Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.068
- Πόντοι
- 3.656
Ε τι περίμενες να πάει στο ΣΥΡΙΖΑ κανένας επιστήμονας?Οποτε δεν ξερουν τι κανουν
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
επισης η Ποπαρα ειναι η συνδεση με τον σοβαρο κοσμο ?
Ε τι περίμενες να πάει στο ΣΥΡΙΖΑ κανένας επιστήμονας?Οποτε δεν ξερουν τι κανουν
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
επισης η Ποπαρα ειναι η συνδεση με τον σοβαρο κοσμο ?
κρίνεις πάλι εξ ιδίων (όπως κι εγώ),Όχι ξέρουν τι κάνουν τύπε...ο μυθριδάτης είναι αυτός που πριν από 2 χρόνια έβγαλε το τραγούδι που το άκουσε όλη η Ελλάδα και έβριζε (δικαιολογημένα) την κυβέρνηση.
Προσπαθούν να συνδέσουν τον ΣΥΡΙΖΑ με αυτόν τον κόσμο όπως προσπάθησαν να συνδέσουν τον ΣΥΡΙΖΑ με τον πιο σοβαρό κόσμο βάζοντας την Τσαπανίδου μέσα.
Το θέμα με τον μυθριδατη είναι ότι όσοι θα ψήφιζαν ΣΥΡΙΖΑ έτσι και αλλιώς χεστηκαν για τον μυθριδατη..και όσοι θα τον ψήφιζαν λόγω αυτού...τώρα ΔΕΝ θα τον ψηφίσουν λόγω αυτού.
Αυτό είναι αλήθεια...με δυόμιση δεκάρες το πολύ βρίσκεις ένα μπουκάλι νερό 1,5lt για να καλύψεις τις ημερήσιες σου ανάγκες.Πινεις ομως φθηνο νερο
Είναι μέλος μας ο τύπος ,δεν το συζητάμε....!!!!Το καλύτερο το είπε στην Ζαρίφη!!!
Θέλουμε τουλάχιστον καλό μουνί,καλές πίπες,κώλο σε περίπτωση που δεν έχετε προσωπικότητα και μυαλό.
Ρε τους στραπονιάρηδες ΝΔούδες, θίχτηκε το κωλί τους για τα σχόλια;Καλά ο τύπος έχει μυθικές ατάκες.....
Τσιπρας:Η Μέρκελ να ζητήσει συγνώμη από τον Ελληνικό λαό....
Μιθριδάτης:Σιγά μην μας πάρει και από μια πίπα στον καθένα ρε τσιπρουλέτο....
ΝΔ για Μιθριδάτη: Στον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει πάντα χώρος για ομοφοβικές και χυδαία σεξιστικές συμπεριφορές
«Θα ζητήσει ο Τομέας Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ την αποπομπή του Μιθριδάτη από τα ψηφοδέλτια ή ενόψει εκλογών θα κάνει τα "στραβά μάτια"';» αναφέρει η ΝΔwww.protothema.gr
Τι είπε η Ζαρίφη, έδωκε απάντηση;Το καλύτερο το είπε στην Ζαρίφη!!!
Θέλουμε τουλάχιστον καλό μουνί,καλές πίπες,κώλο σε περίπτωση που δεν έχετε προσωπικότητα και μυαλό.
Τυπε ο Γιαννόπουλος έβαζε από τα γύρω χωριά του στο δημόσιο περισσότερους δεξιούς από ότι πασοκους κ ας είχαν αποπειραθεί να τον σκοτωσουν στο βουνό οι παππούδες κ πατεράδες τους..Ήταν, ο χρυσούς αιώνας του πασοκλή. Δε γκρικ ντριμ. Έπρεπε να ήμουν 30αρης ΔΕΚΟτζης τότε με 10 χρόνια σε κλαδική του πασοκ, ήταν η τέλεια καταιγίδα της κρεπάλης και με ρουσίδες τσάμπα. Μπουζούκια, τσιγάρα/πούρα, τάνες, ουισκια και πακέτα ευρωπαϊκά. Μπορεί να γαμηθήκαμε οι επόμενοι και πλέον οι γκέη να κυβερνούν ως παράπλευρη απώλεια (απώλεια εθνικής κυριαρχίας και επομένως επιβολή μεταξύ όλων των άλλων και της γκέη πολιτικής της ΕΕ και των ΗΠΑ) αλλά τουλάχιστον εμειναν στην ιστορία ως το μπιγκ μπανγκ του νεοέλληνα, μια μερίδα μιας γενιάς έθεσε το ακατάρριπτο παγκόσμιο ρεκόρ στα γούστα και έχουμε να τους δείχνουμε οι επόμενοι ως ινδάλματα εκεί ψηλά μαζί με τους αρχαίους φιλόσοφους!
Δεν ειπα τι θα ψηφίσω εγώ, προσωπικά ξενερώσω που έβαλε υποψηφιότητα για να εξαργυρώσει με χρήμα την αναγνωρισιμότητα του.κρίνεις πάλι εξ ιδίων (όπως κι εγώ),
δεν τον ξέρω τον μιθριδάτη,
τη λέξη ημισκούμπρια την έχω ξανακούσει, όχι τη μουσική τους
σιγά μη με επηρεάσουν καλλιτέχνες και αθλητές ή ακόμη συγγραφείς
αδιαφορώ για τη γνώμη τους, επειδή τραγουδούν ή κλωτσούν μπάλα ή έχουν υψηλές αναζητήσεις
αρχίδια.
πχ ο καζαντζάκης ακόμη το 1930 θαύμαζε το στάλιν. τόσο μυαλό,
ο πολύ κατώτερος συγγραφέας καραγάτσης είχε καταλάβει ήδη τότε την τραγωδία της μπολσεβικικής θηριωδίας.
Περιμενουμε φωτο Αλεξη με nerogrecoΗ γελοιοτητα της επιλογης εγκειται στο οτι πιστευουν οτι ετσι θα προσεγγισουν τη νεολαια... που ο μικροτερος που γνωριζει και ακουγε ημισκουμπρια ειναι 30+ πλεον
Ο σωστός ο παίχτης τύποι ρίχνει και στο ΣΥΡΙΖΑ και στη νδ.....
πάρτε κάνα μάθημα από όσους έβγαλαν πράφιτ με την καταρευση των της σουις και της σιλικον
Όποιο κόμμα καταφέρει να στρατολογήσει τον ΕλληνοΑμερικανό με το μέρος του, θα έχει ΜΠΙΓΚ ΠΡΑΦΙΤ στην κάλπη!!!!
φυσικά θα τον ψηφίσουν,Δεν ειπα τι θα ψηφίσω εγώ, προσωπικά ξενερώσω που έβαλε υποψηφιότητα για να εξαργυρώσει με χρήμα την αναγνωρισιμότητα του.
Θεωρείς ότι δεν θα τον ψηφίσουν;
Γιατί δεν τους ωφελεί συνολικά;φυσικά θα τον ψηφίσουν,
προχθές λέγαμε ότι οι αθηναίοι προτίμησαν την πιπιλή και τον μπογδάνο από τον φορτσάκη το 2019,
αλλά δεν ωφελεί συνολικά το κόμμα.
Τι είδους θαυμασμό είχε για το Στάλιν ο Καζαντζάκης ; Και όταν λες 1930 .... τι ήξερε η ανθρωπότητα για το Σταλινισμό το 1930 ;;;πχ ο καζαντζάκης ακόμη το 1930 θαύμαζε το στάλιν. τόσο μυαλό,
ο πολύ κατώτερος συγγραφέας καραγάτσης είχε καταλάβει ήδη τότε την τραγωδία της μπολσεβικικής θηριωδίας.
Ε καλά, τόσο παράξενο είναι αυτό; ΟΛΟΙ, ΟΛΟΙ ξαναλέω οι πολιτικοί, εκεί θα στρέψουν(ή θα ήλθελαν να κατευθύνουν) τα παιδιά τους, όπως ΑΚΡΙΒΩΣ κάνουν γιατροί, συμβολαιογράφοι, δικηγόροι, νονοί της νύχτας, και λοιπά προνομιούχα επαγγέλματα... Δεν νομίζω να τα βάλουν σε ντελίβερυ, στην οικοδομή ή στα καράβια.ΝΔ το κόμμα που προωθεί τους άριστους. Με την υποστήριξη της .... βάσης πάντα.
Για αυτό έδιωξε τους Γλύξμπουργκ . Για να μην υπάρχουν κληρονομικά αξιώματα.
Πάει για Βουλευτής ο Γιος του Σαμαρά.
Του δισεγγονού του Εμμανουήλ Μπενάκη.
Κατεβαίνει στην πολιτική ο 24χρονος γιος του Αντώνη Σαμαρά; - Law & Order
Ποια κίνηση του γιού Κώστα Σαμαρά πυροδότησε τις φήμεςlawandorder.gr
Aυτο για τον γιο του Σαμαρα δεν αποτελει ειδηση, αφου εχει δημοσιευθει εδω και πολυ καιρο οτι εχει αποσυρθει ο Σαμαρας με σκοπο να βαλει τον γιο του στη "δουλεια" που προαλειφεται για υποψηφιος βουλευτης, να καταλαβει την θεση του πατερα του που με κληρονομικο δικαιο την "δικαιουται".ΝΔ το κόμμα που προωθεί τους άριστους. Με την υποστήριξη της .... βάσης πάντα.
Για αυτό έδιωξε τους Γλύξμπουργκ . Για να μην υπάρχουν κληρονομικά αξιώματα.
Πάει για Βουλευτής ο Γιος του Σαμαρά.
Του δισεγγονού του Εμμανουήλ Μπενάκη.
Κατεβαίνει στην πολιτική ο 24χρονος γιος του Αντώνη Σαμαρά; - Law & Order
Ποια κίνηση του γιού Κώστα Σαμαρά πυροδότησε τις φήμεςlawandorder.gr