Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.451
- Πόντοι
- 12.756
θα κατεβουν στους δρόμους τυπε , μην νομιζεις οτι θα κατσουν να τα υποστούν αυταΣιγουρα?
θα κατεβουν στους δρόμους τυπε , μην νομιζεις οτι θα κατσουν να τα υποστούν αυταΣιγουρα?
Τύπε δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά το 80% όσων ψήφισαν δεν θέλουν Τσίπρα. Το 88,5% δεν θέλει ΠΑΣΟΚ και πάει λέγονταςΠήγα να ψηφίσω στις 5 μμ στην Α Αθηνών
και μου είπαν οι εκλογικοί αντιπρόσωποι
ότι από το πρωί ήρθαν να ψηφίσουν ελάχιστοι νέοι
και οι περισσότεροι ψηφοφόροι ήταν γέροι .
Οι σκατόγεροι ψηφίσαν την σκατοΚούλα !
Σε όλη την Αθήνα υπήρχαν αφίσες " ΑΠΟΧΗ- μην πάτε να ψηφίσετε "
και οι πιο νέοι το ακολούθησαν .
Τώρα θα φάνε 4 χρόνια την σκατοΚούλα !
Η ψευτο-Δημοκρατία
είναι
Το 60 % των ψηφισάντων ΔΕΝ θέλει τη Νέα Δημοκρατία
Από αυτούς που ΔΕΝ ψήφισαν , πολύ μεγαλύτερο ποσοστό
ΔΕΝ θέλει τη Νέα Μιζοκρατία .
Κατά τα λοιπά .... ο λαός " επέλεξε " τη Νέα Ζαβοκρατία !
Όχι μόνο ΗΛΙΘΙΟΚΡΑΤΙΑ , αλλά και ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ .
Aντε Σάββατο παίρνεις αεροπλάνο έρχεσαι Πόλη πάμε Προύσα για κρεμαγερες κ.κυριακη στο Γαλατά για να εκλέξουμε Ερντογάν......ομορφες ΔΕΞΙΕΣ και ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΕΣ καλημερες
το εφτιαξα...θελω να πιστευω δε θα χρειαστω αλλη κρεμαγιερα ξαναAντε Σάββατο παίρνεις αεροπλάνο έρχεσαι Πόλη πάμε Προύσα για κρεμαγερες κ.κυριακη στο Γαλατά για να εκλέξουμε Ερντογάν......
Τύπε γιατί δεν το πες κ σε μας να το παίξουμε στοίχημα; Εμείς το πήραμε χαμπάρι χθές το βράδυ κατά τις 9...Ο ακατανομαστος μόνος του έπαιξε - λογικό να κερδίσει - τα " έλα ρε μπρο" και οι ατάκες και το ύφος που θυμίζει τηλεοπτικα σήριαλ του 2005, μάλλον δεν αποτελούν αποτελεσματικά προεκλογικά επιχειρήματα - ας μάθουν οι πολιτευτές του ΣΥΡΙΖΑ ότι η πραγματικότητα είναι διαφορετική από την τηλεόραση - επειδή οι περισσότεροι ηθοποιοί στην τβ είναι του ΚΚΕ, μάλλον νόμισαν πως θα κυβερνήσουν αν τους μιμηθούν
Μάλλον ήθελαν να χάσουν. Μια χαρά - δέκα χιλιάρικα το μήνα - προβολή στην τβ - κόσμος να τους θαυμάζει - και ρητορική επανάστασης εκ του ασφαλούς
Χαβαλες να γίνεται- ( γκομενιλικια ταξίδια κλπ)-το χρήμα ρέει και μηδέν ευθύνες
Πιθανότατα θα είχαν ένα μικρό άγχος μη τυχόν κερδίσουν και ξεβολευτουν
Όλοι οι γνήσιοι αμερόληπτος δεξιοί έχουμε σαξο..εγώ εσύ ο μπατζανακης ...το εφτιαξα...θελω να πιστευω δε θα χρειαστω αλλη κρεμαγιερα ξανα
Κατηγορω την αριστερα οτι εδω και μια 20ετια δεν εχει καταφερει να αντλησει ΕΝΑΝ ανθρωπο της προκοπης να υπαρξει σαν εναλλακτικη προταση.περιμένεις απο ενα ματσο βλαμμενους της Αριστερας να σου δωσουν λυση ;
Βγηκε ένας και εκμεταλλεύτηκε μια κατάσταση που ηταν η χωρα και την ψηφο αντιδρασης του
Κατηγορεις σε εισαγωγικα αυτους και οχι τα 9μυρια ή ποσοι στο πουτσο ειμαστε σε αυτη την χωρα
Ειναι τρομερό να τα κανουν οι πολιτες ολα μπουρδελο και να περιμένουν απο 25 ανθρωπους που ψηφιζουν να φτιαξουν τα πραγματα
τοσα του λειπουν και θελει τοσα λεφτα;Όλοι οι γνήσιοι αμερόληπτος δεξιοί έχουμε σαξο..εγώ εσύ ο μπατζανακης ...
..
Δες ένα κουκλάκι κ το σκοτώνει με 21500 ευρώ
Citroen Saxo '02 FULL GROUP Α. - Car.gr
CITROEN SAXO KATΗΓΟΡΙΑΣ Α6. FULL GROUP A. ΣΕΙΡΙΑΚΟ ΣΑΣΜΑΝ SADEV C2 R2 5 ΣΧΕΣΕΩΝ. ΑΤΡΑΚΑΡΙΣΤΟ Α...www.car.gr
θα δωσεις το σαξο στο νιπλη να παει να κανει το κομματι του στα λιμανακια?τοσα του λειπουν και θελει τοσα λεφτα;
198 ιπποι στο σαξο δεν θα σταματαει ουτε θα στριβει ακομα και με τσιμεντο στο εδαφος ταχειας πηξης ρε
δεν διαφωνωΚατηγορω την αριστερα οτι εδω και μια 20ετια δεν εχει καταφερει να αντλησει ΕΝΑΝ ανθρωπο της προκοπης να υπαρξει σαν εναλλακτικη προταση.
Τα 9 μυρια νιπλη,ειναι αριστεροι καπιταλιστες.Ουτε εμεις δεν ξερουμε πως το κανουμε αυτο!!!
ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΜΟΥ ΜΙΛΑΣ ΣΕ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΙΓΚΝΟΡ ΛΙΣΤ!
συρε γαμησουθα δωσεις το σαξο στο νιπλη να παει να κανει το κομματι του στα λιμανακια?
καλημερα φιλε-μπαρε..θα δωσεις το σαξο στο νιπλη να παει να κανει το κομματι του στα λιμανακια?
Τι συγκρίνεις; Στις χώρες του πρώην ανατολικού , είχαν επιβληθεί με τάνκς . Δεν τους έφεραν μόνοι τους, ούτε τους ψήφιζαν . Εδώ γουστάρουν.Πολλές ανατολικοευρωπαικές χώρες του υπαρκτού σοσιαλισμού άφησαν πίσω την ακραία δυστυχία του πληθυσμού τους, εμείς την έχουμε μπροστά μας θεωρώ, είναι πολύ ακριβά τα δίδακτρα αλλά από ό,τι φαίνεται θα πρέπει να τα πληρώσουμε (και ειδικά όσοι νέοι δεν έχουν τα επαγγελματικά φόντα να φύγουν)
ετσι απλωνεις χειρα βοηθειας στον συνανθρωπο σου?συρε γαμησου
Ο μισθωτός γιατί δεν δουλεύει;συρε γαμησου
κανω ολιγολεπτο διαλειμμαΟ μισθωτός γιατί δεν δουλεύει;
Οχι δεν θα τους σωσει κανεις απο αυτους και ουτε νομιζω περιμενει καποιος να σωθει απο αυτους.δεν διαφωνω
τωρα ομως δεν εχουν κανενα να τους σωσει , εστω και αυτους τους βλαμμενους
Μην μου πεις οτι θα τους σωσει ο Κουτσουμπας ή θα περιμένουν να τους σωσει ο Βελόπουλος ;
Τωρα ξεκινουν τα ωραία
Ρε μαλάκα .... στην ελλάδα .... σε άνω των 30 ... μιλάς για μετοχές ;;;;ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΕΡΔΗ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΟΧΕΣ , ΝΑ ΝΙΩΘΕΙ Ο ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ
Μη το γαμησουμε όμως έτσικανω ολιγολεπτο διαλειμμα