loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
δεν σε κουραζει η ζηλια η τοση;
Πφφφφ τρελα ...
Αλλα νταξει προσπαθω να το περιοριζω οσο μπορω
Και δεν λειτουργει με ολους το ιδιο... με αλλους λογω της ζηλειας μπορει να ξενερωνω :-με αλλους παλι να καυλωνω περισσοτερο ... αβυσσος
Γρηγορακη, αφου οι ορμες των γυναικων ειναι παρεμφερούς χαρακτηρα με τον ανδρων, μπορεις να μας πεις γιατι απο αρχαιοτητας υπηρχαν γυναικες πουτανες και οχι αντρες?Τρόλ ο θεματοθέτης! Τρελλό 3πατο, 3πλο τρόλλευ, αλλά σα παιζάκι και εγώ είπα να παίξω
1ον Σε αυτό το σάιτ το 80% των αρσενικών όταν ακούνε το "Ο γαμιάς της γειτονιάς σας" των καφρίλιων θεωρούν ότι λένε γι αυτούς, αφού οι άντρες είναι κυνηγοί και άμα λάχει ρίχνουμε και 2,3 πούτσους να ουμ για να μάθει η κυρά να μένει έγκυος να χαλάει το σώμα της.
2ον Θεωρούν ΟΚ πως το να γαμήσει ένας μια πουτάνα/πόρνη/άλλη γυναίκα είναι οκ, αφού είναι πολυγαμικά όντα και ένα "γιούρια στο ταβλά με τα κουλούρια" δε θα φέρει την καταστροφή! Και πως είναι φυσικό να ξενογαμεί ο άντρας γιατί έχει ορέξεις/ορμες. Βέβαια το γεγονός πως ΚΑΙ ιατρικά έχει αποδειχθεί και πως ΚΑΙ η γυναίκα έχει τις ίδιες ορέξεις με τον άντρα και στην ίδια συχνότητα το κάνουμε γαργάρα. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΗΔΗΧΤΕΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΙΜΑ (αφού πρώτα πέσει και σπέρμα στη παλιοπουτάνα) ΞΕΠΛΕΝΕΤΑΙ Η ΝΤΡΟΠΗ. Αφού δέχεσαι πως οι άντρες πρέπει να γαμάνε αριστερά και δεκξια (και μπράβο σου που το λες και το πιστεύεις) γιατί έχουν ορμές, φανού άντρας και πες πως και οι γυναίκες (μας) πρέπει να γαμιούνται γιατί έχουν και αυτές ορμές. Άσε που μπορούν να ικανοποιήσουν και περισσότερους από ένα άντρες με ορμές,λόγο οπών. Αν το δεις αλλιώς ουσιαστικά οι γυναίκες δε θα γαμιούνται...Θα κάνουν κοινωνικό έργο, μιας και ο άντρας που έχει βγάλει από πάνω τους τις ζωογόνες ορμές του είναι λιιιιιιιιιιιιιιιγο πιο πολιτισμένος και σκέφτεται καλύτερα....
Προς θεματοθέτη. Τράβα και γαμήσου ρε συ! Είδες το αμάξι και αμέσως το έβγαλες το συμπέρασμα! Δηλαδή στην Ελλάδα πλην του "ότι δηλώσεις είσαι" ισχύει και το "απεξω και από όποιο σπίτι και αν παρκάρεις μέσα σ αυτό είσαι" ; Έχεις κάνει και εξωτερικό μη γαμήσω! Αν είχες κάνει εξωτερικό που λες
1ον Δε θα έμπαινες στο μπου να το ψάξεςις και ούτε θα το έκανες βούκινο. Θα είχες πάρει τον private eye σου και θα είχες ΗΔΗ την αναφορά στα χέρια σου και θα ήξερες. Και ΑΝ όντως ξενογαμούσε ο άντρας σου, ΗΔΗ θα είχες πηδηχτεί όχι με έναν ΑΛΛΑ ΜΕ 3,ένας για κάθε σου τρύπα για κάθε σου τρύπα, και το βίντεο που θα είχες τραβήξει θα υπήρχε ΗΔΗ στο xnxx.com! Βλακένδυτε το χριστό, το βούδα, τον αλλάχ, τους 12 θεούς του ολύμπου και τα 6εκ θεούς των ιαπώνων μου μέσα!
Μπα ωραίο είναι να ζηλεύεις και να σε ζηλεύουν. ;)
Απλά μην το παρακάνεις ε;
διαφωνω καθετοτατα αλλα οπως την βρισκει ο καθενας στις σχεσεις του...Καλά όποιος αγαπάει ζηλεύει. Αν δε ζηλεύεις σημαίνει ότι είσαι αδιάφορος/η. Πολύ άσχημο αυτό.
Ειπαμε δεν το δειχνω ...
Ειμαι καλη ηθοποιος
Γιατί οι γυναικες εκτος απο ορμες εχουν και μυαλο?Γρηγορακη, αφου οι ορμες των γυναικων ειναι παρεμφερούς χαρακτηρα με τον ανδρων, μπορεις να μας πεις γιατι απο αρχαιοτητας υπηρχαν γυναικες πουτανες και οχι αντρες?
γτ οι γυναικες βρισκουν ευκολοτερα σεξ;!Γιατί οι γυναικες εκτος απο ορμες εχουν και μυαλο?
Γιατί οι γυναικες εκτος απο ορμες εχουν και μυαλο?
Γιατί οι γυναικες εκτος απο ορμες εχουν και μυαλο?
Εμπρός στις λάσπες να το λύσετε κ να γουστάρουμε.γτ οι γυναικες βρισκουν ευκολοτερα σεξ;!
το διορθωσες ε κουφαλα;!Εμπρός στις λάσπες να το λύσετε κ να γουστάρουμε.
τί έλεγε?δεν το πρόλαβα γαμω >το διορθωσες ε κουφαλα;!
εσύ καλό μου τόση επιθετικότητα δεν τη βγάζεις στο σεξ καλύτερα?ζάχαρη θα περάσεις.Εμπρός στις λάσπες να το λύσετε κ να γουστάρουμε.
το διορθωσες ε κουφαλα;!
Λιγα λογια για τον μικρο, ελλεεινιδα.το διορθωσες ε κουφαλα;!
τπτ...γραμματικο ηταν...τί έλεγε?δεν το πρόλαβα γαμω >
εσύ καλό μου τόση επιθετικότητα δεν τη βγάζεις στο σεξ καλύτερα?ζάχαρη θα περάσεις.
κουφαλα τον ειπα.δεν τον ειπα γιαννη φλωρινιωτη!Μην τον λες κουφαλα, ειναι καλο παιδι, αλλα αμυαλο. Και ειναι και φιλος μου >