Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.451
- Πόντοι
- 12.756
Ναι, δεν μου εξηγεις το γιατι ομως. Θα μπουμε παλι σε διαδικασιες να πειθουμε το ΠΑΣΟΚ για τα ιδιωτικα πανεπιστημια? Αρκετα πλεον. Αναθεωρηση μονοι μας.
Δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε σε αυτόΚαι αντε, σου λεω εγω οτι σπαει ο διαλος το ποδι του και παιρνει 38,49% και 149 εδρες. Πού ειναι το προβλημα? Τρίτες εκλογες για να παρει αυτοδυναμια. Τι φοβασαι μωρε? Σαν κατι περιεργους οπαδους της ΑΕΚ κάνεις, που φοβοντουσαν οτι θα μας κερδισει ο Βολος την τελευταια αγωνιστικη και θα χασουμε το πρωταθλημα
Στον Ραγκούση για να γίνω βουλευτης
Ρε σταματα αυτο το πραγμα, θα τρελαθεις στο τελοςΚαι για όσους αρέσουν οι μαθηματικοί υπολογισμοί να σας κάνω και πως βγαίνουν αυτές οι έδρες
Έστω Νέα Δημοκρατία ότι πάλι στις νέες εκλογές 42%
Και δύο από τα τρία κόμματα
Μπουνε στη Βουλή
Και το το ποσοστό των ψήφων των κομμάτων που δεν θα μπουν στη βουλή και που θα πάρουν λιγότερο από 3% είναι 9%
Θυμίζω ότι τώρα ήταν 15%
Η Νέα Δημοκρατία θα πάρει πρώτα το μπόνους των 50 εδρών
Πώς βγαίνει αυτό
Για τα πρώτα 25% των ψήφων της
Παίρνει 20 έδρες
Από το 25% και μέχρι μάξιμουμ 40% παίρνει δύο έδρες για κάθε 1% πάνω από το 25
Επειδή έχει 15% πάνω από το 25
Θα πάρει 2 * 15 άλλες 30 έδρες
Άρα συνολικά 50
Πάμε τώρα παρακάτω
Πόσες έδρες θα μοιραστούν αναλογικά;
Έχει πάρει Νέα Δημοκρατία 50 έδρες
Θα μοιραστούν άλλες 250
Η Νέα Δημοκρατία λοιπόν θα πάρει όχι το 42% των 250
Δηλαδή όχι 42 / 100 x 250
Αλλά 42 / 91 * 250
Γιατί 91 είναι το ποσοστό των κομμάτων που πήραν πάνω από 3%
Δηλαδή 115 έδρες
Και 50 από το μπόνους σύνολο 165 έδρες
Εγώ θα τρελαινόμουνΡε σταματα αυτο το πραγμα, θα τρελαθεις στο τελος
η αναγκη οδηγει σε ασχημους κακοτραχαλους δρόμουςΣτον Ραγκούση για να γίνω βουλευτης
μια χαρα ειναι , δεν βλεπω κανα προβλημα εγω προς την τρελαΡε σταματα αυτο το πραγμα, θα τρελαθεις στο τελος
Έχω πάρει χαμπάρι ότι αυτά που λέω κάνουν γκελ στον κόσμο, το 27 θα κατέβω εγώ ο ίδιοςΠολακη θα σε θάψουμε 20000 λεύγες κάτω από τη θαλασσα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Το 27 ΠΑΣΟΚ θα ψηφιζεις
Η ΠΑΣΟΚ η εσένα θα ψηφισωΈχω πάρει χαμπάρι ότι αυτά που λέω κάνουν γκελ στον κόσμο, το 27 θα κατέβω εγώ ο ίδιος
Ψηφίστε με και όλα θα φτιάξουν θα πάμε μπροστά, τολμηρά σταθεράΗ ΠΑΣΟΚ η εσένα θα ψηφισω
Κ εγώ βλέπω στα ξενοδοχεία η στους θυρωρους που έρχονται οι κορασίδες κ αφήνουν τις ταυτότητες ότι όλες είναι πλαστικοποιημένες .....Δεν έχω γνώση γι' αυτές τις χώρες. Γνωρίζω για τα Βαλκάνια διότι στη δουλειά μου έχω σχεδόν καθημερινά επαφή μαζί τους και βλέπω ταυτότητες.
θα αναλαβω ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΟΣ τα οικονομικα του κομματος επειδη εισαι εσυ και ΜΟΝΟΨηφίστε με και όλα θα φτιάξουν θα πάμε μπροστά, τολμηρά σταθερά
στειλε 50 ευρω αρχικη τιμη εγγραφης μέλουςΗ ΠΑΣΟΚ η εσένα θα ψηφισω
Σε εμένα ποτέ δεν μού είπες για ποστ μου "όλα σωστά"Ολα σωστα. Ελπιζω καποιοι να το διαβασουν και να ξεκολλησει το μυαλο τους "γιατι ξαναψηφιστηκε η ΝΔ αφου εγινε η τραγωδια των Τεμπων"
Στη πουτσα μας ρε. Απο τη ΝΔ τρως η σου εχει ταξει καμια θεση?Και για όσους αρέσουν οι μαθηματικοί υπολογισμοί να σας κάνω και πως βγαίνουν αυτές οι έδρες
Έστω Νέα Δημοκρατία ότι πάλι στις νέες εκλογές 42%
Και δύο από τα τρία κόμματα
Μπουνε στη Βουλή
Και το το ποσοστό των ψήφων των κομμάτων που δεν θα μπουν στη βουλή και που θα πάρουν λιγότερο από 3% είναι 9%
Θυμίζω ότι τώρα ήταν 15%
Η Νέα Δημοκρατία θα πάρει πρώτα το μπόνους των 50 εδρών
Πώς βγαίνει αυτό
Για τα πρώτα 25% των ψήφων της
Παίρνει 20 έδρες
Από το 25% και μέχρι μάξιμουμ 40% παίρνει δύο έδρες για κάθε 1% πάνω από το 25
Επειδή έχει 15% πάνω από το 25
Θα πάρει 2 * 15 άλλες 30 έδρες
Άρα συνολικά 50
Πάμε τώρα παρακάτω
Πόσες έδρες θα μοιραστούν αναλογικά;
Έχει πάρει Νέα Δημοκρατία 50 έδρες
Θα μοιραστούν άλλες 250
Η Νέα Δημοκρατία λοιπόν θα πάρει όχι το 42% των 250
Δηλαδή όχι 42 / 100 x 250
Αλλά 42 / 91 * 250
Γιατί 91 είναι το ποσοστό των κομμάτων που πήραν πάνω από 3%
Δηλαδή 115 έδρες
Και 50 από το μπόνους σύνολο 165 έδρες
ναι ρε ανετα, το θες σε 50ρικο η πιο ψιλα να μη χρειαζεται να σου χαλαει ο περιπτεραςστειλε 50 ευρω αρχικη τιμη εγγραφης μέλους
μετρητα , τονιζω ΜΕΤΡΗΤΑ
Ο ίδιος είπε ότι αφού δεν έδωσε πουθενά ψηφοδέλτια, κάποιος ψηφοφόρος έγραψε το ονομά του σε λευκό χαρτί και ο δικαστικός αντιπρόσωπος το πήρε σαν έγκυρο.
στειλε 50 ευρω αρχικη τιμη εγγραφης μέλους
μετρητα , τονιζω ΜΕΤΡΗΤΑ