθεση ολόκληρη την απάντησή μου. Είναι κι αυτό μια πρόοδος
-Φυσικά δεν απάντησες σ' αυτό που ρώτησα. Είπαμε, αριστερός είσαι όχι μαλάκας.
-"Σκατόμυαλος" & "κομπλεξικός". Κλασσικός αριστερός... Αλλάξτε τροπάρι παιδιά, δεν σας βγαίνει αυτό
-Όχι, δεν αγόραζα θέματα. Τα χρήματα που είχα στη διάθεσή μου ήταν περιορισμένα, γιατί δούλευα για να μπορέσω να σπουδάσω, δεν έφτασα 35αρης για να με χαρτζηλικώνει η μάνα μου
είναι κάποιος απ' αυτούς καταδικασμένος για ναζισμό;προέρχονται απευθείας από το ακροδεξιό μόρφωνα «Έλληνες»
είναι κάποιος απ' αυτούς καταδικασμένος για ναζισμό;προέρχονται απευθείας από το ακροδεξιό μόρφωνα «Έλληνες»
Όχι , αλλά είναι περίπου σαν να άλλαξαν όνομα οι Έλληνες το κόμμα του Κασιδιάρη δηλαδή. Η σαν να ενωθήκανε με τους Σπαρτιάτες.είναι κάποιος απ' αυτούς καταδικασμένος για ναζισμό;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
είναι κάποιος απ' αυτούς καταδικασμένος για ναζισμό;
Όταν λες " ελληνας"?
πραγματικά πιστεύω ότι οι αρεοπαγίτες δεν θέλουν να γράφουν αιτιολογίες για κοψίματαΑλλά αν ήθελαν να τους κόψουν πιστεύω κάτι θα έβρισκαν και θα τους έκοβαν.
Βασικά θα μπορούσαν (υποθέτω) να πουν οτι αφού είναι αυτά τα 20 + μέλη απο τους Έλληνες , άρα κρυφός αρχηγός των Σπαρτιατών είναι ο Κασιδιάρης ... άρα Σπαρτιάτες καπούτπραγματικά πιστεύω ότι οι αρεοπαγίτες δεν θέλουν να γράφουν αιτιολογίες για κοψίματα
Ρε τύπε, έχεις την εντύπωση πως ξύπνησα το πρωί με νταλκά αν θα σε πείσω ή όχι;Eτσι λες εσυ,...αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει εμεις να το πιστεψουμε.
Συνεχισε ετσι καλα το πας.
Σιγουρα. ΑΛλιως γιατι να μας αναφερεις τι εχεις κανει στην ζωη σου και εαν σε ζει η μανα σου.Ρε τύπε, έχεις την εντύπωση πως ξύπνησα το πρωί με νταλκά αν θα σε πείσω ή όχι;
Άλλος ένας λειτουργικός αναλφάβητος. Σε περίπτωση που δεν το κατάλαβες, που δεν με εκπλήσσει δλδ γιατί οι εαμοβούλγαροι δεν φημίζεστε για την νοημοσύνη σας, για σένα έλεγα. Κάνε λίγη υπομονή, σύντροφε, γιατί ο μήνας έχει ακόμη 12. Στο τέλος του μήνα θα μπει η σύνταξη της μητέρας σου και θα πάρεις κι εσύ ένα πενηντάρικο.Σιγουρα. ΑΛλιως γιατι να μας αναφερεις τι εχεις κανει στην ζωη σου και εαν σε ζει η μανα σου.
ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΡΩΤΗΣΕ????
Άλλος ένας λειτουργικός αναλφάβητος. Σε περίπτωση που δεν το κατάλαβες, που δεν με εκπλήσσει δλδ γιατί οι εαμοβούλγαροι δεν φημίζεστε για την νοημοσύνη σας, για σένα έλεγα. Κάνε λίγη υπομονή, σύντροφε, γιατί ο μήνας έχει ακόμη 12. Στο τέλος του μήνα θα μπει η σύνταξη της μητέρας σου και θα πάρεις κι εσύ ένα πενηντάρικο.
Οι άνθρωποι δεν έχουν πάρει μυρωδιά γιατί συνετρίβησαν εκλογικά και συνεχίζουν στο ίδιο τέμπο. Τέτοια έλλειψη επαφής με την πραγματικότητα δεν έχω ξαναδεί.
Αυτή την κουταμαρα δεν περίμενα, ειλικρινά, να την ξαναπαραθέσει κάποιος.Φίλος του Μητσοτάκη ο «κλειδοκράτορας» της επόμενης κάλπης
Σχέσεις δεκαετιών διατηρεί η οικογένεια του πρωθυπουργού με τον Σπύρο Μανωλόπουλο, ιδιοκτήτη της Singular Logic που διεξάγει τις εκλογέςwww.newsbreak.gr