greeksexyboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2012
- Κριτικές
- 6
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ακομα δεν γαμησε και το εριξε στην ανωμαλια τυπε :S
Μην πέσει απότομα στα βαθιά
Με το μαλακό...
ακομα δεν γαμησε και το εριξε στην ανωμαλια τυπε :S
να μην βγαινει εξω το κεφαλι ;)τι ειναι η "φιμωση" που λες ?
Ειναι ο ασεβηs πουτσοs......Φοραει το καπελο του παντα ;)τι ειναι η "φιμωση" που λες ?
Οκ....να μην βγαινει εξω το κεφαλι ;)
φιλε θελω να σου κανω μια ερωτηση χωρις παρεξηγησηΑπ' ότι μου έχει πει(χωρίς βέβαια να μου έχει ανοιχτεί και πολύ) προτιμά κοπέλες στην ηλικία του
Συζήταγα πρόσφατα με τον μικρό μου ξάδερφο για θέματα γύρω από το σεξ και μου αποκάλυψε(προς μεγάλη μου έκπληξη) ότι ακόμα δεν έχει αυνανιστεί παρ' ότι είναι 18 χρονών.Όπως είναι φυσικό δεν έχει κάνει ούτε σεξ.
Είναι φυσιολογικό να μην έχει αυνανιστεί ακόμα σε αυτήν την ηλικία;
Συζήταγα πρόσφατα με τον μικρό μου ξάδερφο για θέματα γύρω από το σεξ και μου αποκάλυψε(προς μεγάλη μου έκπληξη) ότι ακόμα δεν έχει αυνανιστεί παρ' ότι είναι 18 χρονών.Όπως είναι φυσικό δεν έχει κάνει ούτε σεξ.
Σκέφτομαι να τον πάω σε κανα μπουρδέλο, αλλά φοβάμαι μήπως αισθανθεί άβολα, γιατί είναι γενικά ντροπαλός και κλειστός χαραλτήρας.
Δεν ξέρω τι να κάνω.
Τί προτείνεται σε αυτήν την περίπτωση;
Σκέφτομαι να τον πάω σε κανα μπουρδέλο, αλλά φοβάμαι μήπως αισθανθεί άβολα, γιατί είναι γενικά ντροπαλός και κλειστός χαραλτήρας.
Δεν ξέρω τι να κάνω.
Ρε τον εχει κανει σφεντονα λεμε το πουτσο , απλα δεν το λεει γιατι δεν προλαβαινει να μιλησει απο τις μαλακιες που βαραει ο τυπος ..
Δεν ξέρω τι να κάνω.
Σοβαρά τώρα:
Υπάρχει η πιθανότητα του ενοχικού ιδεοψυχαναγκασμού ως προς τον αυνανισμό.
Οι ενοχικές ιδέες μπορεί να καλλιεργήθηκαν μέσω του περιβάλλοντος του παιδιού, ήδη από την πολύ νεαρή ηλικία του.
Το τι είναι φυσιολογικό και τι όχι, σε τέτοιου είδους θέματα, καλύτερα να το αφήσουμε στην κρίση των ειδικών.
Αν οι ενοχές είναι διάχυτες και ενδεχομένως εμπεριέχουν και την ερωτική πράξη, τότε ένας συμβουλευτικός ψυχολόγος είναι απαραίτητος - και απολύτως δωρεάν, σε πολλές περιπτώσεις.
Σημείωση:
Όταν η συνηθέστερη βρισιά στην Ελλάδα, είναι το "μαλάκας", στην πραγματικότητα τι θέλουμε να πούμε;
Ότι το χειρότερο που μπορεί να κάνει ένας άντρας στον εαυτό του είναι να "μαλακίζεται". δηλαδή να τον παίζει.
Αυτό από πολλούς ανθρώπους - και όχι μόνο νέους - εισπράττεται κατά κυριολεξία.
Σοβαρά τώρα:
Υπάρχει η πιθανότητα του ενοχικού ιδεοψυχαναγκασμού ως προς τον αυνανισμό.
Οι ενοχικές ιδέες μπορεί να καλλιεργήθηκαν μέσω του περιβάλλοντος του παιδιού, ήδη από την πολύ νεαρή ηλικία του.
Το τι είναι φυσιολογικό και τι όχι, σε τέτοιου είδους θέματα, καλύτερα να το αφήσουμε στην κρίση των ειδικών.
Αν οι ενοχές είναι διάχυτες και ενδεχομένως εμπεριέχουν και την ερωτική πράξη, τότε ένας συμβουλευτικός ψυχολόγος είναι απαραίτητος - και απολύτως δωρεάν, σε πολλές περιπτώσεις.