pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Απο σημερα μπαινεις στο πανθεον...
Απο σημερα μπαινεις στο πανθεον...
Καλά τώρα,κακιές,έτυχε.
Θα σου ξηγήσει ο Μέμος αναλυτικότερα πως συγκρίνουμε τοπ μόντελ ρωσίδες με την Θώδη για να πούμε ότι οι ρωσίδες είναι πιο ωραίες από τις ελληνίδες.
μεγαλος καραγκιοζης φιλε......και ο δημητρακης και ο παπαζολος εσχατωςΔημητράκη φίλε,δεν είσαι καν αστείος........απλά γελοίος είσαι,αν δε το'χεις καταλάβει,βάζοντας τη μάπα σου στο γιουτιούμπ κάνοντας διάφορες μαλακίες.......σοβαρέψου,αν θες να σε παίρνουμε στα σοβαρά
εσυ εισαι τυπε μου;καλα εισαι τεραστιος!!!!μεγαλη μορφη!!πας στα ισια τον bbwlover,αξιος αξιος!!!!Αν θελεται και γυμνο βιντεακι παρτε να δειτε
εγω δεν εχω προβλημα με τις βιζιτες...με τα στουντιο και τα μπουρδελα εχω μονο σαν χωρους ;)
δεν ισχυει αυτο . εισαι απτο 2006 στη παρεα μας.
δεν υπαρχαν ταμπελες στουντιο πουθενα στην αθηνα.
και τα στουντιο καλα καλα δεν υπηρχαν...
αφιερωμενο στην Αλιντισσα
Γυναικες, εσεις αυριο δεν εχετε πρωινο ξυπνημα;
Δεν εχετε να κανετε δουλειες του σπιτιου;
Αν θελεται και γυμνο βιντεακι παρτε να δειτε
νομιζεις....μερικα μηνακια εκατσα ;) ;) πλακα ειχε...δουλευες και απο το σπιτι...μια χαρα
Δύσκολο να πεις τι είναι πιο τραγικό :S - το κόνσεπτ/στριπττίζ στο βιντεάκι ή το κοινό του που τραβάει με το κινητό, χειροκροτάει κλπ.
Δύσκολο να πεις τι είναι πιο τραγικό :S - το κόνσεπτ/στριπττίζ στο βιντεάκι ή το κοινό του που τραβάει με το κινητό, χειροκροτάει κλπ.
Ρε μαλάκα γελοίος γίνεσαι. Κάθονται όλοι αυτοί οι μαλάκες και οι μαλακισμένες της παρέας σου ( ; ) και σε ξεφτιλίζουν και εσύ νομίζεις ότι είσαι αστείος;
Αλλά βασικά ξεφτιλίζεσαι από μόνος σου , δεν φταίνε αυτοί/αυτές , έναν καμμένο ψάχνουν να σκοτώσουν την ώρα τους. Ωραίοι φίλοι παρεπιπτώντος να τους χαίρεσαι..... Αντί να σε προστατέψουν , σε παροτρύνουν να συνεχίσεις να γίνεσαι περίγελος. :-
Δεν έχεις καθόλου εγωισμό πάνω σου ρε πανίβλακα; Τι έχεις βάλει στόχο ρε μαλάκα, να γίνεις ο καραγκιόζης του internet?
Κατέβασε τα και σοβαρέψου. Σε βλέπω σε καμιά εκπομή στυλ Παρατράγουδα ή σε κανά τρελλοκομείο στο τέλος.
Ντροπή ρε.
Ρε μαλάκα γελοίος γίνεσαι. Κάθονται όλοι αυτοί οι μαλάκες και οι μαλακισμένες της παρέας σου ( ; ) και σε ξεφτιλίζουν και εσύ νομίζεις ότι είσαι αστείος;
Αλλά βασικά ξεφτιλίζεσαι από μόνος σου , δεν φταίνε αυτοί/αυτές , έναν καμμένο ψάχνουν να σκοτώσουν την ώρα τους. Ωραίοι φίλοι παρεπιπτώντος να τους χαίρεσαι..... Αντί να σε προστατέψουν , σε παροτρύνουν να συνεχίσεις να γίνεσαι περίγελος. :-
Δεν έχεις καθόλου εγωισμό πάνω σου ρε πανίβλακα; Τι έχεις βάλει στόχο ρε μαλάκα, να γίνεις ο καραγκιόζης του internet?
Κατέβασε τα και σοβαρέψου. Σε βλέπω σε καμιά εκπομή στυλ Παρατράγουδα ή σε κανά τρελλοκομείο στο τέλος.
Ντροπή ρε.
Τραγικοτερο θεωρω το κοινο του που το παιζουν φιλοι και τον εχουν μονο για διασκεδασηΔύσκολο να πεις τι είναι πιο τραγικό :S - το κόνσεπτ/στριπττίζ στο βιντεάκι ή το κοινό του που τραβάει με το κινητό, χειροκροτάει κλπ.