Νέα

Είναι ανωμαλία να προτιμάς ιερόδουλες από κανονικές γυναίκες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bordelman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
και τοτε καθηστε με την ησυχια σας να αναρωτιεστε τι θελετε εσεις απ τη δικη σας...

και αυτη ας μεινει με το πουλι σας στο χερι
:2funny: :2funny: :2funny:

Καποιοι ξερουμε τι θελουμε, αλλα δυστυχως δεν το βρισκουμε ευκολα...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Εγω δεν εχω λυσσαξει με καμια. Εγω την περναω τζαμι, και εχω γραψει ολον τον κοσμο στα αρχιδια μου.
Μου αρεσει μονο να κραζω κατι μαλακισμενες οταν λενε μαλακιες. Επισης μου αρεσει να κραζω κατι αγορακια σαν και σενα που προσπαθουν να βγαλουν γκομενα εδω μεσα...
οταν δεν γουσταρεις κατι σφυρας αδιαφορα και το γραφεις στα αρχιδια σου.οσο το κραζεις τοσο πιο αξια του δινεις.και σιγουρα τοσο κραξιμο κρυβει καποιο κομπλεξ.δεν φαινεσαι ατομο με εμπειριες .κριμα.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
οταν δεν γουσταρεις κατι σφυρας αδιαφορα και το γραφεις στα αρχιδια σου.οσο το κραζεις τοσο πιο αξια του δινεις.και σιγουρα τοσο κραξιμο κρυβει καποιο κομπλεξ.δεν φαινεσαι ατομο με εμπειριες .κριμα.

Μαλακιες δεν μπορω να καθομαι να διαβαζω και να τις αφηνω ασχολιαστες. Τοσο απλα.

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
Εντάξει συναγωνιστές, χαλαρώστε δεν έχετε τπτ να χωρίστε ;)

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Επειδη ειμαι νορμαλ ατομο, θα ξαναπω πως δεν ειναι καλο για εναν αντρα να αποκλεισει εντελως τις γυναικες εκει εξω και να το ριξει μονο στις ιεροδουλες. Δεν ειναι υγιες. Βρειτε μια κανονικη κοπελα, ας ειναι και αλλοδαπη. (εγω προσωπικα θα απεκλεια αλβανιδες)

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
πες μια μαλακια που εχεις διαβασει.

Αναφερομαι κυριως σε αυτα που γραφουν οι γυναικες του σαιτ.  Και εσυ πολλες φορες μου επιτιθεσαι προσωπικα, και γιαυτο σε κραζω.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Επειδη ειμαι νορμαλ ατομο, θα ξαναπω πως δεν ειναι καλο για εναν αντρα να αποκλεισει εντελως τις γυναικες εκει εξω και να το ριξει μονο στις ιεροδουλες. Δεν ειναι υγιες. Βρειτε μια κανονικη κοπελα, ας ειναι και αλλοδαπη. (εγω προσωπικα θα απεκλεια αλβανιδες)
να και κατι σωστο που ειπες

Επισκέπτης
Συμφωνάω,γιατί όχι Αλβανίδα αλήθεια;! :think:

Επισκέπτης
δεν είναι κανονικές κοπέλες
Ααα δεν το ήξερα,εμένα κανονικές μου φαίνονται πάντως,βυζιά έχουν και μουνί!!! :cheesy:

Δεν γουσταρω αυτον τον λαο με τιποτα.
Α αν είναι θέμα γούστου εντάξει,έχει γνωρίσει ποτέ καμία ή έτσι επειδή μας αρέσει λέμε όχι;! :think:

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Ααα δεν το ήξερα,εμένα κανονικές μου φαίνονται πάντως,βυζιά έχουν και μουνί!!! :cheesy:
Α αν είναι θέμα γούστου εντάξει,έχει γνωρίσει ποτέ καμία ή έτσι επειδή μας αρέσει λέμε όχι;! :think:

Εχω δει σεξυ αλβανιδες... αλλα ευχαριστω δεν θα παρω.

Επισκέπτης
Εχω δει σεξυ αλβανιδες... αλλα ευχαριστω δεν θα παρω.
Exείς γνωρίσει ποτέ Αλβανίδα και ζήσει,φιλικά ή γκομενικά;! :think:

Μόνο τότε πιστεύω θα μπορείς να έχεις σωστή γνώμη και όχι αυτή που πηγάζει από ρατσισμό.

Μιλάω για πάνω από 3.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Exείς γνωρίσει ποτέ Αλβανίδα και ζήσει,φιλικά ή γκομενικά;! :think:

Μόνο τότε πιστεύω θα μπορείς να έχεις σωστή γνώμη και όχι αυτή που πηγάζει από ρατσισμό.

Μιλάω για πάνω από 3.

Επειδη πλεον η επομενη κοπελα που θα γνωρισω ισως να ειναι και αυτη με την οποια θα κανω οικογενεια αν τα παμε πολυ καλα, δεν θα ηθελα να ειναι Αλβανιδα. Και επισης ειμαι ρατσιστης μαζι τους.

Επισκέπτης
Επειδη πλεον η επομενη κοπελα που θα γνωρισω ισως να ειναι και αυτη με την οποια θα κανω οικογενεια αν τα παμε πολυ καλα, δεν θα ηθελα να ειναι Αλβανιδα. Και επισης ειμαι ρατσιστης μαζι τους.
Αυτό το κατάλαβα!!! :grin:

Αυτό που θα ήθελα να μάθω αν θες είναι αν αυτός ο ρατσισμός πηγάζει από κάπου ή είναι το κλισέ επειδή έτσι μου αρέσει!!! :rolleyes:

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Αυτό το κατάλαβα!!! :grin:

Αυτό που θα ήθελα να μάθω αν θες είναι αν αυτός ο ρατσισμός πηγάζει από κάπου ή είναι το κλισέ επειδή έτσι μου αρέσει!!! :rolleyes:

Ειναι αντιπαθητικες φυσιογνωμιες, βγαζουν μια κακια και μια κακομοιρια που δεν γουσταρω. Αν ειναι να ειμαι με ξενη προτιμω με κοπελα απο ανατολη, και οχι απο βαλκανια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom