politis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2005
- Like
- 4.671
- Πόντοι
- 1.706
Ο λαός λέει "τους βλάκες με κόσα να τους θερίζεις πάλι δυο-δυο θα βγαίνουν".όλος αυτος ο εξοπλισμος κατι μου λεει οτι θα πληρωθει με κανόνι μετοχες τραπεζας ανατολης
Ο λαός λέει "τους βλάκες με κόσα να τους θερίζεις πάλι δυο-δυο θα βγαίνουν".όλος αυτος ο εξοπλισμος κατι μου λεει οτι θα πληρωθει με κανόνι μετοχες τραπεζας ανατολης
Καραβλαχος τυπε,σε βουνοκορφη με αιγοπροβατα,κριμα που θα χασω το δειπνο,στειλτε μου μια συνοψηθα σου πουμε που θα ειμαστε να περάσεις
Πιστευω να εισαι Αθηναιος και οχι κανας βλαχος
Καραβλαχος τυπε,σε βουνοκορφη με αιγοπροβατα,κριμα που θα χασω το δειπνο,στειλτε μου μια συνοψη
Δεν ξέρω πόσο χρονών είσαιο Αντρεας ηταν Τροτσκιστης στα νιατα του
και τωρα σοσιαλιστες δηλωνουνΣοσιαλιστές δεν δήλωναν;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Η νομοθεσία στην Ελλάδα λέει ότι αν δεν έχεις καθαρό ποινικό μητρώο δε μπορείς να συμμετέχεις στις εκλογές ούτε και να ηγείσαι κόμματος που κατεβαίνει στις ελκογές.Δεν το κατάλαβα αυτό
Ο Μητσοτάκης δεν είναι πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας του φορέα που κατεβαίνει
Και οι άλλοι αρχηγοί
Γιατί άφησαν το Μητσοτάκη και δεν θα άφηναν το σώρρα
Και Γιατί αφού έκανε τόσο μεγάλες συγκεντρώσεις πήρε το 0,22% των ψήφων;
Ελαττωμένο από το 2019 που είναι τώρα και έξω από τη φυλακή
θες να βρω στον Περισσο καμια ταβέρνα ;Δεν ξέρω πόσο χρονών είσαι
Αλλά πριν από τις εκλογές του 81 το ΠΑΣΟΚ ίσως ήταν περισσότερο αριστερό από ότι
Ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ το 2014
Ήταν έξω από την ΕΟΚ έξω από το ΝΑΤΟ
ΕΟΚ και νατο το ίδιο συνδικάτο
Φυσικά με το κκε ήταν οι δημοκρατικές δυνάμεις και από την άλλη πλευρά η δεξιά
Και στο βιβλίο του μετάβαση στο σοσιαλισμό του 1980 του Ανδρέα Παπανδρέου το βιβλίο αρχίζει
Το ΠΑΣΟΚ είναι κόμμα μαρξιστικό μη δογματικό
Αν δε συμμορφωθεί ο ΣΥΡΙΖΑ μετά την πανωλεθρία και δε στραφεί στο δημοκρατικό σοσιαλισμό/σοσιαλδημοκρατία,θα στραφώ στο ΠΑΣΟΚ.Τελεία.Αριστερά νικημένη, ποτέ ενωμένη.
Θα μπει και η ψυχοπαθής η Κωνσταντοπούλου στη Βουλή;
Η σύσταση του κοινοβουλίου εκφράζει την Ελλάδα: Πρώτο το λιγότερο κακό κόμμα, δεύτεροι και τρίτοι οι συστημικοί αριστεροί που δε θέλουν να συνεργαστούν και τα ρέστα στο αντιμηνμονιακό φάσμα: Κλασσικοί κομμουνιστές, χίπστεροαριστεροί, φανατικοί της θρησκείας και φεμινίστριες.
Εδώ και 4 χρόνια δεν υφίσταται είσπραξη σύνταξης θανόντος γιατί όλα τα χαρτιά μαζί με ταυτότητα τα καταθέτει ηλεκτρονικά το γραφείο τελετών για να πάρει την άδεια ταφής που είναι απαραίτητη για το νεκροταφείο. Κανένας συγγενής δεν μπορεί να κάνει αυτή τη δουλειά πλέον.Ξαναλεω, και τι σε ενοχλει αν η πραγματικη αποχη ειναι 20% ή 40%?
Το θεμα της εισπραξης των συνταξεων, ειναι άλλο.
Νομιζω επικειται πολυ συντομα, χαρη στον Πιερρακακη βεβαια, να υπαρχει αμεση ενημερωση των τραπεζων και του λογιστηριου με βαση τα στοιχεια των ληξιαρχειων, γιατι πραγματι καποιοι συγγενεις "ξεχνανε' να δηλωσουν θανατους και εισπραττουν συνταξεις για χρονια, σαν την υποψηφια του Συριζα στην Ευρωβουλή Λοΐζου, που εισέπραττε τέτοια συνταξη.
Εκμεταλευομενος το ολιγολεπτο διάλειμμα μου λέγω τούτο...σαφώς για το ξεπαγωμα τριετιων πρέπει να πέσει η ανεργία κάτω από 10...υπολογίζουμε λοιπόν να πέσει...τόσο απλά...
Θα πληρωσεις κι εσύ με δηναρια Κουβειτ με τη φατσα του Σάνταμ?κλεινω τραπέζι να βγουμε για φαγητο να τα πουμε για Σωρρας , θα φερω και λαπτοπ μαζι μου για να ψαχνεις
Δίνει 20ευρα αυτός φρέσκα...τυπωμένα,χρωματισμένα,σχεδόν σαν γνήσιαΘα πληρωσεις κι εσύ με δηναρια Κουβειτ με τη φατσα του Σάνταμ?
Προπαγάνδα!Εδώ και 4 χρόνια δεν υφίσταται είσπραξη σύνταξης θανόντος γιατί όλα τα χαρτιά μαζί με ταυτότητα τα καταθέτει ηλεκτρονικά το γραφείο τελετών για να πάρει την άδεια ταφής που είναι απαραίτητη για το νεκροταφείο. Κανένας συγγενής δεν μπορεί να κάνει αυτή τη δουλειά πλέον.
1Λες πράγματα που τα βγάζεις από το μυαλό σουΗ νομοθεσία στην Ελλάδα λέει ότι αν δεν έχεις καθαρό ποινικό μητρώο δε μπορείς να συμμετέχεις στις εκλογές ούτε και να ηγείσαι κόμματος που κατεβαίνει στις ελκογές.
Τώρα για το ποσοστό, πότε έγινε στην Ελλάδα δημοψήφισμα και έγινε αυτό που ήθελε ο λαός; Ή πότε έγινε γενικά αυτό που ήθελε ο λαός; Ποτε.
Γιατί και στις εκλογές να βγουν αυτοί που θέλει πραγματικά ο λαός; Θα βγούν αυτοί που έχει κανονιστεί να βγούν. Δε θέλει πολύ σκέψη
αν δεν εισαι ο σερβιτόρος , να μην σε απασχολει τυπε μουΘα πληρωσεις κι εσύ με δηναρια Κουβειτ με τη φατσα του Σάνταμ?
ποιος ειναι αυτος που σε αμφισβητει ;1Λες πράγματα που τα βγάζεις από το μυαλό σου
Που το λέει αυτό Για το καθαρό ποινικό μητρώο;
Λέει μόνο για αδικήματα που επιφέρουν στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων που είναι κάποια χοντρά
Και προσετέθη να μην είσαι μέλος εγκληματικής οργάνωσης τώρα τελευταία
2 πού είναι η απόφαση που αθωώθηκε ο Σώρρας για την απόπειρα απάτης κατά του δημοσίου που μπήκε φυλακή
Από ποιο δικαστήριο Γιατί δεν υπάρχει πουθενά;
Γιατί το site που σου έβαλα πριν που υποστηρίζει το σώρρα λέει ότι μέχρι το 22 αυτή η έφεση δεν είχε εκδικαστεί;
Εκδικάστηκε από τότε;
Πού πότε και ποιο είναι το αποτέλεσμα link
Όχι από το μυαλό σου
3 γιατί λαμβάνει μέρος ο Σώρρας στις εκλογές άμα ξέρει ότι δεν θα βγει;
Γιατί κανεί; συγκεντρώσεις;
Γιατί βγάζει μηνύματα;
Άκουσα και το δεκάλεπτο των Ελλήνων συνέλευσις γιατί ασχολείται αφού ξέρει ότι άλλοι αποφασίζουν;
Αυτό θα λυθεί σύντομα τύπεουτε ενα κόμμα δεν είπε κουβέντα για την υπογεννητικότητα...