Νέα

Εθνική Δημιουργία (Τζήμερος, Κρανιδιώτης, Μπογδάνος)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα centrino
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 372
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.745
Πόντοι
2.306
Γενικότερα δεν τον έχω παρακολουθήσει, αλλά για τα δύο τελευτάια, μέλη πλεύσης και άγαμη, δεν του δίνω άδικο. Θυμάμαι είχα πάει πριν 25 χρόνια σε μια κλινική αντιμετώπισης της τριχόπτωσης και με υποδέχεται για συζήτηση ένας ειδικός που είχε ελάχιστα μαλλιά. Μία που τον είδα, μία που έφυγα.
εγώ είχα πάει σε μια σύμβουλο γάμου, που είναι χωρισμένη, να μη γράψω για το φανοποιό που έχει ένα χιλιοτρακαρισμένο από όλες τις μεριές..... δεν έχει ουτε τον ουρανό χωρίς λακούβα και γδάρσιμο......

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.745
Πόντοι
2.306
Τζήμερος μεγάλη φάση για δούλεμα, σαν ένας ηλεκτρολόγος που κάναμε πλάκες και τα ήξερε όλα είχε άποψη για κάθε θέμα, λέω και εγώ να του δώσω μεροκάματο, έλα να βάλεις μια επέκταση δύο φωτιστικά στον κήπο, και έρχεται ο καραγκιόζης και δεν είχε ούτε κρουστικό σκαπτικό αλλά ούτε πολύμετρο..... του έδωσα τα δικά μου και στο τέλος αυτός καθόταν και εγώ έκανα την εγκατάσταση, πόσο κάνει η εγκατάσταση του λέω, 120 ευρώ μου λέει, του έδωσα ένα δεκάρικο και του είπα να μου πει ευχαριστώ που του έδειξα την τέχνη...... ακόμα καμιά φορά πινουμε μπυρες δεν παρεξηγηθηκε, Τζημερος και ηλεκτρολόγος έχουν τα ίδια μυαλά, δεν παρεξηγούνται ούτε ντρέπονται όταν τρώνε πούτσες, αντιθετα το τραβάει ο οργανισμός τους, ξαναζητάνε κι άλλες.....

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.904
Πόντοι
12.756
Τζήμερος μεγάλη φάση για δούλεμα, σαν ένας ηλεκτρολόγος που κάναμε πλάκες και τα ήξερε όλα είχε άποψη για κάθε θέμα, λέω και εγώ να του δώσω μεροκάματο, έλα να βάλεις μια επέκταση δύο φωτιστικά στον κήπο, και έρχεται ο καραγκιόζης και δεν είχε ούτε κρουστικό σκαπτικό αλλά ούτε πολύμετρο..... του έδωσα τα δικά μου και στο τέλος αυτός καθόταν και εγώ έκανα την εγκατάσταση, πόσο κάνει η εγκατάσταση του λέω, 120 ευρώ μου λέει, του έδωσα ένα δεκάρικο και του είπα να μου πει ευχαριστώ που του έδειξα την τέχνη...... ακόμα καμιά φορά πινουμε μπυρες δεν παρεξηγηθηκε, Τζημερος και ηλεκτρολόγος έχουν τα ίδια μυαλά, δεν παρεξηγούνται ούτε ντρέπονται όταν τρώνε πούτσες, ξαναζητάνε κι άλλες.....
αποδειξη πηρες για το δεκάρικο ;

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.941
Πόντοι
6.536
Tζήμερος τι σόι επιχειρηματίας είναι αυτός?
Μας το παίζει και καμπόσος.....

Γτπ μου φαίνεται η πορεία του....
Το οτι λέει και μερικά σωστά δεν σημαίνει ότι είναι και κάτι το ιδιαίτερο.

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.438
Πόντοι
2.356
Δεν καταλαβαινεις την συνδεση γιατι δεν ησουν ποτε στον φιλελευθερο χωρο ,για μας που τα εχουμε φαει με το κουταλι ειναι αυτονοητα.Ξερεις απο που ξεκινησε η δημιουργια ξανα?

Ο ανδριανοπουλος ηταν κομμουνιστης στα νιάτα του (μαοικος κιολας) για αυτο :happy:
Από πού ξεκίνησε η "Δημιουργία" τύπε;

Oletiras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
3.898
Πόντοι
456
Από το φόρουμ του capital τυπε ,όταν το συγκεκριμένο φόρουμ είχε 100δες μέλη ον λάιν όχι τώρα που έχουν μείνει τα ΑΜΕΑ.

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.745
Πόντοι
2.306
Από το φόρουμ του capital τυπε ,όταν το συγκεκριμένο φόρουμ είχε 100δες μέλη ον λάιν όχι τώρα που έχουν μείνει τα ΑΜΕΑ.
μόνο απο το forum του bou μπορείς να ξεκινήσεις κόμμα σήμερα, οι Σπαρτιάτες κλπ εδώ στηρίζονται.

• Χαχα
Αντιδράσεις: geoMan

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.904
Πόντοι
12.756
μόνο απο το forum του bou μπορείς να ξεκινήσεις κόμμα σήμερα, οι Σπαρτιάτες κλπ εδώ στηρίζονται.

Εχουμε φουλ υλικο με ηλιθια μέλη για να γεμίσουν 5 Βουλές οχι μια

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.255
Πόντοι
6.515
Εχουμε φουλ υλικο με ηλιθια μέλη για να γεμίσουν 5 Βουλές οχι μια
μπες μπροστα τυπε και ακολουθουμε, και τον Στιγκα δεν τον ηξερε κανεις και τωρα πρωτη μουρη στα καναλια και με 10κ στην τσεπη καθε μηνα :rockon:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.904
Πόντοι
12.756
μπες μπροστα τυπε και ακολουθουμε, και τον Στιγκα δεν τον ηξερε κανεις και τωρα πρωτη μουρη στα καναλια και με 10κ στην τσεπη καθε μηνα :rockon:
10Κ δεν με φτανουν τυπε ουτε για τα πάγια έξοδα τωρα :confused:

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.881
Πόντοι
216
Δεν καταλαβαινεις την συνδεση γιατι δεν ησουν ποτε στον φιλελευθερο χωρο ,για μας που τα εχουμε φαει με το κουταλι ειναι αυτονοητα.Ξερεις απο που ξεκινησε η δημιουργια ξανα?
η επεξήγησή σου στα αυτονόητα γίνεται με ερώτηση;

Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Like
2.670
Πόντοι
456
εγώ είχα πάει σε μια σύμβουλο γάμου, που είναι χωρισμένη, να μη γράψω για το φανοποιό που έχει ένα χιλιοτρακαρισμένο από όλες τις μεριές..... δεν έχει ουτε τον ουρανό χωρίς λακούβα και γδάρσιμο......

Προκοπή βρήκες;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom