Επισκέπτης
εσυ εισαι τυπε μου;καλα εισαι τεραστιος!!!!μεγαλη μορφη!!πας στα ισια τον bbwlover,αξιος αξιος!!!!
Ὁμιλεῖτε περὶ Τιτάνων τοῦ διαδικτύου!
εσυ εισαι τυπε μου;καλα εισαι τεραστιος!!!!μεγαλη μορφη!!πας στα ισια τον bbwlover,αξιος αξιος!!!!
ελα ρε δημητρακη τυπε
δικε μου βαλε την φωτο που εισαι ντυμενος τσολιας στο κοτερο να ψαρωσουν μερικοι
Ὁμιλεῖτε περὶ Τιτάνων τοῦ διαδικτύου!
Η διαφορα του χαζου απο τον βλακα ειναι οτι ο χαζος αντιλαμβανεται την ανικανοτητα του,Τραγικοτερο θεωρω το κοινο του που το παιζουν φιλοι και τον εχουν μονο για διασκεδαση
Ο ιδιος φανταζει ειναι μια τραγικη φιγουρα, μαριονετα η καραγκιοζης χωρις να θελω να τον χαρακτηρισω ....
Δημητρη οι φιλοι σου, αντι να σε προστατεψουν ως φιλοι, σε εκθετουν περισσοτερο ενθαρυνοντας σε να πρατεις διαφορα για την πλακα τους....
Σκεψου το λιγο καλυτερα.
Υγ.
Εκτος κι αν υπαρχει οικονομικη απολαβη και μας δουλευεις....
Κοφτο αβραμακο ;)Όχι,ο Δημητράκης τους τα σκάει για να τον βγάλουν βίντεο..... ;) ;) ;)
Κοφτε το ρε παιδες .... μην κοροιδευετε δημητρακη και αβραμη
τυπε μην ασχολεισαι με τον επιτιμο κηπαρχη του σαιτΚαλα εσυ Αβραμη εισαι 16 χρονων.Οι αλλοι εδω μεσα ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑς ΔΕ ΓΑΜΑΕΙ!Αν εχεις προσεξει το σα'ι'τ εχει γεμισει ΦΟΥΚΑΡΑΔΕς!Που δε γυριζει γυναικα να τους κοιταξει Εγω εκανα Στριπτιζ και στο Guzel στις Σπετσες με χορο αρχηδιων και εχω δουλεψει στριπτιζ και Γερμανια που δινουνε καλα λεφτα (Ρωσσια πληρωνουνε πενταροδεκαρες γ'αυτο πολυ σπανια κανω στριπτιζ).Οι ΠΙΡΦΟΡΟΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! !
τραβα γαμησου μαλακα !!!!!Η διαφορα του χαζου απο τον βλακα ειναι οτι ο χαζος αντιλαμβανεται την ανικανοτητα του,
ενω ο βλακας δεν παραδεχεται την ιδιαιτεροτητα του.
Αντε κανε την αγαθεργια σου παλι, ποσταρωντας e-mail με προσωπικα στοιχεια για αιμοληψια.
Βλαξ Μητσο.
εχεις δικιο δεν ανακατευομαι αλλο.....Τώρα βρε φίλε γιατί με βάζεις στην ίδια κατηγορία με τον χαζοδημητράκη; Τι σχέση έχω;
Παρτε τη φωτογραφια του αποτυχημενου φουκαρα.Παρτε και το σαραβαλο του αποτυχημενου φουκαρα.Μακαρι να ηταν ολοι οι Φουκαραδες σαν εμενα Επρεπε να με βλεπατε στο Αμβουργο τι γινοτανε!Ειχανε ξετρελαθει οι Γερμανιδες!Παραλιγο να ορμηξουν στη σκηνη!Οσο για τη θαλαμηγο ηταν επωνημες Ελεηνιδες και δεν τους εδωσε κανεις καμια σημασια στο νησι.και της κοιταγα με απεχθειαΟσοι με εχουνε δει και εχουνε παει Φιλης μπορουνε να πουνε πως κοιταω μια γκομενα αν δεν μου αρεσει! !Δεν μπορω να κρυψω την απεχθια μου.Τραγικοτερο θεωρω το κοινο του που το παιζουν φιλοι και τον εχουν μονο για διασκεδαση
Ο ιδιος φανταζει ειναι μια τραγικη φιγουρα, μαριονετα η καραγκιοζης χωρις να θελω να τον χαρακτηρισω ....
Τυποι, επειδη ο Δημητρακης βαλλεται απο σοβαροφανεις και τον Αβραμοτριαντη,
και θυμαστε πολυ καλα τι εγινε οταν αργησαμε να προστατεψουμε τον Λιλα,
προτεινω την συσταση ομαδα προστασιας-κρουσης που θα φυλαττει καθε υψιστη μορφη του bou.
απο καθε κακεντρεχη κλωνο του Αβραμη.
Παρτε τη φωτογραφια του αποτυχημενου φουκαρα.Παρτε και το σαραβαλο του αποτυχημενου φουκαρα.Μακαρι να ηταν ολοι οι Φουκαραδες σαν εμενα Επρεπε να με βλεπατε στο Αμβουργο τι γινοτανε!Ειχανε ξετρελαθει οι Γερμανιδες!Παραλιγο να ορμηξουν στη σκηνη!Οσο για τη θαλαμηγο ηταν επωνημες Ελεηνιδες και δεν τους εδωσε κανεις καμια σημασια στο νησι.και της κοιταγα με απεχθειαΟσοι με εχουνε δει και εχουνε παει Φιλης μπορουνε να πουνε πως κοιταω μια γκομενα αν δεν μου αρεσει! !Δεν μπορω να κρυψω την απεχθια μου.
Με συγχωρεις φιλε μου αλλα καπου με παρεξηγησες, δεν ειπα πουθενα οτι εισαι αποτυχημενος....Παρτε τη φωτογραφια του αποτυχημενου φουκαρα.Παρτε και το σαραβαλο του αποτυχημενου φουκαρα.Μακαρι να ηταν ολοι οι Φουκαραδες σαν εμενα Επρεπε να με βλεπατε στο Αμβουργο τι γινοτανε!Ειχανε ξετρελαθει οι Γερμανιδες!Παραλιγο να ορμηξουν στη σκηνη!Οσο για τη θαλαμηγο ηταν επωνημες Ελεηνιδες και δεν τους εδωσε κανεις καμια σημασια στο νησι.και της κοιταγα με απεχθειαΟσοι με εχουνε δει και εχουνε παει Φιλης μπορουνε να πουνε πως κοιταω μια γκομενα αν δεν μου αρεσει! !Δεν μπορω να κρυψω την απεχθια μου.
Παρτε τη φωτογραφια του αποτυχημενου φουκαρα.Παρτε και το σαραβαλο του αποτυχημενου φουκαρα.Μακαρι να ηταν ολοι οι Φουκαραδες σαν εμενα Επρεπε να με βλεπατε στο Αμβουργο τι γινοτανε!Ειχανε ξετρελαθει οι Γερμανιδες!Παραλιγο να ορμηξουν στη σκηνη!Οσο για τη θαλαμηγο ηταν επωνημες Ελεηνιδες και δεν τους εδωσε κανεις καμια σημασια στο νησι.και της κοιταγα με απεχθειαΟσοι με εχουνε δει και εχουνε παει Φιλης μπορουνε να πουνε πως κοιταω μια γκομενα αν δεν μου αρεσει! !Δεν μπορω να κρυψω την απεχθια μου.