athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.695
- Πόντοι
- 12.756
Δεν εννοώ εσένα φίλτατε αλλά το μέλος με σήμα την ΒιβεχρωμΠολυ κρατανε τα διαλειμματα ,ΠΟΛΥ ΚΡΑΤΑΝΕ
Δεν εννοώ εσένα φίλτατε αλλά το μέλος με σήμα την ΒιβεχρωμΠολυ κρατανε τα διαλειμματα ,ΠΟΛΥ ΚΡΑΤΑΝΕ
Εγώ τουλάχιστον είπα μια ιδέα πως αλλάζει η χώρα... Εσύ είπες ένα δεν ξέρω..Στον Άλφα έλεγαν χθες ότι το 50% όσων αποφάσιζαν τη μέρα των εκλογών έριξαν ΝΔ
θα την εμποδισει ο αρειος παγος τυπετιποτα δεν κανουμε τυπε
Ολοι ΝΔ να παρει πανω απο 180 εδρες , αλλαζει Συνταγμα , βγαζει εκτος νομου ΚΚΕ και μετά βλεπουμε
φαλτσή;Έχω την εντύπωση ότι στην πολ δικονομία είχαμε την Απαλαγακη. Πέρασαν βέβαια κ 30+ χρόνια από τότε κ μπορεί να μπερδεύω τα ονόματα. Πάντως γυναίκα είχαμε σίγουρα στην ΠολΔικ . Φυσικά το πανεπιστημιακό σύγγραμμα δεν το διάβασα ποτε
Δικαιότερος να γίνει ένας γαμημένος φόρος, εξαρχής άδικος, αδύνατον . Λιγότερο άδικος ίσως. Δίκαιη και ηθική θα ήταν η κατάργησή του.Όχι τύπε δεν τον γουσταρω.. αλλά περισσότερο δεν γουστάρω παιχνίδια στην καμπούρα μου.. η προοπτική είναι να συνεχίσει να μειώνεται μέχρι να γίνει μηδέν ή έστω δικαιότερος.
Παστουρμά να βαλει, που ειναι και ακριβος οπως λεει ο Τελης
αμα περιμενουν οι γονεις των αδικοχαμενων παιδιων να δικαστει απο την εξαρτημενη δικαιοσυνη, πολιτικο προσωπο, σωθηκανΟ Καραμανλής είναι το πρόβλημα όχι για το τι έκανε η τι δεν έκανε
Αλλά για τη δήλωση που είχε κάνει λίγο πριν από το δυστύχημα ότι οι συγκοινωνίες είναι ασφαλεις
Που δεν ξέρω αν είναι ποινικό αδίκημα αλλά αν είναι έπρεπε να δικαστεί για αυτό
Δεν θυμάμαι πολλά ονόματα φίλε μου. Έχουν περάσει 30+ χρόνια από τότε, και δεν ήμουν από τους φοιτητες που πατούσαν κ πολύ στη σχολή. Θυμάμαι Λαδά στις Γενικές Αρχές, Κουνουγερη-Μανωλεδακη στο οικογενειακό, Λ. Μαργαρίτη στην ΠοινΔικ, Αλεξιάδη (αν θυμάμαι σωστά το όνομα) στο δίκαιο εκτέλεσης της ποινής, Νίκα στην εμβάθυνση αστικού, Χρυσογονο κ Μανιτάκη στις συντ. ελευθερίες, Τάχο στο Διοικητικό , Κορνηλάκη σε γενικό ή ειδικο ενοχικό, Βενιζέλο στο συνταγματικό και Φινοκαλιωτη/Μπάρμπα στο φορολογικό. Αν ακούσω κ αλλά ονόματα μπορεί να θυμηθώ κ άλλους.φαλτσή;
το χαλι των σχολειων και των πανεπιστημιων (δεν υπαρχει πουθενα στον κοσμο- ας με διαψευσει καποιος) οφειλεται στην αριστερα και την αναρχια.
Δειτε σχολείο. Ουτε στην καμπότζη ειναι ετσι τα σχολεία.
Δε μας νοιαζει ομως γιατι εμεις τα στειλαμε στο Χαρβαρντ
Α, και Καστανιδου στο ειδικό ποινικό, έναν Ψάλα στο αθλητικό δίκαιο και ότι στο εμπράγματο είχαμε το βιβλίο του ΒαβουσκουΔεν θυμάμαι πολλά ονόματα φίλε μου. Έχουν περάσει 30+ χρόνια από τότε, και δεν ήμουν από τους φοιτητες που πατούσαν κ πολύ στη σχολή. Θυμάμαι Λαδά στις Γενικές Αρχές, Κουνουγερη-Μανωλεδακη στο οικογενειακό, Λ. Μαργαρίτη στην ΠοινΔικ, Αλεξιάδη (αν θυμάμαι σωστά το όνομα) στο δίκαιο εκτέλεσης της ποινής, Νίκα στην εμβάθυνση αστικού, Χρυσογονο κ Μανιτάκη στις συντ. ελευθερίες, Τάχο στο Διοικητικό κ Φινοκαλιωτη/Μπάρμπα στο φορολογικό. Αν ακούσω κ αλλά ονόματα μπορεί να θυμηθώ κ άλλους.
Ποιός ήρθε;αμα περιμενουν οι γονεις των αδικοχαμενων παιδιων να δικαστει απο την εξαρτημενη δικαιοσυνη, πολιτικο προσωπο, σωθηκαν
Προσπαθώ να ισοφαρίσω το ρεκόρ σου με το βίντεο του συνταξιούχου Οτετζή ρε τραλαλάκη.
κλαβανίδου ειδικό ενοχικό;Δεν θυμάμαι πολλά ονόματα φίλε μου. Έχουν περάσει 30+ χρόνια από τότε, και δεν ήμουν από τους φοιτητες που πατούσαν κ πολύ στη σχολή. Θυμάμαι Λαδά στις Γενικές Αρχές, Κουνουγερη-Μανωλεδακη στο οικογενειακό, Λ. Μαργαρίτη στην ΠοινΔικ, Αλεξιάδη (αν θυμάμαι σωστά το όνομα) στο δίκαιο εκτέλεσης της ποινής, Νίκα στην εμβάθυνση αστικού, Χρυσογονο κ Μανιτάκη στις συντ. ελευθερίες, Τάχο στο Διοικητικό , Κορνηλάκη σε γενικό ή ειδικο ενοχικό, Βενιζέλο στο συνταγματικό και Φινοκαλιωτη/Μπάρμπα στο φορολογικό. Αν ακούσω κ αλλά ονόματα μπορεί να θυμηθώ κ άλλους.
Δε με νοιαζει ποιος ευθυνεται για το χάλι των σχολειων.το χαλι των σχολειων και των πανεπιστημιων (δεν υπαρχει πουθενα στον κοσμο- ας με διαψευσει καποιος) οφειλεται στην αριστερα και την αναρχια.
Εκει δεν μπορεσε να επεμβει το κρατος του κουλη, αλωστε δεν χανει ψηφους απο εκει
"Πανεπιστημιακή αστυνομία" το υπερφιάσκο που δημιούργησε άλλους 600 αχαμνοξύστες ΔΥ που αστυνομεύουν με τηλεπάθεια από τα γραφεία και κάτι strong independent ηλίθιες που με το που μπήκαν στο πανεπιστήμιο έμειναν μόνες τους και άδειασαν έναν γεμιστηρα δεξιά και αριστερά όταν την πλησίασε αλβανοζόμπιτο χαλι των σχολειων και των πανεπιστημιων (δεν υπαρχει πουθενα στον κοσμο- ας με διαψευσει καποιος) οφειλεται στην αριστερα και την αναρχια.
Εκει δεν μπορεσε να επεμβει το κρατος του κουλη, αλωστε δεν χανει ψηφους απο εκει
Τον Σκουρής ως όνομα στο διοικητικό, τώρα που το λες, τον θυμάμαι αλλά πρέπει να ήταν στο άλλο τμημακλαβανίδου ειδικό ενοχικό;
σκουρή διοικδικ;