Oletiras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2017
- Like
- 3.898
- Πόντοι
- 456
Επαψες να παιρνεις τα φαρμακα σου και ρεταρεις ,γρηγορα στον γιατρο και να προσεχεις απο εδω και περα.Χαίρεται στην ουσία με τους νεκρούς ο σκατοψυχος ψυχοπαθής
Επαψες να παιρνεις τα φαρμακα σου και ρεταρεις ,γρηγορα στον γιατρο και να προσεχεις απο εδω και περα.Χαίρεται στην ουσία με τους νεκρούς ο σκατοψυχος ψυχοπαθής
Στο γιατρό για ψυχοθεραπεία να πάει ο ηγέτης σου και θα έχει όλο το χρόνο μια που οι Έλληνες τον έστειλαν εκλογικά από εκεί που ήρθε.Επαψες να παιρνεις τα φαρμακα σου και ρεταρεις ,γρηγορα στον γιατρο και να προσεχεις απο εδω και περα.
Ναι μεν δίκιο έχει, ΑΛΛΑ, εγώ υποστηρίζω το ίδιο ακριβώς για ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, εδώ και χρόνια.δικιο εχει, οπως ενας δικηγορος πρεπει να παει στο δικαιοσυνης, ενας γιατρος στο υγειας και οχι το αντιστροφο
τα political corect μμε ξεσπαθωσαν
Σάλος με χυδαία και σεξιστικά σχόλια του Θάνου Τζήμερου για «άτεκνη» και «αστεφάνωτη» υπουργό
Αποχώρησε από την πολιτική αλλά φαίνεται πως αρέσκεται να παραμένει στην επικαιρότηταwww.newsbeast.gr
Και πολυ αργησανε. Αρκετά πλεον με τον καθε γραφικο και το δηλητηριο τουΤου μπάναραν το τουιτερ;Τι ζούμε ρε πούστη...
ειναι πολυ ισχυρη η κλικα που δεν θελει φωνες αντιθετεςΤου μπάναραν το τουιτερ;Τι ζούμε ρε πούστη...
ειναι πολυ ισχυρη η κλικα που δεν θελει φωνες αντιθετες
οχι βεβαιαΚαι όπως βλέπεις,δεν είναι μόνο αριστεροί η κλίκα...
Ζουμε στην χωρα που πολιτικοί και δημοσιογράφοι εχουν αναδείξει ως νούμερο ενα κίνδυνο για το πολιτικο σύστημα τον Τζημερο!!
Ναι μεν δίκιο έχει, ΑΛΛΑ, εγώ υποστηρίζω το ίδιο ακριβώς για ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, εδώ και χρόνια.
Δεν θα πάω εγώ στο Γεωργίας την στιγμή που είμαι άσχετος με τον κλάδο, όσο καλούς συμβούλους και να έχω.
Αυτό που φοβάμαι όμως με τους νεοταξιτες και λοατκιδες ΝΔδες, είναι ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ αντικείμενο θα έχει αυτό το υπουργείο, γιατί μου βρωμάει πως θα προωθεί ΛΑΘΡΟΓΕΝΝΗΣΕΙΣ.
Δεν ξερω αν ειναι νουμερο ενα κινδυνος, αλλά νουμερο ειναιΖουμε στην χωρα που πολιτικοί και δημοσιογράφοι εχουν αναδείξει ως νούμερο ενα κίνδυνο για το πολιτικο σύστημα τον Τζημερο!!
Δεν ξερω αν ειναι νουμερο ενα κινδυνος, αλλά νουμερο ειναι
Δεν ειναι αναγκη να εισαι επικινδυνος για να σε κυνηγησουνε, δεν μπορεις να προσβαλλεις και να εκπεμπεις μισος και σαχλαμαρα ατιμωρητί διαρκώς, φτάνει
Τι να κάνει δηλαδη?Τύπε και μπορεί και θα το κάνει...Εδώ θα είμαστε...