Νέα

Ειδα το αυτοκινητο του εξω απο στουντιο !!!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα almablanca185
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 52K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
ελα ρε αγαπουλα μου εγω ειμαι.τι εχεις σηκωσει ολο το κοσμο αναποδα.
ξεχασες οτι ειχα δανεισει το αυτοκινητο μου στον πατερα σου και εγω ειχα της εταιριας ? θα σε μαλωσωωωωωωωω
εγω σαγαπω στεφανι μου.
ηρεμησε και ανοιξε το κινητο σου.

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
αντε να το ομολογησω....εγω πηρα δανεικο το αμαξι του...μαλακααντρεα γιατι ειχα το δικο μου για σερβις.... :2funny: :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
ξεχασες οτι ειχα δανεισει το αυτοκινητο μου στον πατερα σου και εγω ειχα της εταιριας ? θα σε μαλωσωωωωωωωω
εγω σαγαπω στεφανι μου.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

isideratos

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
58
Πόντοι
1
εγω σαγαπω στεφανι μου.

:headbang: :headbang: μου προλαβε το ρολο ο πουστης

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
krata τον γ λιγο ακομα και καντον να μετανιωσει την ωρα κ την στιγμη που το σκεφτηκε.... ;)
μετα βγαλτον κ ενα βουκινο αμα δε βαριεσαι αλλα οχι κατινιστικα...τυπου εμπιστευτικα σε ατομο που ξερεις οτι θα το βγαλει στις Κυριακατικες...
ε οταν με το καλο γεννησεις παρτου οτι θες κ καντηνα...

ολα αυτα μονο αν εισαι σιγουρη οτι το εκανε -δε το παραδεχεται κ ξερεις οτι θα σκεφτει εστω να το ξανακανει.

χου μωρη σαπιοδοντα βλαχουλα  χουυυυυυ

:cheesy:

σιγα βρε αγάπη μου κι εσύ.έναν μπότζον έριξε ο άνθρωπος.

:2funny:

δηλαδη να διαδωσει οτι ο αντρας της γαμαει σε στουντιο?
πολυ κακο θα του κανει :2funny:

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
παντως καρμενιτα μην το παιρνεις τοσο σοβαρα
ο αντρας σου ειναι ερασιτεχνης δεν θα το κανει συχνα αυτο
αποδειξει οτι γαμαει σε στουντιο
οταν θα αρχισει να πηγαινει στο μεταξι να φοβασαι :2funny:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
Μου αρέσει η ανασκόπηση του θρεντ που κάνει κάθε φορά ο αόρατος  :2funny:

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Για τους μαλάκες που λένε πώς μπορεί να ήξερε το σάιτ (ναι tenniskiller, για σένα λέω, μην κοιτάς σα χάνος) είναι γνωστό ότι αν γράψεις στο google την λέξη μπουρδελα και στουντιο το πρώτο σάιτ που θα βγει είναι το ebay   :uglystupid:

:cheesy:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Εσυ δεν εισαι εκεινη που εχει σχεση με τον ιδιο αντρα εδω και εννεα χρονια και ειναι πεπεισμενη οτι αυτος δεν εχει παει με αλλη ολον αυτον τον καιρο?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Υ.Γ. Η κουζινα επισκευασθηκε?

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Να μου φέρετε και τον admiral κι εκείνον τον στοργικό σύζυγο τον EFXTP και τον κ.τραμουντάνα να μας βγάζει αναμνηστικές φωτό μετά.Αν είναι να λερώσω το στεφάνι μου να αξίζει τον κόπο.

:grin:

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
Γεια σε ολο το φορουμ !

Απο προχθες το βραδακι εχω παθει την πλακα της ζωης μου και δεν μπορω να ηρεμησω...

Ειδα το αυτοκινητο του αντρα μου εξω απο γνωστο στουντιο >:(, ενω το απογευμα που ειχαμε τηλεφωνηθει μου ειχε πει θ'αργησει,οτι ειναι ακομη στην επιστροφη απο επαγγελματικο ταξιδι και οτι δεν θα μπορεσει να΄ρθει μαζι μου στο γιατρο  (ειμαι εγκυος !!)

Βασικα και εγω δεν ηταν να περασω απο εκει, αλλα στην επιστροφη απο το ιατρειο θελησα  να περασω απο ενα καταστημα και επεσα πανω στο αυτοκινητο του  :headbang: :headbang: :headbang:
Δεν υπαρχει αμφιβολια να εκανα λαθος....Το κακο ειναι οτι εγω μουδιασα και σαστισα χωρις να κανω κατι εκεινη την ωρα... Γυρισα σπιτι και ετρεμα...
..οταν επεστρεψε, εξαφανιστηκε για ντουζ (μετα το ταξιδι >:( >:(  :- και μετα φερνοταν σα να μη τρεχει τιποτα !

Εγω δεν μπορεσα να του μιλησω, τι να του πω, θα το αρνηθει...
βασικα νομιζω αν το ξεστομισω, τοτε θα γινει πραγματικοτητα, τωρα ακομα το εχω σαν κρυφο εφιαλτη.. θα γκρεμιστουν ολα

για να σας προλαβω...
ΝΑΙ, η εγκυμοσυνη ηταν κοινη επιθυμια !!
Στο σεξ περνουσαμε αρκετα καλα ιδιαιτερα τον τελευταιο καιρο.. νομιζα....
παντως δεν υπηρχε εκφρασμενη επιθυμια που να εμεινε ανεκπληρωτη.. εκτος αν επιθυμουσε τοσον καιρο κατι κρυφα,,,

Τι να κανω΄???  

οσο το σκεφτομαι καταλαβαινω οτι δεν ηταν ουτε η πρωτη ουτε η τελευταια του φορα...

Να τα τιναξω ολα στον αερα ??? Οικονομικα ειμαι ανεξαρτητη, δηλαδη δεν εψαχνα κουβαλητη...θα μπορουσα να φυγω τωρα, βεβαια θα γινουμε..αστα...

Απο εσας κανεις εχει απιστησει / παει σε ιεροδουλη  με εγκυμονουσα γυναικα ??
Θα μου πειτε ποια η διαφορα...???
Νομιζα οτι υπηρχε !!!!
Η βλαμμενη προσπαθω να τον καταλαβω κιολας...

:helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:
μπορει να μην εβρισκε να παρκαρει και το εβαλε εξω απο το πορδελλο ο ανθρωποσ τι να εκαμε!!
επισησ μπορει να μπηκε στο πορδελλο να χαλασει ψιλα απο 50 για να σοθ παρει κανταιφια και κανα καζαν ντιπι για το σπητι επειδη εισαι εγκθοσ και θεσ κανα
γλθκακι!
μπορει να ειδε ενα παλιο τοθ φιλο απο τον στρατο να μπαινει στο πορδελλο και μπηκε και ατθοσ να τον πει μια καλησπερα!
μηπωσ καμει και 2η δοθλεια τωρα ποθ εχετε αναγκη απο λεφτα ο ανθρωποσ ? μηπωσ εινε φρη λανσερ διεθντητησ πωλησεων σε γκαποτεσ - ασφαλειεσ ζωησ - κτιριων -
ζαρτιερεσ η σωβρακα για ποθτανεσ - ?
μηπωσ εχει μεγαλεσ τιμεσ στην χοληστερινη και επρεπε να επισκεφτει μια ανακοθφιστρα?
παντωσ μην ανησηχεισ δεν ειναι τιποτα σοβαρο !!!
:pipa1:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
μπορει να μην εβρισκε να παρκαρει και το εβαλε εξω απο το πορδελλο ο ανθρωποσ τι να εκαμε!!
επισησ μπορει να μπηκε στο πορδελλο να χαλασει ψιλα απο 50 για να σοθ παρει κανταιφια και κανα καζαν ντιπι για το σπητι επειδη εισαι εγκθοσ και θεσ κανα
γλθκακι!
μπορει να ειδε ενα παλιο τοθ φιλο απο τον στρατο να μπαινει στο πορδελλο και μπηκε και ατθοσ να τον πει μια καλησπερα!
μηπωσ καμει και 2η δοθλεια τωρα ποθ εχετε αναγκη απο λεφτα ο ανθρωποσ ? μηπωσ εινε φρη λανσερ διεθντητησ πωλησεων σε γκαποτεσ - ασφαλειεσ ζωησ - κτιριων -
ζαρτιερεσ η σωβρακα για ποθτανεσ - ?
μηπωσ εχει μεγαλεσ τιμεσ στην χοληστερινη και επρεπε να επισκεφτει μια ανακοθφιστρα?
παντωσ μην ανησηχεισ δεν ειναι τιποτα σοβαρο !!!
:pipa1:
Ο καταλληλος ανθρωπος στο καταλληλο θρεντ...

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Εσυ δεν εισαι εκεινη που εχει σχεση με τον ιδιο αντρα εδω και εννεα χρονια και ειναι πεπεισμενη οτι αυτος δεν εχει παει με αλλη ολον αυτον τον καιρο?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Υ.Γ. Η κουζινα επισκευασθηκε?
ναι.

ναι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom