Νέα

Ειδα το αυτοκινητο του εξω απο στουντιο !!!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα almablanca185
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 52K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.424
Πόντοι
5.006
Μα ειναι φανταστικο, ειναι ανεπαναληπτο , ειναι ασυλληπτο, ειναι εξωγηινο
Κατι συμπτωσειs πουχει η ζωη......Μια γυναικα , που ειναι παντρεμενη και εγκυοs , ανακαλυπτει ολωs τυχαιωs το αμαξι του αντρα τηs , εξω απο ενα στουντιο....Αρκουντωs εμπειρη στο να ξεχωριζει τα στουντιο, οσο και απολυτα σιγουρη οτι ο αντραs τηs ειναι μεσα, καθισε , εψαξε,  εμαθε για ενα σαιτ ....το μπου συγκεκριμενα......καταδεχτηκε να γραφτει και να θεσει ενα απο τα μεγαλα Τατιανικα κοινωνικα διλληματα
Ω τεμπορα ω μορεs!!!!!!
Αισθανομαι σαν τον ....εφορο, που του παει ο γιατροs του Κολωνακιου την φορολογικη δηλωση, που του δηλωνει υπευθυνα οτι ο γιατροs .....πειναει και βεβαια βασει νομων , εγω πρεπει να το χαψω ...
Αν παs αυτη τη στιγμη στη γωνια,   σιγουρα θα με δειs ναρχομαι :jerking: :jerking:

door-165.gif

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Κατι συμπτωσειs πουχει η ζωη......Μια γυναικα , που ειναι παντρεμενη και εγκυοs , ανακαλυπτει ολωs τυχαιωs το αμαξι του αντρα τηs , εξω απο ενα στουντιο....Αρκουντωs εμπειρη στο να ξεχωριζει τα στουντιο, οσο και απολυτα σιγουρη οτι ο αντραs τηs ειναι μεσα, καθισε , εψαξε,  εμαθε για ενα σαιτ ....το μπου συγκεκριμενα......καταδεχτηκε να γραφτει και να θεσει ενα απο τα μεγαλα Τατιανικα κοινωνικα διλληματα
Ω τεμπορα ω μορεs!!!!!!
Αισθανομαι σαν τον ....εφορο, που του παει ο γιατροs του Κολωνακιου την φορολογικη δηλωση, που του δηλωνει υπευθυνα οτι ο γιατροs .....πειναει και βεβαια βασει νομων , εγω πρεπει να το χαψω ...
Αν παs αυτη τη στιγμη στη γωνια,   σιγουρα θα με δειs ναρχομαι :jerking: :jerking:
και πανω στον πανικο της μπαινει και γραφεται με ενα προχειρο νικ οπως το carmen delgado :2funny: :2funny: :2funny:

obvious troll is too obvious :birdman:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Ω τεμπορα ω μορεs!!!!!!

Ντς... Ντς... Ντς... Τι κακεντρεχείς άνθρωπος που είστε. Δείξτε επιτέλους λίγο σεβασμό στην δύστυχη την εγκυμονούσα.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Αναμεσα στο 'τον αγαπω, τον λατρευω, τον θελω, τον χρειαζομαι' και στο ' θα φυγω, θα τον πνιξω, τελειωσε, θα του δωσω τα @@ στο χερι'
τα ζω ολα αυτη τη στιγμη...

και δεν κανω καλο στον εαυτο μου...

το μονο ελαφρυντικο που σκεφτομαι ειναι οτι ενω μαζι το επιθυμουσαμε το παιδι, οταν μαθαμε οτι ειμαι εγκυος μου φανηκε πιο διστακτικος, πιο προσεκτικος στο σεξ, πραγμα που δεν χρειαζοταν γιατι η εγκυμοσυνη δεν μου παρουσιασε καποια προβληματα...

αν δεν του μιλησω δεν μπορω να συνεχισω...απλα αναλογα με τις απαντησεις του θα αντιδρασω...

ορμονικα, δεν ειναι και το καλυτερο διαστημα παντως να μου πουλησει τρελιτσα   :knuppel: :knuppel:
να τον πληρωσεις με το ιδιο νομισμα τον π@@στη για να μαθει!

να πας με οσους πιο πολλους αντρες μπορεις ταυτοχρονα για να του δειξεις τι θα χασει!

να τους κανεις οτι θελουν, οτι ανωμαλια εχουν στο μυαλο τους για να δειξεις στον αντρα σου ποσο ανοικτομυαλη εισαι!

μονο ετσι καταλαβαινουν τα γουρουνια οι αντρες!

απλα βαλε μερικες φωτογραφιες σου εδω (γυμνες εννοειται) και φροντιζε να αδειαζεις καθε 5 λεπτα τα πμ σου.

Υ.Γ. Σου προτεινω αν θες πραγματικα πετυχεις το στοχο σου, να πας πρωτα με το απολυτο αρσενικο και το Νωντα  :rockon:

OP
OP
A

almablanca185

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Προσωπική μου άποψη, είναι πως δεν τα διαλύουμε όλα για ένα πήδημα. Υπάρχουν πολύ σοβαρότερα προβλήματα στη ζωή μας.
Ξέχασέ το και προχώρα. Η ζωή είναι μικρή, ας την απολαύσουμε όλοι.

πιστεψε με δεν ειναι τοσο το πηδημα που με 'ενοχλησε'  :huh: τι λεξη κι'αυτη??

με βρισκει απλα σε μια φαση ανασφαλειας, η ζωη μου, το σωμα μου θ'αλλαξει ... και στους πρωτους μηνες παει και τα δινει αλλου  :tickedoff:

οποιος νομιζει οτι ειμαι τρολλ ας μην απαντησει, στους υπολοιπους θενκς για τα ανδρικα μυαλια που μου δανειζετε αυτην τη στιγμη γιατι τα δικα μου τα'χω χαμενα...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Ντς... Ντς... Ντς... Τι κακεντρεχείς άνθρωπος που είστε. Δείξτε επιτέλους λίγο σεβασμό στην δύστυχη την εγκυμονούσα.

Ισα ισα...Με τιs πραγματικεs....εγκυμονουσεs ειμαι ευγενικοs και τουs παραχωρω και την θεση στο λεωφορειο :grin: :grin: :grin:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
πιστεψε με δεν ειναι τοσο το πηδημα που με 'ενοχλησε'   :huh: τι λεξη κι'αυτη??

με βρισκει απλα σε μια φαση ανασφαλειας, η ζωη μου, το σωμα μου θ'αλλαξει ... και στους πρωτους μηνες παει και τα δινει αλλου  :tickedoff:

οποιος νομιζει οτι ειμαι τρολλ ας μην απαντησει, στους υπολοιπους θενκς για τα ανδρικα μυαλια που μου δανειζετε αυτην τη στιγμη γιατι τα δικα μου τα'χω χαμενα...

:o Έχετε ανδρικά μυαλά;

Ενδιαφέρον  :cool2:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Ισα ισα...Με τιs πραγματικεs....εγκυμονουσεs ειμαι ευγενικοs και τουs παραχωρω και την θεση στο λεωφορειο :grin: :grin: :grin:

Αφήστε τα αυτά τώρα... Άντε μην θυμηθώ τι έχετε δηλώσει ότι κάμνετε  σε λεωφορεία και αμαξοστοιχίες.  :2funny:

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Γεια σε ολο το φορουμ !

Απο προχθες το βραδακι εχω παθει την πλακα της ζωης μου και δεν μπορω να ηρεμησω...

Ειδα το αυτοκινητο του αντρα μου εξω απο γνωστο στουντιο >:(, ενω το απογευμα που ειχαμε τηλεφωνηθει μου ειχε πει θ'αργησει,οτι ειναι ακομη στην επιστροφη απο επαγγελματικο ταξιδι και οτι δεν θα μπορεσει να΄ρθει μαζι μου στο γιατρο  (ειμαι εγκυος !!)

Βασικα και εγω δεν ηταν να περασω απο εκει, αλλα στην επιστροφη απο το ιατρειο θελησα  να περασω απο ενα καταστημα και επεσα πανω στο αυτοκινητο του  :headbang: :headbang: :headbang:
Δεν υπαρχει αμφιβολια να εκανα λαθος....Το κακο ειναι οτι εγω μουδιασα και σαστισα χωρις να κανω κατι εκεινη την ωρα... Γυρισα σπιτι και ετρεμα...
..οταν επεστρεψε, εξαφανιστηκε για ντουζ (μετα το ταξιδι >:( >:(  :- και μετα φερνοταν σα να μη τρεχει τιποτα !

Εγω δεν μπορεσα να του μιλησω, τι να του πω, θα το αρνηθει...
βασικα νομιζω αν το ξεστομισω, τοτε θα γινει πραγματικοτητα, τωρα ακομα το εχω σαν κρυφο εφιαλτη.. θα γκρεμιστουν ολα

για να σας προλαβω...
ΝΑΙ, η εγκυμοσυνη ηταν κοινη επιθυμια !!
Στο σεξ περνουσαμε αρκετα καλα ιδιαιτερα τον τελευταιο καιρο.. νομιζα....
παντως δεν υπηρχε εκφρασμενη επιθυμια που να εμεινε ανεκπληρωτη.. εκτος αν επιθυμουσε τοσον καιρο κατι κρυφα,,,

Τι να κανω΄??? 

οσο το σκεφτομαι καταλαβαινω οτι δεν ηταν ουτε η πρωτη ουτε η τελευταια του φορα...

Να τα τιναξω ολα στον αερα ??? Οικονομικα ειμαι ανεξαρτητη, δηλαδη δεν εψαχνα κουβαλητη...θα μπορουσα να φυγω τωρα, βεβαια θα γινουμε..αστα...

Απο εσας κανεις εχει απιστησει / παει σε ιεροδουλη  με εγκυμονουσα γυναικα ??
Θα μου πειτε ποια η διαφορα...???
Νομιζα οτι υπηρχε !!!!
Η βλαμμενη προσπαθω να τον καταλαβω κιολας...

:helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Δέν ξέρω κατά πόσο θα σε παρηγορήσει αλλά καί εγώ στη διάρκεια της εγκυμοσύνης τής γυναίκας μου " ξέδωσα " κάποιες φορές με κάποια " κυρία " του επαγγέλματος , δέν θα πώ τα περί ανδρικής αδυναμίας  καί όλα αυτά πάντως έγινε , όσο για το άν ντρέπομαι ? ναί , παρ' όλα αυτά καλύτερα αυτό παρά παράλληλη σχέση που ουσιαστικά θα κατέστρεφε το σπίτι μου ! αυτά καί καλή λευτεριά

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Για συγκεκριμενους λογους δεν υπαρχει περιπτωση να κανω λαθος...
βασικα θελω να φυγω χωρις να του εξηγησω τιποτα... ας βρει την ακρη μονος του !
αν δεν εχεις που να μεινεις μπορουμε να σε φιλοξενησουμε εμεις,ολο και καποιος θε εχει χωρο

mad_max

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Κριτικές
97
Like
4.790
Πόντοι
22.915
πιστεψε με δεν ειναι τοσο το πηδημα που με 'ενοχλησε'   :huh: τι λεξη κι'αυτη??

με βρισκει απλα σε μια φαση ανασφαλειας, η ζωη μου, το σωμα μου θ'αλλαξει ... και στους πρωτους μηνες παει και τα δινει αλλου  :tickedoff:

Σου το είπα έτσι ωμά, γιατί έτσι είναι. Πρέπει να βρεις ένα τρόπο να του μιλήσεις και να τον κάνεις να σου το πει ο ίδιος. Πίστεψέ με υπάρχει.
Σίγουρα μετά, θα είναι όλα πολύ καλύτερα και για τους δυο σας.

Εκτός κι αν είναι "άρρωστος" οπότε πάλι θέλει άλλη τακτική και αντιμετώπιση.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Αναμεσα στο 'τον αγαπω, τον λατρευω, τον θελω, τον χρειαζομαι' και στο ' θα φυγω, θα τον πνιξω, τελειωσε, θα του δωσω τα @@ στο χερι'
τα ζω ολα αυτη τη στιγμη...

και δεν κανω καλο στον εαυτο μου...

το μονο ελαφρυντικο που σκεφτομαι ειναι οτι ενω μαζι το επιθυμουσαμε το παιδι, οταν μαθαμε οτι ειμαι εγκυος μου φανηκε πιο διστακτικος, πιο προσεκτικος στο σεξ, πραγμα που δεν χρειαζοταν γιατι η εγκυμοσυνη δεν μου παρουσιασε καποια προβληματα...

αν δεν του μιλησω δεν μπορω να συνεχισω...απλα αναλογα με τις απαντησεις του θα αντιδρασω...

ορμονικα, δεν ειναι και το καλυτερο διαστημα παντως να μου πουλησει τρελιτσα   :knuppel: :knuppel:
γραψε και στο κοσμοπολιταν για να παρεις και αλλες γνωμες

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
68 μέλη και 59 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα. :jerking:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
krata τον γ λιγο ακομα και καντον να μετανιωσει την ωρα κ την στιγμη που το σκεφτηκε.... ;)
μετα βγαλτον κ ενα βουκινο αμα δε βαριεσαι αλλα οχι κατινιστικα...τυπου εμπιστευτικα σε ατομο που ξερεις οτι θα το βγαλει στις Κυριακατικες...
ε οταν με το καλο γεννησεις παρτου οτι θες κ καντηνα...

ολα αυτα μονο αν εισαι σιγουρη οτι το εκανε -δε το παραδεχεται κ ξερεις οτι θα σκεφτει εστω να το ξανακανει.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Γεια σε ολο το φορουμ !

Απο προχθες το βραδακι εχω παθει την πλακα της ζωης μου και δεν μπορω να ηρεμησω...

Ειδα το αυτοκινητο του αντρα μου εξω απο γνωστο στουντιο >:(, ενω το απογευμα που ειχαμε τηλεφωνηθει μου ειχε πει θ'αργησει,οτι ειναι ακομη στην επιστροφη απο επαγγελματικο ταξιδι και οτι δεν θα μπορεσει να΄ρθει μαζι μου στο γιατρο  (ειμαι εγκυος !!)

Βασικα και εγω δεν ηταν να περασω απο εκει, αλλα στην επιστροφη απο το ιατρειο θελησα  να περασω απο ενα καταστημα και επεσα πανω στο αυτοκινητο του  :headbang: :headbang: :headbang:
Δεν υπαρχει αμφιβολια να εκανα λαθος....Το κακο ειναι οτι εγω μουδιασα και σαστισα χωρις να κανω κατι εκεινη την ωρα... Γυρισα σπιτι και ετρεμα...
..οταν επεστρεψε, εξαφανιστηκε για ντουζ (μετα το ταξιδι >:( >:(  :- και μετα φερνοταν σα να μη τρεχει τιποτα !

Εγω δεν μπορεσα να του μιλησω, τι να του πω, θα το αρνηθει...
βασικα νομιζω αν το ξεστομισω, τοτε θα γινει πραγματικοτητα, τωρα ακομα το εχω σαν κρυφο εφιαλτη.. θα γκρεμιστουν ολα

για να σας προλαβω...
ΝΑΙ, η εγκυμοσυνη ηταν κοινη επιθυμια !!
Στο σεξ περνουσαμε αρκετα καλα ιδιαιτερα τον τελευταιο καιρο.. νομιζα....
παντως δεν υπηρχε εκφρασμενη επιθυμια που να εμεινε ανεκπληρωτη.. εκτος αν επιθυμουσε τοσον καιρο κατι κρυφα,,,

Τι να κανω΄???  

οσο το σκεφτομαι καταλαβαινω οτι δεν ηταν ουτε η πρωτη ουτε η τελευταια του φορα...

Να τα τιναξω ολα στον αερα ??? Οικονομικα ειμαι ανεξαρτητη, δηλαδη δεν εψαχνα κουβαλητη...θα μπορουσα να φυγω τωρα, βεβαια θα γινουμε..αστα...

Απο εσας κανεις εχει απιστησει / παει σε ιεροδουλη  με εγκυμονουσα γυναικα ??
Θα μου πειτε ποια η διαφορα...???
Νομιζα οτι υπηρχε !!!!
Η βλαμμενη προσπαθω να τον καταλαβω κιολας...

:helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:
γιατι προβληματιζεσαι καρμενιτα?
τι εκανε ο ανθρωπος σιγα
δηλαδη στο μελλον οταν θα το πιασει να πηδαει γκομενα στο σπιτι σας τι θα πρεπει να κανεις?
οταν γεννησεις βρες και εσυ κανα γκομενο να του λες ποσο αλητης ειναι ο αντρας σου :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom