Νέα

Εκλογές 2023... 21 Μαΐου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Y13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 353K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Γνωστά αυτά .... πρωτάρα ίσως ..... ε όχι να τα ρίξουμε στους υπαλλήλους του Δήμου για την βλακεία της.

Φαντάζομαι θα της απαγορευτεί να μπει ξανά δικαστικός αντιπρόσωπος, λόγω βλακείας!
Οχι ρε τύπε, δεν λεω οτι φταινε οι υπαλληλοι του Δημου, να καταλαβω τι εγινε προσπαθω, μαλλον αυτο που ειπε ο πεζοπορος ειναι το πιθανοτερο

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.477
Πόντοι
12.756
Αφού έγραψα τους αριθμούς και τώρα σκέψεις
Κάποιοι από το εκλογικό σώμα περιλαμβανομένων των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας
Θα θέλουν το ΠΑΣΟΚ να περάσει το ΣΥΡΙΖΑ
Θα θέλουν να μπουν στη Βουλή από ένα μέχρι και τα τρία κόμματα
Θα θέλουν να πάνε με το νικητή
Θα θέλουν να μην έχει η Νέα Δημοκρατία υπερβολικά μεγάλη δύναμη
Θα θέλουν η Νέα Δημοκρατία μαζί με το ΠΑΣΟΚ να έχουν 180 έδρες
Για να αναθεωρήσουν το Σύνταγμα
Θα θέλουν μόνο η Νέα Δημοκρατία να έχει 180 έδρες για να αναθεωρήσει μόνη της το Σύνταγμα

Στο πλαίσιο αυτό των σκέψεών και ανάλογα με τους ψηφοφόρους θα αλλάξουνε μερικοί την ψήφο τους
Εντάξει εσύ κάνεις πλάκα εγώ θα σου απαντήσω σοβαρά
Εγώ θα ήθελα η Νέα Δημοκρατία να έχει αυτοδυναμία
Και πάνω από 155 εδρες για να μην μπορεί να εκβιαστεί
Θα ήθελα μαζί με το πασοκ να έχει 181 τουλάχιστον έδρες για να μπορούν να αναθεωρήσουν το Σύνταγμα
Δεν θα ήθελα μόνη της η Νέα Δημοκρατία να έχει πάνω από 180 έδρες γιατι η αναθεώρηση του συντάγματος είναι σοβαρό πράγμα Για να το κάνει μόνο ένα κομμα
καθόλου πλάκα δεν κάνω
180 μονη της να ειναι ανετη
Το Πασοκ θα το παιζει ιστορια με τον μαλάκα τον βλαχο που ειναι σαν γιος βενζινα στην Αχαρνων

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Για 180 εδρες μαλλον θα χρειαστει η ΝΔ καπου 46-47%, και να μην μπουν 3 ακομη κομματα στη βουλη, δεν ειναι απιθανο αλλά δεν ειναι και το πιθανοτερο σεναριο.
Το έγραψα στο μήνυμα
Με τα τρία κόμματα έξω θέλει περίπου 44%
Με τα δύο έξω 46%
Με το ένα έξω ή όλα μέσα ακόμα παραπάνω

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Όπως ξανά έγραψα Δεν θέλω μόνη της η Νέα Δημοκρατία να μπορεί να αναθεωρήσει το Σύνταγμα
Γιατι? Δεν το καταλαβα αυτο. Χίλιες φορες καλυτερα να το αναθεωρησει μονη της. Πού ειναι το προβλημα? Το Συνταγμα του 1975 το εφτιαξε μονη της η ΝΔ και ηταν ενα απο τα καλυτερα Συνταγματα που εγιναν ποτέ, χωρίς "συμφωνιες".

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Γιατι? Δεν το καταλαβα αυτο. Χίλιες φορες καλυτερα να το αναθεωρησει μονη της. Πού ειναι το προβλημα? Το Συνταγμα του 1975 το εφτιαξε μονη της η ΝΔ και ηταν ενα απο τα καλυτερα Συνταγματα που εγιναν ποτέ, χωρίς "συμφωνιες".
Εντάξει εμένα η γνώμη μου είναι διαφορετική

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Εντάξει εμένα η γνώμη μου είναι διαφορετική
Ναι, δεν μου εξηγεις το γιατι ομως. Θα μπουμε παλι σε διαδικασιες να πειθουμε το ΠΑΣΟΚ για τα ιδιωτικα πανεπιστημια? Αρκετα πλεον. Αναθεωρηση μονοι μας.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.477
Πόντοι
12.756
Ναι, δεν μου εξηγεις το γιατι ομως. Θα μπουμε παλι σε διαδικασιες να πειθουμε το ΠΑΣΟΚ για τα ιδιωτικα πανεπιστημια? Αρκετα πλεον. Αναθεωρηση μονοι μας.
ε πες του τα , αυτο του εξηγω μια ωρα
καλυτερα μονη της , αν ειναι να μπλεξει με το Πασοκ με τον μαλάκα τον Ανδρουλακη θα την δει γκομενα και θα κανει κόλπα
Γιατι να κατσεις τωρα να δωσεις αξία στον μαλάκα τον ανυπαρκτο

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Συνέχεια από το προηγούμενο μήνυμα
Τι πρέπει να προσέξουν κατά τη γνώμη μου Οι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας
Ναι μεν όσοι θέλουν να ψηφίσουν Νίκη
Ναι μεν να ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ όσοι θέλουν για το βοηθήσουν να πλησιάσει αν όχι να περάσει το ΣΥΡΙΖΑ που δεν το πιστεύω για αυτές τις εκλογές

Να μην ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία για να μην είναι ανεξέλεγκτη η Νέα Δημοκρατία
Αν πάρει πολύ μεγάλο ποσοστό

Αλλά προσοχή
Το άθροισμα των ψηφοφόρων που θα χάσει να μην είναι τόσο ώστε να μην πάρει αυτοδυναμία
Και πώς θα το ξέρουμε αυτό;
Δύσκολο γιατί για να βασιστούμε στα γκάλοπ;;;;;;;;;

Εν πάση περιπτώσει ας δούμε μερικά έστω και με επιφύλαξη και το ξανασυζητάμε
Και αντε, σου λεω εγω οτι σπαει ο διαλος το ποδι του και παιρνει 38,49% και 149 εδρες. Πού ειναι το προβλημα? Τρίτες εκλογες για να παρει αυτοδυναμια. Τι φοβασαι μωρε? Σαν κατι περιεργους οπαδους της ΑΕΚ κάνεις, που φοβοντουσαν οτι θα μας κερδισει ο Βολος την τελευταια αγωνιστικη και θα χασουμε το πρωταθλημα

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Να εξηγησω λιγο πως γινεται η διαδικασια. Οταν ο δικαστικος αντιπροσωπος τελειωσει, παει στο πρωτοδικειο και παραδιδει συμπληρωμενα τα βιβλία, και τον σακο με τα ψηφοδελτια. Εκει υπαρχει αρμοδιος που τα παραλαμβανει, για λογαριασμο του εφορου. Προφανως, οταν πηγε να παραδωσει, θα της ζητησαν και τον σακο και θα ειπε δεν τον εχω. Τοτε θα την εστειλαν πισω στο τμημα να τον βρει. Τι στο καλο, στην μια ωρα που μεσολαβησε, περασαν οι υπαλληλοι του Δημου και καθαρισαν? Και καλα, ούτε αυτοι καταλαβαν οτι αυτο ειναι σακος με ψηφοδελτια και τον πεταξαν?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Θα την πληρωθει, γιατι την εκανε τη διαδικασια.

Επειδη εχω παρευρεθει σε αυτη τη διαδικασια πλαι σε δικαστικο αντιπροσωπο απο τη προηγουμενη μερα που γραφονται τα βιβλια μεχρι και στο πρωτοδικειο τα μεσανυχτα ειναι ακριβως ετσι γι αυτο και λεω οτι ειναι εντελως απιθανο να εχει γινει νοθεια ουτε για αστειο.

Οσοι τα λενε αυτα ας επιστρεψουν πισω στο οτι μας ψεκαζουν και οτι εχουμε μεσα μας τσιπακια γιατι οι πιθανοτητες να ειναι αληθεια αυτα ειναι περισσοτερες.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Η κομμώτρια του Ραγγουση πως σας φαίνεται;;;; Βουλευτής Τρικάλων με το σπρώξιμο του Ραγγούση ....

1684848870279.png

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Επειδη εχω παρευρεθει σε αυτη τη διαδικασια πλαι σε δικαστικο αντιπροσωπο απο τη προηγουμενη μερα που γραφονται τα βιβλια μεχρι και στο πρωτοδικειο τα μεσανυχτα ειναι ακριβως ετσι γι αυτο και λεω οτι ειναι εντελως απιθανο να εχει γινει νοθεια ουτε για αστειο.

Οσοι τα λενε αυτα ας επιστρεψουν πισω στο οτι μας ψεκαζουν και οτι εχουμε μεσα μας τσιπακια γιατι οι πιθανοτητες να ειναι αληθεια αυτα ειναι περισσοτερες.
Εννοειται τύπε μου, οσοι μιλουν για νοθεια θα επρεπε να στερουνται του δικαιωματος ψηφου λογω πνευματικης ανεπαρκειας

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.943
Πόντοι
1.406
Και αντε, σου λεω εγω οτι σπαει ο διαλος το ποδι του και παιρνει 38,49% και 149 εδρες. Πού ειναι το προβλημα? Τρίτες εκλογες για να παρει αυτοδυναμια. Τι φοβασαι μωρε? Σαν κατι περιεργους οπαδους της ΑΕΚ κάνεις, που φοβοντουσαν οτι θα μας κερδισει ο Βολος την τελευταια αγωνιστικη και θα χασουμε το πρωταθλημα
Κ με το βολο αν έσπαγε ο διάολος το πόδι του κ χάνατε θα ξαναπαιζΑτε:2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Η κομμώτρια του Ραγγουση πως σας φαίνεται;;;; Βουλευτής Τρικάλων με το σπρώξιμο του Ραγγούση ....

1684848870279.png
Παρατησε τη γυναικα του με τρια παιδιά για αυτην?

Κ με το βολο αν έσπαγε ο διάολος το πόδι του κ χάνατε θα ξαναπαιζΑτε:2funny:
Θα γινοταν μπλακαουτ τυπε

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Και για όσους αρέσουν οι μαθηματικοί υπολογισμοί να σας κάνω και πως βγαίνουν αυτές οι έδρες

Έστω Νέα Δημοκρατία ότι πάλι στις νέες εκλογές 42%
Και δύο από τα τρία κόμματα
Μπουνε στη Βουλή
Και το το ποσοστό των ψήφων των κομμάτων που δεν θα μπουν στη βουλή και που θα πάρουν λιγότερο από 3% είναι 9%
Θυμίζω ότι τώρα ήταν 15%

Η Νέα Δημοκρατία θα πάρει πρώτα το μπόνους των 50 εδρών

Πώς βγαίνει αυτό
Για τα πρώτα 25% των ψήφων της
Παίρνει 20 έδρες
Από το 25% και μέχρι μάξιμουμ 40% παίρνει δύο έδρες για κάθε 1% πάνω από το 25
Επειδή έχει 15% πάνω από το 25
Θα πάρει 2 * 15 άλλες 30 έδρες
Άρα συνολικά 50

Πάμε τώρα παρακάτω
Πόσες έδρες θα μοιραστούν αναλογικά;
Έχει πάρει Νέα Δημοκρατία 50 έδρες
Θα μοιραστούν άλλες 250
Η Νέα Δημοκρατία λοιπόν θα πάρει όχι το 42% των 250
Δηλαδή όχι 42 / 100 x 250
Αλλά 42 / 91 * 250
Γιατί 91 είναι το ποσοστό των κομμάτων που πήραν πάνω από 3%
Δηλαδή 115 έδρες
Και 50 από το μπόνους σύνολο 165 έδρες

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Παρατησε τη γυναικα του με τρια παιδιά για αυτην?

Θα γινοταν μπλακαουτ τυπε

Δεν τα αφησε στο δρόμο τύπε ... τους εφτιαξε σπιτάκι στη Πάρο δίπλα στη θάλασσα ...... :2funny:

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
12.609
Πόντοι
3.506

Stories

Νέο!