alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Ρήμα δεν εχει η προταση?chaque jour une ursuline toujours une ursuline
Ρήμα δεν εχει η προταση?chaque jour une ursuline toujours une ursuline
ποτε μην εισαι σιγουρος φιλε
παλι κερδισμενος βγαινειςA την πουτάνα.... Τουλάχιστον δεν πληρώνω....
είναι απαραίτητο?Ρήμα δεν εχει η προταση?
Αλλά ξέρω πως είναι δύσκολο για μια γκόμενα να τα δεχτεί αυτά....
Με τον κάλο που κουβαλάτε.
Φιλικά.
Ουρσουλίνα μας εσύ!
Γεια σε ολο το φορουμ !
Απο προχθες το βραδακι εχω παθει την πλακα της ζωης μου και δεν μπορω να ηρεμησω...
Ειδα το αυτοκινητο του αντρα μου εξω απο γνωστο στουντιο >, ενω το απογευμα που ειχαμε τηλεφωνηθει μου ειχε πει θ'αργησει,οτι ειναι ακομη στην επιστροφη απο επαγγελματικο ταξιδι και οτι δεν θα μπορεσει να΄ρθει μαζι μου στο γιατρο (ειμαι εγκυος !!)
Βασικα και εγω δεν ηταν να περασω απο εκει, αλλα στην επιστροφη απο το ιατρειο θελησα να περασω απο ενα καταστημα και επεσα πανω στο αυτοκινητο του
Δεν υπαρχει αμφιβολια να εκανα λαθος....Το κακο ειναι οτι εγω μουδιασα και σαστισα χωρις να κανω κατι εκεινη την ωρα... Γυρισα σπιτι και ετρεμα...
..οταν επεστρεψε, εξαφανιστηκε για ντουζ (μετα το ταξιδι > > :- και μετα φερνοταν σα να μη τρεχει τιποτα !
Εγω δεν μπορεσα να του μιλησω, τι να του πω, θα το αρνηθει...
βασικα νομιζω αν το ξεστομισω, τοτε θα γινει πραγματικοτητα, τωρα ακομα το εχω σαν κρυφο εφιαλτη.. θα γκρεμιστουν ολα
για να σας προλαβω...
ΝΑΙ, η εγκυμοσυνη ηταν κοινη επιθυμια !!
Στο σεξ περνουσαμε αρκετα καλα ιδιαιτερα τον τελευταιο καιρο.. νομιζα....
παντως δεν υπηρχε εκφρασμενη επιθυμια που να εμεινε ανεκπληρωτη.. εκτος αν επιθυμουσε τοσον καιρο κατι κρυφα,,,
Τι να κανω΄???
οσο το σκεφτομαι καταλαβαινω οτι δεν ηταν ουτε η πρωτη ουτε η τελευταια του φορα...
Να τα τιναξω ολα στον αερα ??? Οικονομικα ειμαι ανεξαρτητη, δηλαδη δεν εψαχνα κουβαλητη...θα μπορουσα να φυγω τωρα, βεβαια θα γινουμε..αστα...
Απο εσας κανεις εχει απιστησει / παει σε ιεροδουλη με εγκυμονουσα γυναικα ??
Θα μου πειτε ποια η διαφορα...???
Νομιζα οτι υπηρχε !!!!
Η βλαμμενη προσπαθω να τον καταλαβω κιολας...
Κουραγιο!
Τι αλλα νεα???
E , θα γεννησει σε λιγο......Κανελι με βουλεs , απ οτι καταλαβαινω
Τα εξοδα τηs βαφτισηs θα τα αναλαβει το μπου τιμηs ενεκεν , επειδη ο γκαστρωσαs ηταν σε .....υπηρεσια, οταν συνεληφθει
Αύριο που είναι Σαββάτο, ελπίζω να έχει κέφια και να βάλει Chuck Norris στο σκηνικό.Που ξέρει και γράφει στο bou με emoticons , σαν παλιο μέλος, και ξέρει και που ειναι ακριβώς τα στουντιο κλπ κλπ
πολυ έμπειρη η απατηθείσα
Που ξέρει και γράφει στο bou με emoticons , σαν παλιο μέλος, και ξέρει και που ειναι ακριβώς τα στουντιο κλπ κλπ
Μαλλον απο το στορι αυτό..., σαν να λειπει ο.... Βασιλακης Καίλας :o
δεν προκειται να ξαναγραψω εδω
Σαν δεν ντρεπεσαι λιγακι, που θα διαλυσεις το σπιτι σου χωρις λογο.χαιρομαι που περνατε καλα ! ειληκρινα !
εγω μαλλον τα τιναξα ολα στον αερα,
οπως ηταν αναμενωμενο, πρωτα τ'αρνηθηκε, μετα τα μασησε, μετα θυμωσε ...και τα ξερασε ολα..
αφου με απειλησε να αναλογιστω ΤΙ καταστρεφω ΕΓΩ ?!? τον παρακαλεσα να φυγει...
γιατι μου προκαλει ναυτια με την κλαψα ...
μακαρι να'μουν τρολ και να εσπαγα πλακα μαζι σας, δυστυχως ομως εχω να αντιμετοπισω αλλα προβληματα (και υγειας)...
δεν το ευχομαι σε ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΑΣ
δεν προκειται να ξαναγραψω εδω, εχει κανιβαλιστει το θρεντ... ισως και εγω αν με διαβαζα σε ενα φορουμ το ιδιο να εκανα...
ευχαριστω αυτους που ενδιαφερθηκαν και απαντησαν σαν ανθρωποι...
Υ.Γ η carmen delgado ειναι μια μεξικανα ηθοποιος, ασχοληθηκα προσφατα επαγγελματικα με την βιογραφια της...that's it !
good night and good luck !
εννοεί με το συγκεκριμένο προφίλ ...
με τα άλλα 20 όμως ;;;;;;;