Νέα

Εκλογές 2023... 21 Μαΐου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Y13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 353K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Drunk Sinatra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2023
Κριτικές
2
Like
2.892
Πόντοι
726
Καλά τα λες, αλλά από πότε η απαλαγακη έχει βγάλει σύγγραμα;
Έχω την εντύπωση ότι στην πολ δικονομία είχαμε την Απαλαγακη. Πέρασαν βέβαια κ 30+ χρόνια από τότε κ μπορεί να μπερδεύω τα ονόματα. Πάντως γυναίκα είχαμε σίγουρα στην ΠολΔικ . Φυσικά το πανεπιστημιακό σύγγραμμα δεν το διάβασα ποτε

unknowndark

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Like
5.368
Πόντοι
1.056
Σου εύχομαι να πέσεις λοιπόν σε γιατρό ή δικηγόρο απόφοιτο του ιδιωτικού πανεπιστημίου που θα ιδρύσει ο Κούλης αύριο μεθαύριο.
Καλή τύχη με αυτό.

Είδαμε και αυτούς των κρατικών που πατάνε στην σχολή μια φορά στους 2 μήνες......

ξέρω τύπισσα που έχει πάρει το πτυχίο νομικής στο ΑΠΘ με τσιμπούκια!!

γνωρίζω τύπο που τελείωσε ιατρική στην Αθηνα ενώ πατούσε στην σχολή μόνο οταν είχαν εξετάσεις.

γνωρίζεις τι διαπλοκή υπάρχει στα πανεπιστήμια σήμερα? Υπάρχουν αρχηγοί γαλάζιων παρατάξεων που περνούν τα θέματα των εξετάσεων σπίτι τους μια εβδομάδα πριν δώσουν!

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.440
Πόντοι
3.656
Για το νερο ειπαμε πεντακοσιες φορες οτι δεν ιδιωτικοποιειται, εσεις ΕΚΕΙ. ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ. Μετα αντε να καταλαβετε τι εγινε.
Δεσμεύεσαι για αυτό ; ΝΑ ΥΠΟΣΤΕΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ;;;

kyrpoutsos

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2021
Like
706
Πόντοι
81
Έχω την εντύπωση ότι στην πολ δικονομία είχαμε την Απαλαγακη. Πέρασαν βέβαια κ 30+ χρόνια από τότε κ μπορεί να μπερδεύω τα ονόματα. Πάντως γυναίκα είχαμε σίγουρα στην ΠολΔικ . Φυσικά το πανεπιστημιακό σύγγραμμα δεν το διάβασα ποτε
Φαλτσή μήπως;
Απαλαγακη αποκλείεται να έχει βγάλει εγχειρίδιο,θα το είχα χαχαχαχαχα

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.968
Πόντοι
3.656
Ο Δενδροπόταμος μίλησε :zombie:

dedropotamos-1-1024x538.jpg

kyrpoutsos

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2021
Like
706
Πόντοι
81
Είδαμε και αυτούς των κρατικών που πατάνε στην σχολή μια φορά στους 2 μήνες......

γνωρίζω τύπο που τελείωσε ιατρική στην Αθηνα ενώ πατούσε στην σχολή μόνο οταν είχαν εξετάσεις.

γνωρίζεις τι διαπλοκή υπάρχει στα πανεπιστήμια σήμερα? Υπάρχουν αρχηγοί γαλάζιων παρατάξεων που περνούν τα θέματα των εξετάσεων σπίτι τους μια εβδομάδα πριν δώσουν!
Σύμφωνοι,και με την πρώτη ευκαιρία να μας γνωρίσεις την φίλη σου το τσιμπούκι.
Αλλά αυτά είναι εξαιρέσεις που λες .

Δεν νομίζω η γενική εικόνα να είναι να τελειώνεις την νομική με τσιμπούκια ή την ιατρική χωρίς να πατάς.
Αν ήταν έτσι δεν θα είχαμε εξαγωγή επιστημόνων στο εξωτερικό, θα τους γυρνούσαν πίσω.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.480
Πόντοι
12.756
Αστακομακαρονάδα να πάρετε την κάνει πολύ καλή!!
με λινγκουνι ρε βλαχε την κανει
κατσε ομως γιατι οπως τον κοβω τον δαλαι μπορει να θελει να φαει σουσι εκει , εχει καλο παντως

Drunk Sinatra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2023
Κριτικές
2
Like
2.892
Πόντοι
726
Φαλτσή μήπως;
Απαλαγακη αποκλείεται να έχει βγάλει εγχειρίδιο,θα το είχα χαχαχαχαχα
Μπράβο ρε αδελφέ, αυτή πρέπει να ήταν.
Το σύγγραμμα της παίζει να ήταν χειρότερο κ από της Κουνουγερη-Μανωλεδακη στο οικογενειακο
Ο δικηγορος που έκανα άσκηση στην Αθηνα το έλεγε Αρλεκιν

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.331
Πόντοι
2.356

Θα έκανε ΑΡΙΣΤΑ τσιμπούκια η νομικάρια!

Antebellum

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Like
489
Πόντοι
36
Σου εύχομαι να πέσεις λοιπόν σε γιατρό ή δικηγόρο απόφοιτο του ιδιωτικού πανεπιστημίου που θα ιδρύσει ο Κούλης αύριο μεθαύριο.
Καλή τύχη με αυτό.

Σωστα γιατι τωρα που παιζει να σε κουραρει γιατρος αφοφοιτος Βουλγαριας, Ρουμανιας και λοιπων πρωην Σοβιετιων δεκαετιας του 90-00 εχεις γκαραντι φροντιδα

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936
Όλοι έχουν ψυχή και ο ανθρώπινος πόνος δεν ζυγίζεται ούτε συγκρίνεται.

Η διαφορά είναι πως για το μάτι, παρότι δυστυχώς ΠΆΛΙ δεν αποδόθηκαν ποινικές ευθύνες , αποδόθηκαν πολιτικές και έφαγε μαύρο ο Αλέξης.
Δεν πήρε 40%.

Για αυτό έφαγε μαύρο

Για αυτό πήρε 40.

Ανέλαβε την ευθύνη.

ΔΕΝ ΚΡΥΦΤΗΚΕ !

Γκέγκε;

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.331
Πόντοι
2.356
Ποιο μέλος να είναι ο γηραιός πούστης;;;

kyrpoutsos

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2021
Like
706
Πόντοι
81
Σωστα γιατι τωρα που παιζει να σε κουραρει γιατρος αφοφοιτος Βουλγαριας, Ρουμανιας και λοιπων πρωην Σοβιετιων δεκαετιας του 90-00 εχεις γκαραντι φροντιδα
Τα πτυχία τους για να αναγνωριστούν στην Ελλάδα περνάν από εξετάσεις τυπε.
Επίσης είμαι σχεδόν βέβαιος ότι το βουλγαρικό και ιδίως το ρουμανικό ιδιωτικό θα λειτουργεί καλύτερα και με περισσότερους όρους διαφάνειας από τα δικά μας .

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Τίποτα δεν πήγε λάθος. Είναι κατόρθωμα που πήρε 20% μετά την τραγική του διακυβέρνηση. Τα ποσοστά του 15 ήταν διαμαρτυρία για ΠΑΣΟΚ-ΝΔ. Θα ξαναγυρισουν εκεί που ξεκίνησαν στο 3-4%. Οι πασοκοι θα επιστρέψουν και θα μείνουν μόνοι τους πάλι. Δεν γίνεται με συνθήματα γηπέδου και με μερικούς τραπερ να σου εμπιστευτεί ο κόσμος το μέλλον του. Αν ήταν έτσι θα έκανε κι ο Τσουκαλάς κόμμα και θα έβγαινε πρωθυπουργός. Το παιδί δεν κάνει και το έδειξε. Ούτε ελληνικά δεν ξέρει να μιλήσει. Όχι που προσπαθούσε να μιλήσει αγγλικά και μας ξεφτιληζε διεθνώς. Σε κάθε ομιλία του πετάει μαργαριτάρια σαν τον Φατσέα. Η ευκαιρία του δόθηκε και την κλώτσησε.
Σημερα μιλουσα με φιλο πασοκο και του ελεγα οτι επικειται η αποσυνθεση του συριζα. Και μου απαντησε, καμία αποσυνθεση, γιατι πολυ απλα αυτο το κομμα δεν ειχε ποτέ καν σύνθεση. Ενα ανυπαρκτο κομμα, χωρις ριζες στην κοινωνια, μια φούσκα που ηταν καταδικασμενη να σκασει σε συνθηκες κανονικοτητας.

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Μην δεχτείς...θα παραγγείλει αστακουδακια και μύδια και στο τέλος προφασιζομενος τουαλέτα θα την κοπανησει και θα σου ρίξει πιστόλι
Εγώ να συναντηθώ με τον νιπλη ούτε στους χειρότερους εφιάλτες μου
Για τις δημοσκοπήσεις δες το μήνυμα 4021

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Πήγα σε οικογένεια που ξεκληρίστηκε στο Μάτι αλλά αυτοί δεν είχαν ψυχή.

Ήταν βλέπεις δεξιοί
Πώς το ειπε ο Αλεξης?
Το Ματι ηταν φυσικο φαινομενο, τα Τεμπη αφυσικο φαινομενο.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.417
Πόντοι
3.936
Θα ξέραμε αυτά και πριν από τις εκλογές

Stories