Πρέπει να μάθω οπωσδήποτε πως την πησανε ο Κώστας και οι εργάτες να τους κάτσει. Εκτός αυτου πρεπει να προσεχω και την κουραδα τον ανιψιο μου γιατί όλο στο σπίτι τριγυρναει. Δε τον θεωρώ απειλή όπως τους άλλους γιατί είναι νιανιαρο. Αλλά δε θέλω να τον δω ξανά να παίζει την πουτσα του πανω στα εσώρουχα της γυναίκας μου
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ετεροφυλική Συγγενείς Εγώ και η γυναίκα μου στο χωριό
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Manolakhs
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 223K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.
kafearkoudas
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 26
- Like
- 17.789
- Πόντοι
- 4.496
Τύπε Μανωλακη, πώς κρατήθηκες και δεν τους πλάκωσες... Στις πίπες κι εσύ;;;; Ήρωας είσαι!!!!
GaggoDrakko
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2018
- Like
- 192
- Πόντοι
- 1
Νιαναρο αλλά τσιλιες κράταγε μου φαίνεται είναι και ο ανιψιός για τα καλά στο κόλπο μην σου πω και η παρέα του
daftrucker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2022
- Like
- 1.186
- Πόντοι
- 206
Συμβουλευσου καποιον ειδικό φίλε μου. Μηπως είναι κρυφό της βίτσιο η κτηνοβασία; Αλλιώς πως θα πήγαινε με αυτά τα αξεστα κτήνη;Μετά από όλα αυτά που είδα τα παχυδερμα να κάνουν στη γυναίκα μου είχα παθει σοκ. Ήμουν σε άρνηση στην αρχή δεν το χώρουσε ο νους μου ότι η Στέλλα το έκανε με αυτους τι τους βρήκε ήταν χάλια και άξεστοι και σιχαμενοι. Προσπαθουσα να βρω δικαιολογίες αλλά δεν μπορουσα. Είχα φτάσει μέχρι και σε σημείο να κάνω σενάρια με το μυαλό μου για να το δικαιολογήσω
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.777
- Πόντοι
- 6.030
Φιλε @Manolakhs . Η κοινοτητα του bou ειναι κοντα σου και αγωνιά μαζί σου για τη συνέχεια των γεγονότων. Δώσε μας το τηλέφωνο της Ελεν.... εεε Στελας ηθελα να πω ωστε τριμελης ομαδα εμπειρων συναγωνιστων να επικοινωνησει μαζι της να την βαλουν στον ισιο δρομο.
Είμαστε μαζί σου!!!!
Είμαστε μαζί σου!!!!
Αυτό σε ένοιαξε ρε μανωλακη, εδώ στην ξέσκισε το μισό χωριό, και σε νοιάζει αν θα τον παίξει ο ανιψιός!Πρέπει να μάθω οπωσδήποτε πως την πησανε ο Κώστας και οι εργάτες να τους κάτσει. Εκτός αυτου πρεπει να προσεχω και την κουραδα τον ανιψιο μου γιατί όλο στο σπίτι τριγυρναει. Δε τον θεωρώ απειλή όπως τους άλλους γιατί είναι νιανιαρο. Αλλά δε θέλω να τον δω ξανά να παίζει την πουτσα του πανω στα εσώρουχα της γυναίκας μου
Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 27.631
- Πόντοι
- 8.346
Αναμένουμε με ανυπομονησία την 20ποντη ψωλαρα του ανιψιού να σκίζει το κωλοτρυπιδι της Στέλλας
cost2001
Μέγας
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2006
- Like
- 13.458
- Πόντοι
- 3.556
Που να τρέχει στα χωράφια με της γόβες ρε τυπε!!!Τύπε Μανωλακη, πώς κρατήθηκες και δεν τους πλάκωσες... Στις πίπες κι εσύ;;;; Ήρωας είσαι!!!!
Ρε λες;λες το κωλοπαιδο να με δουλεψε έτσι εκείνη τη μέρα;Νιαναρο αλλά τσιλιες κράταγε μου φαίνεται είναι και ο ανιψιός για τα καλά στο κόλπο μην σου πω και η παρέα του
Nubic
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 10
- Like
- 13.197
- Πόντοι
- 3.846
Μανώλαρε κάνε το εξής πείραμα:
Φτιάξε προφίλ της Στέλλας στο μπου, να γνωριστεί εδώ με τα μέλη που είναι πάνω από όλα επιστήμονες. Για το καλό της επιστήμης θα επιχειρήσουν να προσκαλέσουν τη Στέλλα σε συναντήσεις για σεξ. Ανάλογα με το πόσους θα πάει ,βαθμό συμμετοχής της Στέλλας και πόσο εύκολα ανταποκρίθηκε η επιστημονική ομάδα θα συντάξει ένα πόρισμα και θα σου λύσουμε τις απορίες.
Και όλα αυτά δωρεάν. Για να βοηθήσουμε το συναγωνιστή που έχει απορίες.
Φτιάξε προφίλ της Στέλλας στο μπου, να γνωριστεί εδώ με τα μέλη που είναι πάνω από όλα επιστήμονες. Για το καλό της επιστήμης θα επιχειρήσουν να προσκαλέσουν τη Στέλλα σε συναντήσεις για σεξ. Ανάλογα με το πόσους θα πάει ,βαθμό συμμετοχής της Στέλλας και πόσο εύκολα ανταποκρίθηκε η επιστημονική ομάδα θα συντάξει ένα πόρισμα και θα σου λύσουμε τις απορίες.
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.274
- Πόντοι
- 7.885
Έχουμε χάσει και τον τύπο Ορέστης κου, μήπως γνωρίζεστε και τα είπατε.Τι εννοείς;
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.831
- Πόντοι
- 6.536
Στο έφτιαξα λίγο μανΜετά από όλα αυτά που είδα τα γουρούνια να κάνουν στη γυναίκα μου είχα παθει σοκ. Ήμουν σε άρνηση στην αρχή δεν το χώρουσε ο νους μου ότι η Στέλλα το έκανε με αυτους τι τους βρήκε ήταν χάλια και άξεστοι και σιχαμενοι. Προσπαθουσα να βρω δικαιολογίες αλλά δεν μπορουσα. Είχα φτάσει μέχρι και σε σημείο να κάνω σενάρια με το μυαλό μου για να το δικαιολογήσω
montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 6.947
- Πόντοι
- 1.056
Ναι...!!!αυτο σε πειραξε.....!!!!οταν στην πηδαγανε απο ολες τις "παντες" ο Κωστας ο Γαμικος και οι μαστοροι και την χυνανε στο μουνακι και στο στομα ηταν ολα ροδινα.....εισαι σε αρνηση....μια ωρα την ξεσκιζανε και την επερνες ματι και νομιζες οτι εβλεπες ονειρο......σε αρνηση ησουν???γιατι δεν παραδεχεσαι οτι καυλωνες μεσα σου οταν πιπωνε τον Κωστα και βογγαγε απο την καυλα και την ηδονη????Πρέπει να μάθω οπωσδήποτε πως την πησανε ο Κώστας και οι εργάτες να τους κάτσει. Εκτός αυτου πρεπει να προσεχω και την κουραδα τον ανιψιο μου γιατί όλο στο σπίτι τριγυρναει. Δε τον θεωρώ απειλή όπως τους άλλους γιατί είναι νιανιαρο. Αλλά δε θέλω να τον δω ξανά να παίζει την πουτσα του πανω στα εσώρουχα της γυναίκας μου
Ο Ανιψιος σε πειραξε που θα τραβαγε καμμια 20αρια μαλακιες για παρτη της γυναικας σου και θα εχυνε τα εσωρουχα.....αντι να αισθανεσαι περηφανος που ειναι ποθητη η Κυρα-Στελλα γκρινιαζεις κιολας.....
Ας βάλει και καμιά φωτογραφία και μετά....Μανώλαρε κάνε το εξής πείραμα:
να μαθεις πως την πεισανε...μπορει να την πεισεις κ εσυ μετα να σου κατσει....Πρέπει να μάθω οπωσδήποτε πως την πησανε ο Κώστας και οι εργάτες να τους κάτσει. Εκτός αυτου πρεπει να προσεχω και την κουραδα τον ανιψιο μου γιατί όλο στο σπίτι τριγυρναει. Δε τον θεωρώ απειλή όπως τους άλλους γιατί είναι νιανιαρο. Αλλά δε θέλω να τον δω ξανά να παίζει την πουτσα του πανω στα εσώρουχα της γυναίκας μου
Την πήδηξε κ ο ανιψιόςΝαι...!!!αυτο σε πειραξε.....!!!!οταν στην πηδαγανε απο ολες τις "παντες" ο Κωστας ο Γαμικος και οι μαστοροι και την χυνανε στο μουνακι και στο στομα ηταν ολα ροδινα.....εισαι σε αρνηση....μια ωρα την ξεσκιζανε και την επερνες ματι και νομιζες οτι εβλεπες ονειρο......σε αρνηση ησουν???γιατι δεν παραδεχεσαι οτι καυλωνες μεσα σου οταν πιπωνε τον Κωστα και βογγαγε απο την καυλα και την ηδονη????
Ο Ανιψιος σε πειραξε που θα τραβαγε καμμια 20αρια μαλακιες για παρτη της γυναικας σου και θα εχυνε τα εσωρουχα.....αντι να αισθανεσαι περηφανος που ειναι ποθητη η Κυρα-Στελλα γκρινιαζεις κιολας.....
Όλο το χωριό τη πήδηξε τάρανδος έγινε αυτό το μήνα θα σέρνει το έλκηθρο για να μοιραστούν τα δώραΤην πήδηξε κ ο ανιψιός
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 61
- Εμφανίσεις
- 11K