Νέα

Ειδα το αυτοκινητο του εξω απο στουντιο !!!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα almablanca185
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 52K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66
Δε μου λες ρε καράφλα,την κοπέλα τη ρώτησες αν θέλει να ποστάρεις τη φάτσα της στο φόρουμ ή μπααα;;; :2funny:
oxopousti.jpg

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
ΚΑΤΙ ΑΣΧΕΤΟ

Πάντως εγώ παιδιά παρατηρώ πως πλέον δεν με ικανοποιούν οι πουτάνες και γενικότερα ο πληρωμένος έρωτας, βλέπω στο δρόμο γκόμενες που γνωρίζω και με καυλώνουν πολύ περισσοτερο ακόμα και απο θεες πουτάνες... Δηλαδή μου έχει τύχει σε πληρωμένο σεξ να μην με ικανοποιεί καθόλου. Βλέπω πχ μια γκόμενα στη δουλεια και με καυλώνει πολυ περισσοτερο η ιδεα να τη παρω.. είμαι σίγουρος πως θα τελειωσω μαζι της και 8 φορες, ενω με τη πουτανα μια φορά χύνω... και με το ζορρυ πλεον... εκτος και αν είμαι πολυ φοτρωμενος. Δυστυχώς δύσκολα βρισκεις κοπέλα σήμερα ακόμα και μόνο για σεξ.
Θεϊκό ποσταρισμα τυπε.
Υποκλινομαι.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ωραια η παρεα σας παιδια αλλα θα πρεπει να σας αφησω για να παω κανα σινεμα με ενα γκομενακι :)!

mathousalas

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
χαχαχαχααχα!ρε δημητρακη καμαρωτακι σεκοψα στο κοτερο! :s&m_3:ολη μερα κ μετα το παιζης  :fuck2:?σινεμα τι θα δης? :pipa2:εισαι αντρας προ-βλημα!

Επισκέπτης
ΚΑΤΙ ΑΣΧΕΤΟ

Πάντως εγώ παιδιά παρατηρώ πως πλέον δεν με ικανοποιούν οι πουτάνες και γενικότερα ο πληρωμένος έρωτας, βλέπω στο δρόμο γκόμενες που γνωρίζω και με καυλώνουν πολύ περισσοτερο ακόμα και απο θεες πουτάνες... Δηλαδή μου έχει τύχει σε πληρωμένο σεξ να μην με ικανοποιεί καθόλου. Βλέπω πχ μια γκόμενα στη δουλεια και με καυλώνει πολυ περισσοτερο η ιδεα να τη παρω.. είμαι σίγουρος πως θα τελειωσω μαζι της και 8 φορες, ενω με τη πουτανα μια φορά χύνω... και με το ζορρυ πλεον... εκτος και αν είμαι πολυ φοτρωμενος. Δυστυχώς δύσκολα βρισκεις κοπέλα σήμερα ακόμα και μόνο για σεξ.
Γούστα είναι αυτά. Ευτυχώς εγώ καυλώνω τόσο πολύ με μερικές πόρνες που δεν μου κάνει αίσθηση να ασχοληθώ με έμμεσα πληρωτέες.
Μάλλον ανήκω στους τυχερούς!

mathousalas

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
χεστηκα στο γελιο με το ν δημητρακη το πορνομεταναστη!ΤΙ ΘΕΟΣ? ΗΜΙΘΕΟΣ  Κ ΒΑΛΕ! :jerking:

Επισκέπτης
χεστηκα στο γελιο με το ν δημητρακη το πορνομεταναστη!ΤΙ ΘΕΟΣ? ΗΜΙΘΕΟΣ  Κ ΒΑΛΕ! :jerking:

Για κλάματα είναι ο γλόμπος......και παίζει να'ναι και βρωμύλος :2funny:

με ρουσιντα τα παει .... ειναι Ρωσια αν καταλαβα καλα  :grin:

Με την Ρωσσία δεν έχουμε μπόλικη διαφορά ώρας

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αβραμη εισαι παλιος στο σα'ι'τ και κανεις κατι ερωτισεις :jerking:!Οπως ξερεις εγω της ΠΗΓΑΙΝΩ ΚΑΙ ΤΗς ΤΑ'Ι'ΖΩ ΣΤΟ ΜΑΚΝΤΟΝΑΛΝΤς!Οσοι με εχουνε γνωρισει ξερουν οτι λεφτα για γυναικες δεν χαλαω.Πρεπει να εισαι αμεροληπτος.Κανε και κανα κοινωνικο εργο ή ας κανει το καλο καποιος αλλος.Αν μπορει καποιος ας ανεβασει φωτο που εχω κατα καιρους βαλει με γκομενακια γιατι εγω τωρα φευγω και δεν προλαβαινω.Να παιξουν  :jerking: οι ΠΙΡΦΟΡΟΙ του σα'ι'τ. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom