celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 22.391
- Πόντοι
- 6.056
Καταλαβα,θα σε φαμε στη μαπα αυριο ολη μερα εδω μεσαΘα ξεκουράζομαι στα ολιγολεπτα διαλείμματα μου
Καταλαβα,θα σε φαμε στη μαπα αυριο ολη μερα εδω μεσαΘα ξεκουράζομαι στα ολιγολεπτα διαλείμματα μου
Αυτοί πρίν κανένα μήνα εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στις δημοσκοπήσεις με 1% , αρα υποθέτω πως το σύστημα θέλησε να κατευθύνει εκεί τις ψήφους του Κασιδιάρη η ψήφους που δεν θα έπαιρνε ο Κασιδιάρης αλλά ίσως να πήγαιναν σε άλλα πατριωτικά κόμματα.Aυτο το κομμα ΝΙΚΗ τι ειναι; απο που ξεπεταχτηκε;
Το ειχε ανεφερει ο αλεξ , μαλλον οχι κ τοσο τυχαια
Σκέφτομαι να πω στον Αντισθενη να μου κολλάει ένσημα να αυξήσω την σύνταξη μου...φρονω το δικαιούμαιΚαταλαβα,θα σε φαμε στη μαπα αυριο ολη μερα εδω μεσα
Πες του να σου βγαλει καμια συνταξη απο το σαη γιατι απο ασφαλιστικα ταμεια χλωμοΣκέφτομαι να πω στον Αντισθενη να μου κολλάει ένσημα να αυξήσω την σύνταξη μου...φρονω το δικαιούμαι
Και για να καταλάβεις πόσο μεγάλη μαλακία είπες..
Η συμμετοχή είναι 61%
Το 19 ήταν 58%, το 15 56% οπότε μην περιμένεις και πολλούς παραπάνω... Δεν θα έρθουν.. και σου εξήγησα ευγενικά που θα είναι
Εποχές πασοκαρας θα είχα βγάλει ήδη σύνταξηΠες του να σου βγαλει καμια συνταξη απο το σαη γιατι απο ασφαλιστικα ταμεια χλωμο
στους εκλογικους καταλογους που επεσαν στα χερια μου υπηρχαν καμποσοι γεννηθεις 1910...Ρε βλαμμένο έχεις ξεμωραθεί τελείως.
Το 2012 ψήφισαν 6.476.751, το 2015 τον Ιανουάριο 6.330.756 και τον Σεπτέμβριο 5.566.295, και το 2019 ψήφισαν 5.769.644.
Στις τωρινές ψήφισαν πάνω από 6.000.000.
Εκεί περίπου παίζει το ενεργό εκλογικό σώμα, κοντά στα 6 εκ.
Από που κι ως που περιμένεις να αλλάξει αυτό.
Πάρα πολύ μεγάλο μέρος των υπολοίπων μη ενεργών είναι άνω των 70 που δεν πάνε και δεν υποχρεούνται, και επίσης πολύ μεγάλο είναι εκτός Ελλάδας και μόνο η ΝΔ προσπάθησε να περάσει νόμο για να ψηφίζουν αυτοί με εύκολες και απλές διαδικασίες.
Σκάσε επιτέλους με τις σαχλαμάρες και άνοιξε την κουφιοκεφάλα σου.
Εποχές πασοκαρας θα είχα βγάλει ήδη σύνταξη
Τα ετσουζες;Ο παπαφίλιπας που είναι?
Εντάξει πιο καλός από τον ψυχοπαθή τράβελο-κρός Λάκη.ΓΑΜΙΕΤΑΙ.
Τον πήρα μαζί μου για εκλογές την επόμενη κυριακη με τους ΠολίτεςΟ παπαφίλιπας που είναι?