Νέα

Είστε χαρούμενοι με τη δουλειά σας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Νιώθετε ευχαριστημένοι με τη δουλειά σας;(Μόνο για όσους εργάζονται Ελλάδα)

• Ευχαριστημένος

Ψήφοι: 41 38,0%
  • Δυσαρετημένος,λόγω έλλειψης επαγγελματικής εξέλιξης

Ψήφοι: 12 11,1%
  • Δυσαρεστημένος, λόγω χαμηλού μισθού

Ψήφοι: 11 10,2%
  • Δυσαρεστημένος, γιατί δουλευω πολύ χωρίς να πληρώνομαι

Ψήφοι: 9 8,3%
  • Δυσαρεστημένος, γιατί οι συνθήκες είναι κακές(κακή συμπεριφορά αφανετικού, κακοι συνάδελφοι)

Ψήφοι: 7 6,5%
  • Δυσαρεστημένος, γιατί δε μ αρέσει και δε μου ταιριάζει το αντικείμενο της δουλειάς

Ψήφοι: 14 13,0%
  • Δυσαρεστημένος, για άλλους λόγους

Ψήφοι: 14 13,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    108

Autokinitas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2019
Κριτικές
6
Like
642
Πόντοι
301
Κύρια σημασία είναι η αμοιβή αν πληρώνεσαι χρήματα που ζεις άνετα τα υπόλοιπα τα παραβλέπεις συνήθως αν παίρνεις 3 και 60 όλα σου φταίνε ,η δικιά σου δουλειά πάλι έχει σίγουρα καλύτερες συνθήκες εργασίας αλλά περισσότερο ανχος να βγουν οι υποχρεώσεις και ανάλογα τις συνθήκες μπορεί όχι σίγουρα περισσότερα χρήματα.εγω που είμαι σε μια ενδιάμεση κατάσταση ελεύθερος επαγγελματίας με μακροχρόνια σταθερή συνεργασία είμαι κάπου στην μέση ευχαριστημένος δεν μπορώ να πω αλλά ούτε και δυσαρεστημένος εντελώς με σχετικά καλές απολαβές σε σχέση με ότι ακούω έξω

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.194
Πόντοι
2.356
Ευχαριστημένος διότι είμαι στο αντικείμενο που σπούδασα, αλλά οικονομικά δυσαρεστημένος διότι η κομμώτριά μου π.χ. βγάζει πολύ περισσότερα. :huh:

nksp

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
69
Πόντοι
1
Ευχαριστημένος διότι είμαι στο αντικείμενο που σπούδασα, αλλά οικονομικά δυσαρεστημένος διότι η κομμώτριά μου π.χ. βγάζει πολύ περισσότερα. :huh:

σε πολλες κομμωτριες γενικοτερα ειναι μακραν μεγαλυτερο το εισοδημα και απο αξιοπρεπεις πληρωμενα μισθωτους ...

sirodoht

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2019
Κριτικές
4
Like
742
Πόντοι
361
Είναι λίγο κομμάτι δύσκολο αυτό σίγουρα κάτι θα σε φτιάχνει και κάτι θα σε χαλάει βέβαια έχει να κάνει και η φύση της δουλειάς σου.
Εγώ ήμουν 15 χρόνια έξω στο δρόμο διανομές στην ουσία ήμουν μόνος δεν είχα κανέναν πάνω στο κεφάλι μου ούτε να ακούω την κάθε μαλακια, τώρα εδώ και 7 μήνες έχω μετακινηθεί μέσα στην εταιρία και βλέπω το τι μαλακια δέρνει τους συναδέλφους μου βέβαια κάποιοι είναι αγαμητοι, κάποιοι γεμάτοι ψυχολογικά, άλλος θέλει ψυχίατρο, άλλοι πάλι τίγκα στα κόμπλεξ, άλλος με αναδρομο Ερμή, κουτσομπολιδες και μια μαλακια γενικότερα.
Βέβαια προσπαθώ να τους κρατήσω μακρυά μου όσο γίνεται και οι σχέσεις είναι πέρα για πέρα τυπικες γιατί άπαξ και τους βάλεις στην ζωή σου καηκες.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Όταν κάνεις μια δουλειά που σου αρέσει,είναι σαν να μην δουλεύεις.Όποιος το είχε πει,είχε απόλυτο δίκιο.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Το σκατό που παίζει έξω στην αγορά είτε είσαι εργοδότης-επιχειρηματίας είτε είσαι εργαζόμενος είναι τεράστιο..

όλοι κάνουν απερίγραπτες θυσίες και συμβιβασμού για να κρατήσουν τα ''της περιοχής τους''.

Το θέμα είναι να έχεις μια προσωπική γραμμή και ισορροπία ώστε να μην αφήνεις τα της δουλειάς σου να σε επηρεάσουν και να θυμάσαι πάντα ότι το 99% των εργαζομένων αυτού του κόσμου δεν χαίρονται με την δουλειά τους.

nksp

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
69
Πόντοι
1
Είναι λίγο κομμάτι δύσκολο αυτό σίγουρα κάτι θα σε φτιάχνει και κάτι θα σε χαλάει βέβαια έχει να κάνει και η φύση της δουλειάς σου.
Εγώ ήμουν 15 χρόνια έξω στο δρόμο διανομές στην ουσία ήμουν μόνος δεν είχα κανέναν πάνω στο κεφάλι μου ούτε να ακούω την κάθε μαλακια, τώρα εδώ και 7 μήνες έχω μετακινηθεί μέσα στην εταιρία και βλέπω το τι μαλακια δέρνει τους συναδέλφους μου βέβαια κάποιοι είναι αγαμητοι, κάποιοι γεμάτοι ψυχολογικά, άλλος θέλει ψυχίατρο, άλλοι πάλι τίγκα στα κόμπλεξ, άλλος με αναδρομο Ερμή, κουτσομπολιδες και μια μαλακια γενικότερα.
Βέβαια προσπαθώ να τους κρατήσω μακρυά μου όσο γίνεται και οι σχέσεις είναι πέρα για πέρα τυπικες γιατί άπαξ και τους βάλεις στην ζωή σου καηκες.

εξαιρετικη η περιγραφη σου και με βρισκει 100% σε συμφωνια. Να συμπληρωσω οτι ειναι πολυ δυσκολο να μην "δηλητηριαστεις" εστω και λιγο απο τους γυρω σου, αναγκαστικα καπου θα ξεφυγεις οταν εισαι καθε μερα τοσες ωρες σε ενα κοινωνικο συνολο και δη εργασιακο .

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Οσο η δουλειά που κάνουμε μας επιτρέπει να ψωλάρουμε με τις ώρες στο ΜΠΟΥ και παράλληλα να είμαστε παραγωγικοί, να προσφέρουμε συνάλλαγμα στη χώρα και οικονομικά να είμαστε οκ, τότε ΝΑΙ είμαστε ευχαριστημένοι με τη δουλειά που κάνουμε :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

sirodoht

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2019
Κριτικές
4
Like
742
Πόντοι
361
εξαιρετικη η περιγραφη σου και με βρισκει 100% σε συμφωνια. Να συμπληρωσω οτι ειναι πολυ δυσκολο να μην "δηλητηριαστεις" εστω και λιγο απο τους γυρω σου, αναγκαστικα καπου θα ξεφυγεις οταν εισαι καθε μερα τοσες ωρες σε ενα κοινωνικο συνολο και δη εργασιακο .
:thumbsup:

Kavlas123

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Κριτικές
2
Like
191
Πόντοι
6
Αυτο που ηθελα να κανω στη ζωη μου επαγγελματικα απο τα 15 μου χρονια,το ονειρο μου,αυτη την στιγμη το εχω σαν χομπι δυστυχως,γιατι μου εχει δωσει λιγα μεροκαματα και δεν ειναι στανταρ δουλεια... δεν εχω βοηθηθει κιολας....αυτη τη στιγμη εχω καποια δουλεια που ειναι ολη την εβδομαδα και μου βγαινει η πιστη καθημερινα...το παλευω για οσο αντεξω....πληρωνομαι με εργατοωρες...εργατης θεωρουμαι και ηθελα να ειμαι μουσικος, να παιζω καθημερινα σε μαγαζια...αλλα παιζω σε μαγαζια 5 με 6 φορες καθε χρονο,μη εχοντας δικτυωθει οσο πρεπει σε ενα δυσκολο χωρο οπως αυτον.

OP
OP
pirokavlos

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
Αυτο που ηθελα να κανω στη ζωη μου επαγγελματικα απο τα 15 μου χρονια,το ονειρο μου,αυτη την στιγμη το εχω σαν χομπι δυστυχως,γιατι μου εχει δωσει λιγα μεροκαματα και δεν ειναι στανταρ δουλεια... δεν εχω βοηθηθει κιολας....αυτη τη στιγμη εχω καποια δουλεια που ειναι ολη την εβδομαδα και μου βγαινει η πιστη καθημερινα...το παλευω για οσο αντεξω....πληρωνομαι με εργατοωρες...εργατης θεωρουμαι και ηθελα να ειμαι μουσικος, να παιζω καθημερινα σε μαγαζια...αλλα παιζω σε μαγαζια 5 με 6 φορες καθε χρονο,μη εχοντας δικτυωθει οσο πρεπει σε ενα δυσκολο χωρο οπως αυτον.

δύσκολα τα πράγματα μάγκες..

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
2 χρονια εμεινα σε μια δουλεια
ο πρωτος χρονος ηταν σουπερ τον δευτερο αρχισα να θελω περισσοτερα οπως πχ εξελιξη
το ζητησα και δεν το πηρα ετσι εφυγα
παρατηρω οτι σε ολη μου τη ζωη κατι τελειωνει κ κατι νεο αρχιζει
τη στασιμοτητα δε τη μπορω
γιαυτο κ σε συμβουλευω να διεκδικεις καλυτερα πραγματα στη δουλεια κ αν δε τα παιρνεις να φευγεις και αν τα παιρνεις παλι να φευγεις μετα απο λιγο
οι εμπειριες ειναι αυτες που γεμιζουν τον ανθρωπο

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.791
Πόντοι
4.655
2 χρονια εμεινα σε μια δουλεια
ο πρωτος χρονος ηταν σουπερ τον δευτερο αρχισα να θελω περισσοτερα οπως πχ εξελιξη
το ζητησα και δεν το πηρα ετσι εφυγα
παρατηρω οτι σε ολη μου τη ζωη κατι τελειωνει κ κατι νεο αρχιζει
τη στασιμοτητα δε τη μπορω
γιαυτο κ σε συμβουλευω να διεκδικεις καλυτερα πραγματα στη δουλεια κ αν δε τα παιρνεις να φευγεις και αν τα παιρνεις παλι να φευγεις μετα απο λιγο
οι εμπειριες ειναι αυτες που γεμιζουν τον ανθρωπο

Αυτά τα εννοείς στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Π

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
ναι νιωθω πολυ καλα γιατι κανω αυτο που γουσταρω!!! αλλα λεφτα δεν βγαζω ... ολα φευγουν σε εξοδα και φορους-εισφορες !

stealthgas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2014
Κριτικές
3
Like
496
Πόντοι
36
εγω ευχαριστημενος , ειμαι , μισθωτος σε ναυτιλιακη
Ναυτιλια νο1 παγκοσμιως, ιδιως τελευταια τα αφεντικα τρελλαθηκαν κ μοιραζουν μπονους, ωρες εργασιας 8 με 9:30 ημεησιως πενθημερο, με μια ωρα διαλειμμα

obi1

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2016
Κριτικές
2
Like
689
Πόντοι
86
εγω ευχαριστημενος , ειμαι , μισθωτος σε ναυτιλιακη
Ναυτιλια νο1 παγκοσμιως, ιδιως τελευταια τα αφεντικα τρελλαθηκαν κ μοιραζουν μπονους, ωρες εργασιας 8 με 9:30 ημεησιως πενθημερο, με μια ωρα διαλειμμα
Αντί για 8ωρο δηλαδή 13,5 ώρες ωράριο;

OP
OP
pirokavlos

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
Το να δουλεύεις σε πολυεθνική πιστευω είναι δίκοπο μαχαίρι.Καλοι μισθοί αλλά πολλές ώρες δουλειάς με αμφιβολία πάντα άνω θα εξελιχθεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom