Readytogo22
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2022
- Like
- 2.143
- Πόντοι
- 456
Τον Θάνο Τζήμερο αν και δε χωνεύω το Κρανιδιώτη καθόλου. Θεωρώ πως είναι η πιο λογική επιλογή.
Ο Κρανιδιωτης μιλαει συνεχεια για συνεργασιες (ουρα της ΝΔ κατα πως λενε)Τον Θάνο Τζήμερο αν και δε χωνεύω το Κρανιδιώτη καθόλου. Θεωρώ πως είναι η πιο λογική επιλογή.
πιστεύω δεν έχει κάτι να προσφέρει, απλώς θα ψηφίζει,Γιατί δεν τους ωφελεί συνολικά;
στη "ρουσία" γράφει κολακευτικά και για το στάλιν και για την εξουσία και για την δικαιοσύνη με τα κάτεργα!Τι είδους θαυμασμό είχε για το Στάλιν ο Καζαντζάκης ; Και όταν λες 1930 .... τι ήξερε η ανθρωπότητα για το Σταλινισμό το 1930 ;;;
Ο Ρίτσος, ήταν ΣΟΥΡΓΕΛΟ, γιατί έγραψε ύμνο στο Στάλιν όταν πέθανε , το 1954. Που ήταν γνωστά τα αίσχη .
Ο Καζαντζάκης, ως ανταποκριτής της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ , στην Ισπανία, υμνούσε το Φράνκο.
Οι έλληνες κομμουνιστές που θέλουν ΝΑ ΤΟΝ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΟΥΝ , ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ,
θέλουν να το ξεχνάνε αυτό .
Το ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΙΣΠΑΝΙΑ .... εξαντλείται αμέσως .... και είναι δυσεύρετο ...
Και εδώ πριν από χρόνια απαγορεύονταν δεν θυμάμαι πόσες μέρες 10-15 μέρες μία εβδομάδα πριν τις εκλογές να δημοσιεύονται δημοσκοπήσειςΘα μπορούσαν να υπάρχουν οι δημοσκοπήσεις , αλλά να απαγορεύεται η δημοσίευσή τους τουλάχιστον λίγο καιρό πρίν απο τις εκλογές. Και όποιος ενδιαφερόταν να μάθει τα αποτελέσματα , πχ τα κόμματα η όποιος άλλος ήθελε , να μπορούσε να μάθει τα αποτελέσματα ... μπαίνοντας σε κάποιο σάιτ ίσως ; Δεν ξέρω. Η αλλιώς ας τις μαθαίναν μόνο στα κόμματα.
Σε κάποιες χώρες υπάρχει μια σχετική απαγόρευση για δημοσιοποίηση δημοσκοπήσεων πριν απο τις εκλογές ( απο οτι είδα στο ιντερνετ ) αλλά δεν ξέρω τι ακριβώς ισχύει σε κάθε μία.
Αυτό με την υπερβολική αποχή απο ότι ακούω είναι μύθος τελικά. Όχι 70% και 95% να υπάρχει αποχή δεν αλλάζει κάτι τουλάχιστον εδω σε εμάς , μπορεί σε άλλες χώρες να προβλέπεται κάτι άλλο.
Νομίζω ότι παντού γίνονται αυτάΤύπε στην Ελλάδα 2.0 είναι λογικό να βγαίνουν οι εκλογές στο στοίχημα.....
Οσο για τον βασιλια, συμφωνω οτι ειναι αστειο, κωμικο, να μεμφονται την οικογενεια για πεπερασμενα κληρονομικα δικαιωματα αλλων παλιων καιρων, οταν στην Ελλαδα βλεπουμε να γινονται αυτα, ειτε με βουλευτες, καλλιτεχνες, που επιβαλλουν τα παιδια τους παρακαμπτοντας τον ανταγωνισμο και την αξιοκρατια.
Ναι δεν έχει κάτι να προσφέρειπιστεύω δεν έχει κάτι να προσφέρει, απλώς θα ψηφίζει,
προσελκύει αυτός ψηφοφόρους; δεν νομίζω.
Το 1974φυσικά θα τον ψηφίσουν,
προχθές λέγαμε ότι οι αθηναίοι προτίμησαν την πιπιλή και τον μπογδάνο από τον φορτσάκη το 2019,
αλλά δεν ωφελεί συνολικά το κόμμα.
Πότε έγραψε Καζαντζάκης κολακευτικά ; Έχει μεγάλη σημασία. Τηδεκαετία του 1930 , υπήρχε άλλοθι . Δεν ήταν όλα γνωστά.στη "ρουσία" γράφει κολακευτικά και για το στάλιν και για την εξουσία και για την δικαιοσύνη με τα κάτεργα!
ο καραγάτσης στον "συνταγματάρχη λιάπκιν" που εκδόθηκε το 34 πώς ήξερε;
αυτός δεν είχε θολώσει από αμπελοφιλοσοφίες.
Ε κάποιους θα προσελκύσει....και μόνο τους καλιτέχνες που γνωρίζει και θα τους τάξει εύνοια για τον κλάδο τους....αλλά στην πολιτική (μέχρι να εκλεγεί κανείς) ρόλο παίζουν οι εντυπώσεις περισσότερο από κάθε τι.πιστεύω δεν έχει κάτι να προσφέρει, απλώς θα ψηφίζει,
προσελκύει αυτός ψηφοφόρους; δεν νομίζω.
τύπε φαντάσου για να θεωρεί μεσαία τάξη τον εργάτη της ζώνης...ποιον θεωρεί φτωχό...αν παίρνεις πάνω από 300 ευρώ το μήνα είσαι κεφαλαιούχοςτσιπρας απο ελευσινα
στηριξη στη μεσαια ταξη
«Θέλω να μιλήσω στους εργαζόμενους, στη μεσαία τάξη, στους συνταξιούχους και να τους πω ότι η μεγαλύτερη εξαπάτηση που έγινε από την κυβέρνηση της ΝΔ ήταν η εξαπάτηση απέναντι στη μεσαία τάξη και τους συνταξιούχους» συνέχισε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, λέγοντας ότι «η μεγαλύτερη υποβάθμιση ήταν αυτή που έγινε στους εργαζόμενους, με τους εργασιακούς νόμους ζούγκλας που κατήργησαν την εργασιακή νομοθεσία, το 8ωρο, θέσπισαν τις απλήρωτες υπερωρίες, διέλυσαν το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας».
Το 1974
Με τη Νέα Δημοκρατία ήταν υποψήφιοι εξής δύο μεταξύ των άλλων
Ο Αναγνωστόπουλος
Πολιτικός μηχανικός ο οποίος πήγαινε σε όλες τις εκδηλώσεις Νέας Δημοκρατίας όλες τις κηδείες τους γάμους και λοιπά χαιρεταγε όλους που ήταν εκεί χαίρω πολύ Αναγνωστόπουλος
Και ο τρυπάνης ο οποίος ήταν πρόεδρος της ακαδημίας Αθηνών
Ο Αναγνωστόπουλος βγήκε μακράν πρώτος
Και ο τρυπανης τελευταίος
Λέγεται ότι είπε ο Καραμανλής τι να κάνω εγώ στην Ελλάδα άμα μου ψηφίζουν έτσι
Προς τιμήν του και για να είμαι δίκαιος ο Αναγνωστόπουλος όταν πέθανε άφησε όλη την περιουσία στο δημόσιο
Μου αρεσει τύπε που επελεξες φωτογραφια του Αλεξη οταν ακομη ειχε ολομαυρο το μαλλί και δεν ειχε κανει ακομη το μπότοξ
Ελεος ρε τύπε.
Στις ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ για εισοδο μεταναστων αναφερεται. Οχι στις εισόδους.
Ρε τύπε πιωμενος εισαι? Τι απαντας? Ειπες οτι ο Φορτσακης δεν ηταν στις λιστες το 2019, και σου ειπαμε οτι ηταν κανονικα. Τι ασυναρτησιες απαντας?
Εκλογές 2023: Υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ ο Μιθριδάτης από τα Ημισκούμπρια
Εκλογές 2023: Υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ ο Μιθριδάτης από τα Ημισκούμπριαwww.bankingnews.gr
Ολο το σκουπιδαριό στο Συριζα.Για τον Αλβανό ψεύτη που έκανε tweet τάχα από την Γαλλία και έβαζε φωτογραφίες από πανηγυρισμούς μουντιάλ βρήκαν καμιά θέση στα ψηφοδέλτια;