alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Α καλα...Ναι στα ιδιωτικά πανεπιστήμια, αλλά όχι σε αυτή εδώ την χώρα , δεν θα λειτουργήσει σωστά.
Α καλα...Ναι στα ιδιωτικά πανεπιστήμια, αλλά όχι σε αυτή εδώ την χώρα , δεν θα λειτουργήσει σωστά.
ΤινοςΘα πληρώσω με χρεωστικη
Τύπε δεν μπορεί να γίνει κυβέρνηση το καταλαβαίνεις;Εγώ θέλω να την πάρει και να προσπαθήσει να κάνει κυβέρνηση. Και οποσδήποτε δηλώσεις έξω από προεδρικό μέγαρο.
Έχω. Θες λίγα;Για να πέσει σε αυτους, πρωτα θα πρεπει να εχει λεφτα να τους πληρωσει
Οι ιατροι των δημοσιων πανεπιστημιων δεν θελουν λεφτα?Για να πέσει σε αυτους, πρωτα θα πρεπει να εχει λεφτα να τους πληρωσει
Εγώ μπήκα το 2022. Κανένα πρόβλημα, πεντακάθαρο , εκπληκτικό μπαρ, γρήγορο , οικονομικό , ακριβή δρομολόγια. Από Ινσμπρουκ για Μόναχο .Έχω να μπω σε τρένο από το 1981
Eσυ υποψιαζομαι οτι θα πας γιατι ειπε οτι κερναει
Ρε μεγάλε .... όταν τους λες δεξιούς .... σκέφτομαι να πάω εξάρχεια να αγοράσω τι σερτ με τον τσε ...
έλεος ... αν είναι αυτοί οι δεξιοί .....
Όχι αγαπητέ. Είναι δημόσιοι "λειτουργοί" .Οι ιατροι των δημοσιων πανεπιστημιων δεν θελουν λεφτα?
ναι αμε στειλε , αλλα οχι λιγα , στειλε αρκετα αφου δεν εχεις θεμαΕχω
Έχω. Θες λίγα;
Οι ιατροι των δημοσιων πανεπιστημιων δεν θελουν λεφτα?
Οι ιατροι των δημοσιων πανεπιστημιων δεν μπορουν να ειναι στον ιδιωτικο τομεα?Όχι αγαπητέ. Είναι δημόσιοι "λειτουργοί" .
Άλλα σου λέω, άλλα απαντάς. Με το ότι σου είπα όχι στα ιδιωτικά,κατάλαβες ότι υποστηρίζω πως τα δημόσια είναι τέλεια;Σε δημόσιο ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ νοσοκομείο πάντως, δε δέχομαι να μπω τυπε. Μόνο ως πτώμα, αν χρειαστεί, για νεκροτομή.
Δες το μήνυμα 4021Εχεις δικιο, το ιδιο εμαθα κι εγω. Εβγαζαν πολυ χαμηλα τον Συριζα και του "χαριζαν" μοναδες απο το φοβο οτι κατι δεν κανουν καλα.
Και ο Συριζα, ενω τα ηξερε αυτα, τους εκραζε οτι τον...υποτιμουσαν. Πιο σιχαμενο κομμα δεν εχει ξαναυπαρξει. Εξαφάνιση αμεσα. Αυτο ειναι το σωστο.
Τρολλαρω μαν. Πάνε για 2ες εκλογές και επικό ξεκώλιασμα επί ένα μήνα σε Τσίπρα μέχρι να στάξει αίμα.Τύπε δεν μπορεί να γίνει κυβέρνηση το καταλαβαίνεις;
Ή να το πω και αλλιώς;
ΔΕΝ ΓΊΝΕΤΑΙ
Απο κανέναν
Δικιά σου
2 δις να το παει, αρκει να εξαφανισει τον Συριζαρε τύποι αυτό το κιναλ πως το λένε, πλήρωσε τα 200+ εκατομμύρια ευρώ χρέη του πασοκ και χρησιμοποιεί όνομα και logo τον πράσινο τον ήλιο της χρεοκοπίας ή παραγράφηκαν και ξαναπήρε την παε?
Για να σου μάθουν ιατρική,όχι. Για να σε θεραπεύσουν,ναι.Οι ιατροι των δημοσιων πανεπιστημιων δεν θελουν λεφτα?
αμα το δω εγω θα παμε να τσιμπησουμε ;Δες το μήνυμα 4021