Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.109
- Πόντοι
- 3.656
Εγώ θέλωΤο αρθρο 86 ειναι η βουλευτικη ασυλια. Τι το γραφεις και το ξαναγραφεις? Θελεις να ειμαστε η μονη χωρα χωρις βουλευτικη ασυλια?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εγώ θέλωΤο αρθρο 86 ειναι η βουλευτικη ασυλια. Τι το γραφεις και το ξαναγραφεις? Θελεις να ειμαστε η μονη χωρα χωρις βουλευτικη ασυλια?
Από τη φωτό προφίλ πάντως μόνο για άντρας κανονικος δε δείχνεις.Εγώ είμαι άντρας κανονικός, με το αμαξάκι τι θα γίνει ζανούλη;;;;
Ναι τύπε, και την επομενη ημερα ο καθε βουλευτης θα εχει 1.000 μηνυσεις την ημερα, αυτη τη δουλειά θα κανουμεΕγώ θέλω
βουλευτική αλητεία έξυπνεΤο αρθρο 86 ειναι η βουλευτικη ασυλια. Τι το γραφεις και το ξαναγραφεις? Θελεις να ειμαστε η μονη χωρα χωρις βουλευτικη ασυλια?
Το ιδιο που μου ειπε οτι εισαι ο Ζανούλης?
Ξέρεις ότι στην Ουκρανία γίνεται πόλεμος που εξαιτίας του ανέβηκαν όλα σε όλη την Ευρώπη;
Υπήρχε άνοδος τιμών και πιο πριν ,όμως με τον πολεμο η κατσταση ξέφυγε.
Νομίζεις ότι μόνο εδώ έχει ακρίβεια ;
όταν με το καλό έρθει η μεγάλη στιγμή θα φάμε κουφέτα στην εκκλησιά ?Η κολομπιανα μου με λατρευει
Ειναι σοβαρη απαντηση τωρα αυτη?βουλευτική αλητεία έξυπνε
εκτός κι αν πληρώνεσαι από εκεί οπότε κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις.
Δεν θελει γαμο, το εχουμε πει χιλιες φορεςόταν με το καλό έρθει η μεγάλη στιγμή θα φάμε κουφέτα στην εκκλησιά ?
ή σκέφτεσαι για κουλτουρέ γάμο σε δημαρχείο ?
διατίθεμαι για μεγαλοπρεπή τέλεση του Μυστηρίου να κανονίσω στον Καθολικό Άγιο Διονύσιο, Ακαδημίας Παν/μίου
να μείνει ευχαριστημένη η κοπέλα και η Ροζίτα
Τι λες ?
Ειχατε καραμελωμενο καφέ και στα Τίρανα?καφε μοο κρυος καιτο χειμωνα,και με καραμελα απο πανω
Τουλάχιστον εσύ δείχνεις να είσαι μορφωμένος, με ευφράδεια λόγου και προοδευτική επιχειρηματολογία.Είναι κουραστικός ο τρόπος που τα λέει μιλάει σα χαζούλης ανορθόγραφα και έχοντας πολλά στερεότυπα.
Ρε τύπε. Χίλια συγνωμη. Εσυ κάνεις κριτικη σε αλλον οτι μιλαει σαν χαζουλης με...στερεοτυπα? Εσυ?Είναι κουραστικός ο τρόπος που τα λέει μιλάει σα χαζούλης ανορθόγραφα και έχοντας πολλά στερεότυπα.
Διάβαζε καιρό το σαη ρε τύπε, ωχου.....Κι εσυ πού το ξερεις?
Και 'σύ για μαλάκας δείχνεις αλλά δε σου το λέμε φόρα παρτίδα.Από τη φωτό προφίλ πάντως μόνο για άντρας κανονικος δε δείχνεις.
κάτσε ντε , δεν το ήξεραΔεν θελει γαμο, το εχουμε πει χιλιες φορες
ναι βάλτα μην ανησυχείς..πάμε και όπου βγεί ..Ρε νιαμου λευκά σεντόνια μαζί με καρό ασπρόμαυρες μαξιλαροθήκες μπορούν να μπουν σε 50 βαθμούς;
φυλακη εισαι τυπε ;Ρε νιαμου λευκά σεντόνια μαζί με καρό ασπρόμαυρες μαξιλαροθήκες μπορούν να μπουν σε 50 βαθμούς;
Καρό είπα τυπε όχι με ρίγεςφυλακη εισαι τυπε ;
Πολλοι πικροχολοι θα σπευσουν να ρωτησουν πως το ξερεις και αν εχεις βρεθει εκει.Μην πεφτεις στο επιπεδο τουςφυλακη εισαι τυπε ;
Δεν πάει έτσι τύπε εφόσον υπάρχει ενεργή μίσθωση μεταφέρεται υποχρεωτικά στον νέο ιδιοκτήτη
Τοτε τι νοημα εχει η ιδιοκτησια; Το ακινητο περασε σε αλλον ιδιοκτητη. Ο οποιος αμα θελει αφηνει τον παλιο νοικαρη μεσα. Αμα θελει το νοικιαζει σε αλλον. με νομιμο τροπο σε σχεση με τον παλιο ενοικιαστη. Αμα θελει το αφηνει αδειο να το κοιταει. Αμα θελει το χει για να παιζει μπαλα μεσα.
Δικο του ειναι, ο,τι θελει το κανει.
Αλλα φαινεται οι Αριστεροι κανουν κουμαντο.