γιατι να διωξουμε το παπανδρεου
ευχαριστω βαθυτατα το πασοκ
γιατι
1ον σταματησα να χρησιμοποιω το αυτοκινητο μου παρεδωσα πινακιδες και εβγαλα απο την αποθηκη το παλιο μου ποδηλατο επισης αρχισα να χρ4ησιμοποιω τα λεοφωρεια οχι το μετρο γιατι παραειναι ακριβο. Τα λεοφωρεια εχουν κοσταος μονο 20€ το μηνα
2ον εχασα 15κιλα γιατι αδυνατουσα να ψωνιζω αρκετη τροφη απο το σουπερμαρκετ λογο του 13% το φ.π.α ετσι ψωνιζω πραγματικα μονο τα απαρετητα και λιγα τροφιμα
3ον εχω περισσοτερο ελευθερο χρονο μιας και εργαζομαι μονο 4 ωρες τη μερα με μισθο 350€ βεβαιως βεβαιως σε λιγο βεβαια
θα εχω και περισσοτερο χρονο μιας και δεν εχει πολλη δουλεια η εταιρια που εργαζομαι στον ιδιωτικο τομεα και σε κανα 3μηνο με βλεπω ανεργο
4ον σταματησα να βγαινω εξω μιας και ακριβηνε φαγητο καφες ποτο και ολα τα συναφη λογο της αυξησης του φ.π.α
5ον δεν μπορω να αγορασω ουτε ενα παντελονι λογο της αυξησης του φπα και τις μειωσης μισθου
6ον αδυνατω πλεον να παρω τα φαρμακα μου μιας και η λιστα φαρμακων του ικα ειναι μικροτερη και απο τη λιστα του σουπερμαρκετ
7ον αδυνατο να πληρωσω τον φορο ακινητων μεσω της δεη γιατι για ενα σπιτι 40τετραγωνικων 60ετων ισογειο μου ζητανε 320€ φορο επειδη ειναι στα νοτια προαστια ετσι σε λιγο δεν θα εχω ρευμα
ευχαριστω το πασοκ που εκανε ενα πολιτη δανο μαλιστα και χαιρομαι που η ελλαδα η χωρα μου ειναι μια δανια του νοτου
Eπιτέλους να και ένας άνθρωπος που δεν ειναι αχάρηστος.
Ευγε νέε μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!