hardrider72
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουν 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 137
- Πόντοι
- 1
τηλ. σε pm παιζειτην εκαναααα τρελε...παω να γαμησω ζιζελ λεοφωρο αθηνων....adios
τηλ. σε pm παιζειτην εκαναααα τρελε...παω να γαμησω ζιζελ λεοφωρο αθηνων....adios
γαμησα καμια 10αρια βυζιτες αυτην την βδομαδα και ειναι πρακτικα αδυνατον να θυμαμαι τι φοραγε η συγκεκριμενη
απλως εγραψα για αυτην κριτικη γιατι fisting δεν κανουνε αρκετες
για να προλαβω,τα υπολοιπα μελη που θα ζητανε τηλ.ΛΟΙΠΟΝ.τηλεφωνο δινει μονο η ιδια,μεσω μαμπα.και να δωσει καποιος τηλ,αν δεν εχει μιλησει η ιδια, δεν γινεται τιποτα.
Μια απορία: στην κριτική γράφτηκε ότι δεν μιλάει αγγλικά-ελληνικά, πως διάολο συνεννοείσαι έστω και για να σου δώσει το τηλέφωνο της
αδερφε διαβασε τι γραφω 2 ποστ ποιο πανω.μπορώ να εχω το τηλ της σε πμ?
μπορώ να εχω το τηλ της σε πμ?
αφου εχει μια βδομαδα να μπει μαμπα πως θα παρουμε τηλεφωνο? :S :Sαδερφε διαβασε τι γραφω 2 ποστ ποιο πανω.
φιλε μου,και να στο δωσουνε το τηλ,ΔΕΝ θα μπορεσεις να κανεις τιποτα,αφου πρεπει να εχεις μιλησει με την ιδια πρωτα,στο μαμπα.ιδια περιπτωση με την κατερινα,ΠΛΕΟΝ εχει εξαφανιστει....αφου εχει μια βδομαδα να μπει μαμπα πως θα παρουμε τηλεφωνο?
...αλλη μια εχεις....ΜΗΝ βαζεις κεφαλαια ΟΤΑΝ θες να επισημανεις κατι.... ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΘΑΥΜΑΣΤΙΚΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΑΡΚΕΙ ΒΛΑΞ!!!
αγαπη μονο
αφου εχει μια βδομαδα να μπει μαμπα πως θα παρουμε τηλεφωνο? :S :S
τελικα συναθλητες οποιος βρει τηλεφωνο ας το κανει ποστ και σε μενα...