Νέα

Είναι ανωμαλία να προτιμάς ιερόδουλες από κανονικές γυναίκες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bordelman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.211
Πόντοι
7.885
και εγω  μετα απο 6 χρονια σχεση καταλαβα οτι ειναι πιο οικονομικα  :2funny:
2 city το μηνα και ενα η δυο  3ημερα πραγα η γερμανια  το χρονο και βαζω και στην ακρη  :grin: :grin: :grin:

Έλα ρε τύπε,εσένα πρέπει να σου φαγε περιουσία ολόκληρη η καριόλα σου :tickedoff: :headbang:.Πάντως και βαλε και κανα στριπτιτζάδικο-κωλόμπαρο στο πρόγραμμα ;),έχει κι αυτό την χάρη του :2funny:

Koukouloforos

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Like
31
Πόντοι
1
picker
Αν ολοι οι αντρες εκαναν αυτο που λες, παιζει να υπηρχαν 10 οικογενειες σε ολη την Ευρωπη...

Επισκέπτης
picker
Αν ολοι οι αντρες εκαναν αυτο που λες, παιζει να υπηρχαν 10 οικογενειες σε ολη την Ευρωπη...

Καλα, αυτα ειναι μαλακιες. Εγω σου λεω δεν θα εκανα μαλακια στη γυναικα μου και δε νομιζω να ειμαι ο μοναδικος. Ειπαμε, οταν ειμαι μονος μου ειμαι πουτανιαρης αλλα οταν εχω σχεση, εχω σχεση!

asigratitos

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6

Συνημμένα

• 1-pag-51.jpg
    1-pag-51.jpg
    26,6 KB · Εμφανίσεις: 36

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Το αντίθετο!! Είναι ανωμαλία να γαμάς μια "κανονική" γυναίκα, όταν μπορείς να γαμάς πολλές και διαφορετικές!!!

Επισκέπτης
Ναι, ειναι ανωμαλια να προτιμας ιεροδουλες οταν μπορεις να πας με ct...  :grin:

Warkas

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
Σαφώς και δεν είναι ανωμαλία. Στις πουτάνες ικανοποιείς μια βιολογική σου ανάγκη, επειδή κατά βάση είσαι μόνος και δεν έχεις μια σύντροφο δίπλα σου. Στις πουτάνες πηγαίνουν και οι δεσμευμένοι για να έχουν ποικιλία στην ερωτική τους επαφή. Εγώ είμαι μόνος, δεν έχω σχέση και πηγαίνω στις πουτάνες για να ικανοποιήσω τη σεξουαλική μου ανάγκη. Αλλά και τη ψυχική καμιά φορά. Διότι μένω μόνος και είναι στιγμές που νιώθω ότι κάτι λείπει από δίπλα μου. Στις πουτάνες πέρα του σεξουαλικού αναζητώ και τη συντροφικότητα, την ερωτική επικοινωνία, τη γυναικεία αγκαλιά που λείπει από τη ζωή μου. Δεν είναι ανωμαλία λοιπόν.

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
Σαφώς και δεν είναι ανωμαλία. Στις πουτάνες ικανοποιείς μια βιολογική σου ανάγκη, επειδή κατά βάση είσαι μόνος και δεν έχεις μια σύντροφο δίπλα σου. Στις πουτάνες πηγαίνουν και οι δεσμευμένοι για να έχουν ποικιλία στην ερωτική τους επαφή. Εγώ είμαι μόνος, δεν έχω σχέση και πηγαίνω στις πουτάνες για να ικανοποιήσω τη σεξουαλική μου ανάγκη. Αλλά και τη ψυχική καμιά φορά. Διότι μένω μόνος και είναι στιγμές που νιώθω ότι κάτι λείπει από δίπλα μου. Στις πουτάνες πέρα του σεξουαλικού αναζητώ και τη συντροφικότητα, την ερωτική επικοινωνία, τη γυναικεία αγκαλιά που λείπει από τη ζωή μου. Δεν είναι ανωμαλία λοιπόν.
φιλε μου συγγνωμη αλλα αυτο σιγουρα δεν ειναι ανωμαλια αλλα δεν ειναι και φυσιολογικο!
περα απο την πλακα-εμπειρια-σωματικη ικανοποιηση,το να αναζητας ψυχικη αγαλλιαση μεσα απο ενα ραντεβου με ιεροδουλη μου ακουγεται καπως!

dimline

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
6
Είναι απόλυτα φυσιολογικό να πηγαίνεις με πουτάνες ...ειδικά αν δεν είσαι μπαζόφιλος!!! :grin:

tenten777

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
6
Καλα, αυτα ειναι μαλακιες. Εγω σου λεω δεν θα εκανα μαλακια στη γυναικα μου και δε νομιζω να ειμαι ο μοναδικος. Ειπαμε, οταν ειμαι μονος μου ειμαι πουτανιαρης αλλα οταν εχω σχεση, εχω σχεση!
καλα κρασια φιλε μου :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Ολοι αυτοι που χλευαζετε αυτους που ειναι ειλικρινεις στη σχεση τους ειστε μεγαλες κοτες. Μπροστα στις γκομενες σας κλανετε μεντες, σας ξερω τι μαγκες της φακης ειστε. Τρεμετε τη μοναξια και ειστε μουνοδουλοι του καλου καιρου, χεζεστε μη σας αφησει η γκομενα σας και ζειτε μια ζωη μεσα στο ψεμα γιατι ειστε κοτες και δεν εχετε τα αρχιδια να της πειτε την αληθεια. Ο αντρας ο γαμιας δε χεζεται ρε μαλακες, στη γυναικα του ειναι κυριος και αμα παει με αλλη εχει τα αρχιδια και το λεει, δεν ειναι κοτα να παιζει κρυφτουλι μια ζωη.

Οσο για το παιδι απο πανω που ειπε οτι ειναι μονος και στις πορνες αναζητα και μια γυναικεια αγκαλια, πολυ σωστα το ειπε! Πολλοι μοναχικοι ανθρωποι καταφευγουν στις πορνες και ναι, πολλες φορες εκτος απο το σεξ αναζητουν και μια τρυφεροτητα, μια γυναικεια αγκαλια. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι σας παραξενευει, μαλλον δεν θα υπηρξατε ποτε πολυ μοναχικοι τυποι. Επαναλαμβανω ομως κατι που εχω ξαναπει κι αλλες φορες εδω: μονο ενας μοναχικος αντρας μπορει να εκτιμησει πραγματικα την αξια μιας πορνης.

Αυτοι που παμε συχνα σε μια συγκεκριμενη πορνη ψαχνουμε εκτος απο το σεξ ΚΑΙ την ψυχικη επαφη. Θα μου πει καποιος: και γιατι δε βρισκεις μια γκομενα? Ισως γιατι βαριεμαι ευκολα και γρηγορα θελω αλλαγη, ισως γιατι εξω δεν βρισκω ευκολα τον τυπο γυναικας που μου αρεσει... Αλλα σιγουρα οποιος ειναι μοναχικος, εστω και λιγο θα αναζητησει στην πορνη κι ενα φιλι, μια αγκαλια, μια τρυφεροτητα, μια ψυχικη επαφη!

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Ολοι αυτοι που χλευαζετε αυτους που ειναι ειλικρινεις στη σχεση τους ειστε μεγαλες κοτες. Μπροστα στις γκομενες σας κλανετε μεντες, σας ξερω τι μαγκες της φακης ειστε. Τρεμετε τη μοναξια και ειστε μουνοδουλοι του καλου καιρου, χεζεστε μη σας αφησει η γκομενα σας και ζειτε μια ζωη μεσα στο ψεμα γιατι ειστε κοτες και δεν εχετε τα αρχιδια να της πειτε την αληθεια. Ο αντρας ο γαμιας δε χεζεται ρε μαλακες, στη γυναικα του ειναι κυριος και αμα παει με αλλη εχει τα αρχιδια και το λεει, δεν ειναι κοτα να παιζει κρυφτουλι μια ζωη.

Οσο για το παιδι απο πανω που ειπε οτι ειναι μονος και στις πορνες αναζητα και μια γυναικεια αγκαλια, πολυ σωστα το ειπε! Πολλοι μοναχικοι ανθρωποι καταφευγουν στις πορνες και ναι, πολλες φορες εκτος απο το σεξ αναζητουν και μια τρυφεροτητα, μια γυναικεια αγκαλια. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι σας παραξενευει, μαλλον δεν θα υπηρξατε ποτε πολυ μοναχικοι τυποι. Επαναλαμβανω ομως κατι που εχω ξαναπει κι αλλες φορες εδω: μονο ενας μοναχικος αντρας μπορει να εκτιμησει πραγματικα την αξια μιας πορνης.

Αυτοι που παμε συχνα σε μια συγκεκριμενη πορνη ψαχνουμε εκτος απο το σεξ ΚΑΙ την ψυχικη επαφη. Θα μου πει καποιος: και γιατι δε βρισκεις μια γκομενα? Ισως γιατι βαριεμαι ευκολα και γρηγορα θελω αλλαγη, ισως γιατι εξω δεν βρισκω ευκολα τον τυπο γυναικας που μου αρεσει... Αλλα σιγουρα οποιος ειναι μοναχικος, εστω και λιγο θα αναζητησει στην πορνη κι ενα φιλι, μια αγκαλια, μια τρυφεροτητα, μια ψυχικη επαφη!

Να αγιασει το στομα σου και το πληκτρολογιο σου !!!!

ΤΡΕΛΟ RESPECT !!!!!!!!!!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
μήν μασάς φίλε. Εγώ είμαι 27 και είχα μια σχέση πρό αρκετών ετών. Εκτότε, τίποτα, και σε πληροφορώ οτι δεν ψάχνω για γρήγορο σέξ, επειδή ακριβώς αυτό το παίρνω απο την πουτάνα. Εγώ θέλω σύντροφο, δηλαδή κάποιο άτομο με το οποίο να μπορώ να πω μια κουβέντα και γενικά να νοιάζεται, αλλα όπως έχω διαπιστώσει ζητάω πολλά. Εχω φάει καζάνια χυλούς, και έχω δώσει όμως δύο-τρείς γιατι δεν δέχομαι να μπώ σε μια σχέση με άτομο με για το οποίο δεν νιώθω τίποτα, απλα και μόνο για να κυκλοορώ γυναίκα λες και είναι κινητο ή αμάξι.

Απο την άλλη έχω δεχτεί το γεγονός οτι αυτές οι αποφάσεις μπορεί να με αφήσουν μόνο μου για μια ζώη, αλλα να σε πώ κατι; απο το να παντρευτώ κάποια την οποία θα βλέπω και θα ξερνάω αργότερα (και όχι επειδή μπορέι να έχει σπάσει εμφανισιακά, αλλα επειδή δεν υπάρχει αγάπη η αλληλοκατανόηση) προτημώ μονος, γιαυτό μην σε νοιάζει. Πιστυεω όμως ότι κάποια στιγμή (αν είσαι ο εαυτός σου) θα βρεθεί κάποια που να σε εκτιμήσει.)

KOITA δεις .....

Και νομιζα οτι ημουν ο μονος που σκεφτοταν ετσι....

ΕΥΓΕ ΚΙ ΕΣΕΝΑ !!!!!!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μπα, καθόλου, αν είσαι νοήμον ον, λογικός και πρακτικός καταλαβαίνεις πως ρδε είναι καλύτερα από κανονική γυναίκα.
1/ Δεν στα πρήζει με μηνύματα, e-mail, αναπάντητες κτλ
2/ Δεν παρακαλάς για φαγητό να την βγάλεις και να σου λέει έχω δουλειά κτλ
3/ Διαλέγεις τι θα πάρεις σε σχέση είναι προκάτ το πακέτο

Το μόνο αρνητικό? ε στο ρδε έχεις λίγη ώρα, με σχέση την έχεις για όση ώρα σου δώσει αυτή (ο άντρας πάντα βρίσκει χρόνο η γυναίκα ποτέ)

Εκτος αυτου ενα ακομα αρνητικο στις τανες ειναι οτι εχουν γαμηθει με αλλους 100 την ιδια μερα...

Κατα τα αλλα και εγω συμφωνω πως ο πληρωμενος ερωτας καποιες φορες ειναι σιγουρα καλυτερος απο πληθωρα αποψεων εν συγκρισει με τον "τσαμπα"...

Απλα ορισμενοι χανουν το μετρο... και καταληγουν να γαμανε μονο πουτανες. Αυτο δεν το εγκρινω. Γιατι δημιουργει αλλα "προβληματα" με την σειρα του...

Το καλυτερο ειναι να μπορεις να τα χειριζεσαι και να τα χρησιμοποιεις ολα προς δικο σου οφελος... Και τις Πουτανες (ΠΧ σε μια περιοδο Κρισης η' σε μια περιοδο που θες να δωσεις περισσοτερη βαση στην δουλεια σου -> πολυ σημαντικο αυτο) .. Αλλα και τις εξω γκομενες... Σε μια περιοδο που εχεις κορεστει απο τις πολλες Πουτανες και σου λειπει και καλα αυτη η επιβεβαιωση....

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470

σε ολα καλα αλλα αν αρχισεις να ψαχνεις ψυχικες επαφες με πουτανες,αγκαλιτσες και φιλακια τοτε αδελφε κατι δεν παει καλα με εσνενα και τον ψυχισμο σου!
οσο αρχιδια και κοτσια θες για να παραδεχτεις το κερατοο που εριξες στην γυναικα σου οπως λες και παραπανω αλλα τοσο αρχιδια και κοτσια πρεπει να εχεις στην ζωη σου ωστε να την χωρισεις μιας και η ιδια δεν μπορει να σου προσφερει την ψυχικη ηρεμια και επαφη που ψαχνεις!

οχι απο την μια μαγκας αλλα απο την αλλη να φοβομαστε την ιδια την ζωη!
βγειτε λιγο εξω,αν δεν αισθανεστε κοντα ψυχικα με τον αλλον,και αναρωτηθητε τι κανετε?ειναι δυνατον να ψαχνετε αγκαλιτσες και φιλακια και επαφες ψυχικες με πουτανες?
αν δεν μπορει η συνροφο σας να σας ολοκληρωσει σαν αντρες καντε την και βρειτε το σε αλλη γυναικα και οχι σε πουτανες...οσο κοτσια θελει το ενα που λες εσυ αλλο τοσο θελει και αυτο που λεω εγω αλλιως βολευτητε με την μιζερη ζωη σας και αναζητηστε χαδακια απο την πουτανα που κοιταζει μαζι με την τσεπη σας και το ρολοι της για να την κανει

Επισκέπτης
σε ολα καλα αλλα αν αρχισεις να ψαχνεις ψυχικες επαφες με πουτανες,αγκαλιτσες και φιλακια τοτε αδελφε κατι δεν παει καλα με εσνενα και τον ψυχισμο σου!
οσο αρχιδια και κοτσια θες για να παραδεχτεις το κερατοο που εριξες στην γυναικα σου οπως λες και παραπανω αλλα τοσο αρχιδια και κοτσια πρεπει να εχεις στην ζωη σου ωστε να την χωρισεις μιας και η ιδια δεν μπορει να σου προσφερει την ψυχικη ηρεμια και επαφη που ψαχνεις!

οχι απο την μια μαγκας αλλα απο την αλλη να φοβομαστε την ιδια την ζωη!
βγειτε λιγο εξω,αν δεν αισθανεστε κοντα ψυχικα με τον αλλον,και αναρωτηθητε τι κανετε?ειναι δυνατον να ψαχνετε αγκαλιτσες και φιλακια και επαφες ψυχικες με πουτανες?
αν δεν μπορει η συνροφο σας να σας ολοκληρωσει σαν αντρες καντε την και βρειτε το σε αλλη γυναικα και οχι σε πουτανες...οσο κοτσια θελει το ενα που λες εσυ αλλο τοσο θελει και αυτο που λεω εγω αλλιως βολευτητε με την μιζερη ζωη σας και αναζητηστε χαδακια απο την πουτανα που κοιταζει μαζι με την τσεπη σας και το ρολοι της για να την κανει

Δεν επιασες το νοημα... Μιλαμε για μοναχικους ανθρωπους που δεν εχουν σχεση για πολυ καιρο για τον αλφα ή βητα λογο. Υπαρχουν πολλοι τετοιοι αντρες που πανε στις πουτανες, αν δεν μπορεις να το καταλαβεις μαλλον δεν υπηρξες ποτε πολυ μοναχικος. Αυτο που καποιοι δεν μπορουν να καταλαβουν ειναι οτι για πολλους αντρες το να βρουν γυναικα ειναι πολυ δυσκολο και οχι παντα επειδη ειναι ασχημοι!

dimline

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
6
Εκτος αυτου ενα ακομα αρνητικο στις τανες ειναι οτι εχουν γαμηθει με αλλους 100 την ιδια μερα...

Κατα τα αλλα και εγω συμφωνω πως ο πληρωμενος ερωτας καποιες φορες ειναι σιγουρα καλυτερος απο πληθωρα αποψεων εν συγκρισει με τον "τσαμπα"...

Απλα ορισμενοι χανουν το μετρο... και καταληγουν να γαμανε μονο πουτανες. Αυτο δεν το εγκρινω. Γιατι δημιουργει αλλα "προβληματα" με την σειρα του...

Το καλυτερο ειναι να μπορεις να τα χειριζεσαι και να τα χρησιμοποιεις ολα προς δικο σου οφελος... Και τις Πουτανες (ΠΧ σε μια περιοδο Κρισης η' σε μια περιοδο που θες να δωσεις περισσοτερη βαση στην δουλεια σου -> πολυ σημαντικο αυτο) .. Αλλα και τις εξω γκομενες... Σε μια περιοδο που εχεις κορεστει απο τις πολλες Πουτανες και σου λειπει και καλα αυτη η επιβεβαιωση....

Ολο το ρεζουμέ...σωστός!

Teleftaios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2010
Κριτικές
16
Like
13
Πόντοι
231
εγω προτιμαω τις τανες απο τις αλλες. ειναι πιο ομορφες, πιο καβλιαρες και πιο ειλικρινεις. και μυριζουν και πουτανιλα και τρελλαινομαι.

doctore

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
40
Like
0
Πόντοι
606
Οχι δεν είναι ανωμαλία. Είναι 100% νορμάλ !!!  :dancing:

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.789
Πόντοι
4.655

Καταρχην, πρεπει να συνγχαρω τον φιλτατο που εγραψε τα παραπανω. Ειμαι συμφωνος με το οτι η σωστη σχεση ειναι αυτη που υπαρχει ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ. Φυσικα, αυτο εχει και τις δυσκολιες της και μπορει να προκαλεσει ριξη η' μπορει να δυναμωσει μια κατασταση. Για να μην λεω θεωρητικουρες, θα αναφερθω στην μακροχρονια σχεση που εχω η οποια στηριζεται στην εμπιστοσυνη και στο καλο γαμισι, και στην κατανοηση οτι ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ εχουμε αναγκη απο αλλαγη που και που. Δηλαδη, ξερουμε οτι ενας αλλος πουτσος η' ενα αλλο μουνι ειναι για το σεξ και οχι για περαιτερω. Η συμφωνια που εχουμε ειναι οτι το σεξ μιας βραδιας ειναι οκ εφοσον δεν μπλεξεις με ερωτες κολληματα κλπ.

Κατα συνεπεια, το αν εγω γαμησω μια εσκορτ η' μια απλη γκομενα δεν εχει διαφορα διοτι για να κανεις καλο σεξ με μια εσκορτ χρειαζεται χημεια και ετσι κι αλλιως το θεμα ειναι να κανεις καλο σεξακι και οχι να αποδειξεις στον εαυτο σου οτι μπορεις να ριξεις γκομενα. το τελευταιο κατ' εμε ειναι θεμα ανασφαλειας και οχι ενδειξη οτι εχεις αναγκη απο αλλαγη. Φυσικα, ψυχικη επαφη δυσκολα αποκτας με καποιον μεσα σε μια-δυο ωρες, αλλα μου εχει συμβει και τολμω να πω οτι με εσκορτ εχω νοιωσει πολυ πιο ωραια πριν, κατα τη διαρκεια, και μετα το γαμισι σε σχεση με καποια αλλα ουαν ναιτ σταντς  :rolleyes: 

Ανωμαλια για 'μενα ειναι να εισαι σε μια σχεση και να χωνεις ψεματα διοτι φοβασαι. Ολοι οι φιλοι μου ειναι κοτες και δε λενε στις γκομενες τους οτι τις κερατωνουν. Κανενας δεν ειναι ευχαριστημενος. Εγω, οταν το λεω νοιωθω απελευθερωμενος, διοτι ειμαι ο εαυτος μου. Αν αναρωτιεστε τι κανω οταν η γκομενα μου μου λεει οτι πηγε με αλλον, τοτε μπορω να πω οτι ζηλευω λιγο αλλα ξερω οτι δεν ειμαστε μαζι απο συνηθεια αλλα επειδη γουσταρει το πουτσο μου.

Φυσικα, μπορει να κανω και λαθος, ομως εχει πραγματικα τοση σημασια μια σχεση αν δεν εισαι ειλικρινης? αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι η γκομενα που αξιζει να εισαι μαζι της (για παιδια, συντροφος κλπ) ειναι αυτη που μπορεις να λες οτι νοιωθεις χωρις μαλακιες. Και με μια δοση ανωμαλιας και σουρεαλισμου ειναι οτι πρεπει για να εισαι ευτυχισμενος. Οταν κρυβεσαι απλα υποζεις...μακρυγορησα......παλι......

Π 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom