Νέα

Εκλογές 2023... 21 Μαΐου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Y13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 353K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.194
Πόντοι
2.356
Μάλλον Βελοπουλο και Νίκη. Η Ζωή σε όλες τις δημοσκοπήσεις φαινόταν ότι έκοβε από ΣΥΡΙΖΑ, όπως και το ΚΚΕ και όσο περνούσε ο καιρός και αυτή και το ΚΚΕ ανεβαζαν ποσοστό με τους ψηφοφόρους που εγκατέλειπαν Κουμουνδούρου. Αποτυπώθηκε στο ταμπλό.
Αφούν ψάρευε ανοιχτά στα νερά των καθαρμάτων της ΧΑ, ρε τύπε.

Λογικό είναι.

Oletiras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
3.895
Πόντοι
456

Εκλογές 2023: «Βαριά» ονόματα του ΣΥΡΙΖΑ μένουν εκτός Βουλής​

Σημαντικά ονόματα του ΣΥΡΙΖΑ χάνουν την «μάχη» της έδρας στις μεγάλες περιφέρειες της χώρας. Με τα δεδομένα που προκύπτουν από την ενσωμάτωση στο 94%, «εκτός» βρίσκονται ο Νίκος Φίλης, ο Κώστας Ζαχαριάδης, ο Πάνος Σκουρλέτης, Χαρά Καφαντάρη, Δημήτρης Βίτσας, Γιάννης Μαντζουράνης , Βασιλική Κατριβάνου, Νάσος Αθανασίου, Τρύφων Αλεξιάδης

Το βαριά και το σημαντικά τ' αφήνω ασχολίαστο.
Αλλά ο Φίλης εκτός...:undecided::sad2:
Αμφισβητεις το βαρος του Φίλη? :new_shocked:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.247
Πόντοι
10.336
Οχι την Νονη ρε μουνια ...
γαμησετα θα βγαλουν ολα τα μουνακια εκτος βουλης και θα βλεπουμε τους γερους...
αντε μετα να πεισεις τον ελληνα να ασχοληθει με τα πολιτικα και να μην απεχει.. :coffee:

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.169
Πόντοι
2.606
Αν θελει να εχει μετα απο καποια χρόνια κάποια ελπιδα ο Τσιπρας θα πρεπει να τους ξηλωσει όλους !!!!
Σουργελα ειναι ολα, μονο καμια 5αρια ειναι λιγο της προκοπης , αντε κανας Τσακαλωτος

Σημερα το 20% το πηρε ο Τσιπρα μόνος τους , ουτε Πολακηδες , ουτε Κατρουγκαλοι , ουτε τίποτα
Στο μυαλό μου έχω το ότι μπορεί και να το άφησε να εξελιχθεί όλο αυτό για να καούν όλα αυτά τα νούμερα από μόνα τους.
Τέλος πάντων, δε ξέρω και δε με πολυνοιάζει.
Θα δείξει το μέλλον...

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.417
Πόντοι
3.656
Τύπε ο παππούς μου δεν θα σηκωθεί από τον τάφο.. ούτε τα μπαρμπαδια μου στον Καναδά ψήνονται να έρθουν να ψηφίσουν...
Στο ψυγείο τον έχεις τον παππού ; Δεν τον έθαψες ; Τα μπαρμπάδια κάνουν δήλωση στην ελλάδα, παρόλο που έφυγαν επί πρωθυπουργίας παπάγου ;

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.194
Πόντοι
2.356
Η τρελάρα η Ζωή θα φάει από τον καταληψία άλλο ένα 5%.

Ε, ρε γλέντια. :2funny:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.466
Πόντοι
12.756
Στο μυαλό μου έχω το ότι μπορεί και να το άφησε να εξελιχθεί όλο αυτό για να καούν όλα αυτά τα νούμερα από μόνα τους.
Τέλος πάντων, δε ξέρω και δε με πολυνοιάζει.
Θα δείξει το μέλλον...
Επρεπε μετα την τελευταια ηττα να κανει ξεκαθαρισμα
Να διωξει Κατρουγκαλος που ειχαν καει Φιλιδες και διαφορα αλλα γομαρια που εχει και γυρνανε με πουλοβερ του 1985 και εχουν κατι κοιλιες μεχρι τα γονατα
απλα 4 χρονια ο Συριζα εξυνε τ αρχιδια του , ειχαν αραξει και περιμεναν τις εκλογες

Εγγρ.
29 Απρ 2023
Like
120
Πόντοι
1
Η αποχή στις 40 τοις εκατό όπως είδα πριν αρκετή ώρα
Η διαφορά ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ στο 20 τοις εκατό
Το ΠΑΣΟΚ νομίζω στο 10+ τοις εκατό
Η ΝΔ εμφατικά πρώτη παρά τα όσα άσχημα έγιναν
Προσωπικά περίμενα ότι θα είναι πρώτη, αλλά όχι με τέτοια διαφορά
Νομίζω ύποπτα μεγάλη διαφορά

bloom5

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Φεβ 2009
Like
9.288
Πόντοι
1.046
Αν θελει να εχει μετα απο καποια χρόνια κάποια ελπιδα ο Τσιπρας θα πρεπει να τους ξηλωσει όλους !!!!
Σουργελα ειναι ολα, μονο καμια 5αρια ειναι λιγο της προκοπης , αντε κανας Τσακαλωτος

Σημερα το 20% το πηρε ο Τσιπρα μόνος τους , ουτε Πολακηδες , ουτε Κατρουγκαλοι , ουτε τίποτα
Δεν έχω εξήγηση λογική πώς ο ΣΥΡΙΖΑ πήγε από το 31,5% στο 20,1%. Σίγουρα όμως δεν είναι επιτυχία του Τσίπρα. Ότι δεν έχει στελέχη είναι γεγονός, αλλά δεν υπάρχουν δικαιολογίες, γιατί είναι εδώ και 8 χρόνια κόμμα εξουσίας και μέσα σε 8 χρόνια θα έπρεπε να είχε βρει αξιόλογα στελέχη.

Αλλά τι λέμε; Μιλάμε για ένα κόμμα, που δε μπορούσαν να πουν σε ένα βουλευτή τους (τον Πολάκη) να μαζέψει λίγο το στόμα του, λες και ήλεγχε 30 έδρες ή δεν ξέρω κι εγώ τι.

Drunk Sinatra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2023
Κριτικές
2
Like
2.892
Πόντοι
726
Αυτό είναι ανακριβές. Το τσιμπούσι που έγινε επί διακυβέρνησης Σημίτη δεν έχει προηγούμενο. Μεγάλες στιγμές ζήσαν τα λαμόγια και επί Κώστα Καραμανλή, αλλά η διακυβέρνηση Σημίτη ήταν το κάτι άλλο. Ίσως είσαι νέος και δεν τα έχεις ζήσει.

Και αν ενδιαφέρεται κανείς στα αλήθεια για τη μεσαία τάξη, θα πρέπει όταν βγαίνει κυβέρνηση να μη φροντίζει να την εξαφανίσει. Από όλες τις κυβερνήσεις μέχρι σήμερα, κινδύνεψα να κλείσω την επιχείρησή μου (που είναι μικρή με κάθε έννοια της λέξης) μόνο επί Σύριζα, επειδή εφάρμοσε αυτούσιο το email Χαρδούβελη. Ούτε η διακυβέρνηση ΓΑΠ δεν ήταν τόσο δύσκολη. Δύο χρόνια, 17 και 18, με αρνητικό εισόδημα. Έφτασα να ζητάω από τη γυναίκα μου λεφτά για να πάω για καφέ. Μάντεψε με ποια κυβέρνηση βγήκα αμέσως (μα αμέσως) από το λούκι. Δεν ξεχνώ.

Όσον αφορά τα διάφορα θεσμικά που γράφεις, η κυβέρνηση Συριζα - Ανελ δεν έκανε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ για να τα αναχαιτίσει. Και αν είναι να μιλάμε για τη μέγιστη δημοκρατική εκτροπή, την έχει διαπράξει ο Σύριζα, όταν αδιαφόρησαν πλήρως για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος. Μόνο η Χούντα έχει παραβιάσει το σύνταγμα με χειρότερο τρόπο. Το να θρηνούμε για τη δημοκρατική εκτροπή όταν την κάνει και την καρπώνεται άλλος, δείχνει χαμηλό ήθος, συγνώμη κιόλας.
Αυτό που έγινε επι Σιμητη ήταν απερίγραπτο.
Το 81-85 με Ανδρέα ο μόνος λόγος που δεν έπαιρνες επιδομα ήταν επειδή ανεπνεες
Με Σιμητη, από το 97 κ μετά, έβγαζες λεφτά ακόμη και μα κατουρούσες. Με τις αναθέσεις για την Ολυμπιάδα έγιναν πολλές περιουσιες

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.466
Πόντοι
12.756
Παιδια μετα απο την νταμπλ σκορ νικη μην τυχον και ψαξει κανεις τον Κουλη το καλοκαιρι ... 3 μηνες διακοπες θα κάνει , εδω εκανε 2 οταν ηταν ολα μπουρδελο , τωρα που βγηκε με διπλο ποσοστο !!!
Θα γυρισει πιο μαύρος και απο τον Μπακαμπού :rockon::rockon::rockon:

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.766
Πόντοι
2.356
Αφούν ψάρευε ανοιχτά στα νερά των καθαρμάτων της ΧΑ, ρε τύπε.

Λογικό είναι.
Πλήρωσε αυτό προς τα αριστερά του και την απίστευτη μαλακία του Κατρούγκαλου προς κάθε σημείο του ορίζοντα. Το τόνισε και ο Μαύρος της ΜRB, που δεν τον λες και εχθρικό προς το ΣΥΡΙΖΑ. Στους ελεύθερους επαγγελματίες αναβιωσε η νύχτα του Αγίου Βαρθολομαιου για τον Τσίπρα.

bloom5

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Φεβ 2009
Like
9.288
Πόντοι
1.046
Αυτό που έγινε επι Σιμητη ήταν απερίγραπτο.
Το 81-85 με Ανδρέα ο μόνος λόγος που δεν έπαιρνες επιδομα ήταν επειδή ανεπνεες
Με Σιμητη, από το 97 κ μετά, έβγαλες λεφτά ακόμη και μα κατουρούσες. Με τις αναθέσεις για την Ολυμπιάδα έγιναν πολλές περιουσιες
Δεν είναι αλήθεια. Πολλοί έβγαλαν λεφτά κλέβοντας, αλλά η πλειοψηφία των Ελλήνων μάλλον δυσκολεύτηκαν. Γι' αυτό άλλωστε οι περισσότεροι Έλληνες δε θυμούνται εκείνη την περίοδο με ευχαρίστηση. Το λένε και τα νούμερα, όποιος ψάξει τα βρίσκει. Αρκεί να πούμε ότι επί Σημίτη, οι τιμές των προϊόντων, μέσα σε 8 χρόνια, τετραπλασιάστηκαν. Τα πρώτα χρόνια είχαμε πληθωρισμό χειρότερο από το σημερινό.

komis diablo

Μέγας
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
205
Πόντοι
3.983
Συνεχιστε αυτες τις ανοησιες και θα εχουμε Κουλη ως το 2034.
Εάν φαίνονται ανοησίες όλα αυτά έγραψα όχι μόνο σε εσένα αλλά και σε όλους αυτούς που τον ψηφίσαν τότε κατά πάσα βεβαιότητα η πλειοψηφία ανήκει σε κάποια από αυτές τις κατηγορίες που έγραψα, ε τότε λογικό είναι να έχουμε όχι μέχρι το 2034 αλλά μέχρι και το 2054.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.247
Πόντοι
10.336
απλα 4 χρονια ο Συριζα εξυνε τ αρχιδια του , ειχαν αραξει και περιμεναν τις εκλογες
ε αυτη ειναι η αντιπολιτευση στην ελλαδα. Αραγμα, πληρωμη, καρεκλιτσα, μηδεν ευθυνες. Διαφωνεις με ολα, κριτικαρεις τα παντα, και απλα περιμενεις τις εκλογες. Το λες και ζωαρα...

Στην ελλαδα δεν κερδιζει ο "καλυτερος" τις εκλογες. Απλα χανει ο χειροτερος. Ουσιαστικα ολοι περιμενουν τα στραβοπατηματα του πρωτου για να του φανε την θεση. Δεν προσπαθουν να κερδισουν τις εκλογες, προσπαθουν να κανουν τους αλλους να χασουν :woldman:

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.169
Πόντοι
2.606
Επρεπε μετα την τελευταια ηττα να κανει ξεκαθαρισμα
Να διωξει Κατρουγκαλος που ειχαν καει Φιλιδες και διαφορα αλλα γομαρια που εχει και γυρνανε με πουλοβερ του 1985 και εχουν κατι κοιλιες μεχρι τα γονατα
Είχε την ευκαιρία, σωστά.
Τι περίμενε μόνο αυτός ξέρει...

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.466
Πόντοι
12.756
Αδωνης

"Χωρις απλη αναλογικη θα ειχαμε 171 βουλευτες. Στοχος μας ειναι στην επομενη βουλη να εχουμε 180 για να αλλαξουμε μονοι μας το συνταγμα"

Ωωωωωωωρεεεεεεεεεεεε τι εχει να γινει , τελεια θα περάσουμε :rockon::rockon::rockon::rockon::rockon:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.466
Πόντοι
12.756

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom