...Τον κοινωνικό αποκλεισμό δεν τον θέτουμε εμείς στους ίδιους μας τους εαυτούς αλλά εν πολλοίς μας τον θέτουν οι γκόμενες. Τι εννοώ (θα σου μιλήσω από προσωπική εμπειρία):Όταν πας ραντεβού με μια ωραία γκόμενα (η οποία τυχαίνει να σε γουστάρει-εμφανισιακά τουλάχιστον, μη ρωτήσεις το πως το ξέρω αυτό,είναι άλλου παπά ευαγγέλιο), και καταλήγει να σου λέει ότι είσαι μια χαρά παιδί με αγνά αισθήματα...αλλά δεν έχεις δικό σου σπίτι/δουλειά αμάξι...εκεί λοιπόν εγώ φταίω που δεν μου έκατσε? Δεν αποκλείω ΕΓΩ τον εαυτό μου από κάτι, αλλά αυτή μου ρίχνει άκυρο επειδή δεν έχω το "πακέτο". Αυτό είναι κάτι το οποίο γενικά παρατηρώ στις ελληνίδες! Να το πώ ωμά αν μου επιτραπεί: Σήμερα γαμάνε οι μουράτοι/λεφτάδες...
Αφαλώς πάντα φιλικά ανταλλάσουμε απόψεις.
Εδώ όμως εμπλέκεις ένα συμβάν σύνηθες με το γνωστό "αστικό μύθο", και εξηγούμαι:
Το συμβάν που περιέγραψες, κατά τη γνώμη μου πάντα, δεν είναι τίποτ' άλλο παρά η περιγραφή μιας χυλόπιτας που όλοι μας (άντρες και γυναίκες) έχουμε φάει και θα συνεχίσουμε να τρώμε, όπως έχει συμβεί σε γενεές επί γενεών, στο παρελθόν, παρόν και μέλλον, πάντα για διαφορετικούς λόγους και με διάφορες δικαιολογίες. Μη σε πτοεί αυτό, είναι φυσικό και συνηθισμένο. Όμως σε οδηγεί στο να πιστεύεις τον "αστικό μύθο" οτι τάχα "Σήμερα γαμάνε οι μουράτοι/λεφτάδες". Θα στο εξηγήσω όσο πιο σύντομα γίνεται για να μη βγει "σεντόνι" το post.
Αν διαβάσεις τη στατιστική επετηρίδα του 2001, θα δεις οτι οι γυναίκες στο γκρουπ 24-46 υπερτερούν των ανδρών κατά ένα περίπου 3%. Επομένως ήδη έχουμε μια αυξημένη διαθεσιμότητα. Αν τώρα αφαιρέσεις από το ίδιο ηλικιακό γκρουπ των ανδρών ένα 10% (ίσως είναι επιεικές) που έχουν άλλο σεξουαλικό προσανατολισμό, η ψαλλίδα ανοίγει και η διαθεσιμότητα αυξάνει. Δεν θα προσθέσω καθόλου και τις γυναίκες από άλλες χώρες, που είναι μεγάλος αριθμός, ανάλογα με τη γεωγραφική περιοχή.
Έχουμε λοιπόν ας πούμε (πολύ χονδρικά) στις 53 γυναίκες να αντιστοιχούν 37 άνδρες, και για να είμαστε πιο σωστοί ας πούμε 50-37 (δίνοντας κι ένα 3% σε γυναίκες άλλου σεξουαλικού προσανατολισμού) αυθαίρετα βέβαια αλλά η στατιστική δε βοηθάει σ' αυτό. Λέγοντας λοιπόν οτι "Σήμερα γαμάνε οι μουράτοι/λεφτάδες", κι αν ακόμη το δεχτώ οτι και οι 37 είναι μουράτοι λεφτάδες (που δεν το δέχομαι με μια κρίση που τη νοιώθουμε όλοι κάθε μέρα και χειρότερα) και πάλι περισσεύουν 13 γυναίκες διαθέσιμες σε μη μουράτους και μη λεφτάδες...
Βλέπεις πολλές φορές και οι ίδιες οι γυναίκες, συγχέουν το τι θα θέλανε με το τι θέλουν. Ο αποκλεισμός γεννιέται μόνον όταν
εσύ (κι ο καθένας μας) αυτοαποκλεισθείς καταθέτοντας τα όπλα.
Μια μικρή παρατήρηση: Οι άντρες, από τότε που υπάρχει το ανθρώπινο είδος, δεν είχαν ως σκοπό την ικανοποίηση μιας γυναίκας αλλά την διαιώνηση του είδους (κάτι το οποίο αντίκειται στην ικανοποίηση της γυναίκας-όσον αφορά π.χ τη διάρκεια του σεξ). Προσωπική μου γνώμη είναι ότι απλά σήμερα οι άνθρωποι έχουν τόση αφθονία σε υλικά αγαθά, που δίνουν βάση στην ποσότητα(διάρκεια) παρά στην ποιότητα (απόλαυση) του σεξ. Αυτό το παραθέτω απλά και μόνο για την ιστορική αποκατάσταση της αλήθειας,τπτ παραπάνω
Για να αποκαταστήσουμε την αλήθεια θα πρέπει να παραδεχτούμε τη σύνδεση της παγίδας της φύσης για διαιώνιση του είδους με την απόλαυση. Και φυσικά αυτό ισχύει και σε άντρες και σε γυναίκες και αφορά τόσο τη λήψη όσο και την προσφορά. Είναι σημαντικό, μη σου διαφεύγει από τις κραυγές της ανδροκρατούμενης κοινωνίας μας (που μας βολεύει πολλές φορές λόγω φύλου, αλλά πρέπει να λέμε αλήθειες).
Ελπίζω να μην είμαι απελπιστικά Off-topic αλλά η κουβέντα βλέπεις...