Νέα

Ετεροφυλική Συγγενείς Εγώ και η γυναίκα μου στο χωριό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Manolakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 223K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.
OP
OP
M

Manolakhs

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2021
Like
422
Πόντοι
21
Πρέπει να μάθω οπωσδήποτε πως την πησανε ο Κώστας και οι εργάτες να τους κάτσει. Εκτός αυτου πρεπει να προσεχω και την κουραδα τον ανιψιο μου γιατί όλο στο σπίτι τριγυρναει. Δε τον θεωρώ απειλή όπως τους άλλους γιατί είναι νιανιαρο. Αλλά δε θέλω να τον δω ξανά να παίζει την πουτσα του πανω στα εσώρουχα της γυναίκας μου

GaggoDrakko

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Like
192
Πόντοι
1
Νιαναρο αλλά τσιλιες κράταγε μου φαίνεται είναι και ο ανιψιός για τα καλά στο κόλπο μην σου πω και η παρέα του

daftrucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2022
Like
1.186
Πόντοι
206
Μετά από όλα αυτά που είδα τα παχυδερμα να κάνουν στη γυναίκα μου είχα παθει σοκ. Ήμουν σε άρνηση στην αρχή δεν το χώρουσε ο νους μου ότι η Στέλλα το έκανε με αυτους τι τους βρήκε ήταν χάλια και άξεστοι και σιχαμενοι. Προσπαθουσα να βρω δικαιολογίες αλλά δεν μπορουσα. Είχα φτάσει μέχρι και σε σημείο να κάνω σενάρια με το μυαλό μου για να το δικαιολογήσω
Συμβουλευσου καποιον ειδικό φίλε μου. Μηπως είναι κρυφό της βίτσιο η κτηνοβασία; Αλλιώς πως θα πήγαινε με αυτά τα αξεστα κτήνη;

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Φιλε @Manolakhs . Η κοινοτητα του bou ειναι κοντα σου και αγωνιά μαζί σου για τη συνέχεια των γεγονότων. Δώσε μας το τηλέφωνο της Ελεν.... εεε Στελας ηθελα να πω ωστε τριμελης ομαδα εμπειρων συναγωνιστων να επικοινωνησει μαζι της να την βαλουν στον ισιο δρομο.
:dancing: :dancing: :dancing: Είμαστε μαζί σου!!!! :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Rafale21

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2022
Like
685
Πόντοι
81
Πρέπει να μάθω οπωσδήποτε πως την πησανε ο Κώστας και οι εργάτες να τους κάτσει. Εκτός αυτου πρεπει να προσεχω και την κουραδα τον ανιψιο μου γιατί όλο στο σπίτι τριγυρναει. Δε τον θεωρώ απειλή όπως τους άλλους γιατί είναι νιανιαρο. Αλλά δε θέλω να τον δω ξανά να παίζει την πουτσα του πανω στα εσώρουχα της γυναίκας μου
Αυτό σε ένοιαξε ρε μανωλακη, εδώ στην ξέσκισε το μισό χωριό, και σε νοιάζει αν θα τον παίξει ο ανιψιός!

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.631
Πόντοι
8.346
Αναμένουμε με ανυπομονησία την 20ποντη ψωλαρα του ανιψιού να σκίζει το κωλοτρυπιδι της Στέλλας

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.458
Πόντοι
3.556
OP
OP
M

Manolakhs

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2021
Like
422
Πόντοι
21
Νιαναρο αλλά τσιλιες κράταγε μου φαίνεται είναι και ο ανιψιός για τα καλά στο κόλπο μην σου πω και η παρέα του
Ρε λες;λες το κωλοπαιδο να με δουλεψε έτσι εκείνη τη μέρα;

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.197
Πόντοι
3.846
Μανώλαρε κάνε το εξής πείραμα:

Φτιάξε προφίλ της Στέλλας στο μπου, να γνωριστεί εδώ με τα μέλη που είναι πάνω από όλα επιστήμονες. Για το καλό της επιστήμης θα επιχειρήσουν να προσκαλέσουν τη Στέλλα σε συναντήσεις για σεξ. Ανάλογα με το πόσους θα πάει ,βαθμό συμμετοχής της Στέλλας και πόσο εύκολα ανταποκρίθηκε η επιστημονική ομάδα θα συντάξει ένα πόρισμα και θα σου λύσουμε τις απορίες.

Και όλα αυτά δωρεάν. Για να βοηθήσουμε το συναγωνιστή που έχει απορίες.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.831
Πόντοι
6.536
Μετά από όλα αυτά που είδα τα γουρούνια να κάνουν στη γυναίκα μου είχα παθει σοκ. Ήμουν σε άρνηση στην αρχή δεν το χώρουσε ο νους μου ότι η Στέλλα το έκανε με αυτους τι τους βρήκε ήταν χάλια και άξεστοι και σιχαμενοι. Προσπαθουσα να βρω δικαιολογίες αλλά δεν μπορουσα. Είχα φτάσει μέχρι και σε σημείο να κάνω σενάρια με το μυαλό μου για να το δικαιολογήσω
Στο έφτιαξα λίγο μαν

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.947
Πόντοι
1.056
Ναι...!!!αυτο σε πειραξε.....!!!!οταν στην πηδαγανε απο ολες τις "παντες" ο Κωστας ο Γαμικος και οι μαστοροι και την χυνανε στο μουνακι και στο στομα ηταν ολα ροδινα.....εισαι σε αρνηση....μια ωρα την ξεσκιζανε και την επερνες ματι και νομιζες οτι εβλεπες ονειρο......σε αρνηση ησουν???γιατι δεν παραδεχεσαι οτι καυλωνες μεσα σου οταν πιπωνε τον Κωστα και βογγαγε απο την καυλα και την ηδονη????
Ο Ανιψιος σε πειραξε που θα τραβαγε καμμια 20αρια μαλακιες για παρτη της γυναικας σου και θα εχυνε τα εσωρουχα.....αντι να αισθανεσαι περηφανος που ειναι ποθητη η Κυρα-Στελλα γκρινιαζεις κιολας.....

Atux

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
544
Πόντοι
301
Μανώλαρε κάνε το εξής πείραμα:

Φτιάξε προφίλ της Στέλλας στο μπου, να γνωριστεί εδώ με τα μέλη που είναι πάνω από όλα επιστήμονες. Για το καλό της επιστήμης θα επιχειρήσουν να προσκαλέσουν τη Στέλλα σε συναντήσεις για σεξ. Ανάλογα με το πόσους θα πάει ,βαθμό συμμετοχής της Στέλλας και πόσο εύκολα ανταποκρίθηκε η επιστημονική ομάδα θα συντάξει ένα πόρισμα και θα σου λύσουμε τις απορίες.

Και όλα αυτά δωρεάν. Για να βοηθήσουμε το συναγωνιστή που έχει απορίες.
Ας βάλει και καμιά φωτογραφία και μετά....

Dimp107

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2018
Κριτικές
6
Like
676
Πόντοι
361
τωρα που αποκαλυψες οτι τη πηδηξαν μη τελειωσεις ετσι την ιστορια.

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.763
Πόντοι
1.756
να μαθεις πως την πεισανε...μπορει να την πεισεις κ εσυ μετα να σου κατσει....

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.197
Πόντοι
3.846
Μανωλάκης και παιχνίδι_30 να αλλάξουνε συζύγους για να βολευτούμε όλοι.

Χιπης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2017
Like
1.085
Πόντοι
206
Ναι...!!!αυτο σε πειραξε.....!!!!οταν στην πηδαγανε απο ολες τις "παντες" ο Κωστας ο Γαμικος και οι μαστοροι και την χυνανε στο μουνακι και στο στομα ηταν ολα ροδινα.....εισαι σε αρνηση....μια ωρα την ξεσκιζανε και την επερνες ματι και νομιζες οτι εβλεπες ονειρο......σε αρνηση ησουν???γιατι δεν παραδεχεσαι οτι καυλωνες μεσα σου οταν πιπωνε τον Κωστα και βογγαγε απο την καυλα και την ηδονη????
Ο Ανιψιος σε πειραξε που θα τραβαγε καμμια 20αρια μαλακιες για παρτη της γυναικας σου και θα εχυνε τα εσωρουχα.....αντι να αισθανεσαι περηφανος που ειναι ποθητη η Κυρα-Στελλα γκρινιαζεις κιολας.....
Την πήδηξε κ ο ανιψιός

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.197
Πόντοι
3.846
Μανωλάκη αποφάσισε. Είσαι κερατάς ή cuckold?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom