Νέα

Ειμαι ελεεινίδα και το χαίρομαι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vickycfu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 673
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
ενω εσυ που κανεις τετοιες συμπεριφορες εισαι αξια θαυμασμου,σεβασμου και και και.. :jerking:
ασε μας κοριτσακι μου,πηγαινε παιξε με τους μπουληδες που παιζεις κ ασε τις τσοντες γι αυτες που εχουν το μουνι να το κανουν...

Εσύ μη μιλάς γιατί έτσι κ εμφανιστεί ο τρελός (συγγνώμη παλιός εννοούσα) αλλοίμονό σου τι έχεις ν' ακούσεις (μ' αυτά που γράφεις)!

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
off topic, αλλά ούτως ή άλλως μαλακίες γράφονται.
αυτό που μ' αρέσει πιο πολύ εδώ μέσα είναι ότι έχουν δημιουργηθεί cyber παρέες-κλίκες, τα μέλη των οποίων συμφωνούν, σιγοντάρουν το ένα το άλλο, γελάνε με τα αστεία ο ένας του άλλου, κι ακόμη καλύτερα, αντιπαρατίθενται με μέλη αντίπαλων παρεών ή με ''ελεύθερους σκοπευτές''.
το παράπονό μου είναι ότι μερικοί ελεύθεροι σκοπευτές τα βάζουν συνέχεια με την ίδια παρέα και δεν ανοίγουν λίγο τους ορίζοντές τους (καλή ώρα σαν τον... fethry, ας πούμε, που έχει δεκάδες ανοιχτά μέτωπα)

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
off topic, αλλά ούτως ή άλλως μαλακίες γράφονται.
αυτό που μ' αρέσει πιο πολύ εδώ μέσα είναι ότι έχουν δημιουργηθεί cyber παρέες-κλίκες, τα μέλη των οποίων συμφωνούν, σιγοντάρουν το ένα το άλλο, γελάνε με τα αστεία ο ένας του άλλου, κι ακόμη καλύτερα, αντιπαρατίθενται με μέλη αντίπαλων παρεών ή με ''ελεύθερους σκοπευτές''.
το παράπονό μου είναι ότι μερικοί ελεύθεροι σκοπευτές τα βάζουν συνέχεια με την ίδια παρέα και δεν ανοίγουν λίγο τους ορίζοντές τους (καλή ώρα σαν τον... fethry, ας πούμε, που έχει δεκάδες ανοιχτά μέτωπα)

ο φεθρίνο πρέπει να παραθερίζει τώρα αλλά βρήκε αντικαταστάτη, όχι όμως ίδιου βεληνεκούς. Μετά το φέρθι έσπασε το καλούπι :2funny:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Έξις δευτέρα φύσις....  :) :)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

γιώργο .....
όσο πιο μεγάλο το κόμπλεξ τόσο πιο μεγάλη η εμμονή..........
όσο πιο μεγάλη η εμμονή τόσο πιο πολλοί οι εχθροί

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
γιώργο .....
[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]όσο πιο μεγάλο το κόμπλεξ τόσο πιο μεγάλη η εμμονή..........[/size][/size][/size][/size]όσο πιο μεγάλη η εμμονή τόσο πιο πολλοί οι εχθροί

Γεια σου Πεσόνα!!!... αυτό ακριβώς σκεφτόμουν εχτές.. Μα ακριβώς αυτό!

(καλά εγώ το λεονόρο πού το είδα ότι το'γραψε αυτό;)

koureli

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
μηπως και cyber-ελεεινιδες υπαρχουν...... :think:?

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16

Georgebest δεν ξέρω αν αναφέρεσαι και σε μένα. Είμαι ελεύθερος σκοπευτής (δεν ανήκω σε καμία κλίκα εδώ μέσα) και πυροβολώ (δικαίως κατά την άποψη μου) τους πιο μίζερους/υποκριτές/κατίνους και μίζερες/υποκρίτριες/κατίνες εδώ μέσα. Το τεράστιο πρόβλημα της Ελληνικής κοινωνίας είναι η μιζέρια της, η υποκρισία της + η λαμογιά και ρουφιανιά της. Αυτά τα στοιχεία έχουν μετατρέψει τις Ελληνίδες σε ελλεηνίδες και αυτά μάχομαι προσωπικά όσο μπορώ.

Το πιο μίζερο και υποκριτικό ζευγάρι που έχω εντοπίσει τελευταία είναι (το τεκμηριώνω γιατί) η "Οχιά" και το σκυλάκι της ο "Personanongrata" (και είναι τόσο ελεεινοί και οι δυο τους που προσπαθούν συνέχεια να με βγάλουν τρελό, ώστε να μην πιστεύει κανείς αυτά που τους προσάπτω)!

Για να καταλάβετε την πάστα του "Personanongrata" αρκεί να σας παραθέσω μία μόνο γραμμή από τις δημοσιεύσεις του:

"το να σου παραθέσω τι έχω κάνει στη ζωή μου και πόσα χρήματα έχω δεν έχει νόημα."

Πόσο σωστός μπορεί να είναι ένας άνθρωπος που μπαίνει εδώ μέσα και διατυμπανίζει το πόσο σπουδαία είναι η ζωή του και το πόσα πολλά λεφτά έχει;

Αλλά δεν τελειώνει εκεί. Αφού η Vickyfu δημοσίευσε αποκαλυπτική φώτο του πώλου της, από όλους μας ενοχλήθηκε πιο πολύ η "Οχιά", που έβαλε το τσιράκι της "Personanongrata" να γράψει προσβλητικά λόγια στη Vickyfu, από αυτά που πληγώνουν τις γυναίκες. Προσέξτε το ύφος της γραφής, γιατί φαίνεται ότι είναι γραμμένα από γυναίκα (και απλά τα αναδημοσίευσε το κανίς Ελλεηνίδας "personanongrata"):

" ακου γκομενάρα....

φωτό από γκόμενα με τέτοιο στήσιμο μόνο την κυτταρίτιδα κρύβει...
όρθια και κολώνα χωρίς τουρλοκωλόματα.......
Αυτές τις παπαριές σε εφηβικά μαλακιστήρια....

Υ.Γ. 1

κι όπως σε κόβω κιόλας τα ψωμάκια έξω μηρό είναι και ολίγον σιτεμένα......
είσαι και άβυζη....
γάματα με μεγάλα γράμματα....

Υ.Γ. 2
κάνε μια βόλτα B.G. και Αλκατράζ.
Πάρε και ένα περίστροφο.
Θα σου χρειαστεί. "

Και όμως, οι δυο τους είναι μέσες - άκρες στο απυρόβλητο εδώ μέσα! Ειδικά ο "personanongrata" έχει μεγάλο ταλέντο να υποκρίνεται ανώνυμα το σωστό και τον φιλικό, να συναντιέται σε καφετέριες με κόσμο από δω μέσα και να το παίζει εκεί καλοσυνάτος, να στέλνει συνέχεια pm σε άλλα μέλη - "κλειδιά" για το συμφέρον του και τελικά με όλες αυτές τις ρουφιανιές του να έχει κιόλας αναπτύξει ένα υποστηρικτικό για την πάρτη του κύκλωμα (η δε "φρικτή Ελλεηνίδα" Οχιά να το παίζει και κιουρία και να θέλει να τη βγει από πάνω)!

Όταν συμβαίνουν όλα αυτά (να κυριαρχεί μία Ελλεηνίδα και το ρουφιανο-τσιράκι της) σε ένα site που έχει πάνω από 50.000 εγγεγραμένους Έλληνες άντρες - που δεν έχουν πάρει χαμπάρι τίποτα - τότε πώς να μη μιλάμε για μία παρακμασμένη, μίζερη, λαμογιο-ρουφιανοκρατούμενη σύγχρονη Ελληνική κοινωνία; Και ακόμα παραπάνω, πώς να μην είναι μετά ελεεινές οι σύγχρονες Ελληνίδες, που ζούνε μέσα σε αυτά τα σκατά;

Σημείωση: την "Οχιά" και τον "personanongrata" δεν τους γνωρίζω προσωπικά, ούτε είχα ποτέ κόντρα ή κάποια άλλη μνησικακία μαζί τους. Απλά, κατάλαβα από δημοσιεύσεις τους ότι είναι μίζεροι και ελεεινοί Έλληνες και άρχισα να τους ξεγυμνώνω. Το ίδιο θα κάνω με οποιονδήποτε άλλο ελεεινό Έλληνα ή ελεεινή Ελληνίδα εντοπίσω σε αυτό το site.

lοverboy

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Georgebest δεν ξέρω αν αναφέρεσαι και σε μένα. Είμαι ελεύθερος σκοπευτής (δεν ανήκω σε καμία κλίκα εδώ μέσα) και πυροβολώ (δικαίως κατά την άποψη μου) τους πιο μίζερους/υποκριτές/κατίνους και μίζερες/υποκρίτριες/κατίνες εδώ μέσα. Το τεράστιο πρόβλημα της Ελληνικής κοινωνίας είναι η μιζέρια της, η υποκρισία της + η λαμογιά και ρουφιανιά της. Αυτά τα στοιχεία έχουν μετατρέψει τις Ελληνίδες σε ελλεηνίδες και αυτά μάχομαι προσωπικά όσο μπορώ.

Το πιο μίζερο και υποκριτικό ζευγάρι που έχω εντοπίσει τελευταία είναι (το τεκμηριώνω γιατί) η "Οχιά" και το σκυλάκι της ο "Personanongrata" (και είναι τόσο ελεεινοί και οι δυο τους που προσπαθούν συνέχεια να με βγάλουν τρελό, ώστε να μην πιστεύει κανείς αυτά που τους προσάπτω)!

Για να καταλάβετε την πάστα του "Personanongrata" αρκεί να σας παραθέσω μία μόνο γραμμή από τις δημοσιεύσεις του:

"το να σου παραθέσω τι έχω κάνει στη ζωή μου και πόσα χρήματα έχω δεν έχει νόημα."

Πόσο σωστός μπορεί να είναι ένας άνθρωπος που μπαίνει εδώ μέσα και διατυμπανίζει το πόσο σπουδαία είναι η ζωή του και το πόσα πολλά λεφτά έχει;

Αλλά δεν τελειώνει εκεί. Αφού η Vickyfu δημοσίευσε αποκαλυπτική φώτο του πώλου της, από όλους μας ενοχλήθηκε πιο πολύ η "Οχιά", που έβαλε το τσιράκι της "Personanongrata" να γράψει προσβλητικά λόγια στη Vickyfu, από αυτά που πληγώνουν τις γυναίκες. Προσέξτε το ύφος της γραφής, γιατί φαίνεται ότι είναι γραμμένα από γυναίκα (και απλά τα αναδημοσίευσε το κανίς Ελλεηνίδας "personanongrata"):

" ακου γκομενάρα....

Υ.Γ. 1

είσαι και άβυζη....

Υ.Γ. 2
Πάρε και ένα περίστροφο.
Θα σου χρειαστεί. "

Και όμως, οι δυο τους είναι μέσες - άκρες στο απυρόβλητο εδώ μέσα! Ειδικά ο "personanongrata" έχει μεγάλο ταλέντο να υποκρίνεται ανώνυμα το σωστό και τον φιλικό, να συναντιέται με κόσμο από δω μέσα και να το παίζει εκεί καλοσυνάτος, να στέλνει συνέχεια pm σε άλλα μέλη - κλειδιά για το συμφέρον του και με όλες αυτές τις ρουφιανιές του να έχει κιόλας αναπτύξει ένα υποστηρικτικό για την πάρτη του κύκλωμα εδώ μέσα (η δε "φρικτή Ελλεηνίδα" Οχιά να το παίζει και κιουρία και να θέλει να τη βγει από πάνω!

Όταν συμβαίνουν όλα αυτά (να κυριαρχεί μία Ελλεηνίδα και το ρουφιανο-τσιράκι της) σε ένα site που έχει πάνω από 50.000 εγγεγραμένους Έλληνες άντρες - που δεν έχουν πάρει χαμπάρι τότε πώς να μη μιλάμε για μία παρακμασμένη, μίζερη, λαμογιο-ρουφιανοκρατούμενη σ΄θγχρονη Ελληνική κοινωνία; Και ακόμα παραπάνω, πώς να μην είναι μετά ελεεινές οι σύγχρονες Ελληνίδες, που ζούνε μέσα σε αυτά τα σκατά;

Σημείωση: την "Οχιά" και τον "personanongrata" δεν τους γνωρίζω προσωπικά, ούτε είχα ποτέ κόντρα ή κάποια άλλη μνησικακία μαζί τους. Απλά, κατάλαβα από δημοσιεύσεις τους ότι είναι μίζεροι και ελεεινοί Έλληνες. Το ίδιο θα κάνω με οποιονδήποτε άλλο ελεεινό Έλληνα ή ελεεινή Ελληνίδα εντοπίσω σε αυτό το site.

πω πω μου πήρε μισή ώρα να το διαβάσω και άλλη μισή να το καταλάβω
Τί λες ρε παιδάκι μου όλοι οι γραματιζούμενη εδώ μαζεφτήκαμε?

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Με μόλις 2 δημοσιεύσεις μπήκες να γράψεις εδώ; καλώς το ρουφιάνο!

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16

" ακου γκομενάρα....

Υ.Γ. 1

είσαι και άβυζη....

Υ.Γ. 2
Πάρε και ένα περίστροφο.
Θα σου χρειαστεί. "

Και όμως, οι δυο τους είναι μέσες - άκρες στο απυρόβλητο εδώ μέσα! Ειδικά ο "personanongrata" έχει μεγάλο ταλέντο να υποκρίνεται ανώνυμα το σωστό και τον φιλικό, να συναντιέται σε καφετέριες με κόσμο από δω μέσα και να το παίζει εκεί καλοσυνάτος, να στέλνει συνέχεια pm σε άλλα μέλη - "κλειδιά" για το συμφέρον του και τελικά με όλες αυτές τις ρουφιανιές του να έχει κιόλας αναπτύξει ένα υποστηρικτικό για την πάρτη του κύκλωμα (η δε "φρικτή Ελλεηνίδα" Οχιά να το παίζει και κιουρία και να θέλει να τη βγει από πάνω)!

Όταν συμβαίνουν όλα αυτά (να κυριαρχεί μία Ελλεηνίδα και το ρουφιανο-τσιράκι της) σε ένα site που έχει πάνω από 50.000 εγγεγραμένους Έλληνες άντρες - που δεν έχουν πάρει χαμπάρι τίποτα - τότε πώς να μη μιλάμε για μία παρακμασμένη, μίζερη, λαμογιο-ρουφιανοκρατούμενη σύγχρονη Ελληνική κοινωνία; Και ακόμα παραπάνω, πώς να μην είναι μετά ελεεινές οι σύγχρονες Ελληνίδες, που ζούνε μέσα σε αυτά τα σκατά;

Σημείωση: την "Οχιά" και τον "personanongrata" δεν τους γνωρίζω προσωπικά, ούτε είχα ποτέ κόντρα ή κάποια άλλη μνησικακία μαζί τους. Απλά, κατάλαβα από δημοσιεύσεις τους ότι είναι μίζεροι και ελεεινοί Έλληνες και άρχισα να τους ξεγυμνώνω. Το ίδιο θα κάνω με οποιονδήποτε άλλο ελεεινό Έλληνα ή ελεεινή Ελληνίδα εντοπίσω σε αυτό το site.

Είναι λογικό να συνεχίζεις να υποστηρίζεις τις θεωρίες συνομωσίας σου γιατί έχεις γίνει τόσο ρόμπα εδώ μέσα που ή πρέπει να αλλάξεις νικ ή να σταματήσεις τελείως να γράφεις. Γελάνε και οι πέτρες μαζί σου.
Και αφού θες να μας παίζεις τον έξυπνο, και πας κ διαβάζεις τα παλιότερα μηνύματα του περσόνα, για πες μας, πόσο σκυλάκι της γκόμενάς του είναι ένας άντρας που γαμάει στριπτηζού Α' κλάσης χωρίς προσπάθεια, κάνει παρέα με γκόμενες στριπτηζούδες και τα λέει χύμα (αυτά που κάνει) στο site που μπαίνει και διαβάζει η γκόμενά του; Έτσι είναι οι άντρες-σκυλάκια;
Τελικά ίσως είχαν δίκιο παλιά που λέγανε ότι το πολύ  :jerking: τυφλώνει!
Εχεις στραβωθεί τελείως και δεν καταλαβαίνεις την τύφλα σου.
Πάντως από θεωρίες συνομωσίας είσαι μανούλα. Μπας και συμμετείχες στη συγγραφή του κώδικα da vinci?
A ρε κακομοίρη.... πήγαινε να βρεις καμιά γκόμενα να ξελαμπικάρεις.... λέμε τώρα...........

Επειδή σέβομαι το απόρρητο της προσωπικής αλληλογραφίας δε θα σου ποστάρω τα πμ με τη βίκυ αλλά και πάλι είσαι τόσο τυφλός από  :jerking: ή από α- :jerking: που δεν πρόκειται να πάρεις χαμπάρι μία.
Keep up να πίνεις μπάφους κ να παίζεις...... ΠΡΟ!

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Georgebest δεν ξέρω αν αναφέρεσαι και σε μένα.................................

και σε σένα αναφέρομαι και στον εαυτό μου (κι εγώ ελεύθερος σκοπευτής είμαι) και σε οποιονδήποτε άλλον αναγνωρίζει τον εαυτό του στο ποστάρισμά μου. τώρα, το ότι ο περσόνας και η οχιά αλληλοϋποστηρίζονται, είναι το πιο φυσιολογικό πράγμα αν πράγματι είναι ζευγάρι. αν είναι το ίδιο πρόσωπο (όπως κι αυτό έχει γραφτεί), πάλι φυσιολογικό είναι να υποστηρίζει τον... άλλο του εαυτό. αν κάποιοι από εδώ μέσα συναντιούνται και στη real life, και γι' αυτούς το βρίσκω φυσιολογικό να αλληλοϋποστηρίζονται. για όσους απλώς ανήκουν σε κοινή cyber παρέα-κλίκα, προσωπικά το βρίσκω μαλακία να αλληλοϋποστηρίζονται διαρκώς, αλλά δεν τους κατηγορώ κιόλας γι' αυτό (εγώ παραμένω ελεύθερος σκοπευτής για να μπορώ ελεύθερα να τσακώνομαι με όλους).
τέλος, αν οι κόντρες σας γίνονται για χαβαλέ, συνυπογράφω και προτείνω να συνεχίσετε αν έτσι περνάτε καλά. αν όμως την ώρα που αλληλοεκτοξεύετε πυραύλους, αυτό επιδρά αρνητικά στο νευρικό σας σύστημα (τουτ' έστιν εκνευρίζεστε σαν να τσακώνεστε στη real life), τότε προτείνω να κλείσετε πάραυτα το pc και να πάτε να κάνετε καμιά βουτιά, να βαρέσετε καμιά μαλακία, να γαμήσετε, να παίξετε μπάλα, να πιείτε καμιά μπύρα ή να κάνετε ό,τι άλλο διατηρεί το νευρικό σύστημα σε χαλαρή κατάσταση.

Υ.Γ.: πώς μπορείτε και γράφετε αυτά τα τεράστια μηνύματα; εμένα τούτο εδώ μου πήρε κανένα μισάωρο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom