barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.277
- Πόντοι
- 5.506
Ενταξει, μπουκωνε τωρα.Μωρη καραφλη σερβιτορα παλιογρια. Μενω κεντρο σε δικο μου σπιτι, με εξοχικο σε διπλανο νησι. Για πες μας εσυ που μενεις να γελασουμε..
Ενταξει, μπουκωνε τωρα.Μωρη καραφλη σερβιτορα παλιογρια. Μενω κεντρο σε δικο μου σπιτι, με εξοχικο σε διπλανο νησι. Για πες μας εσυ που μενεις να γελασουμε..
Εχω μια απορια?
Υπαρχει εστω ενας λογικα σκεπτωμενος ψηφοφορος που εχει δει να πηγαινουν ολα στο θεο, και το εισοδημα του να εχει συρρικνωθει και τα οποια χρηματα ειχε αποταμιευσει να εχουν μειωθει, να παει και να ψηφισει την ΝΔ?
Θα πρεπει να ειναι πολυ χαζος και να του ειχε απαγορευθει η καλπη...
Ενταξει εσυ τωρα βλεπεις τα ..μπουκια και κ@βλωνεις. Σκεπτομενη τι εκανες στα νιατα σου στα τσοντοσινεμα, γιατι σημερα ετσι οπως εισαι δεν σε γκαμαει ουτε σκυλοςΕνταξει, μπουκωνω τωρα
Τυπε
Μπουκωνε μπουστη.Ενταξει εσυ τωρα βλεπεις τα ..μπουκια και κ@βλωνεις. Σκεπτομενη τι εκανες στα νιατα σου στα τσοντοσινεμα, γιατι σημερα ετσι οπως εισαι δεν σε γκαμαει ουτε σκυλος
Τυπε Ολα καλα?
τα 400 χρονια σκλαβιας για τον ραγια δεν ηταν τυχαια
αποχαυνωμενος στα τηλεριαλιτυ, δεν βγηκε μια φορα στους δρομους για την ακριβεια, τη στιγμη που στο παρισι και σ αλλες πολεις ο κοσμος βραζει
αρκεστηκε στα 50αρικα των pass και δεν εδειξε την παραμικρη δυσφορια του για την τραγωδια των τεμπων, αυτη αφορουσε τα παιδια των αλλων
ευχομαι με τους λαθρο που θα μας μπολιασει ο ισοβιος πλεον ηγεμονας να φτιαχτει μια καλυτερη γεννια
Μωρη κουδουνιστρα με αποχη 50%. Δικα σας τα παντα, απο- μεχρι.. και παλι δεν πιανετε τις εδρεςΜπουκωνω ο μπουστης.
Λες να έχουμε μεσημεριανή εισβολή στο Προεδρικό, να δούμε και τους ελληνάρες βιλατζ πιπολ??????????
Αντώναρος με τον κρος χαρακτήρα του?
Ρουφα το τρομπονι πουστη.Μωρη κουδουνιστρα με αποχη 50%. Δικα σας τα παντα, απο- μεχρι.. και παλι δεν πιανετε τις εδρες
Όλα τα ελέγχει.Φίλος του Μητσοτάκη ο «κλειδοκράτορας» της επόμενης κάλπης
Σχέσεις δεκαετιών διατηρεί η οικογένεια του πρωθυπουργού με τον Σπύρο Μανωλόπουλο, ιδιοκτήτη της Singular Logic που διεξάγει τις εκλογέςwww.newsbreak.gr
Ο Λάκης προβάρει τα κέρατα και ετοιμάζεται για το ντου.Λες να έχουμε μεσημεριανή εισβολή στο Προεδρικό, να δούμε και τους ελληνάρες βιλατζ πιπολ??????????
Κατσε μην βγουν στη φορα οι κρυφες σου συνομιλιες τα βραδια με τους φουστηδεςΤο Ρουφαω το τρομπονι