Έτσι. Ή να είχε πάει να πάρει κάτι απ' το Vromiko βρε αδερφέ.
αφέντ , η γυναίκα σου είναι σε ενδιαφέρουσα?? ...για να ξερω να βγάλω το φτυάρι ...
φιλικά ..πάντα ;)
Έτσι. Ή να είχε πάει να πάρει κάτι απ' το Vromiko βρε αδερφέ.
Εεεεεε υπερβολική είσαι. Να φύγεις επειδή πήγε να πάρει ένα σαντουιτσάκι ο άνθρωπος; >
Τί σκέφτονται οι άνθρωποι για να ξενογαμήσουνΚι εγώ το ίδιο κάνω. Πάντα μεταφέρω τις καινούργιες σε ένα κουτάκι με αναγραφόμενη ημερομηνία λήξεως 04/98. Πιάνει πάντα. Αν σας πιάσει και δεύτερη φορά, να της πείτε ότι το φυλάξατε ώς ενθύμιο. ;)
Για συγκεκριμενους λογους δεν υπαρχει περιπτωση να κανω λαθος...
βασικα θελω να φυγω χωρις να του εξηγησω τιποτα... ας βρει την ακρη μονος του !
τρολ ειναι ρε μαλακες ελεος
Δεν υπάρχει χειρότερη επιλογή από αυτό. Κάτσε και μίλα του πρώτα τουλάχιστον. Άνθρωποι είμαστε, σφάλματα κάνουμε.
τρολ ξε-τρολ ο άντρας της για ψώνια πήγε.τρολ ειναι ρε μαλακες ελεος
αυτος που με συμβουλεψε να κανω πουτανιες, για να μην τον χασω,
σε πληροφορω οτι εχουμε περασει απιστευτες στιγμες παθους...
να πω απλα οτι εχω μεγαλωσει και εχω σπουδασει στο εξωτερικο και εχω διαφορετικη νοοτροπια απο πολλες γνωστες μου
Κώλο δίνεις? τα καταπίνεις?
εγραψες καυλιαρη μου!!!!λες να ανεβασει και κριτικη;καλημερα,σε λιγο θα μουδιασει και ο αντρας σου μολις διαβασει το thread σου
Αναμεσα στο 'τον αγαπω, τον λατρευω, τον θελω, τον χρειαζομαι' και στο ' θα φυγω, θα τον πνιξω, τελειωσε, θα του δωσω τα @@ στο χερι'
τα ζω ολα αυτη τη στιγμη...
και δεν κανω καλο στον εαυτο μου...
το μονο ελαφρυντικο που σκεφτομαι ειναι οτι ενω μαζι το επιθυμουσαμε το παιδι, οταν μαθαμε οτι ειμαι εγκυος μου φανηκε πιο διστακτικος, πιο προσεκτικος στο σεξ, πραγμα που δεν χρειαζοταν γιατι η εγκυμοσυνη δεν μου παρουσιασε καποια προβληματα...
αν δεν του μιλησω δεν μπορω να συνεχισω...απλα αναλογα με τις απαντησεις του θα αντιδρασω...
ορμονικα, δεν ειναι και το καλυτερο διαστημα παντως να μου πουλησει τρελιτσα
αν δεν του μιλησω δεν μπορω να συνεχισω...απλα αναλογα με τις απαντησεις του θα αντιδρασω...
ορμονικα, δεν ειναι και το καλυτερο διαστημα παντως να μου πουλησει τρελιτσα