Νέα

Ειδα το αυτοκινητο του εξω απο στουντιο !!!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα almablanca185
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 52K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
ΚΑΤΙ ΑΣΧΕΤΟ

Πάντως εγώ παιδιά παρατηρώ πως πλέον δεν με ικανοποιούν οι πουτάνες και γενικότερα ο πληρωμένος έρωτας, βλέπω στο δρόμο γκόμενες που γνωρίζω και με καυλώνουν πολύ περισσοτερο ακόμα και απο θεες πουτάνες... Δηλαδή μου έχει τύχει σε πληρωμένο σεξ να μην με ικανοποιεί καθόλου. Βλέπω πχ μια γκόμενα στη δουλεια και με καυλώνει πολυ περισσοτερο η ιδεα να τη παρω.. είμαι σίγουρος πως θα τελειωσω μαζι της και 8 φορες, ενω με τη πουτανα μια φορά χύνω... και με το ζορρυ πλεον... εκτος και αν είμαι πολυ φοτρωμενος. Δυστυχώς δύσκολα βρισκεις κοπέλα σήμερα ακόμα και μόνο για σεξ.

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66
εσυ εισαι τυπε μου;καλα εισαι τεραστιος!!!!μεγαλη μορφη!!πας στα ισια τον bbwlover,αξιος αξιος!!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ελα ρε δημητρακη τυπε :2funny:
δικε μου βαλε την φωτο που εισαι ντυμενος τσολιας στο κοτερο να ψαρωσουν μερικοι

Τυποι, επειδη ο Δημητρακης βαλλεται απο σοβαροφανεις και τον Αβραμοτριαντη,
και θυμαστε πολυ καλα τι εγινε οταν αργησαμε να προστατεψουμε τον Λιλα,
προτεινω την συσταση ομαδα προστασιας-κρουσης που θα φυλαττει καθε υψιστη μορφη του bou.
απο καθε κακεντρεχη κλωνο του Αβραμη.

Morisson

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2011
Like
6
Πόντοι
1
Τι σουργελοτεμαχιο εισαι εσυ ρε μεγαλε?

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Δημητρη οι φιλοι σου, αντι να σε προστατεψουν ως φιλοι, σε εκθετουν περισσοτερο ενθαρυνοντας σε να πρατεις διαφορα για την πλακα τους....

Σκεψου το λιγο καλυτερα.

Υγ.

Εκτος κι αν υπαρχει οικονομικη απολαβη και μας δουλευεις....

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66
Τραγικοτερο θεωρω το κοινο του που το παιζουν φιλοι και τον εχουν μονο για διασκεδαση
Ο ιδιος φανταζει ειναι μια τραγικη φιγουρα, μαριονετα η καραγκιοζης χωρις να θελω να τον χαρακτηρισω ....
Η διαφορα του χαζου απο τον βλακα ειναι οτι ο χαζος αντιλαμβανεται την ανικανοτητα του,
ενω ο βλακας δεν παραδεχεται την ιδιαιτεροτητα του.
Αντε κανε την αγαθεργια σου παλι, ποσταρωντας e-mail με προσωπικα στοιχεια για αιμοληψια.
Βλαξ Μητσο.

Επισκέπτης
Δημητρη οι φιλοι σου, αντι να σε προστατεψουν ως φιλοι, σε εκθετουν περισσοτερο ενθαρυνοντας σε να πρατεις διαφορα για την πλακα τους....

Σκεψου το λιγο καλυτερα.

Υγ.

Εκτος κι αν υπαρχει οικονομικη απολαβη και μας δουλευεις....

Όχι,ο Δημητράκης τους τα σκάει για να τον βγάλουν βίντεο..... ;) ;) ;)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Κοφτε το ρε παιδες .... μην κοροιδευετε δημητρακη και αβραμη

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Καλα εσυ Αβραμη εισαι 16 χρονων.Οι αλλοι εδω μεσα ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑς ΔΕ ΓΑΜΑΕΙ!Αν εχεις προσεξει το σα'ι'τ εχει γεμισει ΦΟΥΚΑΡΑΔΕς!Που δε γυριζει γυναικα να τους κοιταξει :rockon:Εγω εκανα Στριπτιζ και στο Guzel στις Σπετσες με χορο αρχηδιων :2funny:και εχω δουλεψει στριπτιζ και Γερμανια που δινουνε καλα λεφτα (Ρωσσια πληρωνουνε πενταροδεκαρες γ'αυτο πολυ σπανια κανω στριπτιζ).Οι ΠΙΡΦΟΡΟΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! :headbang:!
τυπε μην ασχολεισαι με τον επιτιμο κηπαρχη του σαιτ
μονο για να πλενει βιολογικα το ποπουδακι του ειναι ικανος αυτος :2funny:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Η διαφορα του χαζου απο τον βλακα ειναι οτι ο χαζος αντιλαμβανεται την ανικανοτητα του,
ενω ο βλακας δεν παραδεχεται την ιδιαιτεροτητα του.
Αντε κανε την αγαθεργια σου παλι, ποσταρωντας e-mail με προσωπικα στοιχεια για αιμοληψια.
Βλαξ Μητσο.
τραβα γαμησου μαλακα !!!!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τραγικοτερο θεωρω το κοινο του που το παιζουν φιλοι και τον εχουν μονο για διασκεδαση
Ο ιδιος φανταζει ειναι μια τραγικη φιγουρα, μαριονετα η καραγκιοζης χωρις να θελω να τον χαρακτηρισω ....
Παρτε τη φωτογραφια του αποτυχημενου φουκαρα.Παρτε και το σαραβαλο του αποτυχημενου φουκαρα.Μακαρι να ηταν ολοι οι Φουκαραδες σαν εμενα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Επρεπε να με βλεπατε στο Αμβουργο τι γινοτανε!Ειχανε ξετρελαθει οι Γερμανιδες!Παραλιγο να ορμηξουν στη σκηνη!Οσο για τη θαλαμηγο ηταν επωνημες Ελεηνιδες και δεν τους εδωσε κανεις καμια σημασια στο νησι.και της κοιταγα με απεχθεια:2funny:Οσοι με εχουνε δει και εχουνε παει Φιλης μπορουνε να πουνε πως κοιταω μια γκομενα αν δεν μου αρεσει! :2funny:!Δεν μπορω να κρυψω την απεχθια μου.

Συνημμένα

• ego1.jpg
    ego1.jpg
    229,9 KB · Εμφανίσεις: 39
  • ego2.jpg
    ego2.jpg
    156,3 KB · Εμφανίσεις: 37

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τυποι, επειδη ο Δημητρακης βαλλεται απο σοβαροφανεις και τον Αβραμοτριαντη,
και θυμαστε πολυ καλα τι εγινε οταν αργησαμε να προστατεψουμε τον Λιλα,
προτεινω την συσταση ομαδα προστασιας-κρουσης που θα φυλαττει καθε υψιστη μορφη του bou.
απο καθε κακεντρεχη κλωνο του Αβραμη.
:rockon:

Συνημμένα

• symmoria morth.jpg
    symmoria morth.jpg
    86 KB · Εμφανίσεις: 30

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Είσαι καραφλαντάνης πάντως Δημητράκη. :2funny:

Γιατί δεν πας σε κανα δερματολόγο αρχηγέ; :boobies:

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66
Παρτε τη φωτογραφια του αποτυχημενου φουκαρα.Παρτε και το σαραβαλο του αποτυχημενου φουκαρα.Μακαρι να ηταν ολοι οι Φουκαραδες σαν εμενα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Επρεπε να με βλεπατε στο Αμβουργο τι γινοτανε!Ειχανε ξετρελαθει οι Γερμανιδες!Παραλιγο να ορμηξουν στη σκηνη!Οσο για τη θαλαμηγο ηταν επωνημες Ελεηνιδες και δεν τους εδωσε κανεις καμια σημασια στο νησι.και της κοιταγα με απεχθεια:2funny:Οσοι με εχουνε δει και εχουνε παει Φιλης μπορουνε να πουνε πως κοιταω μια γκομενα αν δεν μου αρεσει! :2funny:!Δεν μπορω να κρυψω την απεχθια μου.

Ασχετο.
Δημητρακη, την τυπισσα με το σεμεν για μπλουζακι που ειναι πλατη... την γνωριζεις;
Ωραιο μωρο και πολλα υποσχομενο.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Με συγχωρεις φιλε μου αλλα καπου με παρεξηγησες, δεν ειπα πουθενα οτι εισαι αποτυχημενος....

Τεσπα τα υπολοιπα μου ειναι αδιαφορα !!!!!

Να εισαι καλα να τα χαιρεσαι και να περνας και ακομη καλυτερα  :)

Επισκέπτης

Δε μου λες ρε καράφλα,την κοπέλα τη ρώτησες αν θέλει να ποστάρεις τη φάτσα της στο φόρουμ ή μπααα;;; :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom