Νέα

Ειδα το αυτοκινητο του εξω απο στουντιο !!!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα almablanca185
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 52K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Με την επιφύλαξη ότι ΔΕΝ κάνεις πλάκα
(αλλά και αν κάνεις, τύπε, στ' αρχίδια μας, η ιστορία σου είναι πολύ καλά παρουσιασμένη, θα μπορούσε πράγματι να συμβεί),

σου λέω ότι "Ξέχνα την ιστορία και γράψ'την στ' αρχίδια σου".
Να το πιστέψεις όμως, όχι να ΠΡΟΣΠΟΙΗΘΕΙΣ ότι την ξέχασες.

Δεν έχει σημασία που πήγε να τα δώσει ΚΑΙ σε ένα μπουρδέλο.
Δε θα σ' αφήσει ποτε γι' αυτό.

Απλά:  Ο αρσενικός θέλει (που και που) να τον βάζει και κάπου αλλού.
Δεν κάνει κακό, είναι μέσα στη φύση του, όλοι οι έμβιοι οργανισμοί το κάνουν.

Δέξου το, και προχώρα τη ζωή σου έτσι. Αλλά κυρίως ΞΕΧΝΑ το, γιατί αν το θυμάσαι, θα γίνεσαι όλο και πιο κουραστική, όλο και ποιο σπαστικιά, όλο και πιο αφόρητη...

Και στο τέλος θα σε στείλει απο κει που ρθες, με παιδί ή χωρίς.

Μικρής σημασίας, αλλά κοίτα το:  Εδώ μέσα θα βρείς διάφορες απόψεις ανδρών για το πως γουστάρουν να πηδάνε, τι κάνουν οι πουτάνες (και εκτιμάται), τι παίζει γενικώς. Ξέχνα το "Στο σεξ περνουσαμε αρκετα καλα ιδιαιτερα τον τελευταιο καιρο.. νομιζα". Περνούσατε, αλλά το ξένο είναι αλλιώς.
Φρόντισε λοιπόν να αντικαταστήσεις όσο μπορείς "το ξένο". Κάνε πουτανιές, δίνε κώλο, κατάπινέ τα, παίζε του το πουλί με τις πατούσες σου, γίνε πουτάνα γενικά, τρέλλανέ τον.  Κάθε φορά διαφορετική.
Τοτε θα κόψει (ή θα ελαττώσει σημαντικά) το ξενογαμήσι, και θα ψάχνει εσένα. Γιατί θα είναι κάθε φορά να είσαι σα μια καινούρια.

Αλλά ξέρω πως είναι δύσκολο για μια γκόμενα να τα δεχτεί αυτά....

Με τον κάλο που κουβαλάτε.

Φιλικά.

homan

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
270
Πόντοι
6
Γεια σε ολο το φορουμ !

Απο προχθες το βραδακι εχω παθει την πλακα της ζωης μου και δεν μπορω να ηρεμησω...

Ειδα το αυτοκινητο του αντρα μου εξω απο γνωστο στουντιο >:(, ενω το απογευμα που ειχαμε τηλεφωνηθει μου ειχε πει θ'αργησει,οτι ειναι ακομη στην επιστροφη απο επαγγελματικο ταξιδι και οτι δεν θα μπορεσει να΄ρθει μαζι μου στο γιατρο  (ειμαι εγκυος !!)

Βασικα και εγω δεν ηταν να περασω απο εκει, αλλα στην επιστροφη απο το ιατρειο θελησα  να περασω απο ενα καταστημα και επεσα πανω στο αυτοκινητο του  :headbang: :headbang: :headbang:
Δεν υπαρχει αμφιβολια να εκανα λαθος....Το κακο ειναι οτι εγω μουδιασα και σαστισα χωρις να κανω κατι εκεινη την ωρα... Γυρισα σπιτι και ετρεμα...
..οταν επεστρεψε, εξαφανιστηκε για ντουζ (μετα το ταξιδι >:( >:(  :- και μετα φερνοταν σα να μη τρεχει τιποτα !

Εγω δεν μπορεσα να του μιλησω, τι να του πω, θα το αρνηθει...
βασικα νομιζω αν το ξεστομισω, τοτε θα γινει πραγματικοτητα, τωρα ακομα το εχω σαν κρυφο εφιαλτη.. θα γκρεμιστουν ολα

για να σας προλαβω...
ΝΑΙ, η εγκυμοσυνη ηταν κοινη επιθυμια !!
Στο σεξ περνουσαμε αρκετα καλα ιδιαιτερα τον τελευταιο καιρο.. νομιζα....
παντως δεν υπηρχε εκφρασμενη επιθυμια που να εμεινε ανεκπληρωτη.. εκτος αν επιθυμουσε τοσον καιρο κατι κρυφα,,,

Τι να κανω΄???  

οσο το σκεφτομαι καταλαβαινω οτι δεν ηταν ουτε η πρωτη ουτε η τελευταια του φορα...

Να τα τιναξω ολα στον αερα ??? Οικονομικα ειμαι ανεξαρτητη, δηλαδη δεν εψαχνα κουβαλητη...θα μπορουσα να φυγω τωρα, βεβαια θα γινουμε..αστα...

Απο εσας κανεις εχει απιστησει / παει σε ιεροδουλη  με εγκυμονουσα γυναικα ??
Θα μου πειτε ποια η διαφορα...???
Νομιζα οτι υπηρχε !!!!
Η βλαμμενη προσπαθω να τον καταλαβω κιολας...

:helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:
Και ποιος νορμαλ παντρεμενος δεν εχει απατηση?μην στεναχωριεσε απο αγαπη για σενα ατο εκανε.....και θα το ξανακανει.... γιατι ειναι μια συνηθεια που δεν κοβεται

k-king

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
6
Πόντοι
1
Κορυφαιες οι δικαιολογιες σας εχω ψοφισει στα γελια. Φανταομαι τι λετε στις δικες σας γκομενες :2funny: :2funny: :2funny: Παιδια ενταξει να την καλμαρετε αλλα μη ζει και σε παραμυθι. Καλο ειναι να της πειτε την αληθεια. Ο αντρας της την κερατωνει πιθαναοτατα . Τι ηθελε να μη την πιεσει δηλαδη? χαχαχα ακου τι ειπε ρε το ατομο. Τι κκαλο παιδι ρε ο αντρας της συγκινηθηκε η κοπελα :think: :think: :think:

εσενα να σε παρω για μαρτυρα υπερασπισης στο δικαστηριο

φιλαρακι μου καλο

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Αγενής όχι. Αδιάκριτος ίσως.  :grin:

Νταξ αδιάκριτος, σορρυ

υγ. κοσμοπόλιταν εγινε το μπουρδέλο πλέον

"με απαταει ο ανδρας του εραστη της γυναίκας μου, τια να κάνω;;;;;;;;"

isideratos

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
58
Πόντοι
1
Με την επιφύλαξη ότι ΔΕΝ κάνεις πλάκα
(αλλά και αν κάνεις, τύπε, στ' αρχίδια μας, η ιστορία σου είναι πολύ καλά παρουσιασμένη, θα μπορούσε πράγματι να συμβεί),

σου λέω ότι "Ξέχνα την ιστορία και γράψ'την στ' αρχίδια σου".
Να το πιστέψεις όμως, όχι να ΠΡΟΣΠΟΙΗΘΕΙΣ ότι την ξέχασες.

Δεν έχει σημασία που πήγε να τα δώσει ΚΑΙ σε ένα μπουρδέλο.
Δε θα σ' αφήσει ποτε γι' αυτό.

Απλά:  Ο αρσενικός θέλει (που και που) να τον βάζει και κάπου αλλού.
Δεν κάνει κακό, είναι μέσα στη φύση του, όλοι οι έμβιοι οργανισμοί το κάνουν.

Δέξου το, και προχώρα τη ζωή σου έτσι. Αλλά κυρίως ΞΕΧΝΑ το, γιατί αν το θυμάσαι, θα γίνεσαι όλο και πιο κουραστική, όλο και ποιο σπαστικιά, όλο και πιο αφόρητη...

Και στο τέλος θα σε στείλει απο κει που ρθες, με παιδί ή χωρίς.

Μικρής σημασίας, αλλά κοίτα το:  Εδώ μέσα θα βρείς διάφορες απόψεις ανδρών για το πως γουστάρουν να πηδάνε, τι κάνουν οι πουτάνες (και εκτιμάται), τι παίζει γενικώς. Ξέχνα το "Στο σεξ περνουσαμε αρκετα καλα ιδιαιτερα τον τελευταιο καιρο.. νομιζα". Περνούσατε, αλλά το ξένο είναι αλλιώς.
Φρόντισε λοιπόν να αντικαταστήσεις όσο μπορείς "το ξένο". Κάνε πουτανιές, δίνε κώλο, κατάπινέ τα, παίζε του το πουλί με τις πατούσες σου, γίνε πουτάνα γενικά, τρέλλανέ τον.  Κάθε φορά διαφορετική.
Τοτε θα κόψει (ή θα ελαττώσει σημαντικά) το ξενογαμήσι, και θα ψάχνει εσένα. Γιατί θα είναι κάθε φορά να είσαι σα μια καινούρια.

Αλλά ξέρω πως είναι δύσκολο για μια γκόμενα να τα δεχτεί αυτά....

Με τον κάλο που κουβαλάτε.

Φιλικά.

αν εδινες τετοιες συμβουλες στη γυναικα μου θα σε εστελνα απο εκειπου ηρθες.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.324
Πόντοι
17.085
Ότι ήταν το αυτοκίνητο όξω από στούντιο δε σημαίνει ότι μπήκε και μέσα ο δικός σου. Μπορεί να πετάχτηκε σε κανα μαγαζί δίπλα. Αθώος λοιπόν, μην ανησυχείς, όλα ok.

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
5.085
Πόντοι
1.206
κλασικα ο θεματοθετης εξαφανιστηκε  :rolleyes:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.269
Πόντοι
25.467
Εγώ θα σας συμβούλευα να μην συνεχίσετε την κουβέντα αν δεν μας δώσει πρώτα πληροφορίες σχετικά με την μάρκα, το μοντέλο, καθώς και το χρώμα του αυτοκινήτου.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Εγώ θα σας συμβούλευα να μην συνεχίσετε την κουβέντα αν δεν μας δώσει πρώτα πληροφορίες σχετικά με την μάρκα, το μοντέλο, καθώς και το χρώμα του αυτοκινήτου.

Και το στούντιο, φυσικά

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Ε ρε με τι ασχολειται ο κοσμος.....

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Τον αριθμο και σε ποιο στουντιο, ηταν παρκαρισμενο !!!

ΠΙΡΙΝΙΚΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Like
4
Πόντοι
1
Εαν θελεις να τον εκδικηθεις,οταν γεννησεις με το καλο,πηγαινε κ συ σε στουντιο..

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.324
Πόντοι
17.085
Αθώος λέμε. Τπτ δεν έγινε. Δηλαδή αν έβλεπες το αυτοκίνητό του έξω από μαγαζί με περούκες σημαίνει ότι αγόραζε περούκες; Άσε μας μωρέ καημένη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom