Ολοι αυτοι που χλευαζετε αυτους που ειναι ειλικρινεις στη σχεση τους ειστε μεγαλες κοτες. Μπροστα στις γκομενες σας κλανετε μεντες, σας ξερω τι μαγκες της φακης ειστε. Τρεμετε τη μοναξια και ειστε μουνοδουλοι του καλου καιρου, χεζεστε μη σας αφησει η γκομενα σας και ζειτε μια ζωη μεσα στο ψεμα γιατι ειστε κοτες και δεν εχετε τα αρχιδια να της πειτε την αληθεια. Ο αντρας ο γαμιας δε χεζεται ρε μαλακες, στη γυναικα του ειναι κυριος και αμα παει με αλλη εχει τα αρχιδια και το λεει, δεν ειναι κοτα να παιζει κρυφτουλι μια ζωη.
Οσο για το παιδι απο πανω που ειπε οτι ειναι μονος και στις πορνες αναζητα και μια γυναικεια αγκαλια, πολυ σωστα το ειπε! Πολλοι μοναχικοι ανθρωποι καταφευγουν στις πορνες και ναι, πολλες φορες εκτος απο το σεξ αναζητουν και μια τρυφεροτητα, μια γυναικεια αγκαλια. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι σας παραξενευει, μαλλον δεν θα υπηρξατε ποτε πολυ μοναχικοι τυποι. Επαναλαμβανω ομως κατι που εχω ξαναπει κι αλλες φορες εδω: μονο ενας μοναχικος αντρας μπορει να εκτιμησει πραγματικα την αξια μιας πορνης.
Αυτοι που παμε συχνα σε μια συγκεκριμενη πορνη ψαχνουμε εκτος απο το σεξ ΚΑΙ την ψυχικη επαφη. Θα μου πει καποιος: και γιατι δε βρισκεις μια γκομενα? Ισως γιατι βαριεμαι ευκολα και γρηγορα θελω αλλαγη, ισως γιατι εξω δεν βρισκω ευκολα τον τυπο γυναικας που μου αρεσει... Αλλα σιγουρα οποιος ειναι μοναχικος, εστω και λιγο θα αναζητησει στην πορνη κι ενα φιλι, μια αγκαλια, μια τρυφεροτητα, μια ψυχικη επαφη!