Νέα

Ειδα το αυτοκινητο του εξω απο στουντιο !!!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα almablanca185
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 52K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
οπως βολευεται ο καθενας καλε μου.
δε θα αλλαξω εγω κανενος την πεποιθηση οτι ολοι ανεξαιρετως κερατωνουν,ειναι κακοι κ τετοια...
ειναι αφορητα κλισε...

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
ρε κοριτσι μου, πηγαινε σε ψυχολογο να πουμε, εκεινος θα σε βοηθησει.
εδω θα ακουσεις την καθε ανευθυνη μαλακια και στο τελος δε θα μπορει να σε στηριξει κανεις
σοβαρα πηγαινε σε ψυχολογο, μονο αυτος μπορει να σε ηρεμησει.
δεν μπορεις να ξερεις γιατι το εκανε ο αντρας σου, μπορει να το κανει συχνα, μπορει να το εκανε κ απο αντιδραση που δεν μπορει να το κανει με σενα.
αβυσσος η ψυχη του μαλακα
παντως εγω σου λεω τραβα σε ψυχολογο να βρεις την υγεια σου. κ εκεινος θα σου πει τι να κανεις και πως να το χειριστεις.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Μου φαίνεται περίεργη η απόλυτη σιγουριά.Στραβές συμβαίνουν σε όλους.

Άλλο ένα θρεντ που γαμήσαμε.YEAHHHH  :rockon: :rockon:
το ειπα κ πιο πανω.καθολου σιγουρη δεν ειμαι οτι δε θα με αφησει γ κατι αλλο καλυτερο ισως.παντα το φοβαμαι αυτο.οπως κ πολλοι αλλοι φανταζομαι.

αλλα ξερω πολυ καλα οτι δε παιξει πουστια.θα χει τα @@ να μπυ πει τελος πριν κανει την στραβη.

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
με ειρωνευεσαι σκυλιτσα;! :s&m_1:

γτ σας φαινεται τοσο απιθανο να μην φοβαμαι την απιστια;;;

Οχι ρε μαλακα ... αληθεια ... οι αντρες συνηθως δεν αφηνουν την επισημη για 1 , 2 ... 10 γαμισια ...
ΟΙ γυναικες παλι αν ερωτοχτυπηθουν εφυγαν  :tits2:

Εγω ειμαι αρρωστημενη ζηλιαρα αλλα οχι με την απιστια τοσο οσο με τις πρωην  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Γεια σε ολο το φορουμ !

Απο προχθες το βραδακι εχω παθει την πλακα της ζωης μου και δεν μπορω να ηρεμησω...

Ειδα το αυτοκινητο του αντρα μου εξω απο γνωστο στουντιο >:(, ενω το απογευμα που ειχαμε τηλεφωνηθει μου ειχε πει θ'αργησει,οτι ειναι ακομη στην επιστροφη απο επαγγελματικο ταξιδι και οτι δεν θα μπορεσει να΄ρθει μαζι μου στο γιατρο  (ειμαι εγκυος !!)

Βασικα και εγω δεν ηταν να περασω απο εκει, αλλα στην επιστροφη απο το ιατρειο θελησα  να περασω απο ενα καταστημα και επεσα πανω στο αυτοκινητο του  :headbang: :headbang: :headbang:
Δεν υπαρχει αμφιβολια να εκανα λαθος....Το κακο ειναι οτι εγω μουδιασα και σαστισα χωρις να κανω κατι εκεινη την ωρα... Γυρισα σπιτι και ετρεμα...
..οταν επεστρεψε, εξαφανιστηκε για ντουζ (μετα το ταξιδι >:( >:(  :- και μετα φερνοταν σα να μη τρεχει τιποτα !

Εγω δεν μπορεσα να του μιλησω, τι να του πω, θα το αρνηθει...
βασικα νομιζω αν το ξεστομισω, τοτε θα γινει πραγματικοτητα, τωρα ακομα το εχω σαν κρυφο εφιαλτη.. θα γκρεμιστουν ολα

για να σας προλαβω...
ΝΑΙ, η εγκυμοσυνη ηταν κοινη επιθυμια !!
Στο σεξ περνουσαμε αρκετα καλα ιδιαιτερα τον τελευταιο καιρο.. νομιζα....
παντως δεν υπηρχε εκφρασμενη επιθυμια που να εμεινε ανεκπληρωτη.. εκτος αν επιθυμουσε τοσον καιρο κατι κρυφα,,,

Τι να κανω΄??? 

οσο το σκεφτομαι καταλαβαινω οτι δεν ηταν ουτε η πρωτη ουτε η τελευταια του φορα...

Να τα τιναξω ολα στον αερα ??? Οικονομικα ειμαι ανεξαρτητη, δηλαδη δεν εψαχνα κουβαλητη...θα μπορουσα να φυγω τωρα, βεβαια θα γινουμε..αστα...

Απο εσας κανεις εχει απιστησει / παει σε ιεροδουλη  με εγκυμονουσα γυναικα ??
Θα μου πειτε ποια η διαφορα...???
Νομιζα οτι υπηρχε !!!!
Η βλαμμενη προσπαθω να τον καταλαβω κιολας...

:helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

ΚΑΡΑΤΡΟΛΑΡΟΣ

άλλη φορά αν θες να δείξεις ότι μιλάς σοβαρά και ότι καίγεσαι μην χρησιμοποιείς τόσα πολλά ιμότικονς ;)
βασικά μην χρησιμοποιείς καθόλου ιμότικονς, πρώτη φορά δήθεν μπαίνεις ;)

ψηφίστε ποιό τρολ είναι: πουτσαράς ή freemasturpation? :rockon:

Επισκέπτης
Οχι ρε μαλακα ... αληθεια ... οι αντρες συνηθως δεν αφηνουν την επισημη για 1 , 2 ... 10 γαμισια ...

Εγω ειμαι αρρωστημενη ζηλιαρα αλλα οχι με την απιστια τοσο οσο με τις πρωην  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :helpplea: :helpplea: :helpplea:
Μη χειρότερα.Οι πρωην ειναι παρελθόν καλό μου.Πιο λογικό είναι να φοβάσαι μη σ'αφήσει για κάποια με την οποία βλέπει μέλλον.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
ιδού τι κανει η αλογιστη χρηση του πρωκτκου σεξ νεε μου.φαε καμια φρυγανιτσα,κανα ρυζακι κι αν δεν σου περασει περνα απο το ιατρειο μου για κολονοσκοπηση.
αν ενδιαφέρεσαι να μην μείνει στα λόγια ο δε σαιντ στείλε του πμ να κανονίσετε και να στον καρφώσει :)
διαφορετικά-----------> :shit:

Πάλι φάγατε μαζί με τα πακιά;

Στο τέλος θα σας μείνει μόνιμα αυτή η διάρροια....  :thefinge: (Με κάρυ).

μετά από συμβουλή της νς έφαγα 2 φρυγανιές, όλα καλά :birdman: (με Mr Big :2funny: :birdman: )

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366

χεστηκα γ τις πρωην.αν ηταν ενταξει δε θα ηταν πρωην οποτε στα @@ μου.

αρρωστημενη ζηλιαρα δεν υπηρξα ποτε.καταπιεζομαι.γτ να εχω εναν αντρα που να με κανει να αρρωσταινω;!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Μη χειρότερα.Οι πρωην ειναι παρελθόν καλό μου.Πιο λογικό είναι να φοβάσαι μη σ'αφήσει για κάποια με την οποία βλέπει μέλλον.
Α, κι εγω τους πρώην ζηλευω. Και ειναι λογικο. Αυτοί ειναι υπαρκτοι. Οι μελλοντικοι ειναι αγνωστοι και αβεβαιοι. Τι να ζηλεψω? Τον ανυπαρκτο?

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
το ειπα κ πιο πανω.καθολου σιγουρη δεν ειμαι οτι δε θα με αφησει γ κατι αλλο καλυτερο ισως.παντα το φοβαμαι αυτο.οπως κ πολλοι αλλοι φανταζομαι.

αλλα ξερω πολυ καλα οτι δε παιξει πουστια.θα χει τα @@ να μπυ πει τελος πριν κανει την στραβη.

Μερικές φορές κάτι τέτοια συμβαίνουν και απρόσμενα, χωρίς να το περιμένεις ή να το έχεις σχεδιάσει. Οπότε και να θελε να στο πει από πριν απλά δε γίνεται

Επισκέπτης
αν ενδιαφέρεσαι να μην μείνει στα λόγια ο δε σαιντ στείλε του πμ να κανονίσετε και να στον καρφώσει :)

μετά από συμβουλή της νς έφαγα 2 φρυγανιές, όλα καλά :birdman: (με Mr Big :2funny: :birdman: )
και που ξερεις εσυ νεαρε τι ακριβως κανουμε?
χαιρομαι που οι συμβουλες μου πιανουν τοπο.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467

Αργήσατε. Π.Μ. παρελήφθη προ πενταλέπτου.  :cool2:

Συνεχίστε την αγωγή προληπτικά.  :thefinge: (Με Big Mac).

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Μερικές φορές κάτι τέτοια συμβαίνουν και απρόσμενα, χωρίς να το περιμένεις ή να το έχεις σχεδιάσει. Οπότε και να θελε να στο πει από πριν απλά δε γίνεται
το ξερω...αλλα εξακολουθω να πιστευω οτι στην αναγκη θα εστελνε ταχυδρομικο σπουργιτι να με χωρισει κ μετα θα γαμαγε οποια σιχαμενη βρωμιαρα πανασχημη(αντικειμενικα παντα) ηταν στον δρομο του.

ακουγονται πολυ μικρο σπιτι στο λειβαδι αυτα που λεω το ξερω...
αλλα ετσι θεωρω οτι ειναι με τον συγκεκριμενο.
αν καποια στιγμη απογοητευτω....οταν ξεμεθυσω θα σας πω πως νιωθω! :2funny:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166

Δεν εχει λογικη απλα ειμαι πολυ κτητικη ... :idiot:
Βεβαια επειδη ξερω ποσο αρρωστο ειναι αυτο δεν κανω σκηνες γκρινιες κτλ ... ισως ακομα κ οταν πρεπει  :-

χεστηκα γ τις πρωην.αν ηταν ενταξει δε θα ηταν πρωην οποτε στα @@ μου.

αρρωστημενη ζηλιαρα δεν υπηρξα ποτε.καταπιεζομαι.γτ να εχω εναν αντρα που να με κανει να αρρωσταινω;!

Οταν ζηλευεις τοσο ποσο πολυ δεν φταινε οι αλλοι φταις εσυ  :grin: .
Με τον οποιοδηποτε γκομενο ζηλευω  :grin: .
Απλα ειπαμε δεν ο δειχνω ειμαι κυρια  :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom