madk4speed
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Αν δεν εκανε ετσι για το μουνι ο ελληνας, δεν θα ειχαν γινει τοσο μαλακισμενες οι ελληνιδες.
ένα ρητό λέει ΄΄η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια΄΄. Το παραθέτω παραφρασμένο ΄΄η ημιπουτάνα είναι χειρότερη από την πουτάνα΄΄. Γι αυτό λατρεύω τις πουτάνες.
Αν δεν εκανε ετσι για το μουνι ο ελληνας, δεν θα ειχαν γινει τοσο μαλακισμενες οι ελληνιδες.
Σωστός, ας αναγνωρίσουμε επιτέλους τα λάθη μας.
Συμφωνώ απόλυτα, απλά το ζήτημα είναι ότι σχεδόν κανένας δεν το κάνει. Γεμίσαμε από τυπάδες που κάνουν υποκλίσεις στο κάθε τρίμπαζο, γτ δε διαθέτουν 20-30 ευρώ το μήνα/δίμηνο να πάνε σε μια πουτάνα (που ομολογουμένως είναι καλύτερη). Βλέπω ότι ακόμα και μετά τις χυλόπιτες που τους σερβίρουν, συνεχίζουν να τις παρακαλάνε για μια έξοδο, τάχα μου ότι τις βλέπουν σα φίλες... Γράψτε τις στα τρυφερά σας και λίγο! Τις κακομάθετε τις ελλεηνίδες
Κακώς, είναι από τις λίγες φορές που αισθάνεσαι ότι δε θα κερατωθείς ποτέΜε γκομενα που ντρεπομαι να κυκλοφορησω μαζι της δεν βγαινω εξω μαζι μονο και μονο για να την γαμαω.
Επισης δεν γαμαω σαυρες, σαλαχια, γκοτζιλες και νεροχελωνες...
Το ιδανικο ειναι να βρεις εναν ανθρωπο να σε καλυπτει, και να περνας καλα μαζι του. Δεν ειναι το οικονομικο για να μην πας σε μπουρδελα, ειναι η απουσια της ολοκληρωμενης επαφης με το αλλο φυλο.
α ρε κακες ελλεινιδες με τις χυλοπιτες σας εχετε κανει τα παιδια να παραμιλανε.
πωωωωωωωω τι ειπε τωρα ο τυπος.Παρα-μιλαω αρχηγε. Τοσο πολυ που πλεον το γυρισα στα αγγλικα και τα ρωσικα. Εσυ σε λιγο θα μιλας τουρκικα, και δεν το εχεις καταλαβει ακομα...
μου θυμιζεις μια γκομενα που ειχα καποτε και ειχα χωρισει,ολη μερα με κατηγορουσε σε φιλους,συναδελφους,συγγενεις,αλλα ολο μυνηματα μου εστελνε ολο εξω απο το σπιτι μου την εβγαζε παρακαλωντας,αλλα κατα τα αλλα με λεγε μαλακα καριολη και ελεεινο επειδη δεν την επαιρνα πισω.κατι παρομοιο τρεχει και με εσενα και με οσους εχουν λησαξει κατα των γυναικων μας.Μαλλον εισαι τυφλος. Καθε μερα ζεις στο sex and the city και δεν το βλεπεις....
Ανωμαλια ειναι να ασχολεισαι με την καθε παλαβη και να χανεις τον χρονο σου. Ψαξτε να βρειτε για καμια κοπελα που να ξερει τι θελει απο τη ζωη της.
μου θυμιζεις μια γκομενα που ειχα καποτε και ειχα χωρισει,ολη μερα με κατηγορουσε σε φιλους,συναδελφους,συγγενεις,αλλα ολο μυνηματα μου εστελνε ολο εξω απο το σπιτι μου την εβγαζε παρακαλωντας,αλλα κατα τα αλλα με λεγε μαλακα καριολη και ελεεινο επειδη δεν την επαιρνα πισω.κατι παρομοιο τρεχει και με εσενα και με οσους εχουν λησαξει κατα των γυναικων μας.
και αυτη ας μεινει με το πουλι σας στο χερι
μου θυμιζεις μια γκομενα που ειχα καποτε και ειχα χωρισει,ολη μερα με κατηγορουσε σε φιλους,συναδελφους,συγγενεις,αλλα ολο μυνηματα μου εστελνε ολο εξω απο το σπιτι μου την εβγαζε παρακαλωντας,αλλα κατα τα αλλα με λεγε μαλακα καριολη και ελεεινο επειδη δεν την επαιρνα πισω.κατι παρομοιο τρεχει και με εσενα και με οσους εχουν λησαξει κατα των γυναικων μας.