Διαγραμμένο μέλος 231604
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2023
- Like
- 120
- Πόντοι
- 1
Μάλλον δεν κατάλαβες, αλλά δεν έχω χρόνο να εξηγώ σε γαλαζοφρουρουςΣωστα τύπε, καποτε θα γινει νομος να κυβερναει το 20% και να ειναι αντιπολιτευση το 41%
Μάλλον δεν κατάλαβες, αλλά δεν έχω χρόνο να εξηγώ σε γαλαζοφρουρουςΣωστα τύπε, καποτε θα γινει νομος να κυβερναει το 20% και να ειναι αντιπολιτευση το 41%
Πράγματι.
τα χαλάει στην τελευταία παράγραφο
Τι σας χάλασε στην τελευταία παράγραφο; Συριζαίος είναι και θέλει να μπουστάρει λιγάκι το ηθικό των συντρόφων.Καλα τα ελεγε μεχρι την τελευταια παραγραφο...
Επίπεδο σκουπιδιτενεκεΠοτε δεν θα αλλαξει,θα σε γαμανε μια ζωη,μαθε να το απολαμβανεις και μη σκουζεις
βαλε λινκΜήνυμα 4021
Τι να εξηγησεις ρε τύπε?Μάλλον δεν κατάλαβες, αλλά δεν έχω χρόνο να εξηγώ σε γαλαζοφρουρους
Και ο ΣΥΡΙΖΑ ο ίδιος το έλεγε Δεν ξέρω τι λες για linkβαλε λινκ
Σηκώνει.Εγώ πάντως λέω παιδιά για τις εκλογές του Ιουνίου ο Τσίπρας να αφήσει τις μαλακίες για ντιμπέιτ με τον Κούλη και να κάνει ένα με τον Ανδρουλάκη.
Ε, αφού είσαι τόσο γερός στο calculator τράβα και ένα "δια δύο" να βρεις πόσο έχει ο Σύριζα.
24 tis100 έχει η ΝΔ- δηλαδή τον σκληρό κομματικό πυρήνα της
Όχι ρε τυπε- λέω ότι η ΝΔ πήρε το 40 τοις εκατό του 60 τοις 100 οσων δικαιούνται ψήφοΤι να εξηγησεις ρε τύπε?
Οτι βαζεις αποχή, λευκά, άκυρα και μικρά κομματα για να μας πεις οτι το αληθινο ποσοστο υπολογιζεται επι του υπολοίπου? Δεν πειραζει, μην εξηγησεις
Στον π@τσο μου για τον ΣΥΡΙΖΑ - γενικά συμπεράσματα γραφωΕ, αφού είσαι τόσο γερός στο calculator τράβα και ένα "δια δύο" να βρεις πόσο έχει ο Σύριζα.
Πήρε το 40% των ψηφισαντων. Τα εχουμε πει πεντακοσιες φορες. Απο πουθενα δεν αποδεικνυεται οτι οι μη ψηφισαντες θα ψηφιζαν κατι διαφορετικο. Εχεις δειγμα απο το 60% του εκλογικου σωματος. Γιατι αυτο δεν αποτελεί δειγμα για το 100%?Όχι ρε τυπε- λέω ότι η ΝΔ πήρε το 40 τοις εκατό του 60 τοις 100 οσων δικαιούνται ψήφο
δεν λεει πουθενα για την διαφορα στο 20% , και επισης παλι λαθος πεσανε στο ποσοστο λεει για 14%Και ο ΣΥΡΙΖΑ ο ίδιος το έλεγε Δεν ξέρω τι λες για link
εισαι εγκαθετος , το ειπε και ενα αλλο μελοςΣτο πουτσο μας οι μη ψηφισαντες,δεν υπαρχουν, δεν δικαιουνται δια να ομιλουν που ελεγε και ο Μενιος
γενικο συμπερασμα ειναι οτι οποιος δεν γουσταρει να ψηφισει απλα θα λουστει τις επιλογες των υπολοιπων.Στον π@τσο μου για τον ΣΥΡΙΖΑ - γενικά συμπεράσματα γραφω
Στο πανεπιστημιο μάς έλεγαν οτι "οι μη ψηφισαντες αποφασισαν να εκπροσωπηθούν απο τους ψηφισαντες, επομενως το αποτελεσμα ειναι και δικη τους ψηφος".γενικο συμπερασμα ειναι οτι οποιος δεν γουσταρει να ψηφισει απλα θα λουστει τις επιλογες των υπολοιπων.
και αυτο στο γραφει καποιος που ενω περασε την κυριακη 4 (τεσσερις) φορες εξω απο το εκλογικο του κεντρο, δεν ψηφισε
Κουλη γαμα τους
Πολυ κρατανε τα διαλειμματα ,ΠΟΛΥ ΚΡΑΤΑΝΕεισαι εγκαθετος , το ειπε και ενα αλλο μελος
25 Ιουνιου θα πας?γενικο συμπερασμα ειναι οτι οποιος δεν γουσταρει να ψηφισει απλα θα λουστει τις επιλογες των υπολοιπων.
και αυτο στο γραφει καποιος που ενω περασε την κυριακη 4 (τεσσερις) φορες εξω απο το εκλογικο του κεντρο, δεν ψηφισε
Κουλη γαμα τους