Νέα

Είναι ανωμαλία να προτιμάς ιερόδουλες από κανονικές γυναίκες;

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα bordelman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Μηνύματα
4.766
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Ο Περικλης την ειχε την ανωμαλια αυτη και παντρευτηκε ιεροδουλη.
Μετα επακολουθησε ο χρυσους αιων.
 

Taiwanos

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2009
Μηνύματα
196
Like
1
Πόντοι
1
Μια μικρή παρατήρηση: Οι άντρες, από τότε που υπάρχει το ανθρώπινο είδος, δεν είχαν ως σκοπό την ικανοποίηση μιας γυναίκας αλλά την διαιώνηση του είδους (κάτι το οποίο αντίκειται στην ικανοποίηση της γυναίκας-όσον αφορά π.χ τη διάρκεια του σεξ). Προσωπική μου γνώμη είναι ότι απλά σήμερα οι άνθρωποι έχουν τόση αφθονία σε υλικά αγαθά, που δίνουν βάση στην ποσότητα(διάρκεια) παρά στην ποιότητα (απόλαυση) του σεξ. Αυτό το παραθέτω απλά και μόνο για την ιστορική αποκατάσταση της αλήθειας,τπτ παραπάνω :)

Παλια δεν ξερανε και τι ειναι η κλειτοριδα και το αλλο το σημειο Τζι-τζι, πλεον το σεξ ή και ερωτας οπως θέλεις πες το, δεν ειναι μονο για την αναπαραγωγη αλλα παιζει μεγαλο ρολο στην συνοχη του σημαντικοτερου κυτταρου της κοινωνιας που ειναι η οικογενεια. Το σεξ ειναι μεγαλη ενεργειακη σπαταλη για καθε ζωντανο ον σε αυτο το πλανητη, και αυτο ισχυει και για εμας τους Χομο Κονσιουμους, γιατι λοιπον κανουμε σεξ ακομα και οταν εχουμε παρελθει την αναπαραγωγικη μας ηλικια? και δεν κραταμε την ενεργεια αυτη να κανουμε κατι πιο δημιουργικο? γιατι με το σεξ κραταμε διπλα μας τον/την συντροφο μας. και ποσο μαλλον με το καλο σεξ, που ικανοποιουνται και οι 2 και ας μην γελιομαστε, η επικοινωνια που το το καλο σεξ βοηθαει να δημιουργηθει αναμεσα στο ζευγαρι ειναι ενας παραγοντας που δεν πρεπει να παραμελειται. Εχουν υπαρξει ερευνες περι της σεξουαλικοτητας οπου εχουν ρωτησει ζευγαρια 3ης ηλικιας πλεον, που ειναι μαζι για 40-50 χρονια και ακομα εχουνε ενεργη σεξουαλικη ζωη.


 

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Μηνύματα
11.111
Κριτικές
10
Like
1.492
Πόντοι
2.357
Συμφωνώ απόλυτα με τον ουααμ για τη φοβική αντίληψη της ζωής.Μάλλον το ίδιο πράγμα προσπαθούσαμε να πούμε απλά δεν το έθεσα τοσο εύστοχα σαν εσένα.

Επαναλαμβάνω ότι δεν είναι θέμα ηθικής,όπως και το να πηγαίνεις με ωραίες γυναίκες είναι πολύ ωραίο.Απλά το να είναι αυτός ο σκόπος της ζωής σου και να ψάχνεις μόνο αυτό σε μια γυναίκα δείχνει μια συναισθηματική ανωριμότητα.

Με βρισκεις απολυτα συμφωνο σε αυτο ...

Αλλωστε ολοι χρειαζομαστε καποιον να μας νιωθει και στα ωραια και στα ασχημα
να ειναι το στηριγμα και οχι το αποκουμπι
να δινει αλλα και να λαμβανει (συναισθηματικα)

Η ομορφια ειναι σχετικα υποκειμενικη εννοια και βασικα πιστευω οτι μεγαλυτερη αξια στους ανθρωπους εχει να εξωτερικευουν τα συναισθηματα τους
αρκει αυτα να ειναι αληθινα

Οσο για το ΣΕΞ ...

Πιστευω οτι βασικα παει με το αισθημα γιατι ΜΟΝΟ τοτε εχει αξια ....


Ας μην κοροιδευομαστε δεν θα κανεις σε καμια περιπτωση το ιδιο σεξ που μπορει να κανεις με μια επαγγελματια οποια κι αν ειναι αυτη....
με αυτο που θα κανεις με αυτην-ον που θα νιωθει κατι για σενα.....
την κοπελα σου η το αγορι σου αναλογα το φυλλο

Μπορει να ειμαι λαθος αλλα αυτη ειναι η αποψη μου
η οποια δυναμωνει απο το γεγονος του οτι μετα την συνουσια με οποιαδηποτε επαγγελματια νιωθω ενα δυσαναπληρωτο κενο.....

εξ' ου και η αποχη μου απο αυτα και μετα το χτεσινο μαλλον θα ξεκοψω και οριστικα

(Ας μην θεωρηθει δυσφημηση σε καμια περιπτωση αυτο που εγραψα γιατι οι κοπελες εκτελουν κοινωνικο εργο ασχετα αν ειναι επι πληρωμη ....

Απλα ΕΓΩ δεν καλυπτωμαι απο αυτο που προσφερεται στα σπιτια αυτα)

(δεν θα μπω σε λεπτομερειες.....)

Τον κοινωνικό αποκλεισμό τον θέτουμε εμείς στον εαυτό μας.Αν δεν μας δέχονται κάποιοι απλά προχωράμε και βρίσκουμε άλλους που θα μας εκτιμήσουν.

Συμφωνω υπο προυποθεσεις ....


Κανενας ανθρωπος η ακομα και ζωο δεν θετει την οντοτητα του σε κοινωνικο αποκλεισμο

Ο κοινωνικος αποκλεισμος υπαρχει στις περιπτωσεις που το ατομο δεν ειναι ικανο για καποια πραγματα και αυτο οχι γιατι το θετει το ιδιο το ατομο παντα
αλλα γιατι το εξαναγκαζουν και αλλοι παραγοντες να γινει ετσι....
χωρις ομως να ειναι απολυτο το φταιξιμο σε καμια πλευρα (μην παρεξηγηθω)

ΟΠΩΣ κοινωνικος η φυλλετικος ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ και ΔΥΣΤΥΧΩΣ αυτο υπηρχε, υπαρχει και ΔΕΝ νομιζω να παψει να υπαρχει ΠΟΤΕ....


Υπαρχουν πολλοι παραμετροι που δεν επιθυμω να αναλυσω περισσοτερο....
 

mparmpoutsala

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2006
Μηνύματα
484
Like
0
Πόντοι
1
Δεν επιασες το νοημα... Μιλαμε για μοναχικους ανθρωπους που δεν εχουν σχεση για πολυ καιρο για τον αλφα ή βητα λογο. Υπαρχουν πολλοι τετοιοι αντρες που πανε στις πουτανες, αν δεν μπορεις να το καταλαβεις μαλλον δεν υπηρξες ποτε πολυ μοναχικος. Αυτο που καποιοι δεν μπορουν να καταλαβουν ειναι οτι για πολλους αντρες το να βρουν γυναικα ειναι πολυ δυσκολο και οχι παντα επειδη ειναι ασχημοι!

+10000

 

imbosch4

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2010
Μηνύματα
1.144
Like
2
Πόντοι
16
ένα ρητό λέει ΄΄η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια΄΄. Το παραθέτω παραφρασμένο ΄΄η ημιπουτάνα είναι χειρότερη από την πουτάνα΄΄. Γι αυτό λατρεύω τις πουτάνες.
 

Waaam

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Μηνύματα
205
Like
0
Πόντοι
1
1)Μπορεί κάποιος να μη βρίσκει με τίποτα γκόμενα , ωστόσο να έχει τους φίλους του , τις παρέες του , τις ασχολίες του.Γιατί ταυτίζεις τη συστηματική αγορά σεξουαλικών υπηρεσιών με τη γενικότερη μοναχικότητα ; Στην Ελλάδα έχουμε δώσει υπερβολική σημασία στα γκομενικά , ίσως λόγω ελλεηνίδων που δυσκολεύουν πράγματα που θα έπρεπε να είναι απλά.Οι Αγγλοσάξωνες λένε "i'm single" εννοώντας ότι δεν έχουν ερωτική σχέση ενώ εμείς στην ίδια περίπτωση συχνά λέμε "είμαι μόνος/μόνη" λες και όλη η ανθρώπινη επαφή αρχίζει και τελειώνει στη γκόμενα/γκόμενο.
Αλλά και μοναχικοί μπουρδελιάρηδες υπάρχουν , κι αυτό μες στη ζωή είναι , ειδικά σε μια κοινωνία αποξένωσης όπως εδώ.Είναι άδικο να τους κατηγορείς λέγοντας ότι είναι επιλογή τους.

Κατ' αρχήν δεν κατηγορώ κανέναν, ψηλαφώ, κατά το δυνατόν, το φαινόμενο και τις αιτίες του.

Το αγγλοσαξωνικό "I'm single" σημαίνει οτι δεν έχουν μόνιμη ερωτική σχέση, ακριβώς ανάλογο με το ελληνικό "είμαι μόνος/μόνη". Και βέβαια η ερωτική σχέση/επαφή, αρχίζει και τελειώνει στη γκόμενα/γκόμενο. Αντιπαρέρχομαι τα περί "ελεηνίδων" και δεν τα λαμβάνω σοβαρά υπ' όψιν, μια και αποτελούν ένα μότο του site και όχι πραγματικότητα. Αυτές είναι οι γυναίκες μας και με αυτές έχουμε και θα έχουμε να κάνουμε. Έστω κι αν δεν είναι δίμετρες ξανθές, που μας έχει σερβίρει το διεθνές marketing και που έχει ενισχυθεί από την "εισβολή" διαθεσίμων θηλυκών (έναντι αντιτίμου) από το πρώην ανατολικό μπλοκ. Δεν δέχομαι με τίποτα το ότι "Μπορεί κάποιος να μη βρίσκει με τίποτα γκόμενα" σαν μόνιμη κατάσταση. Πόσο μάλλον δεν δέχομαι οτι μπορεί να υπάρχουν άνθρωποι που να προτιμούν την έναντι αντιτίμου προσομοίωση ερωτικής επαφής, από την φυσική και μοναδική πραγμαική επαφή/σχέση.

2)υποχρεωμένοι από πού κι ως πού ; Νιώθει κανείς υποχρεωμένος να μπορεί να ικανοποιήσει όλες τις γυναίκες του κόσμου ; Άσε που δε θέλουν όλες τα ίδια.Κάτσε να βρούμε πρώτα μια γυναίκα και τότε να κοιτάξουμε να την ικανοποιήσουμε.Σιγά μην αγχωνόμαστε με το σκεπτικό "αν πήγαινα με αυτή ίσως να μη μπορούσα να την ικανοποιήσω".Εν τέλει το άγχος επίδοσης είναι αποδεδειγμένα εχθρός της αντρικής σεξουαλικής λειτουργίας.

Όλες τις γυναίκες του κόσμου, φυσικά όχι, αλλά την κάθε γυναίκα που έρχεσαι σε ερωτική επαφή φυσικά ναι. Και η ενασχόληση με τις έναντι αντιτίμου, αποτελεί "κακή εκπαίδευση" ειδικά για νέους που αρχίζουν την ερωτική τους ζωή, έχοντας δεδομένο το "ψεκάστε-σκουπίστε-τελειώσατε". Και φυσικά δεν μιλάω για επιδόσεις αλλά για ανάπτυξη και συμμετοχή στον ερωτικό διάλογο, στο ερωτικό πάρε-δώσε.

Σαφώς και κάνουν πολύ περισσότερο σεξ.Πιστεύω ότι η αποχή από το σεξ στους άντρες είναι περισσότερο ανομοιόμορφα κατανεμημένη σε σχέση με τις γυναίκες.Κάποιοι παίρνουν πολλές γυναίκες αλλά κάποιοι δεν βρίσκουν τίποτα χωρίς να πληρώσουν , ενώ όλες οι γυναίκες , και τα μπάζα και οι στριμμένες και ό,τι θες , έχουν τα τυχερά τους...

Ότι ισχύει για το ένα φύλο ισχύει και για το άλλο. Η μόνη διαφορά ότι οι γυναίκες δεν έχουν ανάγκη στιγμιαίας ικανοποίησης όπως οι άνδρες, αλλά μιας πληρέστερης και πιο εγκεφαλικής.
Και εδώ μιλάμε για τα ουσιαστικά και βαθύτερα αιτήματα και όχι για συμπεριφορές που σκοπεύων στην κοινωνική παραδοχή, πχ. υπάρχουν κοπέλες που κάνουν εδώ κι εκεί one night stand, πιστεύεις οτι αποτελεί πραγματική απόλαυση ή ένδειξη αυξημένης σεξουαλικότητας και "μαγκιάς" προς τις κολητές τους; 
 

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Μηνύματα
36.095
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Τι ενοεις ειναι αυτες οι γυναικες μας και με αυτες θα ασχοληθουμε? :jerking:
Οχι ρε φιλε εμεις γουσταρουμε τις διμετρες ξανθες που μας σερβιρει το διεθνες μαρκετινγ :jerking: και τις γκομενες του πρωην ανατολικου μπλοκ.
Ποιος δηλαδη θα μας κανει υποδειξεις με το τι ΘΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ και με τι ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ.
Γουσταρουμε το καλυτερο για τον εαυτο μας και για αυτο τον λογο ΘΑ ΦΤΥΝΟΥΜΕ τις ελεινιδες.Και θα συναπτουμε σχεσεις οταν μπορουμε με ρωσιδες και αλλες τετοιες διαβολικες ρατσες :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:
Εσυ αν θελεις ας ασχοληθεις αποκλειστικα και μονο με τα κοντοχοντρα μπαζα που εχουμε.


Τα αλλα που γραφεις καν δεν τα σχολιαζω.
Κανει μπαμ απο μακρυα οτι εισαι κανεις κοκκινιστος ψυχολογος η απλα καποιος αγαμητος ψυχολογος.
:rockon: :rockon: :rockon:
 

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Μηνύματα
36.095
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Μην της προσβαλεις της ελλειινιδες whitey εχει και μετριες  :2funny: :2funny:
 

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Μηνύματα
5.452
Κριτικές
1
Like
91
Πόντοι
66
Ο Περικλης την ειχε την ανωμαλια αυτη και παντρευτηκε ιεροδουλη.
Μετα επακολουθησε ο χρυσους αιων.

Μην παραχαράζεις την ιστορία!! Η Ασπασία δεν ήταν απλά μια ιερόδουλη, ήταν εταίρα. Με άλλα λόγια πουτάνα του κερατά!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Μηνύματα
36.095
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ρε που καταντησαμε...να ερχεται ο καθε μουνοδουλος ή συμβιβασμενος στο μπουρδελοφορουμ να μας κανει υποδειξεις για το τι θα μας αρεσει και πρεπει να μας αρεσει.Ουστ
Που να δεις τι ακουω εδω εξω ρε,,ελλεινιδωμουνοδουλοι ολοι
 
Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Μηνύματα
1.416
Like
2
Πόντοι
16
Αντιπαρέρχομαι τα περί "ελεηνίδων" και δεν τα λαμβάνω σοβαρά υπ' όψιν, μια και αποτελούν ένα μότο του site και όχι πραγματικότητα. Αυτές είναι οι γυναίκες μας και με αυτές έχουμε και θα έχουμε να κάνουμε.

Οχι ρε φιλε εμεις γουσταρουμε τις διμετρες ξανθες που μας σερβιρει το διεθνες μαρκετινγ :jerking: και τις γκομενες του πρωην ανατολικου μπλοκ.
Ποιος δηλαδη θα μας κανει υποδειξεις με το τι ΘΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ και με τι ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ.
Γουσταρουμε το καλυτερο για τον εαυτο μας και για αυτο τον λογο ΘΑ ΦΤΥΝΟΥΜΕ τις ελεινιδες.Και θα συναπτουμε σχεσεις οταν μπορουμε με ρωσιδες και αλλες τετοιες διαβολικες ρατσες :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Οι γυναίκες που θα μας κάνουν να αισθανούμε ΑΝΤΡΕΣ και θα μας αναγνωρίσουν σαν ΑΝΤΡΕΣ, σ' αυτές θα πάμε και μάλλον "οι διαβολικές ράτσες" το έχουν αποδείξει σε μικρό χρονικό διάστημα (γι' αυτούς που .. έχουν την εμπειρία)!
:offtopic:???


 

Waaam

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Μηνύματα
205
Like
0
Πόντοι
1
Τι ενοεις ειναι αυτες οι γυναικες μας και με αυτες θα ασχοληθουμε? :jerking:
Οχι ρε φιλε εμεις γουσταρουμε τις διμετρες ξανθες που μας σερβιρει το διεθνες μαρκετινγ :jerking: και τις γκομενες του πρωην ανατολικου μπλοκ.
Ποιος δηλαδη θα μας κανει υποδειξεις με το τι ΘΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ και με τι ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ.
Γουσταρουμε το καλυτερο για τον εαυτο μας και για αυτο τον λογο ΘΑ ΦΤΥΝΟΥΜΕ τις ελεινιδες.Και θα συναπτουμε σχεσεις οταν μπορουμε με ρωσιδες και αλλες τετοιες διαβολικες ρατσες :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:
Εσυ αν θελεις ας ασχοληθεις αποκλειστικα και μονο με τα κοντοχοντρα μπαζα που εχουμε.


Τα αλλα που γραφεις καν δεν τα σχολιαζω.
Κανει μπαμ απο μακρυα οτι εισαι κανεις κοκκινιστος ψυχολογος η απλα καποιος αγαμητος ψυχολογος.

Φαίνεται οτι κάνει τόσο "μπαμ" οτι είμαι "κοκκινιστος ψυχολογος η απλα καποιος αγαμητος ψυχολογος" που δεν ακους (διαβάζεις) τα λεγόμενά μου.
Γιατί εγώ δεν υποδεικνύω, αλλά εκθέτω τις απόψεις μου. Απόψεις που σίγουρα επιδέχονται αντίλογο, αλλά τεκμηριωμένο και λογικό, χωρίς κραυγές και κεφαλαία.

Έχει δυσκολίες η δημόσια επικοινωνία.
 

Επισκέπτης
Μισογυνης και ελλεεινιδοπολέμιος=κακογαμιάς.

Ένας τέτοιος άντρας δεν αγαπάει το μουνί.Μην ψάχνετε δικαιολογίες .Απλά δεν αγαπάτε το μουνί άρα το κακογαμάτε.
 

Waaam

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Μηνύματα
205
Like
0
Πόντοι
1
Κοιτα δικαιωμα σου να σου αρεσει οτι γουσταρεις.Και να το λες.
Αλλα δεν μπορεις να μιλας για υποτιμικο τροπο για τις διμετρες ξανθιες του εξωτερικου και για τις γκομενες του πρωην ανατ μπλοκ (που και συμφωνα κ με τα λεγομενα σου ειναι πιο ομορφες απο την μεση Ελληνιδα).
Ναι ειναι πιο ωραιες και ειναι απολυτος λογικο λοιπον ενας αντρας να ενδιαφερεται περισσοτερο για αυτες.
Γιατι να ασχοληθει με τις ελεινιδες?(ο μεσος αντρας που θελει το καλυτερο για τον εαυτο του).
στα αρχιδια του.

Πότε μίλησα και που, υποτιμητικά για τις δίμετρες ξανθιές;
Πότε είπα εγώ και που, οτι είναι πιο όμορφες από τη μέση ελληνίδα;

 

mparmpoutsala

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2006
Μηνύματα
484
Like
0
Πόντοι
1
Τι να σου κάνουν οι ιερόδουλες αν δεν σου φτάνει
μονάχα να γαμάς ένα (ωραίο) κομμάτι κρέας......

γαμώ τα μυαλά μου μέσα
 

coral

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Μηνύματα
609
Like
4
Πόντοι
6
Εφόσον δεν έχουν πουλάκι, δεν είναι ανωμαλία! Οι ιερόδουλες είναι κανονικές Γυναίκες, απλά πληρώνονται για το σεξ. Αν έχεις το "χαρτί", keep walking, αρκεί, αφού "τα χώνεις" να επιλέγεις. "Ανωμαλία" θα ήταν αν προτιμούσες ένα δεκάλεπτο ή μια ώρα με μια ιερόδουλη μπάζο από μια γκομενάρα (μη ιερόδουλη).
 

Waaam

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Μηνύματα
205
Like
0
Πόντοι
1
τις σνομπαρισες καθως επικαλεστηκες οτι πανε να μας επιβληθουν απο το διεθνες μαρκετινγκ
Τι διεθνες μαρκετινγ και μαλακιες?
Επειδη τυγχανει εξω να υπαρχουν πολλες απο αυτες?Και γιατι το ωραιο δηλαδη να μην προβαλεται?

Και ναι εμμεσα παραδεκτηκες οτι ειναι πιο ομορφες απο την μεση ελληνιδα (ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ) οταν δηλωσες οτι αυτες τις γυναικες εχουμε εδω (δηλαδη τις ελεινιδες τα κοντοχοντρα μπαζα) και με αυτες να ασχοληθουμε.
Οχι ρε χαλβα.Δεν θα ασχολειθουμε με αυτες επειδη γουσταρουμε διμετρες μουναρες του πρωην ανατ.Μπλοκ και της Σκανδιναβιας.
Εσυ τι δινεις τωρα διαλεξεις επι αυτου?
Μεινε στις ελεινιδες σου και ασε μας εμας τους ασωτους να ασχολουμαστε με το "εξω"

Παρ'ολα αυτά εξακολουθώ να μην έχω πάρει απάντηση.'Ομως δεν θα σου εξηγήσω περισσότερα,
γιατί απ' ότι κατάλαβα, δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε, μια κι εγω είμαι χαλβάς και συ ευφυής.
 

imperialdemon1821

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2005
Μηνύματα
363
Like
59
Πόντοι
1
Είμαι κι εγώ 26 , δεν έχω κάνει ποτέ σχέση , μόνο κάτι φιλάκια , και πάω στις πουτάνες.Ξεχάστε το παραμυθάκι ότι όλοι βρίσκουν το έτερον ήμισυ και πάνε πιασμένοι χεράκι-χεράκι.Κάποιοι άντρες έχουν πρόβλημα στο συγκεκριμένο θέμα.Για αυτό σταματήστε τις ηθικολογίες για όσους ξεμπουρδελιάζονται και αφήστε τον καθένα να ζήσει ό,τι μπορεί.
Σαν να βλεπω εμενα ακριβως πριν κανα 8 μηνο γιατι τωρα εκοψα και τις πουτανες λογο ελειψης χρηματων και την βγαζω τραβοντας μαλακια βλεποντας μουναρες στον υπολογιστη και ετσι με 20€/μηνα στον παροχο ιντερνετ την παλευω.το μονο καλο με την κριση ειναι θα μπει ξανα σωστη σειρα στις προτεραιοτητες σε λιγο καιρο δεν θα εχουμε να φαμε θα κοιταζουμε να γαμησουμε λετε οποτε θα μας ενοχλει και λιγοτερο το θεμα γκομενα γυναικα παιδια πουτανες,μηχανες και αμαξια,σπιτια βιλλες κτλ γιατι με αυτα ασχολησε αμα εχεις καλυψει τις βασικες αναγκες.
 

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Μηνύματα
1.868
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
Μισογυνης και ελλεεινιδοπολέμιος=κακογαμιάς.

Ένας τέτοιος άντρας δεν αγαπάει το μουνί.Μην ψάχνετε δικαιολογίες .Απλά δεν αγαπάτε το μουνί άρα το κακογαμάτε.

Λάθος στα είπανε. Το μουνί το αγαπάμε αλλά δεν το προσκυναμε όπως πολλές θα θέλατε. Αυτό είναι που σας χαλάει :2funny: :2funny:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom