z4
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 321
- Πόντοι
- 2.287
Θα σου το στειλω σε πμ γιατι δημοσια δεν νομιζω να επιτρεπεταιΠασα και σε μενα αν γινεται
Θα σου το στειλω σε πμ γιατι δημοσια δεν νομιζω να επιτρεπεταιΠασα και σε μενα αν γινεται
δεν επιτρεπεται
Θα σου το στειλω σε πμ γιατι δημοσια δεν νομιζω να επιτρεπεται
Αδελφε ειναι οντως δυνατο το ...ατι!Για πολλα και καλαειδες ,Ζ4? αυτο εννοουσα φιλε...
Εδω ειμαι ρε παιδια......... Σε τι μπορω να φανω χρησιμος?γεια σου ρε Βλασση....κρεμομαστε απο το πληκτρολογιο του Ζ....οταν ερθει θα μας πει....
γεια σου ρε Βλασση....κρεμομαστε απο το πληκτρολογιο του Ζ....οταν ερθει θα μας πει....
ρε φιλε, ΟΧΙ εσυ, εσυ το ξερω οτι εισαι εδω....για τη Εκατερινα ειπα "οταν ερθει" θα μας πεις....Εδω ειμαι ρε παιδια......... Σε τι μπορω να φανω χρησιμος?
Περιμενω το πρασινο φως!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ρε φιλε, ΟΧΙ εσυ, εσυ το ξερω οτι εισαι εδω....για τη Εκατερινα ειπα "οταν ερθει" θα μας πεις....
Ωρα και ημερα αφιξεως,να οργανωσουμε υποδοχηΕδω ειμαι ρε παιδια......... Σε τι μπορω να φανω χρησιμος?
Ωρα και ημερα αφιξεως,να οργανωσουμε υποδοχη
Στειλε και εμενα πμ αν μπορεις.Θα σου το στειλω σε πμ γιατι δημοσια δεν νομιζω να επιτρεπεται
Έχω το τηλέφωνο ισχύει? Είναι εδώ γύρισε?Στειλε και εμενα πμ αν μπορεις.
Μαλον δεν καταλαβες το μηνυμα μου. Απευθυνομουν στον Ζ4 ζητωντας το τηλεφωνο αρα δεν μπορω να ξερω ουτε αν γυρισε ουτε αν εφυγε. Αν εχεις το τηλεφωνο στειλε μου pm να επικοινωνησω και θα σου απαντησω αν γυρισε η αν εφυγεΈχω το τηλέφωνο ισχύει? Είναι εδώ γύρισε?
Κυριοι το λεω αλλη μια φορα!!! Μιλησα με το μωρο στο mamba και μου απαντησε οτι την επομενη ξεκιναει παλι σε 1εβδομαδα και θα δουλευει κανονικα. Την ρωτησα ποτε ακριβως και περιμενω απαντηση ...θα σας ενημερωσω οταν εχω νεα! (ΥΓ Εστειλα και μνμ για ραντεβου γιατι θα γινεται χαμος) καθοτι οποιος το εχει τιμησει ξερει τι παει να πει Ekaterina η μολδαβη!!!θα μας πει ο καλος φιλος ο αναληταρας ο Ζ4 ;)