Νέα

Εκλογές 2023... 21 Μαΐου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Y13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 353K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.107
Πόντοι
6.515
Καλά τα λέει αλλά όταν είπε θα στηρίξω Κουλη, το χασε κι έψαχνε ο κόσμος Νίκη κλπ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Όποιος ενδιαφέρεται πραγματικά να προκόψει έρχετσι το νέο ΕΣΠΑ. Για αλλά μια φορά με έσωσε η γυναίκα μου. ΝΔ και πάλι ΝΔ.
Αυτα, τα χουν μοιράσει από τώρα σε 10 οικογένειες φιλε

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.496
Πόντοι
8.846
Οχι δεν ισχύει, ενα πρόσωπο συμπαθητικό και με ενα σωστό πρόγραμμα θα αλλαξουν ολα.
Χαιρεται το πασοκ με 11.5 και θελει να γίνει αξιωματική αντιπολίτευση
Α ρε ζαν, παίζει να είσαι ο πιο αγνός αριστερούλης έβερ...
Προσπάθησα κάποτε πατρικά να σου βάλω λίγο μυαλό αλλά...:dunno:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.840
Πόντοι
6.536
Την παρτουζωναν;;είναι καλή μουνακι κ κρίμα που δεν κατέβηκε το κιεφ ξανα ,μπας κ ξυπνούσε το ελληνικό πολιτικό σύστημα
Εμένα δεν μου αρέσει.
Ψόφια είναι....
Στο άλλο συμφωνώ...

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
Ο ακατανομαστος μόνος του έπαιξε - λογικό να κερδίσει - τα " έλα ρε μπρο" και οι ατάκες και το ύφος που θυμίζει τηλεοπτικα σήριαλ του 2005, μάλλον δεν αποτελούν αποτελεσματικά προεκλογικά επιχειρήματα - ας μάθουν οι πολιτευτές του ΣΥΡΙΖΑ ότι η πραγματικότητα είναι διαφορετική από την τηλεόραση - επειδή οι περισσότεροι ηθοποιοί στην τβ είναι του ΚΚΕ, μάλλον νόμισαν πως θα κυβερνήσουν αν τους μιμηθούν
Μάλλον ήθελαν να χάσουν. Μια χαρά - δέκα χιλιάρικα το μήνα - προβολή στην τβ - κόσμος να τους θαυμάζει - και ρητορική επανάστασης εκ του ασφαλούς
Χαβαλες να γίνεται- ( γκομενιλικια ταξίδια κλπ)-το χρήμα ρέει και μηδέν ευθύνες
Πιθανότατα θα είχαν ένα μικρό άγχος μη τυχόν κερδίσουν και ξεβολευτουν
τωρα που ειπες για τβ...

δεν κουβλησαν αλεξαρα και τα ιερα τερατα της διανοησης του τοπου μας κανακης-λαζοπουλος-αθεριδης κλπ αντιπαθητικα κωλοβγαλματα

με γιουτιουμπερς τικ-τοκερς ψεκια και σκαταυγητες δεν τους βγηκαν τα κουκια

ουτε "οι νεοι που δεν απαντανε στα γκαλοπ" δεν φανηκαν ρε γαμωτο :undecided:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.468
Πόντοι
12.756
τωρα που ειπες για τβ...

δεν κουβλησαν αλεξαρα και τα ιερα τερατα της διανοησης του τοπου μας κανακης-λαζοπουλος-αθεριδης κλπ αντιπαθητικα κωλοβγαλματα

με γιουτιουμπερς τικ-τοκερς ψεκια και σκαταυγητες δεν τους βγηκαν τα κουκια

ουτε "οι νεοι που δεν απαντανε στα γκαλοπ" δεν φανηκαν ρε γαμωτο :undecided:
η αληθεια σε ολο το ιντερνετ υπάρχει μόνο στο μπου.κομ

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.409
Πόντοι
3.936
Όποιος ενδιαφέρεται πραγματικά να προκόψει έρχετσι το νέο ΕΣΠΑ. Για αλλά μια φορά με έσωσε η γυναίκα μου. ΝΔ και πάλι ΝΔ.
Οταν θα παει σε λιγο η Δεη 1000αρικο να δουμε ποσοι απο εδω μεσα μπραβοκουληδες θα εχουν να το πληρωσουν . Μην ανησυχουν ομως η νδ ριχνει φεσι στη δεη και στ @@ της. Χρωσταει 400μμυρια ; το ιδιο. Το σαινο αρχηγοπουλο χρωστα επισης 1,5 μμυριο στις τραπεζες. Αυτα δεν εχουν σημασια ομως. Φτανει να κερδαμε. Εδω παει και μια παροιμια που λεει: 《Ας με λενε βεδουινα κι ας ψοφαω απο την πεινα.》:confused:

erikos_E

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Φεβ 2014
Κριτικές
19
Like
6.923
Πόντοι
2.646
Η αληθεια ειναι οτι με Αντωναρο, Παππα, Κατρουγκαλο, Πολακη και Τσιμπουκιδου και το 20% πολυ ηταν
Κι αντε τωρα να βρεις γαστροεντερολογο να μαζεψει τα χεσμενα

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.409
Πόντοι
3.936
Μωρη ..σταρα τι χαιρεσαι; Αλλος θα γ@μαει παλι, εσυ ομως θα το πληρωνεις. Κατσε τωρα εκει στο βλαχοχωρι σου με παρεα τις κοτες,και γινε θεατης της ζωης απ την tv, τουμπεκα τωρα αυτοεξοριστε βουλγαρε

erikos_E

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Φεβ 2014
Κριτικές
19
Like
6.923
Πόντοι
2.646
Εχω μια απορια?

Υπαρχει εστω ενας λογικα σκεπτωμενος ψηφοφορος που εχει δει να πηγαινουν ολα στο θεο, και το εισοδημα του να εχει συρρικνωθει και τα οποια χρηματα ειχε αποταμιευσει να εχουν μειωθει, να παει και να ψηφισει την ΝΔ?

Θα πρεπει να ειναι πολυ χαζος και να του ειχε απαγορευθει η καλπη...
Εσυ θα μεινεις με την απορια. Εγω ρωταω με ολα αυτα που υποσχεθηκε ο Αλεκσης μονο οι ΑΜΕΑ στο κεφαλι θα τον ψηφισουν

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.263
Πόντοι
5.506
Μωρη ..σταρα τι χαιρεσαι; Αλλος θα γ@μαει παλι, εσυ ομως θα το πληρωνεις. Κατσε τωρα εκει στο βλαχοχωρι σου με παρεα τις κοτες,και γινε θεατης της ζωης απ την tv, τουμπεκα τωρα αυτοεξοριστε βουλγαρε
Μπουκωνε τωρα και βλεπουμε αργοτερα.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.107
Πόντοι
6.515
«Τη χώρα, από το 1981, την κυβερνάει το ΠΑΣΟΚ. Πράσινο, κόκκινο και μπλε. Φορολογώντας ό,τι παράγει, για να μοιράζει επιδόματα σε δήθεν ευάλωτους, εξαγοράζοντας την ψήφο τους. Μέχρι όλη η χώρα να γίνει ευάλωτη. Να είστε καλά. Καλή τύχη.

Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας. Πριν από λίγο υπέβαλα την παραίτησή μου από πρόεδρος της Δημιουργίας ξανά».

Ο πολιτικός μου κύκλος κλείνει εδώ. Ευχαριστώ τους φίλους και συνεργάτες, τους εμπνευσμένους εθελοντές που έδωσαν έναν τίμιο αγώνα κόντρα στον λαϊκισμό και την πελατειακή λογική. Θα κοιτάμε τα παιδιά μας στα μάτια χωρίς να ντρεπόμαστε. Είμαστε όμως λίγοι.

:rockon::rockon::rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom