κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 40.030
- Πόντοι
- 19.795
Κρυο καφε ρε πουστημ; Και μαλλιστα με καλαμακι; Τι αλλο θα ακουσουν τα ομορφα μπιρμπιλωτα αυτια μου; Ντιγκινταγκες γιναμε οι Ελληνες, ντιγκιντανγκες
Για κομμα Β.Kατσε ρε Μιχαλη, θα με τρελανεις
Εσυ δεν ειπες οτι αν ψηφισεις σε αυτες τις εκλογες, θα το ριξεις ΠΑΣΟΚ
Παρακαλω?Για κομμα Β.
Κρυο καφε ρε πουστημ; Και μαλλιστα με καλαμακι; Τι αλλο θα ακουσουν τα ομορφα μπιρμπιλωτα αυτια μου; Ντιγκινταγκες γιναμε οι Ελληνες, ντιγκιντανγκες
εσυ βρηκες υπαλληλο ;; αυτη ειναι η σωστη ερωτηση
Καλως τον Ζανούλη
Τι να κράξω τον καφέ ; Το σαξό .... αδίκως το κράζω ;Περιμενε, να μπει ο Λακης να μας πει τι καφε επιτρεπεται να πινουμε, αν μαθει οτι πινω μονο φραπέ θα με κραξει παλι
Σε βλαχοχώρι με σαξό .... σου φέρνουν λάδι , φέτα και κοτόπουλα δώρο ;Μην τον αδικείς ρε τύπε, εγω δεν μενω Αθηνα, μπορει οσοι μενουν Αθηνα να το γνωριζουν
Τι επιχειρηση εχεις? Τι υπαλληλο χρειαζεσαι? Να δω μηπως μπορω να σου βρω κανεναν
Καφές τουρκικός Κέκερης με τρεις φουσκάλες από τα χερακια της Σουλίτσας ....τελοςΚρυο καφε ρε πουστημ; Και μαλλιστα με καλαμακι; Τι αλλο θα ακουσουν τα ομορφα μπιρμπιλωτα αυτια μου; Ντιγκινταγκες γιναμε οι Ελληνες, ντιγκιντανγκες
Και "ελληνικό" από τας "τσικας" της Ιβηρικής και Λατινικής ΑμερικήςΚαφές τουρκικός Κέκερης με τρεις φουσκάλες από τα χερακια της Σουλίτσας ....τελος
Αυτό που δεν έχω δει εξωτερικό είναι καφεκοπτεια όπως εδώ στην Ελλάδα αλλά κ στραγγαλοπωλεια που έχουν φούρνους κ ψήνουν επί τόπου ξηρούς καρπούςΚαι "ελληνικό" από τας "τσικας" της Ιβηρικής και Λατινικής Αμερικής
Αυτό που δεν έχω δει εξωτερικό είναι καφεκοπτεια όπως εδώ στην Ελλάδα
Πλακα-πλακα ξηροκαρπαδικο στο εξωτερικο θα πουλαγε τονους φυστικι Αιγινης.Αυτό που δεν έχω δει εξωτερικό είναι καφεκοπτεια όπως εδώ στην Ελλάδα αλλά κ στραγγαλοπωλεια που έχουν φούρνους κ ψήνουν επί τόπου ξηρούς καρπούς
Μόνο σε κάτι mall το έχω δει Βαλκάνια
Με μυλο που κόβει καφέ μπρικιου; δεν.ενοω εσπρεσαδικα που αλέθουνπλακα κανεις ετσι? εχει γεμισει ο τοπος artisanal roasters εξω ... εγινε μοδα ο εσπρεσσο και πλακωσαν οι millenial να καβουρντιζουν καφεδες
Θα τον σερβιρουν στη κηδεια μαςΟ Λουμίδης λάνσαρε κρύο ελληνικό . Σκίζει .