Νέα

Ειδα το αυτοκινητο του εξω απο στουντιο !!!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα almablanca185
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 52K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Εεεεεε υπερβολική είσαι. Να φύγεις επειδή πήγε να πάρει ένα σαντουιτσάκι ο άνθρωπος;  >:(

Ε ναι. Άλλωστε δεν εξετάσαμε το ενδεχόμενο, το αυτοκίνητο να παρουσίασε κάποια βλάβη και να έψαχνε ο δύστυχος ανταλλακτικά.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
Πες ποιο στούντιο ήταν. Στο τέλος βλέπω να είναι αυτό στην πειραιώς απέναντι απ' το πράκτικερ  :headbang:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
τρολ ειναι ρε μαλακες ελεος

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Πάντος δεν ειναι να κανει κανεις τσάρκες με τουτού, παπια και πάλι παπια.

Ευκολο πάρκιν και μακρυα από εισόδους

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.424
Πόντοι
5.006
Κι εγώ το ίδιο κάνω. Πάντα μεταφέρω τις καινούργιες σε ένα κουτάκι με αναγραφόμενη ημερομηνία λήξεως 04/98. Πιάνει πάντα. Αν σας πιάσει και δεύτερη φορά, να της πείτε ότι το φυλάξατε ώς ενθύμιο.  ;)
Τί σκέφτονται οι άνθρωποι για να ξενογαμήσουν  :sunglasses:
URL]]

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Για συγκεκριμενους λογους δεν υπαρχει περιπτωση να κανω λαθος...
βασικα θελω να φυγω χωρις να του εξηγησω τιποτα... ας βρει την ακρη μονος του !

Δεν υπάρχει χειρότερη επιλογή από αυτό.  Κάτσε και μίλα του πρώτα τουλάχιστον. Άνθρωποι είμαστε, σφάλματα κάνουμε.

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
αυτος που με συμβουλεψε να κανω πουτανιες, για να μην τον χασω,
σε πληροφορω οτι εχουμε περασει απιστευτες στιγμες παθους...
να πω απλα οτι εχω μεγαλωσει και εχω σπουδασει στο εξωτερικο και εχω διαφορετικη νοοτροπια απο πολλες γνωστες μου

Κώλο δίνεις? τα καταπίνεις?

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.484
Πόντοι
17.085
OP
OP
A

almablanca185

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Αναμεσα στο 'τον αγαπω, τον λατρευω, τον θελω, τον χρειαζομαι' και στο ' θα φυγω, θα τον πνιξω, τελειωσε, θα του δωσω τα @@ στο χερι'
τα ζω ολα αυτη τη στιγμη...

και δεν κανω καλο στον εαυτο μου...

το μονο ελαφρυντικο που σκεφτομαι ειναι οτι ενω μαζι το επιθυμουσαμε το παιδι, οταν μαθαμε οτι ειμαι εγκυος μου φανηκε πιο διστακτικος, πιο προσεκτικος στο σεξ, πραγμα που δεν χρειαζοταν γιατι η εγκυμοσυνη δεν μου παρουσιασε καποια προβληματα...

αν δεν του μιλησω δεν μπορω να συνεχισω...απλα αναλογα με τις απαντησεις του θα αντιδρασω...

ορμονικα, δεν ειναι και το καλυτερο διαστημα παντως να μου πουλησει τρελιτσα  :knuppel: :knuppel:

mad_max

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Κριτικές
97
Like
4.790
Πόντοι
22.915
Προσωπική μου άποψη, είναι πως δεν τα διαλύουμε όλα για ένα πήδημα. Υπάρχουν πολύ σοβαρότερα προβλήματα στη ζωή μας.
Ξέχασέ το και προχώρα. Η ζωή είναι μικρή, ας την απολαύσουμε όλοι.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Αναμεσα στο 'τον αγαπω, τον λατρευω, τον θελω, τον χρειαζομαι' και στο ' θα φυγω, θα τον πνιξω, τελειωσε, θα του δωσω τα @@ στο χερι'
τα ζω ολα αυτη τη στιγμη...

και δεν κανω καλο στον εαυτο μου...

το μονο ελαφρυντικο που σκεφτομαι ειναι οτι ενω μαζι το επιθυμουσαμε το παιδι, οταν μαθαμε οτι ειμαι εγκυος μου φανηκε πιο διστακτικος, πιο προσεκτικος στο σεξ, πραγμα που δεν χρειαζοταν γιατι η εγκυμοσυνη δεν μου παρουσιασε καποια προβληματα...

αν δεν του μιλησω δεν μπορω να συνεχισω...απλα αναλογα με τις απαντησεις του θα αντιδρασω...

ορμονικα, δεν ειναι και το καλυτερο διαστημα παντως να μου πουλησει τρελιτσα   :knuppel: :knuppel:

:think:

Μήπως τώρα με την απεργία ξέμεινε από καύσιμα ο άνθρωπος και τον παρεξηγήσατε;

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Μα ειναι φανταστικο, ειναι ανεπαναληπτο , ειναι ασυλληπτο, ειναι εξωγηινο
Κατι συμπτωσειs πουχει η ζωη......Μια γυναικα , που ειναι παντρεμενη και εγκυοs , ανακαλυπτει ολωs τυχαιωs το αμαξι του αντρα τηs , εξω απο ενα στουντιο....Αρκουντωs εμπειρη στο να ξεχωριζει τα στουντιο, οσο και απολυτα σιγουρη οτι ο αντραs τηs ειναι μεσα, καθισε , εψαξε,  εμαθε για ενα σαιτ ....το μπου συγκεκριμενα......καταδεχτηκε να γραφτει και να θεσει ενα απο τα μεγαλα Τατιανικα κοινωνικα διλληματα
Ω τεμπορα ω μορεs!!!!!!
Αισθανομαι σαν τον ....εφορο, που του παει ο γιατροs του Κολωνακιου την φορολογικη δηλωση, που του δηλωνει υπευθυνα οτι ο γιατροs .....πειναει και βεβαια βασει νομων , εγω πρεπει να το χαψω ...
Αν παs αυτη τη στιγμη στη γωνια,   σιγουρα θα με δειs ναρχομαι :jerking: :jerking:

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16

ορμονικα, δεν ειναι και το καλυτερο διαστημα παντως να μου πουλησει τρελιτσα   :knuppel: :knuppel:

:2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom