Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.362
- Πόντοι
- 12.756
7 η ωρα να πας να ψηφίσεις και 7 και μιση να εισαι εδω , εχουμε exit pollsΌποιος και να έρθει πουτσα μου.
Πάω να την πέσω...
7 η ωρα να πας να ψηφίσεις και 7 και μιση να εισαι εδω , εχουμε exit pollsΌποιος και να έρθει πουτσα μου.
Πάω να την πέσω...
Δύο ώρες ακόμα κ θα είμαι κοντά στην dyana με την ορθή επιλογή μου.......7 η ωρα να πας να ψηφίσεις και 7 και μιση να εισαι εδω , εχουμε exit polls
ναι καλα.....Δύο ώρες ακόμα κ θα είμαι κοντά στην dyana με την ορθή επιλογή μου.......
Δες από έξω είμαι κ σε 4 αν δεν ανοίξει ο δικ αντιπρόσωπος θα τον γαμησωναι καλα.....
Πολιτικάντικη απάντηση. Θυμίζει τους 300...Aς νικησει ο καλυτερος, και ο λιγοτερο μ@λακας απο αυτους. Δικαια ομως, οχι βρωμικα με αλχημειες και π@υστιες που θυμιζουν αλλες εποχες. Παλιοτερα στις εσωκομματικες δεν σκοτεινιασαν τον εναν που προηγειτο για να βγει ο Λουδοβικος με τα πολλα τικ, λογω ονοματος. Με το ζορι δεν γινεται πορσε το λαντα
Συμφωνω απολυτα Τονυ,ενα καλο ειχε παντα ο Κομμουνισμος-Σοσιαλισμος,φροντιζε να να παρεχει στις καπιταλιστικες χωρες καλο και φτηνο μουνι απολα τα μερη στα οποια εφαρμοστηκε,ευγεΑπαγορεύτηκε το 2015-19, για να απαγορευθεί τώρα;
Ίσα ίσα, τα καλύτερα μουνιά ήρθαν εκείνη την τετραετία στα λαϊκά βορδελα της Αθήνας, ήρθαν Βενεζουέλες που διψούσαν για καυτό σπερμα, πρώτη φορά ο μικροαστός Έλληνας είχε πρόσβαση σε φρέσκο λατινικό μουνι, παρτουζαρες τότε θυμάμαι, Ρακελ Τζέσικα κι άλλες στην Ρεμουνδου με 30€ παρτουζα σου ρουφούσαν τη ψυχή σαν λουμίδη παπαγάλο.
Ο Αλέξης τα ειχε τακιμιάσει με τον Μαδούρο, μεγάλοι μουνάκηδες και οι 2, όσο "φεμινιστη" "αδερφή αριστερό" και να το λες.
Κοιμουνται τυπε, το ξενυχτησαν
Καλημέρα σας φίλοι μου..
Σε λίγες ώρες πίσω από το παραβάν θα είστε μόνο εσείς η κάλπη και το μέλλον των παιδιών σας!!!
Ψηφίστε και μετά κοιτάξτε τα στα μάτια…
Γενικά ο καπιταλισμός είναι η καταστροφή του ανθρώπινου είδους σε όλους τους τομείς.Συμφωνω απολυτα Τονυ,ενα καλο ειχε παντα ο Κομμουνισμος-Σοσιαλισμος,φροντιζε να να παρεχει στις καπιταλιστικες χωρες καλο και φτηνο μουνι απολα τα μερη στα οποια εφαρμοστηκε,ευγε
Δεν ψηφίζουμε κόμματα των οποίων ηγούνται άτομα ψυχανώμαλα κι ευνουχισμένα (ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ)Όποιος ψηφίσει αύριο ΝΔ χωρίς να είναι εφοπλιστής, ιδιοκτήτης εργοστασίου, διυλιστηρίων, αλυσίδας σούπερ μάρκετ, golden boy τράπεζας, ΔΕΗ, ΟΤΕ, πολυεθνικής, μεγαλοεπιχειρηματίας άντε και μετακλητός υπουργού είναι ξερά τριμάλακας ζώο όρθιο & γαμημένος βλάκας
Μπροστινοί. Προφυλακτήρες. Στο πρώτο μικρό τρακάρισμα, εξαφανίζονται, διαλύονται.Κοιμουνται τυπε, το ξενυχτησαν
Όμως δεν θα συμφωνήσω, το μέλλον της Ελλάδας δεν αποφασίζεται εδώ και χρόνια στην καλπη αλλά σε γραφεία του εξωτερικου
Αυτοί εδώ είναι εντολοδοχοι
Σκουλαμέντρα όλοι.Τύπε, τα έχουν σκεφτεί όλα αυτά. Μόλις γίνει ιδιωτικό το νερό , ούτε οι πουτάνες θα μπορούν να πλύνουν το μουνί τους για να γαμηθούν, ούτε οι πελάτες την ψωλή τους για να γαμήσουν . Τακτοποιημένα τα θέματα.
Το ανθρώπινο γουστάρει να καταστραφεί.Γενικά ο καπιταλισμός είναι η καταστροφή του ανθρώπινου είδους σε όλους τους τομείς.
Όσο για τη νδ,εφαρμόζει κοινωνικό καπιταλισμό αλλιώς ψευτοκαπιταλισμο.
ΚλαψτεΛογικά θα ανοίξει η τελική διαφορά πάνω από έξι μονάδες, εκτός και γίνει τίποτα απρόοοπτο εντός λίγων ωρών...
Λες και δεν ηξεραν οτι ολα θα γινουν ιδιωτικά, αυτο θελει η ντπ που υπηρετει ο κουλης.7000 υγειονομική σε αναστολή και απλήρωτοι.
Υπάρχει περίπτωση έστω 1 από αυτούς να ψηφίσει ΝΔ?
Εριξες κούλη εσυ ρε ανυπόμονε;Δες από έξω είμαι κ σε 4 αν δεν ανοίξει ο δικ αντιπρόσωπος θα τον γαμησω
4 λεπτά για αναμονή ένα μεγάλο βήμα για την ανθρωπότητα κ την Πέμπτη βιομηχανική επανάσταση