sferdeklos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 24
- Πόντοι
- 66
Αυτη ειναι για αιματοχυσια...
Φτιαξε μια με λαγουδακη, εσε, εμε και οποιον αλλο μερακλη...
Αυτη ειναι για αιματοχυσια...
Δε μου λες ρε καράφλα,την κοπέλα τη ρώτησες αν θέλει να ποστάρεις τη φάτσα της στο φόρουμ ή μπααα;;;
Θεϊκό ποσταρισμα τυπε.ΚΑΤΙ ΑΣΧΕΤΟ
Πάντως εγώ παιδιά παρατηρώ πως πλέον δεν με ικανοποιούν οι πουτάνες και γενικότερα ο πληρωμένος έρωτας, βλέπω στο δρόμο γκόμενες που γνωρίζω και με καυλώνουν πολύ περισσοτερο ακόμα και απο θεες πουτάνες... Δηλαδή μου έχει τύχει σε πληρωμένο σεξ να μην με ικανοποιεί καθόλου. Βλέπω πχ μια γκόμενα στη δουλεια και με καυλώνει πολυ περισσοτερο η ιδεα να τη παρω.. είμαι σίγουρος πως θα τελειωσω μαζι της και 8 φορες, ενω με τη πουτανα μια φορά χύνω... και με το ζορρυ πλεον... εκτος και αν είμαι πολυ φοτρωμενος. Δυστυχώς δύσκολα βρισκεις κοπέλα σήμερα ακόμα και μόνο για σεξ.
Ωραια η παρεα σας παιδια αλλα θα πρεπει να σας αφησω για να παω κανα σινεμα με ενα γκομενακι !
Καλο βολι τυπε !Ωραια η παρεα σας παιδια αλλα θα πρεπει να σας αφησω για να παω κανα σινεμα με ενα γκομενακι !
Ωραια η παρεα σας παιδια αλλα θα πρεπει να σας αφησω για να παω κανα σινεμα με ενα γκομενακι !
Τα στρουμφακια.
Σινεμά τέτοια ώρα ρε τύπε; Τι θα δείτε; Asterix?
Γούστα είναι αυτά. Ευτυχώς εγώ καυλώνω τόσο πολύ με μερικές πόρνες που δεν μου κάνει αίσθηση να ασχοληθώ με έμμεσα πληρωτέες.ΚΑΤΙ ΑΣΧΕΤΟ
Πάντως εγώ παιδιά παρατηρώ πως πλέον δεν με ικανοποιούν οι πουτάνες και γενικότερα ο πληρωμένος έρωτας, βλέπω στο δρόμο γκόμενες που γνωρίζω και με καυλώνουν πολύ περισσοτερο ακόμα και απο θεες πουτάνες... Δηλαδή μου έχει τύχει σε πληρωμένο σεξ να μην με ικανοποιεί καθόλου. Βλέπω πχ μια γκόμενα στη δουλεια και με καυλώνει πολυ περισσοτερο η ιδεα να τη παρω.. είμαι σίγουρος πως θα τελειωσω μαζι της και 8 φορες, ενω με τη πουτανα μια φορά χύνω... και με το ζορρυ πλεον... εκτος και αν είμαι πολυ φοτρωμενος. Δυστυχώς δύσκολα βρισκεις κοπέλα σήμερα ακόμα και μόνο για σεξ.
Σινεμά τέτοια ώρα ρε τύπε; Τι θα δείτε; Asterix?
χεστηκα στο γελιο με το ν δημητρακη το πορνομεταναστη!ΤΙ ΘΕΟΣ? ΗΜΙΘΕΟΣ Κ ΒΑΛΕ!
με ρουσιντα τα παει .... ειναι Ρωσια αν καταλαβα καλα
Με την Ρωσσία δεν έχουμε μπόλικη διαφορά ώρας
Αβραμη εισαι παλιος στο σα'ι'τ και κανεις κατι ερωτισεις !Οπως ξερεις εγω της ΠΗΓΑΙΝΩ ΚΑΙ ΤΗς ΤΑ'Ι'ΖΩ ΣΤΟ ΜΑΚΝΤΟΝΑΛΝΤς!Οσοι με εχουνε γνωρισει ξερουν οτι λεφτα για γυναικες δεν χαλαω.Πρεπει να εισαι αμεροληπτος.Κανε και κανα κοινωνικο εργο ή ας κανει το καλο καποιος αλλος.Αν μπορει καποιος ας ανεβασει φωτο που εχω κατα καιρους βαλει με γκομενακια γιατι εγω τωρα φευγω και δεν προλαβαινω.Να παιξουν οι ΠΙΡΦΟΡΟΙ του σα'ι'τ.Πόσα της έδωσες;