Νέα

Είναι φυσιολογικό;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα greeksexyboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Απ' ότι μου έχει πει(χωρίς βέβαια να μου έχει ανοιχτεί και πολύ) προτιμά κοπέλες στην ηλικία του
φιλε θελω να σου κανω μια ερωτηση χωρις παρεξηγηση
Ποσον χρονων ειναι ο πιτσιρικας και ποσο εσυ;
Θα σου φαινεται μαλακια η ερωτηση αλλα ειναι πολυ βασικη για να δουμε πως σε βλεπει και ποσο ανοιγεται σε σενα...
Μετα θα ηθελα σε παρακαλω να μου πεις πως ρωτησες αν εχει αυνανιστει η οχι και κατα ποσο εισαι "συμμαχος" δικος του η των γονιων του;

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
Συζήταγα πρόσφατα με τον μικρό μου ξάδερφο για θέματα γύρω από το σεξ και μου αποκάλυψε(προς μεγάλη μου έκπληξη) ότι ακόμα δεν έχει αυνανιστεί παρ' ότι είναι 18 χρονών.Όπως είναι φυσικό δεν έχει κάνει ούτε σεξ.
Είναι φυσιολογικό να μην έχει αυνανιστεί ακόμα σε αυτήν την ηλικία;

οχι δεν ειναι

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Μήπως θα έπρεπε να τον αυνανίσεις εσύ πριν καταφύγετε στους ξένους;

Εγγρ.
17 Μαΐ 2013
Κριτικές
3
Like
16
Πόντοι
16
Συζήταγα πρόσφατα με τον μικρό μου ξάδερφο για θέματα γύρω από το σεξ και μου αποκάλυψε(προς μεγάλη μου έκπληξη) ότι ακόμα δεν έχει αυνανιστεί παρ' ότι είναι 18 χρονών.Όπως είναι φυσικό δεν έχει κάνει ούτε σεξ.
Σκέφτομαι να τον πάω σε κανα μπουρδέλο, αλλά φοβάμαι μήπως αισθανθεί άβολα, γιατί είναι γενικά ντροπαλός και κλειστός χαραλτήρας.
Δεν ξέρω τι να κάνω.
Τί προτείνεται σε αυτήν την περίπτωση;

μήπως τον αυνανίζουν άλλοι..?  :grouphug:

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.119
Πόντοι
216
Σκέφτομαι να τον πάω σε κανα μπουρδέλο, αλλά φοβάμαι μήπως αισθανθεί άβολα, γιατί είναι γενικά ντροπαλός και κλειστός χαραλτήρας.
Δεν ξέρω τι να κάνω.

Νομιζω δεν υπαρχει καν περιπτωση αγορι μεχρι τα 18 του να μην τον εχει παιξει...
η ντρεπεται η σε κοροιδευει...

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.316
Πόντοι
12.756
Ρε τον εχει κανει σφεντονα λεμε το πουτσο , απλα δεν το λεει γιατι δεν προλαβαινει να μιλησει απο τις μαλακιες που βαραει ο τυπος ..

Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Like
204
Πόντοι
36
Σοβαρά τώρα:
Υπάρχει η πιθανότητα του ενοχικού ιδεοψυχαναγκασμού ως προς τον αυνανισμό.
Οι ενοχικές ιδέες μπορεί να καλλιεργήθηκαν μέσω του περιβάλλοντος του παιδιού, ήδη από την πολύ νεαρή ηλικία του.
Το τι είναι φυσιολογικό και τι όχι, σε τέτοιου είδους θέματα, καλύτερα να το αφήσουμε στην κρίση των ειδικών.
Αν οι ενοχές είναι διάχυτες και ενδεχομένως εμπεριέχουν και την ερωτική πράξη, τότε ένας συμβουλευτικός ψυχολόγος είναι απαραίτητος - και απολύτως δωρεάν, σε πολλές περιπτώσεις.

Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Like
204
Πόντοι
36
Σημείωση:
Όταν η συνηθέστερη βρισιά στην Ελλάδα, είναι το "μαλάκας", στην πραγματικότητα τι θέλουμε να πούμε;
Ότι το χειρότερο που μπορεί να κάνει ένας άντρας στον εαυτό του είναι να "μαλακίζεται". δηλαδή να τον παίζει.
Αυτό από πολλούς ανθρώπους - και όχι μόνο νέους - εισπράττεται κατά κυριολεξία.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Δεν ξέρω τι να κάνω.

Στη σχολή είχαμε έναν που έλεγε ότι δεν τον παίζει επειδή ντρεπόταν. Ντρεπόταν το πουλί του!
Βέβαια δεν ήταν από τα παιδιά που τα λες "φυσιολογικά"

Επισκέπτης
Σοβαρά τώρα:
Οι ενοχικές ιδέες μπορεί να καλλιεργήθηκαν μέσω του περιβάλλοντος του παιδιού, ήδη από την πολύ νεαρή ηλικία του.
Το τι είναι φυσιολογικό και τι όχι, σε τέτοιου είδους θέματα, καλύτερα να το αφήσουμε στην κρίση των ειδικών.
Αν οι ενοχές είναι διάχυτες και ενδεχομένως εμπεριέχουν και την ερωτική πράξη, τότε ένας συμβουλευτικός ψυχολόγος είναι απαραίτητος - και απολύτως δωρεάν, σε πολλές περιπτώσεις.
Σημείωση:
Όταν η συνηθέστερη βρισιά στην Ελλάδα, είναι το "μαλάκας", στην πραγματικότητα τι θέλουμε να πούμε;
Ότι το χειρότερο που μπορεί να κάνει ένας άντρας στον εαυτό του είναι να "μαλακίζεται". δηλαδή να τον παίζει.
Αυτό από πολλούς ανθρώπους - και όχι μόνο νέους - εισπράττεται κατά κυριολεξία.
:rockon: :rockon: :rockon:
τελος θρεντ

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
Σοβαρά τώρα:
:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
δεν υπαρχεις γιατρε τελος εισαι τιτανομεγιστος,γιγαντας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom