athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.628
- Πόντοι
- 12.756
δουλευω σερι πολλες ωρες ρε ειμαι παραγωγικος φουλΜη το γαμησουμε όμως έτσι
δουλευω σερι πολλες ωρες ρε ειμαι παραγωγικος φουλΜη το γαμησουμε όμως έτσι
Αρα δεν θα τους σωσει κανεις , ουτε το Πασοκ που ερχεταιΟχι δεν θα τους σωσει κανεις απο αυτους και ουτε νομιζω περιμενει καποιος να σωθει απο αυτους.
Και οι δυο αυτοι καταντησανε γραφικοι.
Υπαρχει λαος επισης που νομιζει οτι ο τζημεροκρανιδιωτης και ο καζακης ειναι σωτηρες!!!
Πιστευω οτι στις επομενες εκλογες τα ποσοστα του πασοκ θα ειναι πανω-κατω τα ιδια με του συριζα..θα ανεβει το πασοκ ακομα 3-4 μοναδες και θα πεσει κι αλλο ο χαζος εκει γυρω στο 16-17..
ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΙΓΚΝΟΡΛΙΣΤ???!!!!!!
Ανδρουλάκης μεγάλος κερδισμενος. Είχε στα πρώτα εξιτ πολλ εκπρόσωπο του κόμματος, που έλεγε πως αν ξεπεράσουν το 10% θα είναι πολύ ευχαριστημένοι. Και πηγαν πιο πάνω. Γι' αυτούς το διψήφιο ποσοστό ηταν το μεγάλο στοίχημα, αφού οι δημοσκοπήσεις τους έδειχναν στο 9 και κάτι.Εντωμεταξύ αν άνοιξες την τιβί και έπεσες σε δηλώσεις Ανδρουλάκη,νομίζεις ότι κέρδισε συντριπτικά με αυτοδυναμία.
Μπαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα, θα αργήσει το Θασοκ να ξαναπιάσει ποσοστό της προκοπής.Οχι δεν θα τους σωσει κανεις απο αυτους και ουτε νομιζω περιμενει καποιος να σωθει απο αυτους.
Και οι δυο αυτοι καταντησανε γραφικοι.
Υπαρχει λαος επισης που νομιζει οτι ο τζημεροκρανιδιωτης και ο καζακης ειναι σωτηρες!!!
Πιστευω οτι στις επομενες εκλογες τα ποσοστα του πασοκ θα ειναι πανω-κατω τα ιδια με του συριζα..θα ανεβει το πασοκ ακομα 3-4 μοναδες και θα πεσει κι αλλο ο χαζος εκει γυρω στο 16-17..
ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΙΓΚΝΟΡΛΙΣΤ???!!!!!!
Τύπε δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά και το 15 είχαμε ριάλιτι κρίση κλπτα 400 χρονια σκλαβιας για τον ραγια δεν ηταν τυχαια
αποχαυνωμενος στα τηλεριαλιτυ, δεν βγηκε μια φορα στους δρομους για την ακριβεια, τη στιγμη που στο παρισι και σ αλλες πολεις ο κοσμος βραζει
αρκεστηκε στα 50αρικα των pass και δεν εδειξε την παραμικρη δυσφορια του για την τραγωδια των τεμπων, αυτη αφορουσε τα παιδια των αλλων
ευχομαι με τους λαθρο που θα μας μπολιασει ο ισοβιος πλεον ηγεμονας να φτιαχτει μια καλυτερη γεννια
Δεν θα αργησει καθόλουΜπαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα, θα αργήσει το Θασοκ να ξαναπιάσει ποσοστό της προκοπής.
Νέοι άνθρωποι και χθες έλεγαν τις μαλακίες του 90 και 2000.......
καποια στιγμη θα ξαναγυρισει(συντομα) μολις βουλιαξει το πλοιο τα ποντικια πρωτα θα την κανουν θα κοιταξουν να χωθουν στο αλλο καραβι μην ξεχναμε απο αυτο εφυγανΜπαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα, θα αργήσει το Θασοκ να ξαναπιάσει ποσοστό της προκοπής.
Νέοι άνθρωποι και χθες έλεγαν τις μαλακίες του 90 και 2000.......
Εξελιξη ειναι να μιλας για πολιτικες και οχι για κομματα.Αρα δεν θα τους σωσει κανεις , ουτε το Πασοκ που ερχεται
Τελειωσε ο Συριζα , σιγα σιγα Πασοκ τωρα θα πανε ολοι
Και θα ξαναπαμε οπως ηταν η κατασταση παλιά , μονο που δεν θα εχει Παπανδρεου το Πασοκ να παιζει κοντρα με το επωνυμο Μητσοτακης
Αυτο παει να πει εξελιξη
βουλιαζει ηδη το πλοιο , 20% τρυπα ανοιξε , μπαινουν νερα φουλκαποια στιγμη θα ξαναγυρισει(συντομα) μολις βουλιαξει το πλοιο τα ποντικια πρωτα θα την κανουν θα κοιταξουν να χωθουν στο αλλο καραβι μην ξεχναμε απο αυτο εφυγαν
Τύπε δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά και το 15 είχαμε ριάλιτι κρίση κλπ
Απλά τότε ο κόσμος πίστευε στις πίπες του τυχοδιώκτη...
βουλιαζει ηδη το πλοιο , 205 τρυπα ανοιξε , μπαινουν νερα φουλ
Έχεις επιχείρηση .... και γουστάρεις το επιχειρηματικό περιβάλλον που δημιουργήθηκε μετά το ... 2009 ;;;Εαν με διευκολυνει στην καθημερινοτητα μου και στην επιχειρηση μου,ας τον λενε και τονπαιρνογλου!!
Έλα τύπος :κι εγώ χθες το κατάλαβα, αργότεραΤύπε γιατί δεν το πες κ σε μας να το παίξουμε στοίχημα; Εμείς το πήραμε χαμπάρι χθές το βράδυ κατά τις 9...
Εσυ πιστεψε αυτο και ασε τι εχω εγω και τι δεν εχωΈχεις επιχείρηση .... και γουστάρεις το επιχειρηματικό περιβάλλον που δημιουργήθηκε μετά το ... 2009 ;;;
Αυτό μας λες ; Θέλω επιβεβαιώσεις ... γιατί δεν τα πιστεύω αυτά που διαβάζω.
τα ίδια λεμε βρε μαλακα !!Εξελιξη ειναι να μιλας για πολιτικες και οχι για κομματα.
Οταν το κατανοησουμε αυτο τοτε θα εχουμε εξελιχθει.
Ψηφιζω καποιον για την πολιτικη που θελει να εφαρμοσει.Για την πολιτικη!!!Οχι γιατι το παιζει μαγκας και βαραει κατσαρολες και νταουλια και ειναι νεος και κανει γκελ στα 17χρονα.Γιατι αυτα ακριβως τα ψευτοεπαναστατικα μας πανε πισω σαν χωρα.Αυτα και τα "οχι σε ολα-ακομα και αν αυτα εξυπηρετουν τον πολιτη" απο την εκαστοτε αντιπολιτευση.
Ουτε κοιταω κομμα και φυσιογνωμιες.Και στα αρχιδια μου προσωπικα αν τον λενε μητσοτακη,χατζηπαπαρα,,ανδρουλακη!!!
Εαν με διευκολυνει στην καθημερινοτητα μου και στην επιχειρηση μου,ας τον λενε και τονπαιρνογλου!!
ΝΙΠΛΗΣ-ΙΓΚΝΟΡ ΛΙΣΤ.
εγω φιλε λεφτακια πιστευω οτι τους τραβαει σε επαναληπτικες εκλογες ο κουλης οχι τοσο πολυ για την αυτοδυναμια αλλα πιο πολυ για να τους διαλυσει ...ηδη εχουν αρχισει τα τυμπανα του πολεμου... θα το κανουν το μαγαζι μπιτσομπαρο αν ηττηθούν παλι με διαφορα ανω τον 10 μοναδωνβουλιαζει ηδη το πλοιο , 205 τρυπα ανοιξε , μπαινουν νερα φουλ
Ε ας κανουμε κατι λοιπον να αλλαξει λιγο αυτο.τα ίδια λεμε βρε μαλακα !!
το θεμα ομως τωρα οτι αυτοι που θελουν αυτα ειναι η απολυτη μειοψηφία , μετρημενοι στα δακτυλα σχεδόν
Δεν βλεπεις οτι σε καθε ευκαιρία βγαζουν την μουρη τους για να τους θυμάσαι οτι ηταν αυτοι που το έκαναν
Καμια σχεση δεν εχει ο Ελληνας με την πολιτικη , με κομματα ταυτίζεται και πρόσωπα , αλλιως θα το ενοιαζαν στο γενικο πλαισιο και άλλα πραγματα , πχ ποδοσφαιρο , εχεις δει εσυ κανεναν να το νοιαζει γενικα το ποδόσφαιρο και οχι μόνο "η ομαδα μας να κερδαει και να πα να γαμηθουν όλα" " να μας παρει η προεδραρα παιχτες να γαμησουμε και πουτσα μας ολα"
Μιλας τωρα για εναν λαο εντελως ρε μαλάκα αξεστο , που δεν θελει να κουραστει για τίποτα, χωρις παιδεία, χωρις μόρφωση κτλ κτλ
Και πολυ καλά θα κάνει ... είπε ο λαος να τους διαλυσει και πρεπει να το κάνει ο Κουληςεγω φιλε λεφτακια πιστευω οτι τους τραβαει σε επαναληπτικες εκλογες ο κουλης οχι τοσο πολυ για την αυτοδυναμια αλλα πιο πολλυ για να τους διαλυσει ...ηδη εχουν αρχισει τα τυμπανα του πολεμου... θα το κανουν το μαγαζι μπιτσομπαρο αν ηττηθούν παλι με διαφορα ανω τον 10 μοναδων
πολλοι ηταν στο Καουνας τυπε, ειχαν την ανεση να ξοδεψουν 2 - 3 χιλ για τον θρυλο, πιο πλουσιοι ειμαστε απο ισπανους, απο μονεγασκους, ολα καλα, ολα ανθηρα λοιπονΦωνάζουν Μητσοτάκη γαμ... αλλά δεν πάνε να ψηφίσουν
Μην ενοχλείσαι μάγκα. Δεν ήθελα να σου χαλάσω τη νιρβάνα. Καλά πάτε.Εσυ πιστεψε αυτο και ασε τι εχω εγω και τι δεν εχω